Beste Vippe- og Brynfarge (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke vippe- og brynfarge som er best i test ifølge vårt testpanel!

Drømmer du også om å våkne opp om morgenen og se mer våken og fresh ut? Å i tillegg spare tid ved å kunne unngå å sminke øynene med mascara og øyenbrynspenn eller øyenbryngel?

Å farge øyenbryn og øyevipper hjemme er ikke vanskelig og er noe mange av oss gjør jevnlig. Om sommeren er det uvurderlig å kunne droppe all sminke og likevel se fresh og opplagt ut når du tilbringer dagene på stranden eller i solen.

Vinneren av vårt best i test for brynfarge er Eyelash and Eyebrow Tint fra Refectocil, denne fantastiske brynfargen kan også brukes til farging av øyevipper! En virkelig god produkt som vil få deg til å se mer opplagt ut med en gang, og hvis ønskelig, kan du droppe både mascaraen og brynproduktene. Du vil både se og føle deg naturlig vakker og fresh, og det uten sminke.

1. Vinner og best i test ble Eyelash and Eyebrow Tint från Refectocil

Fordeler

 • Resultatet varer lenge, opptil 6 uker
 • Finnes i mange forskjellige nyanser
 • Bland nyanser for å finne din perfekte match
 • Kan brukes både til å farge vipper og bryn
 • Kort virketid

Ulemper

 • Vær nøye med å gjøre en prikktest først for å sikre at du ikke har tendens til å reagere på produktet. Alle kan reagere på produkter.

Spesifikasjoner

Mer om Eyelash and Eyebrow Tint från Refectocil

Refectocil er løsningen for deg som vil spare penger ved å farge vipper og bryn hjemme. Denne prisvinnende brynfargen er den ultimate multiprodukten som vil hjelpe deg med å se våken og fresh ut med markerte vipper og bryn, selv om du har droppet både mascara og brynspenn.

For å få den perfekte nyansen kan du velge en av Refectocils 8 forskjellige nyanser, eller du kan blande forskjellige nyanser for å oppnå din perfekte farge match. Øyenbrynsfargen fra Refectocil er smudge-proof, vannfast og varer i omtrent 6 uker. Men husk at du må kjøpe en aktivator separat for å kunne bruke produktet; du kan velge mellom RefectoCil Oxidant liquid eller RefectoCil Oxidant cream.

Bland og påfør: Bland fargen med oxidant liquid eller cream, påfør på øyenbryn og vipper.
Virke tid: La virke i henhold til instruksjonene.
Ferdig! Fjern fargen med vann og bomullspader, og du vil plutselig se både mer våken og fresh ut! Øyenfrans- og brynfargen fra Refectocil er suverent best på markedet, og med tanke på hvor prisgunstig den er, bør alle som vurderer å farge vipper eller bryn hjemme definitivt prøve dette produktet umiddelbart. Det er en virkelig gamechanger i skjønnhetsrutinen din!

2. På andreplass kommer Depend Perfect Eye Lash and Eyebrow Colour

Fordeler

 • Plante-basert farge, et mer naturlig alternativ
 • Billig
 • Enkel prosess for hjemmebruk
 • Farger både vipper og øyenbryn

Ulemper

 • Holder ikke så lenge som lovet

Spesifikasjoner

Mer om Depend Perfect Eye Lash and Eyebrow Colour

Med klassiske Depend kan du enkelt i 2 trinn farge både øyevippene og øyenbrynene dine hjemme. Depend har lenge vært markedsledende innen hjemmefarging av bryn og vipper, og med dette produktet får du en farge med en formel som er urte- og plante-basert, samt vegansk. Den inneholder for eksempel blåbær, grønn te og ringblomst.

Selvfølgelig er denne brynfargen og øyenbrynsfargen også vannfast, så du kan vaske ansiktet ditt og rengjøre det akkurat som vanlig med din egen hudpleierutine. Det eneste vi har å bemerke er at resultatet ikke blir så tydelig, til tross for at vi brukte en mørkere nyanse. Og det hevdes at den varer i omtrent 6 uker, men etter ca. 4 uker følte vi behov for å farge på nytt. Selv om resultatet ikke varte så lenge som vi ønsket, var det en enkel prosess, og resultatet gjorde at øyenbrynene og vippene ble markert på en naturlig og fin måte.

3. På tredjeplass kommer brynfarge fra Coloran

Fordeler

 • Variér selv virketiden for perfekt resultat
 • Mattes naturlig, varer i cirka 3-5 uker avhengig av livsstil
 • Prisgunstig
 • Kan brukes på øyenvippene, men inneholder hydrogenperoksid, så den må ikke komme i øynene.
 • Aktiveringsvæske følger med

Ulemper

 • Vi opplever formelen som sterk og noe lett irriterende, hadde aldri brukt den som øyenbrynsfarge

Spesifikasjoner

Mer om Coloran brynfarge

Coloran øyenbrynsfarge er et populært valg for deg som ønsker å farge øyenbrynene dine hjemme. Dette produktet løser det enkelt, og du kan også variere virketiden for å få en mer diskret nyanse eller et mer markert resultat. Perfekt for nybegynnere som ikke ønsker å risikere for mørke øyenbryn. Begynn med en kortere virketid, og du kan variere mellom 5-20 minutter. Applikasjonsbørsten er utmerket og gir jevn og god fordeling av fargen på øyenbrynene dine!

Coloran øyenbrynsfarge inneholder hydrogenperoksid, noe som betyr at du absolutt ikke bør få den i øynene. Hvis det skulle skje, bør du skylle øynene umiddelbart med rikelig med vann. Til tross for dette, er det angitt at man også kan farge øyevippene med den, men vi ville heller valgt et mildere produkt enn akkurat Coloran hvis du vil farge vippene dine. Som øyenbrynsfarge er Coloran imidlertid et utmerket valg! Resultatet er som lovet, og fargen varer i omtrent 3-5 uker, avhengig av livsstil. Tuben inneholder produkt til flere farginger og inkluderer også aktiveringsvæske.

Kjøpeguide – Spar tid og penger, farge vipper og øyenbryn!

Noe som lenge har vært populært, spesielt om sommeren, er å farge vipper og øyenbryn! Denne enkle prosedyren som du raskt kan gjøre hjemme, hjelper deg med å få mer markerte vipper og øyenbryn. Å slippe å sminke seg med mascara og brynspenn er deilig, mange ønsker for eksempel å kunne droppe sminke på late stranddager eller ferier i utlandet.

Å se fresht ut uten sminke er noe vi alle ønsker, kanskje det er derfor hjemmefarging av vipper og øyenbryn er så populært. Å våkne opp og se opplagt og fresk ut uten sminke er få forunt. Men litt farge gjør utrolig mye, og vi lover deg at du vil like det du ser i speilet.

Finn best i test vippefarge og brynfarge hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test vippefarge og brynfarge hos oss på Testjakt.no!

Rengjør grundig før påføring

Vær nøye med å rengjøre ansiktet ditt, vippene og øyenbrynene grundig før du begynner å påføre fargen. Et tips er å påføre en fet krem eller olje under øynene når du farger vippene, slik at hvis fargen lekker, er det enklere å tørke den bort.

Les alltid nøye gjennom instruksjonene før du begynner farging, selv om du tror du vet hvordan du gjør det. Hver produkt har forskjellig eksponeringstid og instruksjoner for eventuell blanding av farge og aktivatorvæske. Hvis du følger instruksjonene, reduserer du risikoen for å få en allergisk reaksjon, noe du vil unngå.

Velg riktig farge

Brynfarge og vippefarge finnes i forskjellige farger, fra blonde toner til dypbrune og svarte. Hvilken nyanse du vil ha på brynene dine avhenger selvfølgelig av din egen smak og preferanse. Generelt anbefales det å ta hensyn til hudtonen din, men også hårfargen. Hvis du ønsker mer markerte bryn, kan du velge en mørkere nyanse, for en mer naturlig look, velg en nyanse som er nær din hårfarge eller litt lysere.

Personlig foretrekker vi en mer naturlig look og velger derfor en nyanse som passer til vår egen. Med vår prisvinnende brynfarge fra Refectocil kan du til og med blande forskjellige nyanser for å oppnå varme eller kalde toner, noe som er flott for de med farget hår.

Hvor lenge varer brynfargen?

Forskjellige produkter for brynfarging har forskjellig holdbarhet. Dette avhenger også av din livsstil og om du for eksempel bruker produkter, kraftig rengjøring, soler deg, trener osv. Hvor lenge brynfargen varer er derfor individuelt og avhenger også av hvilket produkt du velger for farging. De fleste brukere av brynfarge opplever vanligvis at det er på tide å påføre ny farge etter cirka 3-6 uker for å opprettholde et godt resultat.

Oppsummering

Å bruke brynfarge og vippefarge er utrolig vanlig, og noe de fleste kvinner har prøvd, både på salong og hjemme. Vi anbefaler virkelig vår prisvinnende brynfarge fra Refectocil hvis du ønsker å oppnå salongresultater hjemme. Produktet er veldig enkelt å bruke, og det brede utvalget av nyanser, som også kan blandes, gir alle muligheten til å finne en passende nyanse.

Øyenbrynene kan virkelig ramme inn ansiktet, og å farge dem gjør vanligvis stor forskjell i utseendet ditt. Hvis du ikke har prøvd det før, bør du absolutt gi det en sjanse!

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 06/10/2023 •  8 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test