Beste Trampolinene For Herlig Utendørslek (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke trampoliner er best i test ifølge vårt testpanel!

Trampoliner har blitt et populært valg for både barn og voksne som leter etter en morsom og aktiv utendørsaktivitet. Disse spennende utendørsleketøyene tilbyr ikke bare timer med glede og underholdning, men har også fordeler for helse og bevegelsesglede. Enten du ønsker å skape et lekent rom for barna dine eller ønsker å nyte å hoppe selv, er en trampoline en investering som kan være både morsom og givende!

Er du lei av at barna tilbringer for mye tid foran TV-en eller iPad-en? Da er trampolinen definitivt et godt valg for å aktivisere dem! En stor bonus er at de samtidig tilbringer tid utendørs og får frisk luft. Et av vår tids største dilemmaer er tross alt den stillesittende generasjonen, barn sitter gjerne innendørs og skjermtiden begynner å øke i stadig yngre alder.

Vi har i denne artikkelen sammenlignet flere populære trampoliner på markedet og valgt ut tre stykker som alle har gode anmeldelser, er bestselgere og har nødvendig sikkerhet.

1. Vinner og best i test ble BERG Favorit Regular Trampoline 430 inkl. Comfort Sikkerhetsnett

Fordeler

 • Solid trampoline av høy kvalitet
 • Tydelige monteringsinstruksjoner
 • Solid sikkerhetsnett og en polstret kantbeskyttelse som er slitesterk og beskytter fjærene
 • Gode anmeldelser og fornøyde brukere, en bestselger!

Ulemper

 • Litt dyr og krever mye plass

Spesifikasjoner:

Mer om BERG Favorit Regular Trampoline 430 inkl. Comfort Sikkerhetsnett

Berg studsmatte er en fantastisk og herlig sommeropplevelse for hele familien. Det er virkelig vanskelig å ikke bli imponert over denne trampolinen som virkelig har alt for å gjøre sommeren minneverdig. Med sin stabile og sikre konstruksjon vil den definitivt bli høydepunktet for alle barn i familien og vennegjengen.

En av de første tingene som imponerer er hvor enkel den er å montere og oppbevare. Flere brukere vitner om at det er noen trinn å følge, men den føles utrolig stabil og robust. I tillegg er kantbeskyttelsen laget av slitesterkt og vannavvisende PVC-materiale, noe som gir ekstra sikkerhet og holdbarhet. Den dekker både rammen og fjærene, noe som gir trampolinen muligheten til flere års bruk til tross for regn og dårlig vær.

Når det gjelder hoppopplevelsen, er det virkelig vanskelig å slå BERG. Trampolinen gir en spretten og rask følelse ved hoppene, noe som gjør hvert hopp til ren glede. Med Goldspring Solo-fjærene blir det mulig å hoppe enda høyere og oppleve den pirrende følelsen i magen!

For å sikre ekstra trygghet og sikkerhet, følger det også med et beskyttelsesnett som er enkelt å montere og har polstrede stolper for å minimere skaderisikoen. I tillegg har det en smart åpning som lukker seg selv, slik at barna kan ha det moro og samtidig være trygge. Dette er noe som er godt å vite for foreldre som sitter og nyter en kopp kaffe eller står ved grillen.

Oppsummert er Berg studsmatte virkelig en sommerglede som vil gi mange, mange timer med underholdning for barna i familien. Plasser den i hagen og inviter barnas venner eller naboer til å nyte hopping og bevegelsesglede sammen. Det er egentlig ingen negative omtaler om denne solide trampolinen. Prisen er litt høy, men den bør sees i forhold til bruken, som for de fleste barnefamilier er ekstremt høy og varer i flere år.

2. På andreplass kommer Pinepeak Trampoline Oval

Fordeler

 • Oval trampoline kan lette plasseringen i hagen
 • Perfekt for deg med flere barn
 • Solid konstruksjon og enkel montering ifølge flere brukere
 • Sklisikker og UV-bestandig

Ulemper

 • Selv om trampolinen er stor, kan det være farlig å ha for mange barn som hopper samtidig

Spesifikasjoner

Mer om Pinepeak Trampoline Oval

Pinepeak trampolinen er virkelig høydepunktet av utendørs lek! Med sin brukervennlighet og sikkerhetsfunksjoner er den en drøm for alle barn og deres foreldre. Trekk opp glidelåsen for å enkelt åpne sikkerhetsnettet og gå inn på trampolinen. Og for å sikre maksimal sikkerhet, er det viktig å huske å lukke nettet etter deg; denne modellen er ikke selv-lukkende som vår testvinnende trampoline.

Denne ovale trampolinen fra Pinepeak er populær takket være sitt attraktive design som gjør den enklere å plassere i hagen. Avhengig av plasseringen kan formen gjøre den mer lettplassert i hagen, noe som gjør det enklere å finne det optimale stedet for den. Så sett opp denne fantastiske trampolinen og forbered deg på utallige timer med moro og glede utendørs! Et tips er å plassere trampolinen slik at du har god oversikt!

Oppsummert viser brukeranmeldelser og test sammenligninger at denne trampolinen er utrolig verdsatt og et godt kjøp for deg som leter etter den beste trampolinen.

3. På tredjeplass kommer Pinepeak Trampoline inkl. Beskyttelsesnett & Stige

Fordeler

 • Perfekt for de yngre barna, men fungerer selvfølgelig også for eldre barn
 • En litt mer kompakt modell som ikke tar så mye plass
 • En omkrets på 244 cm gjør at den passer selv i litt mindre hager
 • Solid sikkerhetsnett og polstring, samt glidelås for lukking av beskyttelsesnettet

Ulemper

 • Jo mindre hoppeflate, desto større sjanse for at barna kolliderer
 • Maksvekt lavere enn de andre i vår gjennomgang, 50 kg

Spesifikasjoner

Mer om Pinepeak Trampoline inkl. Beskyttelsesnett & Stige

Pinepeak studsmatten kommer virkelig til å bli høydepunktet i utendørslek! Laget av galvanisert stål, er denne trampolinen klar til å gi deg ubegrenset hoppemoro i mange år fremover. Korrosjon har ingen sjanse mot denne robuste og holdbare konstruksjonen. Pinepeak er den beste lille trampolinen i vår sammenligning!

Å bruke trampolinen er ren glede, la barna klatre opp stigen og dra opp glidelåsen for å åpne sikkerhetsnettet. Pass på at nettet er lukket for å sikre maksimal sikkerhet under hoppene dine. I tillegg er trampolinmatten sklisikker og UV-resistent, noe som betyr at den takler de mest intense lekene under solens stråler. De tykt polstrede kantene gir ekstra trygghet ved hvert hopp.

Oppsummert er Pinepeak trampolinen en perfekt kombinasjon av kvalitet, sikkerhet og brukervennlighet for deg som leter etter en liten trampoline. Den galvaniserte stålkonstruksjonen sikrer langvarig holdbarhet og hoppemoro. Vær oppmerksom på at maksvekten for denne mindre trampolinen er 50 kg. Denne trampolinen er derfor ikke egnet for voksne eller for mange barn som hopper samtidig. Anbefalingen er alltid at bare ett barn skal hoppe om gangen, men vi som har barn og trampoline fra før vet at denne regelen ofte blir tøyd.

Kjøpeguide – Størrelsen på trampolinen

Før du kjøper en trampoline, er det viktig å vurdere tilgjengelig plass i hagen eller uteplassen din. Trampoliner kommer i ulike størrelser, fra små som passer godt for individuell bruk, til større modeller som rommer flere hoppende personer samtidig. Mål nøye den tilgjengelige plassen og velg en størrelse som passer best for dine behov og størrelseskrav.

Vær forsiktig med å ha for mange barn som hopper på trampolinen samtidig, da ulykker lettere kan skje når flere personer hopper samtidig. Velg en større trampoline hvis du har flere barn eller ønsker å kunne hoppe som voksen på trampolinen.

Sikkerhetsfunksjoner

Når det kommer til trampoliner, er sikkerheten av aller største betydning. Sjekk at den trampolinen du velger har stabile stålrammer og robuste ben som kan tåle vekten av brukerne. Videre bør du forsikre deg om at trampolinen har et pålitelig sikkerhetsnett for å hindre at brukerne faller av under hoppingen. Andre viktige sikkerhetsfunksjoner inkluderer polstrede kantbeskyttere for å redusere risikoen for skader ved eventuell kontakt med rammen.

Vær også nøye med å forklare for barn eller ungdommer som skal bruke trampolinen hvilke regler som gjelder og hvordan de skal oppføre seg på trampolinen for å minimere ulykker. En ulykke skjer lett, og ikke alt kan forutsies, men mye kan forebygges gjennom informasjon.

Finn best i test trampoliner hos oss på Testjakt.no
Finn best i test trampoliner hos oss på Testjakt.no

Kvalitet på trampolinen

En trampoline er en langsiktig investering, og derfor er det viktig å velge en av høy kvalitet som vil vare lenge. Se etter trampoliner som er laget av sterke og holdbare materialer som tåler å bli eksponert for vær og vind. Trampolinen bør også være enkel å montere og demontere for å lette oppbevaringen i vintermånedene.

For de som ikke ønsker å demontere trampolinen i vintermånedene, er det ekstremt viktig å sikre den skikkelig. Dette gjelder selvfølgelig i løpet av hele året. Anbefalt er godt forankrede stormskruer, da høststormene pleier å være kraftige, og flygende trampoliner kan forårsake alvorlig skade på både mennesker og eiendom!

Vektkapasitet

Tenk på trampolinens vektkapasitet, spesielt hvis den skal brukes av flere personer samtidig. Det er viktig å følge produsentens anbefalinger angående maksimal belastning for å unngå overbelastning og mulige skader på trampolinen eller ulykker.

Garanti og service

Sjekk om trampolinen leveres med noen form for garanti. En garanti gir deg trygghet og beskyttelse i tilfelle eventuelle produksjonsfeil eller skader. Det er også bra å undersøke om produsenten tilbyr reservedeler og service hvis noe skulle gå i stykker eller må byttes ut.

Oppsummering

Å kjøpe en trampoline er en spennende og givende investering for hele familien, en investering som dere vil glede dere over i mange år fremover. Ved å ta hensyn til de ovennevnte punktene, kan du ta et informert valg og velge en trampoline som gir deg og dine kjære mange år med hoppende glede og underholdning. Vi hos Testjakt håper at vår artikkel om de beste trampolinene på markedet har hjulpet deg i ditt valg!

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 20/09/2023 •  9 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test