Beste Gore-Tex-sko For Barn (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke goretex-sko till barn er best i tester ifølge vårt testpanel!

Ankomsten av høsten signaliserer ikke bare en endring i været og landskapets fargepalett, men også behovet for å utruste våre små eventyrere med den beste beskyttelsen mot regn, snø og ugunstige værforhold. Når det gjelder å holde barnas føtter tørre og varme, er det få materialer som kan måle seg med den pålitelige ytelsen til Gore-Tex. Denne innovative teknologien har lenge vært en pålitelig følgesvenn for folk som setter pris på å tilbringe tid i naturen over hele verden, og nå finnes den også i form av slitesterke og trendy joggesko for de minste i familien.

I denne artikkelen vil vi utforske tre populære modeller av Gore-Tex-sko for barn og sammenligne deres bruksområder og fordeler. Vi forstår at når du velger sko for barnet ditt, ønsker du å sikre både komfort og funksjonalitet. Derfor har vi nøye valgt ut disse modellene for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen når det gjelder høstskoene for ditt kjære barn. La oss dykke inn i verdenen av Gore-Tex og utforske de beste alternativene som tilbys for å holde barnet ditt tørt og komfortabelt i all slags vær denne høsten!

1. Vinner og best i test ble Viking Veme Reflex 2V Mid GTX

Fordeler

 • Ergonomisk passform
 • Vanntette med Goretex-membran
 • Uttagbar såle
 • Dobbel borrelås for perfekt passform
 • Forsterket i hæl og tå, samt med refleksdetaljer

Ulemper

 • Ønskelig med flere farger
 • Prisen

Spesifikasjoner

Mer om Viking Veme Reflex 2V Mid GTX

Viking’s Veme Reflex 2V Mid GTX joggesko er de perfekte skoene for ditt barns utendørs eventyr om høsten og våren. Disse vanntette skoene er utstyrt med den pålitelige GORE-TEX membranen, som garanterer at barnas føtter forblir tørre og komfortable, uansett værforhold.

Den ergonomiske passformen og de doble borrelåsene gjør det enkelt å ta av og på skoene, noe som er perfekt for barn som elsker å være i aktivitet og gjerne vil prøve å ta på skoene selv. I tillegg har disse joggeskoene refleksdetaljer som øker sikkerheten og synligheten når det er mørkt ute.

For ekstra komfort kan du enkelt ta ut innersålen, og skoene har også forsterkning i hælen og tåen for å øke komforten og holdbarheten. Den stabile gummisålen gir utmerket grep på underlaget, noe som er viktig når barna leker utendørs.

Det er også verdt å merke seg at disse skoene er veganvennlige og inneholder resirkulert materiale, noe som gjør dem til et klokt valg også med tanke på miljøet. Med meshstoff som overdel og en gummiyttersåle kan du være sikker på at disse skoene er både komfortable og slitesterke. Med Viking’s Veme Reflex 2V Mid GTX joggesko kan du være trygg på at ditt barn vil ha solide og fotriktige sko for å møte høsten og våren!

2. På andreplass kommer gore-tex Superfit Husky1 GTX Vintersko

Fordeler

 • Vanntett GORE-TEX-membran
 • Litt høyere skaft beskytter mot vann og fuktighet rundt barnets ben og sokker
 • To robuste borrelås
 • Finnes i et bredt spekter av størrelser fra 19 til 30
 • Varmende fôr, egnet også for vinteren

Ulemper

 • Fargeutvalget
 • Ingen reflekser

Spesifikasjoner

Mer om gore-tex Superfit Husky1 GTX Vintersko

Superfit Husky1 GTX vinterstøvler er den ultimate følgesvennen for barnet ditt under eventyr i både kulde og høstfukt. Disse støvlene er utstyrt med det pålitelige GORE-TEX-membranet, som garanterer at små føtter forblir tørre og komfortable, selv i snø og våte forhold.

Med en slitesterk tekstiloverdel og varmende polyesterfôr er disse støvlene både komfortable og holdbare. De er perfekte for å holde barnet ditt varmt og tørt på kalde vinterdager. Det høyere skaftet forhindrer kulde og snø fra å trenge inn til sokker eller små ben, og skoen sitter perfekt etter at de to borrelåsene er justert.

Superfit GORE-TEX-sko er det opplagte valget for barn som elsker å utforske naturen om høsten og vinteren og ha det gøy uten å bli hindret av kulde eller fuktighet. Dette er en slitesterk og god investering i barnets høst- og vintergarderobe. Vi hadde foretrukket om det hadde vært litt mer kreativt tankegang når det gjelder farger og detaljer, og også om det hadde vært reflekser på skoene.

3. På tredjeplass kommer gore-tex Viking Etne Mid GTX Sneakers

Fordeler

 • Refleksdetaljer
 • Fine farger og et stort utvalg av størrelser
 • Enkle å ta av og på
 • Forsterket tåparti

Ulemper

 • Ingenting nevneverdig

Spesifikasjoner

Mer om gore-tex Viking Etne Mid GTX Sneakers

Viking Etne 2V Mid GTX joggesko er det ultimate valget for barnet ditt når det gjelder vanntette sko for høsten. Disse joggeskoene er ikke bare praktiske, de er også en glede for øyet med sine dempede og herlige fargevalg. Viking har virkelig lykkes med dette og imponerer også stort når det gjelder kvalitet og passform!

Det første som skiller seg ut med disse skoene er vanntettheten deres takket være GORE-TEX®-teknologien. Så uansett om barnet ditt går i vanndammer eller blir fanget i en regnskur, vil føttene deres forbli tørre og komfortable. Det er virkelig en lettelse for foreldre som vil holde sine små eventyrlystne glade. Å bruke gummistøvler hver dag er ingen fornøyelse, så å ha et par GORE-TEX-sko til barna om høsten er uvurderlig.

Joggeskoene har også praktiske detaljer som borrelås for enkel og rask av- og påkledning. Forsterket tåparti gir ekstra beskyttelse og holdbarhet, noe som er viktig når barna er i bevegelse. Refleksdetaljer på skoene sørger for at barnet ditt blir synlig i mørket, og den slitesterke yttersålen i gummi gir utmerket grep og holdbarhet.

Oppsummert er Viking Etne 2V Mid GTX joggesko de perfekte GORE-TEX-skoene for barnet ditt. De kombinerer funksjonalitet, stil og sikkerhet på en imponerende måte og vil sikkert bli en favoritt både for barnet og foreldrene.

4. På fjerdeplass kommer Ecco Sp1 Lite K GTX Sneaker

Fordeler

 • Suede og skinn, høy kvalitet
 • Enkle å ta av og på for barnet
 • Fine farger
 • Solid og gripevennlig såle

Ulemper

 • Ingen refleksdetaljer

Spesifikasjoner

Mer om gore-tex Ecco Sp1 Lite K GTX Sneaker

Sp1 Lite K GTX joggesko fra Ecco er det ultimate valget for deg som søker et par sko som passer for barnet ditt og deres aktive livsstil. Takket være GORE-TEX® tåler skoene mye fuktighet fra vått gress og andre steder barnet ditt kommer til å bevege seg. Med Ecco GORE-TEX sko for barn kan du være sikker på at føttene forblir tørre og komfortable.

Det justerbare borrelåsremmen gjør det enkelt å ta av og på, noe som er perfekt når tiden er knapp, og barnet insisterer på å kle seg selv. Den solide yttersålen gir utmerket grep og passer også når barnet ditt bruker størrelse 19-36.

Materialet er suede og skinn, høykvalitetsmaterialer som kan ha godt av å impregneres før bruk! Ecco Sp1 Lite K GTX Sneaker er virkelig gode sko, det eneste vi og flere brukere savner på denne støttende skoen er refleksdetaljer.

5. På femteplass kommer gore-tex Viking Hernes GTX Vintersko

Fordeler

 • Billige GORE-TEX skoer for barn
 • Tåler vinter og snø, men fungerer også som høstsko
 • Finnes i to forskjellige farger

Ulemper

 • Laget av syntetiske materialer

Spesifikasjoner

Mer om gore-tex Viking Hernes GTX Vintersko

GORE-TEX skoene Hernes fra Viking er den ultimate rimelige vinterstøvelen for barn. Disse støvlene er både komfortable og varme, noe som er nødvendig når kulden setter inn. Det som virkelig skiller dem ut, er den smarte kombinasjonen av elastisk snøring og praktisk borrelåslukking, som gjør av- og påkledning til en lek, i tillegg til den fantastiske prisen!

Laget med slitesterkt syntetisk materiale og utstyrt med GORE-TEX-teknologi, er disse støvlene helt vanntette, noe som holder små føtter tørre og komfortable selv på de våteste dagene. I tillegg gir de ekstra forsterkningene rundt tåen og hælen et ekstra lag med støtte og beskyttelse, noe som er perfekt for barn som alltid er i bevegelse.

Hernes er en fleksibel støvel laget for aktive små føtter, og den gir utmerket grep på ulike underlag. Så hvis du leter etter en GORE-TEX vinterstøvel for barnet ditt som er egnet både for sen høst og vinter, trenger du ikke lete lenger. Viking Hernes har en super pris og fås i to forskjellige farger.

Kjøpsguide for Gore-Tex til barn – Holdbare, vanntette og komfortable

Når det gjelder å holde barnas føtter tørre og komfortable under ulike værforhold, er Gore-Tex joggesko et pålitelig valg. Gore-Tex er et høyteknologisk materiale som brukes i sko og klær for å tilby overlegen vanntetthet, pusteevne og komfort. Her i vår artikkel vil vi ta opp noen punkter som kan være nyttige å vurdere når det gjelder Gore-Tex joggesko for barn.

Gore-Tex som materiale

Gore-Tex-membranet er kjent for sin eksepsjonelle vanntetthet. Dette betyr at sko med Gore-Tex kan motstå regn, snø og vannpytter, og barna kan leke og utforske uten å bekymre seg for at føttene deres blir våte.

En av de viktigste fordelene med Gore-Tex er evnen til å puste. Dette betyr at fuktighet fra svette kan ventileres ut av skoene, noe som holder barnas føtter tørre og komfortable selv under fysisk aktivitet.

Finn best i test gore-tex sko hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test gore-tex sko hos oss på Testjakt.no!

Holdbarhet og kvalitet

Gore-Tex sko for barn er kjent for sin holdbarhet. Dette materialet er designet for å tåle slitasje og rifter, noe som gjør dem til et varig alternativ for aktive barn. At skoene er slitesterke og av god kvalitet er noe foreldre verdsetter høyt. En sko av god kvalitet kan arves videre til søsken eller venner, eller selges brukt.

Vedlikehold av skoene

For å opprettholde ytelsen til barnets Gore-Tex sko er det viktig å ta godt vare på dem. Regelmessig rengjøring og impregnering kan forlenge skoenes levetid og holde dem i god stand.

Oppsummering

Gore-Tex joggesko for barn er et utmerket valg for foreldre som ønsker å sikre at barnas føtter forblir tørre og komfortable i alle slags vær. Med Gore-Tex-teknologien kan du være sikker på at skoene er vanntette, holdbare, og laget av pustende materiale, noe som gjør dem til en klok og nyttig investering for barnas aktiviteter om våren, høsten og i mild vinter. Før du kjøper, sørg imidlertid for å finne riktig størrelse og stil som passer til barnets behov og preferanser.

Når det gjelder størrelser, hvis du er usikker på størrelsen, er det ofte centimetermål å gå etter. Hvis innersålen er avtagbar, er det enklere å plassere barnets fot på den for å bestemme størrelsen. Hvis det ikke fungerer, anbefaler vi at du skaffer en målestokk. På den måten kan du måle innersålen på barnets sko og deretter måle barnets fot. Hvis barnet ikke vil måle foten sin, kan du tegne av foten på et hvitt papir mens barnet står stille. Husk å legge til ca. 1,5-2 centimeter for vekst.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 19/03/2024 •  11 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test