Beste Kajalpennene for Markerte Øyne (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilken kajal som er best i test ifølge vårt testpanel!

I denne sammenligningen av de tre beste kajalpennene på markedet, vil vi utforske og sammenligne disse tre bestselgerne fra populære merker. Ved å vurdere faktorer som pigmentering, holdbarhet og brukervennlighet, vil vi guide deg til å ta en god beslutning i jakten på den beste kajalpennen og hjelpe deg med å velge den som best komplementerer din stil, krav og behov.

Øynene sies å være sjelens speil, og å påføre en fin kajal langs øyenvippelinjen, eller i vannlinjen på øyet, gir en mer intens og markert blikk. En god vannfast kajalpenn er et must i hver makeup-pung!

1. Vinner og best i test ble kajalpennen fra IsaDora Intense Eyeliner 60

Fordeler

 • Sitter på plass uten å klisse hele dagen
 • Kan brukes både som klassisk kajal og i vannlinjen
 • Enkel å påføre, myk
 • Varer evig
 • God pigmentering

Ulemper

 • Oppleves litt myk for å lage super skarpe linjer

Spesifikasjoner

Mer om kajal fra IsaDora Intense Eyeliner 60

IsaDora Intense Eyeliner er klart den beste kajalen vi har testet! Den fortjener uten tvil å kåres som testvinner og best i test kajalpenn. Denne kajalen leverer på alle områder med sin imponerende lange holdbarhet på opptil 24 timer. Den vannfaste formelen gjør at den sitter trygt hele dagen uten å smitte av. Den myke og fleksible teksturen muliggjør presisjon som imponerer, og den intense fargen gir øynene en fantastisk ramme, slik at du enkelt kan leke deg fram til ønsket look med dens myke konsistens.

I tillegg fungerer den både som en presisjons eyeliner for skarpe linjer eller tonet for mykere konturer. En ekstra bonus er muligheten til å bruke den på vannlinjen for å gi øynene et ekstra intensivt uttrykk. IsaDora Intense Eyeliner er klart en uunnværlig favoritt for de som søker kvalitet og en prisgunstig eyeliner.

2. På andreplass kommer kajalpennen fra MAC Cosmetics Colour Excess Gel Pencil

Fordeler

 • Finnes i flere ulike nyanser
 • Lett å bruke
 • Holder lenge
 • Høypigmentert

Ulemper

 • Litt tykk, noe som kan gjøre at du trenger en pensel for å skape en perfekt look eller vinge

Spesifikasjoner

Mer om kajalpennen fra MAC Cosmetics Colour Excess Gel Pencil

Leke med ulike nyanser og festlooks med denne populære, høypigmenterte kajalen fra MAC. Pigment Alchemy-teknologien garanterer en silkeaktig og mettet pigmentering som gir en høydefinert technicolor-kant til øyensminken din.

Pennen er vannfast og sitter som støpt i over 24 timer på øyelokket og imponerende 12 timer på vannlinjen. Påføringen er en glede, og konsistensen er superdeilig å jobbe med, selv for deg som ikke er vant til å legge kajal. Line-Lock-teknologien sikrer at resultatet er langvarig uten at fargen flyter ut. Denne kajalpennen er definitivt et must for de som ønsker en holdbar og kreativ øyensminke som holder stilen i timer.

Hvis du ønsker å legge en skarp linje, kan vi anbefale at du bruker en vinklet pensel for å skape et perfekt resultat, siden kajalen kan oppleves som litt tykk for å få en virkelig skarp effekt.

3. På tredjeplass kommer kajalpennen fra Clinique High Impact Gel Tech Eyeliner Intense Black

Fordeler

 • Testet av øyelege
 • Sitter på plass hele dagen
 • Deilig gel-formel for superenkel påføring
 • Fungerer også på vannlinjen

Ulemper

 • Litt høyere pris

Spesifikasjoner

Mer om kajal fra Clinique High Impact Gel Tech Eyeliner Intense Black

Denne testvinnende ultrapigmenterte gel-eyelineren overgår alle våre forventninger! Med sin silkeglatte formel blir det superenkelt, selv for den mindre erfarne, å påføre denne kajalpennen. Denne eyelineren gir en intens farge som varer hele dagen, hele 24 timers holdbarhet på øyelokket og 12 timers holdbarhet på vannlinjen.

Denne kajalen er et produkt som ikke bare lover, men leverer – den klumper ikke, smører ikke ut og trenger hverken å dras eller trykkes for å påføres. Andre fordeler er at den er vannfast, noe som gjør den ideell for langvarig bruk, trening eller den uforutsette regnskuren på vei til jobb.

Siden den er testet av øyeleger og også allergitestet, er den trygg på vannlinjen nærmest øyet ditt. Derfor anbefales den for personer med sensitive øyne og kontaktlinsebrukere. En fantastisk kajalpenn som lever opp til sitt løfte om holdbarhet og kvalitet.

Kjøpeguide – Velg beste kajalpennen for deg

Å kjøpe en kajalpenn kan være en relativt enkel prosess hvis du kjenner til noen grunnleggende faktorer. Her er noen ting å tenke på når du velger en kajalpenn:

Ingredienser og allergier

Sjekk ingredienslisten for å unngå allergener eller ingredienser du er sensitiv for. Mange kajalpenner er hypoallergene, men det er alltid bra å dobbeltsjekke, spesielt hvis du vet at du tidligere har vært sensitiv for sminke nær øynene.

Finn best i test kajal hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test kajal hos oss på Testjakt.no!

Formula og konsistens

Velg en formula og penn som passer dine behov. Hvis du foretrekker en myk og kremaktig konsistens, leter du etter en kajalpenn med denne typen formula. Hvis du foretrekker en fastere konsistens for nøyaktig påføring, let etter det i stedet.

Generelt sett kan en fastere konsistens gi en skarpere linje, mens en mer kremaktig konsistens er å foretrekke for de som ønsker å røyke ut linjen eller øyet. Det ene utelukker imidlertid ikke det andre; du kan alltid bruke en flytende eyeliner eller vinklet børste for å skape en skarpere linje.

Vannfast kajalpenn eller ikke?

Hvis du leter etter en kajalpenn som skal vare hele dagen og tåle vann og svette, velg en vannfast formula. Hvis du foretrekker en lettere fjerning, kan du velge en som ikke er vannfast. I dag er det gode sminkefjernere spesielt designet for vannfaste produkter, så det bør ikke være avgjørende for valget ditt.

En vannfast kajalpenn sitter vanligvis på plass lenger og har mindre tendens til å smitte av og klumpe, så vi anbefaler sterkt at du bruker akkurat en slik.

Velg riktig farge på kajalen

Velg en farge som passer din øyenfarge og personlige stil. Kajalpenner kommer i ulike nyanser, inkludert svart, brun, grått og andre mer festlige fargerike alternativer.

Tips til deg som opplever at mye svart rundt øynene gir et hardt inntrykk, er å prøve fargen brun! For en mykere look, velg en brun kajalpenn og brun mascara!

Pris

Prisen på kajalpenner varierer fra flere hundre kroner til under hundrelappen. Vår testvinner er en utrolig prisgunstig kajalpenn som dessuten varer utrolig lenge!

Sett en budsjett og avgjør hvor mye penger du vil og kan bruke på akkurat en kajalpenn.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 29/12/2023 •  6 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test