Beste Melkeskummerne For Kaffe Latte (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gå gjennom hvilke melkeskummer som er best i tester ifølge vårt testpanel!

En god melkeskummer vil forandre opplevelsen av kaffekoppen hjemme, og med en god kaffemaskin i tillegg kan du lage alt fra skummende cappuccino til søte og velsmakende kaffer med smak. Velg mellom kaldt og varmt melkeskum for den ultimate kaffeopplevelsen.

Kvaliteten på melkeskummerene på markedet er varierende, og en god melkeskummer kan mer enn bare å skumme melk. En god skummer utpeker seg på funksjonene den har, som at den kan servere både varmt og kaldt skum, design og brukervennlighet.

1. Vinner og best i test ble melkeskummeren fra Severin Spuma

Fordeler

 • Rask oppvarming
 • Tåler oppvaskmaskin
 • Stor kapasitet

Ulemper

 • Høy pris

Spesifikasjoner

Mer om Severin Spuma

Dette er en melkeskummer som leverer på kvalitet, kapasitet og brukervennlighet. Melkeskummeren rommer hele 700 ml med melk, har 13 ulike programmer som lager akkurat det melkeskummet du ønsker, fra kaldt melkeskum til varm melk, og den kan til og med brukes til å lage varm sjokolade rett i skummeren.

Melkeskummeren er veldig enkel å bruke, fordi den er så enkel å forstå seg på. Du velger selv hvilken temperatur du ønsker på melken ved å vri på bryteren, opp til 65 grader, og med induskjonsfunksjon varmes melken opp raskt. Dette er en melkeskummer som virkelig leverer.

2. På andreplass kommer melkeskummeren fra Bialetti SOFT CREAM

Fordeler

 • Mange gode funksjoner
 • Veldig effektiv
 • Høy kvalitet

Ulemper

 • Minst kapasitet

Spesifikasjoner

Mer om Bialetti SOFT CREAM

Neste beste melkeskummer er Soft Cream melkeskummeren fra italienske Bialetti. Dette er en skummer som er proppet full av smarte funksjoner og lager melkeskum av høy kvalitet uten å koste skjorta. Melkeskummeren kommer med to ulike visper, og kan brukes til både kald og varm melk.

I denne melkeskummer test har pris også noe å si, og selv om prisen på denne melkeskummeren ligger litt høyere får du virkelig det du betaler for. Og selv om denne skummeren ikke tåler oppvaskmaskin så er den enkel å rengjøre med en inside med non-stick belegg.

3. På tredjeplass kommer melkeskummeren fra Smeg MFF01

Fordeler

 • 6 ulike programmer
 • God kvalitet
 • Stilig design

Ulemper

 • Høy pris
 • Mindre kapasitet

Spesifikasjoner

Mer om Smeg MFF01

Når det kommer til prisen for beste design går den til melkeskummeren fra Smeg. Dette er en melkeskummer som er stilig å se på med sitt retro design, gir muligheten for et personlig preg med et stort fargeutvalget, og den tar ikke opp så stor plass heller.

Når det kommer til funksjon og kvalitet er dette en nummer en melkeskummer. Maskinen bruker induksjonsvarme til å varme opp melken, som gir god og varm melk på kort tid. Melkeskummet blir tykt og smakfullt, og passer perfekt både til en kopp med cappuccino eller varm sjokolade.

4. På fjerdeplass kommer melkeskummeren fra Bodum Latteo

Fordeler

 • Tåler oppvaskmaskin
 • Pent design
 • Enkel å bruke

Ulemper

 • Ikke elektrisk

Spesifikasjoner

Mer om Bodum Latteo

En ikke elektrisk melkeskummer som imponerer er Latteo fra Bodum. Melkeskummeren lager godt og fyldig melkeskum på ikke mindre enn 30 sekunder, og tåler også varm melk. Denne må du varme opp på forhånd, bare så det er nevnt. Denne kannen har også et pent design, og kan fint brukes til servering.

Når det kommer til bruk er dette en veldig enkel melkeskummer. Du heller i melken, setter på lokket og drar håndtaket på toppen opp og ned til du har ønsket tykkelse på skummet. Egentlig veldig praktisk, siden du har full kontroll over skummingen. Prisen er heller ikke til å skimte av.

5. På femteplass kommer melkeskummeren fra Melitta Cremio II

Fordeler

 • God kvalitet
 • Høy kapasitet
 • Non-Stick beholder

Ulemper

 • Ulike priser for forskjellige farger

Spesifikasjoner

Mer om Melitta Cremio II

Melitta Cremio II er en fantastisk melkeskummer som gir deg perfekt skummet melk hver gang. Den er enkel å bruke og kan skumme melk på bare noen få minutter. Cremio II har også en varmefunksjon som holder melken varm, så du kan nyte din kaffe med et deilig skum på toppen.

Samtidig er den enkel å rengjøre, slik at du kan ha den klar til neste kaffekopp. Alt i alt er Melitta Cremio II en flott melkeskummer som gir deg en kaffeopplevelse i verdensklasse.

Kjøpguide – Velg riktig melkeskummer

Grunnen til å gå på kafé for å ta en kopp kaffe er kvaliteten, den gode smaken av kaffe kombinert med et tykt og fluffy melkeskum. Men med den rette melkeskummeren kan du lage dette helt enkelt hjemme på ditt eget kjøkken.

Før du velger melkeskummer er det lurt å tenke over hva som er de viktigste egenskapene for deg. Er du mest opptatt av at designet skal passe inn med resten, at den varmer opp og skummer melken automatisk, eller er prisen det viktigste?

Kvalitet på melkeskum

Grunnen til å kjøpe en melkeskummer er for å få melkeskum av høy kvalitet, så her må maskinen levere. Et godt melkeskum kan være alt fra et lett skum til kaffen til et tykt og fyldig skum til en kopp cappuccino.

Det viktigste er at melkeskummeren kan lage det skummet du foretrekker, enten gjennom automatikk og programinnstillinger, eller enkel bruk av manuelle skummere. Om den også kan varme opp melk til en kopp med varm sjokolade er det en ekstra fordel.

Finn best i test melkeskummer hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test melkeskummer hos oss på Testjakt.no!

Enkel å bruke og oppbevare

Ingen bruker kjøkkenmaskiner som er vanskelige å forstå seg på. Så for at melkeskummeren skal være en suksess må den være enkel å bruke, funksjonene lette å forstå seg på og det skal være enkelt å skifte innstillinger.

Det er også en fordel om kaffeskummeren er enkel å plassere. Ikke alle har store kjøkken med plass til både brødrister, kaffemaskin og melkeskummer. Så en melkeskummer som tar liten plass på kjøkkenbenken og i skap er bruksvennlig.

Kapasitet

Det finnes et stort utvalg av melkeskummere på markedet, og de kommer alle med ulik kapasitet. En god melkeskummer har nok plass til å lage skum til minst en kopp med kaffe, men med fordel mer.

Hvor mange liter kaffeskummeren trenger å romme vil variere ut i fra bruk, og hvor mange personer som drikker kaffe. Men er du av den typen som liker å invitere til kake og kaffe, invester i en større maskin.

Når trenger du å bruke en melkeskummer?

I denne melkeskummer best i test har vi rangert fem ulike melkeskummere som vi synes leverer på funksjoner, design, brukervennlighet og kvalitet på melkeskummet. Målet er å gjøre det enklere å finne frem til den rette melkeskummeren uavhengig av prisklasse og behov.

En melkeskummer kan være kjekt å ha uansett om du drikker kaffe til frokosten hver morgen eller liker å invitere venner og naboer over på kaffe. Med en melkeskummer hjemme kan du når som helst lage en kopp med cappuccino eller kaffe latte.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 12/05/2023 •  7 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test