Personvernerklæring

Hvem er vi

Vår nettsideadresse er: https://testjakt.no. Denne siden drives av Dreamlead Ltd.

Organisasjonsnummer: C88708
VAT nummer: MT26019622

Kommentarer

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn informasjonen som vises i kommentarskjemaet, samt besøkendes IP-adresse og nettleserbrukeragentstreng for å hjelpe til med å oppdage spam.

En anonymisert streng opprettet fra e-postadressen din (også kalt en hash-verdi) kan sendes til Gravatar-tjenesten for å avgjøre om du er registrert der. Personvernreglene for Gravatar-tjenesten finner du på https://automattic.com/privacy/. Når kommentaren din er godkjent, vil profilbildet ditt vises offentlig sammen med kommentaren din.

Cookie-filer

Vi bruker informasjonskapsler via en tredjepart, Plausible, for å kunne måle hvor mange som besøker nettstedet. Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler, kan nettleseren stilles inn slik at du automatisk nekter informasjonskapsler eller får beskjed om at en nettside inneholder informasjonskapsler. Gjennom nettleseren kan også tidligere lagrede informasjonskapsler slettes. Se nettleserens hjelpesider for mer informasjon.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne nettsiden kan inneholde innebygd innhold (for eksempel videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsider oppfører seg nøyaktig på samme måte som om den besøkende har besøkt den andre nettsiden.

Disse nettstedene kan samle inn informasjon om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ytterligere tredjepartssporing og overvåke interaksjonen din med det innebygde innholdet, inkludert sporing av interaksjonen din med dette innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget på det aktuelle nettstedet.

Hvor lenge vi beholder dataene dine

Hvis du skriver en kommentar, vil kommentaren og dens metadata bli lagret på ubestemt tid. Grunnen til dette er at vi må kunne finne og godkjenne oppfølgingskommentarer automatisk og ikke sette dem i kø for vurdering.

Hvilke rettigheter du har over dataene dine

Hvis du har en konto eller har lagt ut kommentarer på denne nettsiden, kan du be om en eksportfil med personopplysningene vi har om deg, inkludert all informasjon du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette inkluderer ikke data som vi er pålagt å lagre for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Hvor vi sender dataene dine

Besøkendes kommentarer kan sjekkes gjennom en automatisert spam-deteksjonstjeneste.

Kontakt oss

Har du spørsmål, kommentarer eller mangler en test som du ønsker at vi skal ta med, er du velkommen til ta kontakt med oss.