Om Testjakt

Målet for oss i Testjakt er å gi uavhengige sammenligninger, tester og anmeldelser slik at du som forbruker kan finne riktig produkt for dine behov og ønsker. Vi jobber daglig med å sile gjennom brukeranmeldelser, spesifikasjoner, nyheter, tester osv. Dette for å kunne skille de beste produktene på markedet fra mindre gode produkter, noe som kan være en jungel for deg som privatperson. De beste produktene med høyest prosentandel av fordeler havner etter sammenligninger i våre beste testanmeldelser.

I noen av våre artikler har vi brukt brukeranmeldelser, andre produkter vi har testet selv og har erfaring med. Vi foretrekker imidlertid ikke å overkonsumere produkter kun for testing, så ha god veiledning og hjelp fra fagfolk i ulike segmenter. Flere av våre sammenligninger blir sjekket av fagfolk innenfor den respektive kategorien. Disse samarbeidene gir oss muligheten til å ha en bred kompetanse på flere ulike områder.

Vi i Testjakt tar hensyn til miljøet og ønsker å være med på å bidra til et bedre og mer bærekraftig forbruk. I Europa returneres i snitt 22 prosent av alt som kjøpes på nett, innenfor enkelte segmenter er avkastningsprosenten enda høyere. Dette kan sidestilles med en skjult miljøkriminell og er noe vi ønsker å være med på og endre på!

Ved hjelp av våre uavhengige sammenligninger får du det sanne bildet av hva et produkt egentlig er, ikke bare hvordan det er spesifisert på papir. Ved å velge et produkt fra siden vår tror og håper vi at du som forbruker kan gjøre et godt kjøp med alle de ærlige fakta for hånden.

Hvem er vi som jobber her?

Testjakt.se ble startet i 2020 av David Gidlund, digital markedsføringskonsulent, siden 2022 eies og drives Testjakt og dets norske og danske motparter av selskapet Dreamlead Ltd.

Ønsker du å lese mer om noen av oss som jobber med Testjakt, er vi også å finne på Linkedin.

Anna Hector |
Frilans redaktør og skribent
Christian Azzopardi | Webutvikler