Beste Volumpudder For Håret (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke volumpudder er best i test ifølge vårt testpanel!

I jakten på den perfekta frisyren med herlig volum har skjønnhetsverdenen kontinuerlig gitt opphav til en mengde innovative produkter og løsninger. Dette gjelder både produkter og varmeverktøy/stylingverktøy.

Et lovprist og høyt elsket produkt er volumpudderet. Produktet er en viktig del av mange kvinners stylingrutine og noe som utgjør en stor forskjell for de med tynnere hår. Volumpudderet er det ultimate hjelpemidlet for deg som ønsker å skape frisyrer med fokus på en matt look med holdbar volum og tekstur.

Med evnen til å forvandle flatt og livløst hår til magisk fylde, har volumpudder, eller stylingpudder, blitt et uunnværlig verktøy også for profesjonelle stylister og frisører. Denne artikkelen tar en nærmere titt på fenomenet volumpudder – dets bruk, fordeler og fremfor alt hvilke volumpudder som er verdt pengene. Vi i Testjakt har samlet de aller beste volumpudderne på markedet, ifølge oss! Hold deg fast, for du kan forvente deg VAVAVOOM-volum!

1. Vinner og best i test ble volumpulver fra Kevin Murphy Powder Puff

Fordeler

 • Skaper utrolig volum
 • Drøy i bruk, varer lenge, du trenger veldig lite produkt for gode resultater!
 • Gir en matt tekstur med volum
 • Fri for sulfater og parabener

Ulemper

 • Ikke like mye volum som Osis (men føles lettere i håret)

Spesifikasjoner

Mer om Kevin Murphy Powder Puff volumpulver

Kevin Murphys volumpudder er virkelig en game-changer når det kommer til å skape volum og tekstur i håret. Dette produktet leverer virkelig det det lover, og gir umiddelbart imponerende volum uten å tynge ned håret. Pudderets lette konsistens gjør det enkelt å påføre og fordele jevnt gjennom håret. Resultatet er en naturlig og fyldig look som varer lenge.

Det som virkelig imponerer er hvor lett det er å jobbe med produktet. Det gir en fantastisk volumboost selv for tynnere hårtyper, og det er imponerende hvor lite produkt som trengs for å oppnå ønsket effekt. I tillegg føles håret fortsatt mykt og bevegelig etter påføring, noe som er en stor fordel sammenlignet med mange andre produkter som kan etterlate håret klissete eller stivt. Osis’ volumpudder er en favoritt i vår test, men det gir en litt klissete følelse i hodebunnen og er også lettere å overdosere.

Oppsummert er Kevin Murphys volumpudder et imponerende produkt som virkelig gjør jobben sin når det gjelder å skape volum og tekstur i håret. Dens enkle påføring, langvarige effekt og hårets naturlige følelse etter bruk gjør det til et vinnende produkt for alle som søker en boost av volum til håret!

2. På andreplass kommer volumpulver fra Schwarzkopf Professional Osis+ Dust it

Fordeler

 • Gir galen volum
 • Temmer glatt hår før oppsetting eller frisyrer
 • Håret blir herlig matt og ser naturlig porøst ut
 • Varer lenge, da du trenger veldig, veldig lite

Ulemper

 • Lett å overdosere. Håret blir da flatt og fett ved hodebunnen, begynn med veldig LITE

Spesifikasjoner

Mer om Schwarzkopf Professional Osis+ Dust it

OSIS Dust It Volumpudder er et produkt som har vært på markedet i mange, mange år og er fremdeles en bestselger! Vi har lest anmeldelser og også testet Osis volumpudder, ingen andre produkter kommer i nærheten av Osis Dust It når det gjelder å skape volum, tekstur og matt hår.

Først og fremst elsker vi emballasjen og hvor enkelt det er å bruke og påføre. Pudderet kommer i en hendig liten flaske med en doseringskork som gjør det enkelt å påføre produktet jevnt i håret. Pudderet i seg selv er lett og fint, og det er imponerende hvor lite produkt som trengs for å oppnå ønsket effekt. Vi foretrekker å påføre pudderet i hånden først og deretter jobbe det inn i håret. Risikoen ved å pudre det direkte i hodebunnen er at det er lettere å overdosere!

Du kan enkelt påføre en liten mengde ved røttene med hjelp av fingrene dine og forsiktig arbeide det inn i håret ved å gni det inn.

En annen fordel med OSIS Dust It er at hårets volum og tekstur varer hele dagen! Dette er spesielt imponerende siden mange med tynt og fint hår mister volumet raskt.

En liten ulempe er imidlertid at produktet kan bli litt klumpete hvis det ikke påføres jevnt. Det er viktig å jobbe det inn grundig for å unngå at håret ser skittent ut eller at pudderet blir synlig.

3. På tredjeplass kommer volumpulver fra Hairlust, Volume Wizard Hair Powder

Fordeler

 • Herlig duft
 • Enkel påføring
 • Inneholder økologisk aloe vera, vitamin E og havreekstrakt som pleier hodebunnen
 • Inneholder ikke sulfater, silikoner, parabener eller mineralolje
 • Imponerende volum som varer lenge

Ulemper

 • Krever noen forsøk for å få doseringen riktig, hvis du er usikker, påfør i hånden først!

Spesifikasjoner

Mer om Hairlust, Volume Wizard Hair Powder

Volume Wizard Hair Powder fra Hairlust er virkelig det perfekte hårbproduktet for deg som ønsker å style håret ditt naturlig, men med MASSEVIS av volum! Med dette hårpudderet kan du enkelt skape fyldige, matt finish og mye volum. Vi på Testjakt elsker å bruke Hairlust volumpudder som en finish etter at vi har krøllet håret. Begynn ved hodebunnen og klem deretter inn en liten mengde produkt i krøllene for å skape en leken og mer naturlig look på krøllene dine.

Et stort pluss er at produktet er helt fritt for sulfater, silikoner, parabener og mineralolje, noe som bidrar til hårets og hodebunnens velvære. Uavhengig av din hårtype, farge eller lengde kan du bruke Volume Wizard hårpulver fra Hairlust. Jo tynnere håret er, desto mindre produkt trenger du. Begynn alltid med en liten mengde og bygg gradvis opp med mer produkt hvis ønskelig og håret føles responsivt. Du vil raskt merke om du har brukt for mye, da det vil gi motsatt effekt.

Påføringen er utrolig enkel og smidig – du trenger bare å forsiktig fordele en liten mengde pulver ved hårroten og jobbe det inn med fingrene dine. Resultatet er imponerende, og du vil umiddelbart få fyldigere og tykkere hår. Gull verdt for oss med tynt skandinavisk hår, en ny favoritt i baderomsskapet vårt!

Kjøpeguide – Skap øyeblikkelig volum i håret ditt

Volumpudder gir en umiddelbar volumboost til håret ditt. De fungerer ved å absorbere overflødig fett ved røttene og løfte håret fra roten, noe som resulterer i en fyldigere look. Disse produktene har raskt blitt populære på grunn av deres evne til å gi volum og tekstur til håret på en enkel måte.

En av de store fordelene med volumpudder er deres allsidighet. De kan brukes på både nyvasket hår for å skape hold og tekstur. Nyvasket hår har en tendens til å legge seg flatt og være veldig “glatt” og vanskelig å style. Volumpudder som produkt vil gjøre både krøller, styling og oppsettinger mye mer holdbare.

Finn best i test volumpudder for håret ditt hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test volumpudder for håret ditt hos oss på Testjakt.no!

Enkel påføring

Ved riktig doseringsmengde av volumpudder gir produktet økt tekstur til håret uten å legge til unødvendig vekt. Dette er spesielt gunstig for personer med tynt hår som ønsker volum uten å få håret til å se tungt ut.

For deg som ikke har prøvd hårpulver for volum tidligere, er den største forskjellen etter vår mening at håret føles mindre “stylet” enn med volumspray som “rootlifting spray”. Med volumpudder har du full kontroll, og håret føles mer naturlig både i hodebunnen og i bevegelsen.

Lett vektløs tekstur

En hårføner som er for tung, kan bli ubehagelig å bruke over lengre perioder. Velg en modell som er lett og ergonomisk utformet, slik at den ligger godt i hånden og er komfortabel å håndtere.

Flere av modellene er verdsatt og valgt ut til vår sammenligning nettopp på grunn av deres ergonomiske design og gode passform i hånden.

Unngå skader på håret fra varme

Med et godt stylingprodukt for volum reduserer du behovet for varmeverktøy. Mange av oss har alltid brukt føner, rundbørste osv. for å skape volum. Nå kan du i stedet la varmeverktøyene du har brukt for volum hvile en stund, eller bruke dem sjeldnere.

Volumpudder gir ofte langvarig volum som varer hele dagen. Dette gjør dem til et utmerket valg for å unngå å vaske håret daglig eller bare for å holde håret perfekt gjennom lange arbeidsdager.

Diskret og liten i håndvesken din

Volumpudder kommer vanligvis i små og praktiske emballasjer som enkelt kan oppbevares i håndvesken din, noe som gjør dem perfekte for å friske opp stilen din når som helst og hvor som helst!

En annen fordel med volumpudder er at de er enkle å vaske ut. En enkel sjamponering fjerner produktet fra håret og etterlater ingen rester. Hvis du opplever rester etter sjamponering, kan det skyldes at du trenger å sjamponere håret ditt to ganger for å fjerne stylingprodukter.

Tips for beste resultat

Noen tips for å oppnå beste resultat med volumpudder er å forsiktig massere produktet inn i røttene, unngå overdosering og børste håret for å jevnt fordele produktet.

For deg som ønsker å prøve det beste volumproduktet for håret ditt, anbefaler vi sterkt at du tar en nærmere titt på volumpudderne i vår test. Alle tre er fantastiske, og vi anbefaler deg å prøve en av produktene hvis du er interessert i å få den herlige og ettertraktede volumen i håret ditt.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 31/08/2023 •  9 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test