Om Oss

Testjakt.no er en norsk versjon av testjakt.se som ble opprettet høsten 2020. Bak siden ligger selskapet Gidleads AB. Selskapet er basert i Sverige.

Selskapsnavn: Gidleads AB
Organisasjonsnummer: 559270-7672
Adresse: Klöverstigen 3, 80647 Gävle
E-post: kontakt(a)gidleads.com

Hvordan gjør vi det?

Gjennom en smart utviklet robot skraper vi nettet daglig for nye tester. For at vi skal kunne samle et produkt i tekst og produsere vinnere i tre forskjellige prisklasser, må minst to nettsteder utføre tester. I kombinasjon med brukernes egne anmeldelser på blant annet produsenters eller forhandlers egne nettsteder, skaper man gode forhold for å ta et godt valg!

Målet

Målet med Testjakt er å bli Sveriges største sammenligningsside, men også å levere flere tester hele tiden og hjelpe flere med å ta den rette avgjørelsen når de står overfor et produktkjøp.

Våre redaktører vurderer kontinuerlig anmeldelser og tester for å sikre kvaliteten på artiklene. Vi sørger for at alle artiklene våre alltid inneholder aktuell informasjon og de aller beste prisene på nettet, for å hjelpe våre besøkende med å ta den riktige avgjørelsen!

Hvordan tjener vi penger?

Fordi mange av våre lenker til produkter vi har på nettstedet er annonseringskoblinger, får vi ofte tilbakebetaling når våre besøkende kjøper noe via våre lenker. Dette påvirker ikke våre meninger eller hvilket produkt som vinner.

Kontakta oss

Trenger du å komme i kontakt med oss? Fyll deretter ut skjemaet på denne siden -> Kontakt oss