Beste Nesetrimmer For Flau Hårvekst (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilken nesetrimmer/multitrimmer som er best i tester ifølge vårt testpanel!

Uønsket og skjemmende hårvekst fra ørene eller nesen er noe de fleste av oss ønsker å unngå. For å gi et velstelt inntrykk er det lurt å fjerne hår som vokser utenfor neseborene eller ut av ørene. Å ta vare på utseendet ditt er noe som ikke bare kan øke selvfølelsen og selvtilliten, men som også vanligvis blir verdsatt av de rundt deg.

Noen menn har også en tendens til å ha hårvekst i ørene, noe en såkalt god nesetrimmer lett kan bøte på. Med en god nesehårstrimmer og noen få bevegelser har du løst problemet på et blunk og fjernet de skjemmende hårene.

Når du skal velge en nesetrimmermodell kan det være greit å huske på at det finnes ulike typer trimmere, noen fungerer best for kun nesehår, mens andre varianter fungerer for trimming av øyenbryn og ørehår også. For de av dere som ønsker å finne en nesetrimmer til dame, kan vi anbefale vår testvinner, Babyliss Multi Trimmer, da den fungerer fantastisk bra på både menn og kvinner.

1. Vinner og best i test ble Babyliss Multi Trimmer Nose & Ear

Fordeler

 • Fjerner både ørehår og kjønnshår
 • Grepsvennlig håndtak
 • Sikker håndtering – ikke sett deg fast!
 • Enkel rengjøring

Ulemper

 • Blir litt varm etter lang bruk

Spesifikasjoner

Mer om Babyliss Multi Trimmer Nose & Ear

Vår best-i-test nesehårtrimmer fungerer også utmerket for å fjerne annen uønsket hårvekst som for eksempel skjemmende ørehår, derav navnet Multi Trimmer. Trimmeren jobber raskt, stille og effektivt, med denne modellen trenger du aldri å bekymre deg for grusomheten ved å sitte fast med trimmeren i nesehårene. Akkurat den slags skrekkhistorier har skremt mange menn bort fra å prøve en nesetrimmer. I stedet velger de å slåss med pinsett og saks, både komplisert og ofte smertefullt. Slipp bekymringene dine, Babyliss multitrimmer gjør jobben imponerende raskt og trygt!

Håndtaket er lett å gripe og ligger godt i hånden under bruk, du fjerner raskt og enkelt din uønskede hårvekst. Ved rengjøring skylles skjærehodet på nesetrimmeren av med vann, jevnt og enkelt. Bare fleksibelt og enkelt er noe som rimer godt med denne testvinnende nesetrimmeren! Batterier kreves og dette kjøpes separat, to års garantien er sjenerøs med tanke på den billige prisen.

Brukeranmeldelser, tester og sammenligninger berømmer denne multitrimmeren, og det er derfor den rangerer som nummer én i vår sammenligning av nesetrimmere.

2. På andreplass kommer PHILIPS series 3000 nesetrimmer NT3650/16

Fordeler

 • Trimmer for nesehår, ørehår og øyenbryn
 • 2 øyenbrynskammer inkludert
 • Kan brukes i dusjen
 • Jevn og rask

Ulemper

 • Kan være litt ubehagelig å bruke hvis du har en liten nese

Spesifikasjoner

Mer om PHILIPS NT3650/16

Philips nesetrimmere er også inkludert i vår sammenligning av de beste modellene. Denne modellen er designet for å ligge stødig i hånden og håndtere både pinlig hårvekst fra nesen og ørene samt å påføre øyenbrynstrimming.

For en så billig nesetrimmer som Philips nesetrimmer 3000, er den virkelig et godt valg. Dette siden den har en konkurransedyktig pris til tross for superenkel bruk, vannmotstand og høy popularitet. Det følger også med 2 øyenbrynskammer og en praktisk veske ved kjøp.

3. På tredjeplass kommer Remington Nose & Detail Trimmer

Fordeler

 • Inkludert trimmerhode med kam
 • Fungerer for kinnskjegg og linjer rundt skjegget eller barten, nesehår og ørehår
 • Antimikrobielt belegg
 • Kan brukes i dusjen

Ulemper

 • Kan bli varm hvis den brukes over lengre tid

Spesifikasjoner

Mer om Remington Nose & Detail Trimmer

Remingon Nose & Detail Trimmer er virkelig en allsidig følgesvenn å stole på når det gjelder å fjerne uønsket hårvekst i nesen, ørene eller rundt øyenbrynene. Det medfølgende trimmerhodet med justerbar kam, (mellom 1-5 mm) gjør det mulig å trimme kinnskjegg eller kanter rundt barten eller skjegget.

Grepet er ergonomisk og nesetrimmeren ligger godt i hånden, Remington Nose & Detail Trimmer er også nyttig i dusjen. Hodet på selve trimmeren er dekket med et nano-sølv antimikrobielt belegg for å hindre at bakterier dannes, noe som dessverre er vanlig på denne typen nesehårstrimmer og kan forårsake follikulitt eller andre typer irritasjon. Tross alt er det ingen stor sak å introdusere bakterier i nesen!

Leter du etter en fleksibel multitrimmer til en god pris, som også kan trimme alt uønsket ansiktshår? Da har du funnet riktig Remington Nese- og detaljtrimmer!

Kjøpeguide – Velg den beste nesehårtrimmeren for deg

Å investere i en nesehårstrimmer kan være en god idé hvis du, som mange menn, lider av pinlig nesehårvekst. Selv ørehår eller ville hår fra buskete øyenbryn kan være noe som er uvelkomment og gir et ustelt inntrykk.

Den enkleste løsningen for å fjerne denne typen hårvekst er ikke ved å bruke saks og pinsett, men ved å bruke en nesetrimmer. Denne lille enheten er spesielt designet for å klippe hårene på en sikker måte uten ytterligere innsats fra din side.

Når du skal velge nesetrimmer bør du tenke over om du vil bruke den kun til nese- og ørehår eller til øyenbrynene også. Hvis dette er tilfelle, kan en modell som har tilbehør i form av kammer eller spesielle trimmerhoder være et godt valg. Noen av modellene kan også brukes til trimming av skjeggkanter eller kinnskjegg.

Hvordan fungerer en nesehårstrimmer?

Hvordan en nesehårstrimmer fungerer er ikke noe du trenger å lære mer om, bortsett fra hvordan du bruker den riktig. Det viktige er nettopp at det fungerer for sitt formål. For å gå inn på det mer tekniske er det to forskjellige typer skjærehoder, det som roterer og det som er vertikalt.

En roterende elektrisk nesetrimmer fungerer for bruk i nesen og for pinlig hårvekst fra eller i ørene. Men hvis du skal bruke nesetrimmeren til å stelle øyenbrynene, bør du velge en vertikal nesehårstrimmer. Flere av modellene har derfor et eget hode eller kam til dette formålet.

Du trenger aldri å være hardhendt med nesetrimmeren, den vil fjerne håret uten hardt arbeid fra din side. Risikoen er at du skader deg selv om du skyver den for langt inn eller for hardt sidelengs.

Finn best i test nesetrimmer hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test nesetrimmer hos oss på Testjakt.no!


Kan jeg ikke bruke en annen type trimmer?

For nesehårfjerning bør du bruke en nesehårtrimmer og ingenting annet. Forsøk på å fjerne nesehår med en vanlig hårtrimmer, hårklipper eller hundeklipper innebærer høy risiko for skade. Den typen hårtrimmere er ikke tilpasset den lille plassen som finnes i nesen.

Sammendrag

Det finnes ulike prisklasser når det kommer til den beste trimmeren og den beste øretrimmeren. Det beste produktet er det som passer budsjettet ditt, tåler nesehåret og samtidig har gode anmeldelser i ulike typer sammenligninger og tester. En god nesetrimmer bør vare i minst 2 år, avhengig av hvor ofte du bruker den. De fleste modellene varer betydelig lenger enn det.

Produsentens garanti fra merker som Philips, Babyliss, Remington og Beurer er vanligvis rundt 1-2 år. Er du nøye med hygiene og renhold har du betydelig større sjanse for å få en nesetrimmer som holder i mange år fremover.

Hygienisk aspekt

Renholdet er også viktig fra det hygieniske aspektet. Derfor anbefaler vi virkelig ikke å la din frisør eller annen type frisør trimme nesehåret. En nesehårstrimmer som har vært i nesen til flere kan bli en reell smittekilde dersom den ikke blir renset til perfeksjon etter hver kunde. Med tanke på den lave prisen på en nesetrimmer, er det lurt å skaffe seg en egen!

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 09/06/2023 •  7 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test