Beste Søskenvogner For Småbarnsforeldre (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke søskenvogner som er best i tester ifølge vårt testpanel!

En søskenvogn er praktisk å ha enten du har tvillinger eller barn med liten aldersforskjell. Vognene kommer i flere utforminger, enten som tvillingvogn med to vogner ved siden av hverandre, på rekke, eller med en køyeseng løsning.

En søskenvogn er laget for å enkelt kunne trille rundt på mer enn ett barn samtidig. Dette gjelder uansett alder på barna. De mest praktiske vognene kommer med både ligge og sittedel for både nyfødte og eldre barn.

1. Vinner og best i test ble Baby Jogger City Mini GT 2 Søskenvogn

Fordeler

 • Stilrent design
 • Justerbar kalesje

Ulemper

 • Ikke avtagbar sittedel

Spesifikasjoner

Mer om Baby Jogger City Mini GT 2 Søskenvogn

Dette er en praktisk søskenvogn som passer til familier som har litt eldre barn. Vognen i seg selv er praktisk. Det er god plass til to barn uten at vognen blir tung og vanskelig å manøvrere. For god komfort kan ryggen legges helt ned slik at barna kan sove behagelig.

Barnevognen er ikke spesielt tung, og du kan enkelt pakke den sammen for frakt. Dette er en søskenvogn som kommer med “Quick Fold Technology”. Dette gjør det mulig å klappe vognen helt sammen med et enkelt løft i remmen som sitter fast i sittedelen.

2. På andreplass kommer Cybex Gazelle S Søskenvogn

Fordeler

 • Flere mulige kombinasjoner
 • Pent design

Ulemper

 • Ikke tilpasset terreng

Spesifikasjoner

Mer om Cybex Gazelle S Søskenvogn

Den beste søskenvogn som byr på flere ulike løsninger er Cybex sin Gazelle S. Denne vognen er en smal versjon som kommer med både sitte og liggedel. Delene stables enkelt i høyden, med en del på toppen og en på bunnen.

I denne søskenvogn test kommer Gazelle S godt ut ikke bare på grunn av praktiske løsninger, men også design. Vognen er pen og stilren, og kan enkelt kombineres med ulike deler fra Cybex. Vogna kan derfor enkel gjøres om til en singel vogn med oppbevaring.

3. På tredjeplass kommer Beemoo Maxi 4 Twin

Fordeler

 • Pent design
 • Komfortabel sitte- og liggedel

Ulemper

 • Stiv pris

Spesifikasjoner

Mer om Beemoo Maxi 4 Twin

En pen og luksuriøs søskenvogn får du i Maxi 4 Twin fra Beemoo. Dette er en barnevogn som har et pent og tidløst design, praktisk utforming og er enkel å manøvrere. Vognen kommer med både sitte- og liggedel som du kan veksle mellom.

En praktisk søskenvogn hvor alle delene er avtagbare og kan tilpasses etter eget behov. Både sitte- og liggedeler kan plasseres på topp og i bånn. Oppbevaringskurven under vognen er stor og romslig, og med sittedelen nederst, kan den også brukes som fotstøtte for eldre barn.

4. På fjerdeplass kommer Britax Römer Søskenvogn B-Agile Double

Fordeler

 • Enkel å manøvrere
 • Praktiske løsninger

Ulemper

 • Lav maksimal vekt

Spesifikasjoner

Mer om Britax Römer Søskenvogn B-Agile Double

En stabil og robust søskenvogn som fint kan brukes på alle typer underlag kommer fra Britax. Vognen er smalere og kommer seg enkelt gjennom en standard døråpning. Med svingbare hjul er vognen også veldig enkel å manøvrere selv med en hånd.

Vognen består av to sittedeler, og kan begge byttes ut med bilstol fra Britax. Sittedelen har en rygg som kan legges helt flatt, så dette er en søskenvogn som fint kan brukes fra barnet er nyfødt. I tillegg har vognen en stor varekurv.

5. På femteplass kommer Crescent Twin 360 Tvillingvogn

Fordeler

 • Lettmanøvrert og sammenleggbar
 • Vendbare seter med myk madrass
 • Justerbar ryggstøtte og romslig varekurv

Ulemper

 • Liggedel selges separat

Spesifikasjoner

Mer om Crescent Twin 360 Tvillingvogn

Crescent Twin 360 Tvillingvogn imponerer med sin lette manøvrering og sammenleggbare design. Den sorte tvillingvognen fra Crescent skiller seg ut med vendbare seter som er utstyrt med en myk madrass og pustende stoff. Chassiset, laget av lett aluminium, gjør det enkelt å manøvrere vognen, mens den justerbare ryggstøtten sørger for komfort tilpasset barnets behov.

Den romslige varekurven under setet gir praktisk oppbevaringsplass, og den uttrekkbare kalesjen med ventilasjonsvinduer gir beskyttelse mot vær og vind. En ekstra fordel er muligheten til å kjøpe en liggedel separat, som gir fleksibilitet i bruken av vognen.

Med en maksimal vektgrense på 30 kg og anbefalt alder fra nyfødt til 3 år, er Crescent Twin 360 Tvillingvogn et pålitelig valg for foreldre som ønsker en funksjonell og komfortabel vogn for sine små. Samlet sett tilbyr denne tvillingvognen en god kombinasjon av praktiske funksjoner og stil, og den passer perfekt for de som ønsker en pålitelig følgesvenn gjennom de første årene av barnets liv.

Kjøpguide – Velg den rette søskenvognen

Å velge en barnevogn er ikke enkelt, uansett om du skal ha en vogn til ett eller flere barn. En god søskenvogn skal ha mange kvaliteter, men må først og fremst passe til ditt behov og din familie.

Så når du skal velge barnevogn er det viktig å tenke over hva som fungerer for deg, din familie og plassen der du bor. Har du barn i forskjellige aldre kan det være praktisk med justerbare løsninger med ulike deler.

God kvalitet og holdbarhet

Uansett hvilken vogn du velger er det viktig å tenke over kvaliteten på vogna. Kjøper du den når barna er nyfødt ønsker du at vogna skal vare i minst tre år. Og aller helst mye lenger enn det.

En barnevogn av god kvalitet er mer enn bare holdbar. Den er også komfortabel for barna å sitte og sove i. En vogn av god kvalitet har også god komfort og god polstring, både på sitte- og liggedelen.

Finn best i test søskenvogner hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test søskenvogner hos oss på Testjakt.no!

Enkel å manøvrere

En god barnevogn er en vogn som er lett å manøvrere på alle typer underlag, og både med en og to hender. Barnevogner tas med over alt, og må kunne brukes både inne og ute.

Barn blir trillet både inne på kjøpesenteret, ute i sentrum og på tur i skogen. En praktisk og behagelig søskenvogn er stødig på alle typer underlag, har god demping og hjul som kan låses.

Lett å pakke sammen

En barnevogn skal være enkel å ta med seg, både ut fra huset og i bilen. En smalere modell er enkel å få ut en vanlig inngangsdør uten problemer, eller behov for noen demontering.

Alle vogner kan klappes sammen på en eller annen måte. Noen må demonteres, andre kan klappes sammen slik de står. En praktisk vogn kan klappes sammen og er lett å løfte inn i bilen.

Når trenger du å bruke en søskenvogn?

I denne best i test søskenvogn har vi funnet frem til fem ulike barnevogner i forskjellige prisklasser som passer til alle typer behov. Vognene er alle trygge og komfortable, både for den som sitter i og den som styrer vogna.

Dette er de beste vognene som er enkle å manøvrere både inne og ute. De har praktiske løsninger som gir mulighet for oppbevaring i varekurven under vognen. Og er lette å klappe sammen for frakt i bil.

Referans

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 08/01/2024 •  8 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test