Beste Trillebårer For Hagen Din (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilken trillebår er best i test ifølge vårt testpanel!

En trillebår, med sin enkle, men effektive design, har lenge vært en trofast følgesvenn for huseiere, hageentusiaster og håndverkere over hele verden. Denne praktiske trillebåren er en pålitelig partner i alt fra flytting av jord, grus, stein og planter til å fylle opp ved eller annet tungt fysisk arbeid.

I denne artikkelen vil vi utforske og fremheve tre av de beste trillebårene som tilbyr optimal funksjonalitet og brukervennlighet for huseiere. Ved å investere i en kvalitetstrillebår kan du ikke bare forenkle hagearbeidet, men også øke effektiviteten og samtidig spare på ryggen. La oss dykke inn i trillebårenes verden og oppdage hvilke modeller som passer best for dine behov og gjøre de tunge jobbene dine til en lek!

1. Vinner og best i test ble trillebåren fra HÖRBY BRUK Ekeby, 110 liter

Fordeler

 • Klassikeren av høy kvalitet
 • Balansert og stabil konstruksjon å kjøre
 • Trehåndtak gir godt grep
 • Pulverlakkert trillebår tåler vær og vind godt
 • Laget i Sverige i Hörby

Ulemper

 • Ikke noe vesentlig

Spesifikasjoner

Mer om HÖRBY BRUK Ekeby, 110 liter

Hörby bruks klassiske trillebår er virkelig en imponerende kombinasjon av tradisjonelt håndverk og moderne design. Dens velbalanserte og stabile konstruksjon gjør hagearbeid til en fryd. Det ergonomiske designet gjør at du sparer på rygg og kropp ved å kunne løfte kun 15-20 % av vekten av lasten. Trestengene gir en behagelig følelse i hånden og føles trygge i grepet.

Den svenske arven er tydelig til stede i denne klassiske Ekeby-båren, og trehåndtakene bidrar til den autentiske følelsen av kvalitet. Med pulverlakkert kurv og rørformet understell kan du være sikker på at trillebåren tåler vær og vind og holder seg i topp stand i lang tid fremover.

Forhåndsmontert med punkteringsfrie hjul for enkel bruk rett ut av esken, er dette en vogn klar til å hjelpe deg med å takle hageprosjekter i alle størrelser. Med et sjenerøst volum på 110 liter er det god plass til alle dine behov.

At trillebåren er designbeskyttet sikrer at du får et unikt produkt som ikke bare skiller seg ut for sin funksjonalitet, men også for sitt eksklusive design. Alt i alt er Hörby bruks klassiske trillebår en pålitelig og stilig partner for ditt hagearbeid, og den vil garantert bli en uunnværlig bærebjelke i familiens hage.

2. På andreplass kommer trillebåren fra ZARGES Clipso

Fordeler

 • Lett
 • Punkteringsfritt hjul
 • Finnes også som mørteltrillebår
 • Rimelig og populær modell

Ulemper

 • Konstruksjonen oppleves ikke som like solid som Hörby mølle

Spesifikasjoner

Mer om ZARGES Clipso

Trillebår Clipso fra Zarges imponerer med sin lette konstruksjon og praktiske design. Den polyesterlakkerte sorte kurven med en tykkelse på 1,0 mm og ribbet innside er både slitesterk og funksjonell. Tippbøylen i rammekonstruksjonen gjør tippingen trygg og enkel.

Med en imponerende kapasitet på 100 liter og evnen til å bestå en falltest med en belastning på 380 kg, demonstrerer denne trillebåren sin pålitelighet og styrke. De punkteringsfrie 400 mm hjulene og det brede rommet mellom stengene sørger sammen med komfortable håndtak for en behagelig og ergonomisk bruk. I tillegg er vognen laget av 100 % resirkulerbare materialer og bidrar dermed til bærekraft.

Det faktum at den kommer umontert kan være en liten ulempe, men det er gjort på noen få sekunder og veldig enkelt. Avslutningsvis er det en pålitelig partner for hagearbeid som kombinerer holdbarhet, brukervennlighet og holdbarhet på en imponerende måte.

3. På tredjeplass kommer trillebåren fra GREENWORKS G40GC

Fordeler

 • Selvkjørende
 • Ulike hastigheter og også mulighet for å rygge
 • Tre hjul
 • Perfekt for de som vil spare på kroppen eller for eldre pårørende som ikke orker å løfte

Ulemper

 • Maks belastning 100 kg
 • Batteriet, 40V litiumionbatteri må kjøpes separat

Spesifikasjoner

Mer om GREENWORKS G40GC

Greenworks G40GC er en fleksibel og selvgående 40V trillebår som gjør hagearbeid enklere og morsommere. Den er perfekt for å flytte tunge ting rundt i hagen. Med en imponerende makslast på 100 kg og en fjærassistert tippeanordning blir det enkelt å håndtere verktøy, steiner og avfall.

Vognen har variabel hastighet forover og en praktisk reversfunksjon, som gjør den egnet for ulike oppgaver. Et fjærassistert løftehåndtak gjør håndteringen av lasten enkel, og det store bakre svinghjulet gir utmerket manøvrerbarhet. I tillegg kan du bruke det samme batteriet i andre Greenworks 40V-verktøy, noe som gir ekstra fleksibilitet. (Merk at du må kjøpe et 40V litium-ion-batteri hvis du ikke allerede eier et).

Takket være sikkerhetsstartnøkkelen og det smarte designet kan du jobbe trygt og effektivt med denne trillebåren. Med Greenworks selvkjørende trillebår får du en pålitelig partner som gjør hagearbeid både enklere og morsommere.

Kjøperveiledning – Bruksområde for din gresstrimmer eller beskjæringssag

Hvis du elsker hagearbeid og setter pris på hagearbeid, forstår du helt sikkert viktigheten av å ha riktig utstyr. Et av de mest uunnværlige verktøyene for alle som elsker å holde hagen sin i trim, er en pålitelig trillebår. Å finne den beste trillebåren, “hageskrubberen” eller trillebåren som det heter, kan utgjøre hele forskjellen når det gjelder bekvemmelighet og effektivitet i hagearbeid.

Å velge riktig trillebår handler om å balansere dine spesifikke behov med funksjonene som tilbys. Husk å vurdere hagestørrelsen, arbeidsstilen og oppbevaringsbehovet.

Finn best i test trillebårer hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test trillebårer hos oss på Testjakt.no!

Hvilken type hjul er best for trillebårer?

De fleste foretrekker luftfylte hjul fordi de gir jevnere bevegelse og bedre håndtering av ujevnt terreng. Å velge punkteringsfrie hjul er populært, da det krever minimalt med vedlikehold på trillebåren din og eliminerer risikoen for punktering.

Kan jeg bruke en trillebår til å transportere andre ting enn jord?

Absolutt! Trillebårer er allsidige og kan brukes til å transportere alt fra planter til verktøy og byggematerialer. Hvis du har en peis eller et ildsted, må du sannsynligvis hente ved fra en eventuell vedskjul. Ved hjelp av en god trillebår kan du spare både tid og strev, bære ved på en enklere måte, så å si!

Hvordan rengjør jeg trillebåren min etter bruk?

Etter hver bruk bør du rengjøre trillebåren grundig med vann for å fjerne skitt og jord. Dette gir trillebåren din en lengre levetid.

Finnes det trillebårer med elektrisk assistanse?

Ja, det finnes elektriske trillebårer som kan lette tunge løft og manøvrering. I vår sammenligning er den elektriske trillebåren fra GREENWORKS G40GC det beste premium-alternativet. Denne modellen sparer kroppen din for mye arbeid og har blitt svært populær blant brukere.

Hva er den beste trillebåren for små hager?

For mindre hager kan en lett og kompakt trillebår være et godt valg for å håndtere mindre prosjekter. Vi anbefaler ZARGES Clipso, som veier bare 13 kg og har en enkel og smidig konstruksjon!

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 09/08/2023 •  7 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test