Beste Espressokverner/Kaffekverner For Kaffe (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gå gjennom hvilke espressokverner som er best i tester ifølge vårt testpanel!

Dersom du er lei kjedelig, smakløs kaffe kan en egen espressokvern være svaret for deg. En kaffekvern kan gi deg følelsen av å sitte på kafe og drikke profesjonelt laget kaffe hver dag i ditt eget hjem, og det er enklere enn du tror.

Dersom du kverner bønnene i din egen espressokvern, frigjøres ikke aromaen som har ligget beskyttet før rett før den skal drikkes. Dette fører til en mye mer smaksrik kaffe en det vi er vandt med fra posekaffe, du kan få en helt ny smaksoplevelse.

1. Vinner og best i test ble espressokvernen fra Wilfa WSCG Kaffekvern Elektrisk

Fordeler

 • Timer
 • Mange malingsgrader

Ulemper

 • Kan låse seg fast om du fyller på for mye

Spesifikasjoner

Mer om Wilfa WSCG Kaffekvern Elektrisk

Dette er en elektrisk espressokvern med timer og justerbar malingsgrad. Den er på 160 watt og kan kverne 250 gram kaffebønner av gangen. Kaffekvernen er enkel å bruke og like enkel å vaske og holde ren. Den er elegant utformet og står stødig på kjøkkenbenken din.

Wilfa WSCG Elektrisk Kaffekvern er en espressokvern for deg med et øye for detaljer og et engasjement for perfekt laget kaffe og kvernede kaffebønner. Kvernen har hele 35 forskjellige malegrader å velge mellom så du kan få kvernet kaffebønnene akkurat så fint eller grovt som du ønsker.

2. På andreplass kommer espressokvernen fra Wilfa Kaffekvern WSFB-100S

Fordeler

 • App
 • 41 nivå
 • Integrert kaffevekt

Ulemper

 • Høy pris

Spesifikasjoner

Mer om Wilfa Kaffekvern WSFB-100S

Wilfa Kaffekvern Uniform WSFB-100S er en elektrisk espressokvern med 80 watts motor som kverner kaffebønnene sakte og uten å overopphete dem. Den har hele 41 forskjellige kvernnivå og den har til og med en app slik at du kan koble den opp til smarttelefonen din.

Dette er en espressokvern for deg som er klar for å investere i kvalitet. Denne er best i flere tester og du vil få perfekt kvernet kaffe hver gang, den er laget for å bevare all smaken fra kaffebønnene og den er utviklet i samarbeid med kaffeeksperten Tim Wende.

3. På tredjeplass kommer fra Ariete Moderna espressomaskin/kaffevern

Fordeler

 • Semi automatisk
 • Innebygd melkeskummer
 • Kvern og maskin i ett

Ulemper

 • Litt bråkete

Spesifikasjoner

Mer om Ariete Moderna espressomaskin/kaffevern

Ariete Moderna 1318 er en kaffekvern og espressomaskin i ett, og den er definitivt en finalist for beste espressokvern. Den er semi automatisk og rommer 0.8 liter hvilket er en til to kopper. Den har også innebygd melkeskummer, avtagbar koppholder og dryppskuff, og autoslukk funksjon.

Denne maskinen gjør det supert på vår espressokvern test på grunn av dens mange funksjoner. Den ser ikke bare elegant ut, men den både kverner kaffebønner og lager espresso raskt og enkelt. Med dens innebygde melkeskummer kan du nyte morgenkaffen som om den skulle vært laget av en barista.

4. På fjerdeplass kommer espressokvernen fra Zassenhaus Kaffekvern

Fordeler

 • Liten og nett
 • Manuell kvern
 • Klassisk, fin å ha på kjøkkenet

Ulemper

 • Ikke for de som vil ha det enkelt og smidig

Spesifikasjoner

Mer om Zassenhaus Kaffekvern

Zassenhaus kaffekvern er en rimelig manuell kaffekvern i rustfritt stål. Den rommer opp til 5-6 kopper med kaffebønner, og er kun 20 cm høy og 12 cm i diameter. Det er en manuell espressokvern, hvilket betyr at du kverner kaffebønnene ved å skru manuelt på sveiven som er på toppen av den.

De største fordelene med Zassenhaus kaffekvern er størrelsen kvalitet og design! Maskinen er liten og nett så den tar ikke opp mye plass på kjøkkenbenken og du kan enkelt flytte rundt på den. Den er også en ekstremt enkel espressokvern å bruke siden den er manuell. Som bevis på dens gode kvalitet og holdbarhet får du 25 års garanti på maleverket.

5. På femteplass kommer espressokvernen fra Severin Kaffekvern

Fordeler

 • Malegraden er justerbar
 • God pris
 • Bestselger – Budsjettvinner!

Ulemper

 • Ubetydelig

Spesifikasjoner

Mer om Severin Kaffekvern

Severin kaffekvern er en rimelig og effektiv espressokvern. Den er elektrisk og bruker kniver i rustfrit stål for å male opp kaffebønnene, dette gjør at aromaen blir perfekt. Kvernen kan lage kaffe til flere kopper og den har 9 settinger for hvor finmalt kaffen skal bli.

Denne er en favoritt for mage på grunn av dens rimelige pris og effektivitet. Du kan kverne mye kaffe om gangen og du har valgmuligheter for hvor oppmalt du ønsker at bønnene skal bli. Dette er en super espressokvern for deg som ønsker å nyte nymalt kaffe, men ikke er klar for en dyr investering.

Kjøpguide – Velg en godt espressokvern

Å kjøpe en kaffekvern kan virke overveldende, det er mye å tenke på, mye å velge i og mye å ta stilling til. Det er vanskelig å navigere seg gjennom elektrisk vs. manuell, watt, volum, malenivå, størrelser, farger og mye mer.

Det viktigste når du skal velge deg en espressokvern er at du må se om den passer til akkurat deg. Alle har forskjellige behov og du må tenke over hva dine behov og ønsker er når det gjelder å lage kaffe.

Brukervennlighet

Noe av det første du må se på når du velger deg espressokvern er hvor brukervennlig den er. Ta en kikk på maskinen og spør deg selv: er det lett å forstå hvordan den brukes eller er det mye å sette seg inn i.

Du kan se på hvor mange innstillinger og valgmuligheter du har. Også må du tenke over hva som er viktigst for deg. Skal den ha flere instillinger og være litt mer komplisert, eller ønsker du noe mer enkelt og basic.

Finn best i test espressokverner/kaffekverner hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test espressokverner/kaffekverner hos oss på Testjakt.no!

Malenivå

Malenivå eller kvernnivå er hvor mange forskjellige settinger du kan velge mellom når du skal male kaffebønnene. Det kan variere fra en til over 40 forskjellige. Det er disse som bestemmer hvor fin eller grovmalt bønnene blir.

Dersom du er helt ny til kaffe kverning holder det ofte med få, men om du har mer erfaring ønsker du gjerne flere å velge mellom. Det kommer an på hvor mye tilpasning du ønsker å kunne gjøre.

Manuell vs. elektrisk

Det er fordeler og ulemper med både manuell og elektrisk. Fordelene med manuell er at de ofte er rimeligere og de er som oftest er veldig enkle å bruke, de er enkle å forstå seg på.

Fordelene med elektiske er at du ofte har flere muligehter. Det er gjerne flere innstillinger og mer rom for detaljer. Med en elektrisk slipper du også det å fysisk snurre for å kverne dersom du ikke ønsker det.

Når trenger du å bruke en espressokvern?

En kaffekvern brukes for å male kaffebønnene før du lager kaffe av dem. Ved å male bønnene selv får du den beste og ferskeste kaffen, og med å velge den espressokvern best i test kan du være helt sikker på at kaffen står til forventningene.

Når kaffebønnene blir kvernet slippes aromaen i dem fri og ved å gjøre dette selv kan du forsikre deg om at all den deilige kaffesmaken forblir og ikke forsvinner. Hjemmekvernet kaffe vil få deg til å føle at du er på kafe hver eneste morgen.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 12/05/2023 •  8 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test