Beste Vippeserum/Eyelash Serum (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke vippeserum / eyelash serum som er best i tester ifølge vårt testpanel!

Et vippeserum fungerer på to måter, det stimulerer vipperoten med protein, som bidrar til å bygge sterke og sunne vipper fra bunnen av. Vippene dine begynner å vokse og nye vipper begynner å titte frem! Serumet gjør også øyevippene dine sterkere og dermed beskyttet mot daglig slitasje. Vippene må tross alt tåle mye stress. Rengjøringer, øyegnidning, vippekrøller og diverse øyesminke. Å gi vippene litt næring gir veldig fine resultater og om noen uker kan du få vipper som er til å dø for!

Hvilket eyelash serum er best?

Det er greit å sørge for at flertallet av ingrediensene er naturlige fordi serumet ditt skal styrke vippene. Den bør også påføres ved roten av vippene som er veldig nær øynene dine. Det er ekstremt viktig at vippeserumet inneholder gode og hypoallergene ingredienser som er skånsomme. Det skal også være enkelt å påføre vippeserumet ditt, noen sekunder morgen og kveld er alt som skal til.

1. Vinner og best i test ble eyelash serum Xlash

Fordeler

 • Fantastiske resultater
 • Fremmer cellefornyelse

Ulemper

 • Det tar noen uker før resultatene begynner å vises

Spesifikasjoner

Mer om Xlash eyelash serum

Xlash er et vippeserum som er beriket med styrkende mineraler og andre gode ingredienser for dine vipper. For eksempel korallekstrakt som fremmer cellefornyelse og antioksidanter, olje, aminosyre og polysakkarider som fremmer vekst i vippene og gjør dem lengre.

Du bør se resultater etter 3-4 ukers bruk, men det kan ta 6-8 uker før full effekt. Serumet påføres om kvelden etter rens og andre hudpleierutiner. Du påfører Xlash akkurat som du legger på en eyeliner, langs vippekanten. Etter at det har gått noen uker og du har oppnådd et ønsket resultat, kan du redusere bruken til to til tre kvelder i uken for å vedlikeholde og gi næring til dine nye, fyldigere vipper.

Dette vippeserumet fra Xlash er helt magisk! Resultatet er noe overraskende, vippene blir fyldigere og lengre som ved et trylleslag. Dette serumet er verdt hver krone! Hvis du tidligere har slitt med falske øyevipper eller vippeextensions på salongen, vil dette være din redning. Du vil få de samme flotte resultatene, det eneste som kreves er noen uker med tålmodighet.

2. På andreplass kommer eyelash serum fra RevitaLash Advanced

Fordeler

 • Gir buede vipper
 • Fullere og lengre
 • Godkjent av leger

Ulemper

 • Prisen er høy

Spesifikasjoner

Mer om RevitaLash Advanced

Den konsentrerte formelen sikrer at kun én påføring om dagen er nødvendig. Vippene dine blir tykkere, lengre og også blankere med dette vippeserumet. Som om ikke det fantastiske resultatet var nok, er det et stort pluss at vippene faktisk bøyes oppover i prosessen. Som et permanent vippeløft. Serumet er godkjent av både hud- og øyeleger og er skånsomt selv for de som vanligvis reagerer på produkter. Den er derfor både hypoallergen og klinisk testet. RevitaLash Advanced inneholder naturlige botaniske ingredienser kombinert med vitenskapelig bevist teknologi.

Siden RevitaLash Advanced øyenvippeserum er godkjent av både hudleger og øyeleger, vinner dette produktet det store flertallet av de beste i tester utført på nett. Det at serumet etterlater utrolige resultater er det som gjorde dette litt dyrere serumet til en av de absolutt bestselgerne på markedet. Ønsker du garanterte resultater er det greit å satse på sikre kort, og RevitaLash er helt klart en av disse.

3. På tredjeplass kommer Maybelline Lash Sensational Serum

Fordeler

 • Kan påføres to ganger om dagen
 • Anbefales også for tenåringer
 • Billig

Ulemper

 • 4 uker til noen effekt er synlig

Spesifikasjoner

Mer om Maybelline Lash Sensational Serum

De aktive ingrediensene i dette vippeserumet fra Maybelline styrker øyevippene og hindrer dem i å falle ut. Innen fire uker skal kontinuerlig påføring morgen og kveld resultere i lange, tykke og tette vipper med mer volum og lengre levetid.

Maybelline Lash Sensational inneholder aktive ingredienser av aminosyrer og vitamin B5 som sørger for at vippene dine får næring og begynner å vokse. Dette vippeserumet skiller seg ut blant budsjettvariantene og figurerer ofte høyt i ulike vippeserumtester. Til tross for lav pris er resultatet overraskende bra! Noen kunder vitner om at de måtte ta en pause med påføringen fordi vippene vokste så enormt at det nesten føltes overveldende. Du kan forvente at vippene dine føles tykkere, fyldigere og lengre.

4. På fjerdeplass kommer The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum

Fordeler

 • Raske resultater
 • Fungerer til både vipper og bryn
 • Rimelig

Ulemper

 • Kan svi i øynene noen minutter etter påføring

Spesifikasjoner

Mer om The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum

The Ordinary har kommet med et vippeserum! Som med alle produktene fra The Ordinary, er vi ikke overrasket over at den er fullpakket med aktive ingredienser. Til tross for lave priser holder dette merket utrolig høy kvalitet og har raskt blitt en bestselger i skjønnhetssegmentet. Mange butikkers hyller er tomme da produktene praktisk talt går tom for butikkene.

Serumet skal påføres nærmest roten av vippene som en eyeliner, morgen og kveld. Du kan også bruke den på øyenbrynene dine hvis du ønsker å starte vekst der også. Formelen er bygget på The Ordinarys fire peptidteknologier pluss 11 viktige aktive ingredienser. Du kan forvente å oppleve tykkere, fyldigere, sunnere vipper og bryn på bare noen få uker.

Kjøpeguide – Velg riktig vippeserum

Å velge riktig vippeserum er ikke lett da det finnes utallige produkter på markedet som alle lover lengre, fyldigere og tettere øyevipper på bare noen få uker.

Ved å sammenligne de forskjellige produktene som tilbys på markedet og også prøve noen av dem, vil du kunne finne det rette vippeserumet for deg. Det som fungerer for noen andre fungerer kanskje ikke for deg.

Enkel å påføre

Et vippeserum skal være enkelt å påføre øyevippene og ikke ta spesielt lang tid. Det er best hvis bare én påføring per dag er nødvendig.

Og det er enda bedre hvis du kan kombinere serumet med din vanlige rutine. Det vil si, påfør mascara etter serumet og bruk også falske øyevipper eller behold vippeextensions om du ønsker det.

Finn best i test vippeserum hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test vippeserum hos oss på Testjakt.no!

Naturliga ingredienser

Siden et vippeserum påføres så nært øyet, er det viktig at produktet er trygt for deg og øynene dine å bruke. Å lete etter hypoallergene serum er en god måte å unngå unødvendig irritasjon i både huden og rundt øynene.

Med naturlige ingredienser går det aldri galt. Det beste produktet er det som fukter og pleier øyevippene dine hver gang du bruker vippeserumet.

Når trenger du å bruke et vippeserum?

Hvis vippene dine er korte og sparsomme, er det på tide å finne et vippeserum som er best i testing for å hjelpe dem med å vokse seg sterke igjen. Øyenvippene dine kan trenge ekstra næring noen ganger, vi gjør daglige ting som å sminke, rense og gni øynene som sliter dem ned. Ved å bruke et vippeserum i noen uker og supplere med en vippekrøller får du fantastisk vakre vipper.

Et vippeserum er vanligvis beriket med blant annet vitaminer, mineraler og aminosyrer for å fremme vekst i øyevippene. Sammen bidrar disse boosterne til lengre og vakrere vipper.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 15/05/2023 •  7 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test