Beste Rødtlys / LED-maske for Rødlysterapi (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilken LED-lysterapi i form av en rødt lys maske som er best i test ifølge vårt testpanel!

For deg som er interessert i hudpleie, sminke og skjønnhet, har rødt lys masken knapt gått ubemerket hen. Den siste tidens store samtaleemne har nettopp vært LED-lysterapi masken, en revolusjon for deg som ønsker å øke produksjonen av kollagen og elastin i ansiktet!

En rødt lys terapi maske, også kjent som en LED-lysterapimask, er en innovativ hudpleieapparat som bruker lys med spesifikke bølgelengder for å fremme ulike fordeler for huden. Disse maskene er designet for hjemmebruk, og populariteten har eksplodert fullstendig!

Rødt lys terapi er kjent for å øke produksjonen av kollagen og elastin i huden. Disse to proteinene er avgjørende for å opprettholde hudens elastisitet og struktur. Ved å bruke en LED-lysterapimask regelmessig kan man fremme en jevnere og fastere hud. Rødt lys har antiinflammatoriske egenskaper, noe som gjør det effektivt for å redusere rødhet og betennelse i huden. Rødt lys terapi fremmer cellefornyelse og kan hjelpe til med å fremskynde helingsprosessen ved ulike hudproblemer, inkludert mindre sår, arr og solskader.

1. Vinner og best i test ble LED-lysterapimasken fra CurrentBody Skin LED Light Therapy Face Mask

Fordeler

 • Kliniskt beviste resultater
 • Behandle ulike hudproblemer ved å øke produksjonen av kollagen (inkludert kviser, pigmentering, linjer, rynker, osv.)
 • Sikker og enkel å bruke

Ulemper

 • Brukes kun med beskyttelsesbriller

Spesifikasjoner

Mer om LED-lysterapimasken fra CurrentBody Skin LED Light Therapy Face Mask

Vi og brukerne er overveldet av resultatene fra CurrentBody Skin LED Mask! Den fleksible designen sikrer maksimal lys effekt og leverer imponerende resultater både umiddelbart og på lang sikt. Den kombinerer rødt og nærinfrarødt lys for å redusere rynker med 35% på bare 4 uker, noe flere brukere opplevde som merkbart.

Det er fantastisk at 95% av brukerne rapporterer forbedringer i hudtone, tekstur og fasthet. Den behandler også problemer som kviser og pigmentering. Vi elsker at den er trygg for alle hudtoner og typer, og med kun 10 minutters bruk, 5 ganger i uken, passer den enkelt inn i hudpleierutinen.

Masken leveres komplett med alt du trenger, inkludert komfortbriller og fjernkontroll. Det patenterede fleksible silikonet muliggjør dyp penetrasjon av lyset over hele ansiktet. Vi og en mengde fornøyde brukere har fått beundringsverdige resultater, og med utallige anmeldelser som lovpriser og anbefaler nettopp denne modellen av rødt lys maske, samt to års garanti, føles det som om dette er et veloverveid valg og best i test.

Følg de enkle bruksanvisningene for en avslappende 10-minutters behandling. For ekstra anti-aldring fordeler anbefales det å bruke CurrentBody Skin Hydrogel ansiktsmaske og Green Tea Serum. Sammen gir de huden en fantastisk “boost” og en herlig “glød”. Vi anbefaler varmt etter å ha testet og lest mange anmeldelser av CurrentBody Skin LED Mask. Dette er et utmerket tillegg til hudpleierutinen for deg som streber etter å oppgradere hudpleien til neste nivå!

2. På andreplass kommer LED-lysterapimasken fra Silk’n LED Face Mask

Fordeler

 • Mykt og fleksibelt materiale gir bedre passform
 • Fire forskjellige farger og bølgelengder
 • Justerbare bånd gjør at du kan bruke masken mens du utfører andre oppgaver

Ulemper

 • For deg som tar medisiner av noe slag, bør du konsultere lege før bruk. Skal heller ikke brukes av gravide.

Spesifikasjoner

Mer om LED-lysterapimasken fra Silk’n LED Face Mask

Silk’n LED Face Mask 100 er mitt nye hemmelige våpen for strålende hud! Med den nyeste LED-lysterapien har jeg opplevd fantastiske resultater. Denne 4-i-1-masken har rødt, blått, gult og lilla LED-lys som målrettet behandler forskjellige hudproblemer, fra fine linjer til akne.

Den myke og fleksible silikonmasken gjør behandlingen behagelig, og med 10–15 minutters bruk kan jeg se en merkbar forbedring i hudens glød. Den er enkel å bruke med automatisk modus for komplett behandling eller manuell modus for å fokusere på spesifikke farger og behandlinger.

Rødt lys reduserer fine linjer og stimulerer kollagen, blått lys bekjemper akne og forbedrer hudstrukturen, gult lys beroliger og mykgjør, mens lilla lys har anti-aging egenskaper. De 100 lyskildene gjør det til en kraftig hudpleieløsning.

Jeg elsker at denne masken gir salongkvalitet i hjemmets rolige hjørne. Så si farvel til hudproblemer og hei til Silk’n LED Face Mask 100 for synlig vakrere hud! Jeg anbefaler den sterkt til alle som vil gi huden sin en boost.

3. På tredjeplass kommer LED-lysbehandlingsmasken fra Therabody TheraFace Mask

Fordeler

 • Synlige resultater på kort tid
 • Justerbare borrelås og valgfrie øyebeskyttelser
 • TheraFace Mask tilbyr ulike vibrasjonsmoduser

Ulemper

 • Ved bruk av øyebeskyttelsen kan det oppstå en viss rødhet rundt øyeområdet, noe som anses som normalt og forventes å avta innen 5-10 minutter etter behandlingen.

Spesifikasjoner

Mer om LED-lysbehandlingsmasken fra Therabody TheraFace Mask

TheraFace Mask er virkelig en revolusjon innen hudpleie! Etter å ha brukt den i noen få uker, er vi overveldet av resultatene. Huden føles fastere og ser sunnere ut. Fine linjer og rynker har synlig redusert, og ujevn hudtone har forbedret seg betydelig.

Det er enkelt å bruke masken. Start med et rent ansikt og plasser den komfortable TheraFace Mask på plass med justerbare borrelås. LED-lampene og vibrasjonsterapien gir en avslappende opplevelse samtidig som de stimulerer produksjonen av kollagen. Det er ulike vibrasjonsmoduser å velge mellom for å tilpasse behandlingen etter behov.

Brukere setter spesielt pris på den valgfrie øyebeskyttelsesfunksjonen, som reduserer lysets påvirkning på øynene. Etter behandlingen kan det oppstå en viss rødhet, men den avtar raskt.

TheraFace Mask er ikke bare et produkt, det er en investering i din fremtidige hud. Med sine klinisk beviste resultater anbefales denne LED-lysmasken varmt til alle som ønsker å forbedre huden sin på en effektiv og revolusjonerende måte.

Kjøpeguide – Rødlysterapimaske

En rødlysterapimaske, også kjent som en LED-lysterapimaske, er en innovativ hudpleieenhet som bruker lys med spesifikke bølgelengder for å fremme ulike fordeler for huden. Disse maskene er designet for hjemmebruk og er en populær teknologi innen skjønnhetsindustrien. Her er noen aspekter og fordeler å vurdere når man vurderer å investere i en rødlysterapimaske:

Forbedring av hudens kvalitet

Rødlysterapi er kjent og utviklet for å øke produksjonen av kollagen og elastin i huden. Disse to proteinene er avgjørende for å opprettholde hudens elastisitet og struktur. Ved å bruke en LED-lysterapimaske regelmessig kan man fremme en jevnere og fastere hud.

Finn best i test LED Light Face Mask hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test LED Light Face Mask hos oss på Testjakt.no!

Reduser rynker og fine linjer

Siden rødt lys terapi fremmer produksjonen av kollagen, kan bruk av en LED-maske bidra til å redusere synligheten av rynker og fine linjer. Det kan også bidra til å forebygge dannelse av nye aldringstegn.

I kombinasjon med en aktiv hudpleierutine kan nettopp rødt lys terapi gjøre mirakler, og de magiske resultatene er en av grunnene til at LED-lysmaskene bokstavelig talt har eksplodert i salg det siste året.

Du trenger ingen solbeskyttelse

Rødt lys terapi-maske inneholder verken UVA- eller UVB-stråler, så du trenger ikke å bruke solbeskyttelse mens du bruker den. Dette er en av de vanligste spørsmålene som stilles av nybegynnere eller de som ønsker å begynne å bruke LED-lys som en del av forbedret hudpleie.

Motvirker betennelse og rødhet

Rødt lys har antiinflammatoriske egenskaper, noe som gjør det effektivt for å redusere rødhet og betennelse i huden. Det kan være spesielt nyttig for personer med sensitiv hud eller de som lider av tilstander som rosacea.

Akselererer helingsprosessen

Rødt lys terapi fremmer cellefornyelse og kan bidra til å fremskynde helingsprosessen ved ulike hudproblemer, inkludert mindre sår, arr og solskader.

Det passer også utmerket for deg med gamle arr fra tidligere akne eller lignende. Rødt lys har vist seg å ha antibakterielle egenskaper og kan derfor være effektivt i behandlingen av akne. Dessuten kan det bidra til å redusere arrdannelse etter akneutbrudd.

Reduser solskader og pigmentering

LED-lysterapi kan bidra til å redusere synligheten av solskader og ujevn pigmentering ved å fremme jevnere hudtone og redusere mørke flekker.

Mange av oss har solt oss for hardt uten tilstrekkelig solbeskyttelse. Hyperpigmentering eller mørke flekker er noe som nettopp rødt lys-masken kan hjelpe deg med å bli kvitt.

Trygg og smertefri behandling

LED-lysterapimasker er generelt trygge å bruke og forårsaker ikke smerte eller ubehag. Det er en ikke-invasiv metode som passer for de fleste hudtyper.

Det er viktig å merke seg at resultatene kan variere fra person til person, og konsistens i bruk er nøkkelen til å oppnå ønskede resultater. Før du investerer i en rødt lys terapi-maske og tar medisiner for for eksempel skjoldbruskkjertelen eller annet, bør du konsultere legen din før bruk.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 29/01/2024 •  8 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test