Beste Vippekrøllere For Perfekte Vipper (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke eyelash curlers som er best i tester ifølge vårt testpanel!

En vippekrøllereller en eyelash curler er et viktig verktøy i sminkevesken din. Det bidrar dels til at du ser mer energisk ut, men også til å unngå at vippene ser rette ut og tynger øyet i stedet for å åpne det opp. Hvilken vippekrøller/eyelash curler er best?

Det er mange vippekrøllere på markedet, så det er viktig å sammenligne ulike før du bestemmer deg for hvilken du skal kjøpe. Det kan utgjøre en enorm forskjell når det gjelder kvalitet, resultater og pris.

1. Vinner og best i test ble Shiseido Eyelash Curler Makeup

Fordeler

 • Fantastiske resultater som varer hele dagen
 • Får selv de kortere vippene i øyekroken
 • Mange fornøyde brukere
 • Ros for virkelig å holde vippene krøllet hele dagen
 • Høy kvalitet og holdbar

Ulemper

 • Dyrt

Spesifikasjoner

Mer om Shiseido Eyelash Curler Makeup

Shiseido øyenvippekrøller er en kultklassiker som koster en pen krone. Men etter anmeldelser og egne tester kan vi også kvittere på hvor god denne vippekrølleren faktisk er! Den krøller alle vippene dine til perfeksjon, de holder seg pent krøllet i lengre tid og den er skånsom mot vippene.

Shiseido vippekrøller er en vippekrøller som ofte vinner diverse best i test da den er effektiv, gir et godt resultat og er av god kvalitet. Den vil lage et lite hull i lommeboken, men den har tross alt blitt rost av mange makeupartister og også mottatt priser og flere skjønnhetspriser.

2. På andreplass kommer eyelash serum fra Tweezerman Classic Lash Curler

Fordeler

 • Populær
 • Effektiv
 • Tykk silikonpute

Ulemper

 • Litt dyr

Spesifikasjoner

Mer om Tweezerman Classic Lash Curler

Tweezerman Classic Lash Curler er en bestselgende vippekrøller på markedet. Den finnes i sminkeveskene til mange makeupartister så vel som kjendiser. Dette er en luksuriøs, eksklusiv bender med tre ekstra silikonputer som er lett å elske.

Tweezerman Classic Lash Curler er valgt som Best Premium da det er en vippekrøller som overgår alle forventninger. Den er ikke like rimelig som andre krøllere, men hvis du ønsker å kjøpe en krøller som krøller vippene dine til perfeksjon og som varer lenge, har du funnet den rette.

3. På tredjeplass kommer Mac Cosmetics Full Lash Curler

Fordeler

 • Holder vippene krøllet lenge
 • Gjør det enkelt å påføre mascara
 • Inkluderer en ekstra pute til benderen

Ulemper

 • For et mer naturlig resultat som kanskje ikke passer alle

Spesifikasjoner

Mer om Mac Cosmetics Full Lash Curler

Mac Cosmetics Full Lash Curler er en meget luksuriøs, elegant og effektiv vippekrøller fra det kjente merket MAC.. Merket er meget kjent for å ha høykvalitetsprodukter som alltid gir flotte resultater.

Mac Cosmetics Full Lash Curler havner ofte høyt på de beste på testlistene, noe som ikke er overraskende. Denne vippekrølleren sørger for at vippene dine får en nydelig naturlig krøll. Den er stilig i sort stål og inkluderer også en ekstra pute som du kan bruke når den første er utslitt.

4. På fjerdeplass kommer Depend Eyelash Curler

Fordeler

 • Klassisk vippekrøller
 • Rimelig
 • En ekstra silikonpute er inkludert i pakken

Ulemper

 • Tynn silikonpute

Spesifikasjoner

Mer om Depend Eyelash Curler

Everyday Eye Eyelash curler fra Depend er alltid et trygt valg hvis du ønsker å kjøpe en god og svært rimelig curler. Den er veldig snill mot lommeboken og effektiv for øyevippene. Den er lett å få tak i da den er en ekte klassiker, noe som er en fordel.

Denne vippekrølleren blir ofte nevnt og brukt av mange til daglig. Den har vært på markedet veldig lenge, og er derfor en bender som alltid er et sikkert kort. Den er også veldig snill mot lommeboken. En ekstra silikonpute er inkludert i pakken. Vippene får en skikkelig bøy og selv de kortere, vanskeligst tilgjengelige vippene følger med.

5.. På femteplass kommer LH cosmetics Eyes Wide Open Eyelash Curler

Fordeler

 • Fanger alle vippene
 • Utrolig bøy
 • Lett å bruke

Ulemper

 • Ikke like kjent som våre andre merker

Spesifikasjoner

Mer om LH cosmetics Eyes Wide Open Eyelash Curler

I testen vår ønsket vi også å inkludere vippekrølleren fra LH cosmetics Eyes Wide Open Eyelash Curler. En herlig vippekrøller som holder det den lover. Den er enkel å bruke, den fanger selv de korteste vippene i kanten og kanten av øyet. Silikonputen er myk og fleksibel og føles skånsom mot vippene. Ekstra puter følger også med i pakken.

Den er nikkelfri og vi opplever den som veldig stabil i bruk. Håndtaket er ergonomisk og det gjør det enkelt å plassere vippekrølleren i akkurat passe avstand fra øyelokket. Ingen klemte hvordan her! Vippene får raskt en fin bøy som varer lenge. En stor favoritt!

Kjøpeguide – Velg riktig eyelash curler

Når du velger en vippekrøller, bør du gå gjennom noen fordeler og ulemper før du tar en avgjørelse. Dette for at du skal finne en vippekrøller som passer deg og dine vipper. Tenk på budsjettet ditt og hvor mye penger du er villig til å bruke. Totalt sett føler nok de fleste brukere som har testet noen vippekrøllere at akkurat dette produktet er en klassiker, “du får det du betaler for”.

De billigere vippekrøllerne er vanligvis små, vanskelige å få godt tak i og lette å skvette og klype øyelokkene. I tillegg har de en tendens til å knekke oftere, begynne å knirke eller fort slite på puter som løsner. En dårligere øyevippekrøller kan føre til at dine egne øyevipper ikke krøller seg i det hele tatt, eller rett og slett bryter og faller av.

Gi buede, fine vipper lenge uten hard kant

Denne funksjonen er viktig for at vippene dine skal se så bra ut som mulig, samt for at vippene ikke skal bli skadet under bruk.

En hard kant gir ikke vippene dine et naturlig resultat. I tillegg er det fare for å skade vippene dine hvis de krølles for stramt. Ta en titt på utformingen av bøyemaskinen du er interessert i. Harde kanter er sjelden skånsomme mot øyevippene. Velg heller en modell med mer avrundede former og en myk silikonpute. Vær også forsiktig med hygienen til vippekrølleren. Gammel tørket mascara og andre ting kan få de tørre og rene vippene til å feste seg og knekke eller trekke av.

Finn best i test eyelash curler hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test eyelash curler hos oss på Testjakt.no!

Vippekrølleren skal vare lenge uten å gi et dårlig resultat

Det er viktig at vippekrølleren leverer resultatet den gjorde fra begynnelsen over lengre tid, og ikke bare ved en enkelt bruk.

Det er veldig trist for både lommeboken og humøret om du må kjøpe nye vippekrøller flere ganger i året fordi de blir fort dårlige. Billig kan noen ganger være dyrt! Invester heller i en god vippekrøller av høy kvalitet og du vil ha en trofast følgesvenn i lang tid. Flere av modellene i vår best i test inkluderer en rekke silikonputer til vippekrøllerne. Å bytte pute er enkelt og det er noe som ved slitasje og kontinuerlig bruk må skiftes ut med jevne mellomrom.

Når trenger du å bruke vippekrøller?

En vippekrøller brukes oftest når du sminker deg, men kan også brukes uten sminke for å få deg til å se friskere ut. Buede vipper får øyevippene til å se både lengre og fyldigere ut og øyet åpner seg. Dessverre har mange av oss vipper som peker rett ned, det gjør en stor forskjell å få vippene til å fremheve øyet i stedet for å tynge det ned. Hvis du er bekymret for øyevippene dine, bør du alltid bruke vippekrølleren på rene og tørre øyevipper. Du bør aldri bøye øyevipper som er malt med mascara, da er det stor risiko for at øyevippene både knekker og trekkes av øyet.

Hvis du skulle ønske du hadde flere vipper å krølle, anbefaler vi at du tar en titt på vår beste vippeserumtest!

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 02/08/2023 •  8 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test