Beste Rettkantsliper For Pro Og Hobby (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi vurdere hvilken slipemaskin er best i test ifølge vårt testpanel!

Hvis du leter etter en solid slipemaskin som takler trepolering, sliping av stålmaterial og metaller, er en batteridrevet modell av rettsliper det beste investeringen for deg. Siden dette er en allsidig, smidig slipemaskin med stor kraft, vil den kunne erstatte både sandpapir og andre tyngre verktøy.

Her i vår rettsliper best i test informerer vi deg om tre favorittmodeller av batteridrevne rettslipere. Vi håper at du med hjelp av oss på Testjakt kan finne akkurat den rette slipemaskinen for dine møbelrenoveringer, byggeprosjekter eller andre områder der det kan være behov for en virkelig god og smidig slipemaskin.

1. Vinner og best i test ble rettslipere BOSCH GGS 18V-10 SLC

Fordeler

 • PROtection-funksjoner (KickBack og Drop Control)
 • Bluetooth-kompatibilitet
 • ProCORE18V batteriteknologi

Ulemper

 • Eksklusivt batteri og lader
 • Ønsker flere tilbehør

Spesifikasjoner

Mer om BOSCH GGS 18V-10 SLC

GGS 18V-10 SLC fra Bosch er en favoritt i vår rettsliper test delvis fordi det er en holdbar og godt laget slipemaskin som tilbyr maksimal mobilitet under arbeidet ditt. Den er utstyrt med børsteløs motor med høyt dreiemoment og utmerket ytelse.

Med en kvalitets batteridrevet rettsliper i samme klasse som denne fra Bosch, gjør du arbeidet ditt betydelig lettere. Enkel håndtering takket være en intuitiv brukergrensesnitt og komfortabel hastighetsregulering. Dette er definitivt en av de beste batteridrevne rettsliperne på markedet for finpussing av metall.

2. På andreplass kommer rettslipere FLEX H 1127 VE

Fordeler

 • Trinnløs hastighetsregulering
 • Langhalsversjon
 • Inkluderer mange tilbehør
 • Lett vekt

Ulemper

 • Få tilgjengelige anmeldelser

Spesifikasjoner

Mer om FLEX H 1127 VE

FLEX H1127 VE er en imponerende rettsliper som leverer kraft og allsidighet for ulike slipingsbehov. Med sine 710 watt effekt og VE-elektronikk har den mye å tilby.

Den trinnløse hastighetsreguleringen mellom 10 000-30 000 o/min gjør at du kan tilpasse hastigheten etter ditt spesifikke arbeid. Dette er verdifullt når du trenger å finjustere slipingshastigheten for å oppnå de beste resultatene. Innebygd overbelastningsbeskyttelse er en viktig sikkerhetsfunksjon som beskytter mot overoppheting.

Med en spennhals på 40 mm og en lengde på 60 mm gir FLEX H1127 deg muligheten til å nå vanskelig tilgjengelige områder og bearbeide overflater effektivt. Med en maskinlengde på omtrent 325 mm og lav vekt er FLEX H1127 komfortabel å håndtere selv under lengre arbeidsøkter. Den ergonomiske designen reduserer tretthet og gir presisjon under bruk.

Pakken inkluderer nyttige tilbehør som spennhylse (6 mm Ø med spennemutter), stoppnøkkel (SW 14) og nøkkel (SW 19), noe som gjør det enkelt å komme i gang med ditt slippeprosjekt.

Oppsummert er FLEX H1127 VE en pålitelig og kraftig rettsliper med trinnløs hastighetsregulering og overbelastningsbeskyttelse. Den ergonomiske designen og inkluderte tilbehør gjør den til et utmerket valg både for profesjonelle og hjemmefiksere som trenger en pålitelig slipemaskin for ulike typer arbeid.

3. På tredjeplass kommer rettslipere MILWAUKEE M12 FDGS-422B

Fordeler

 • Leveres med batteri og lader
 • Kompakt, kan nå selv i mer utilgjengelige områder
 • 3-trinns hastighetskontroll

Ulemper

 • Kanskje litt dyr hvis den ikke skal brukes mye

Spesifikasjoner

Mer om MILWAUKEE M12 FDGS-422B

Milwaukee M12 rettsliper er en imponerende 12 V rettsliper med en allsidig spennhylse på 6/8 mm, som kan håndtere skiver opptil ø50 mm. Rettsliperen har 3-trinns hastighetskontroll (0-10 000 / 15 000 / 21 000) og responsiv variabel hastighetsutløser for perfekt kontroll.

Ved levering inkluderes 6 og 8 mm spennhylser, 1 x 2,0 Ah og 1 x 4,0 Ah REDLITHIUM-ION batterier, samt en lader og stoffveske. Den kompakte størrelsen på 26,2 cm i lengde gjør den til det perfekte verktøyet for trange områder. En pålitelig og kraftig rettsliper for presisjonsarbeid!

Kjøpeguide – Dette bør du tenke på før du kjøper rettsliper

En rettsliper kan brukes til mange ulike typer arbeid. For deg som jobber mye i for eksempel trange områder, er en batteridrevet rettsliper perfekt, siden andre slipemaskiner vanligvis er litt større og derfor ikke kommer til.

Med en batteridrevet rettsliper kan du forenkle og effektivisere arbeidsdagene dine eller hjemmeprosjekter. Hvis du trenger å utvide utstyret i verkstedet ditt, kan det være verdt å vurdere å skaffe en rimelig boremaskin.

Finn best i test rettkantsliper hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test rettkantsliper hos oss på Testjakt.no!

Enkel å bruke

Den beste rettsliperen er den som er mest enkel å bruke, fordi en batteridrevet rettsliper som er lett å håndtere, lar deg jobbe uanstrengt gjennom en hel arbeidsdag eller et helt prosjekt, noe som fører til effektivt og raskt arbeid.

Kan du enkelt montere og bytte ulike tilbehør? Er det enkelt å installere batteriet? En god rettsliper bør heller ikke være tung å arbeide med. Samtidig er det viktig at du kan jobbe fritt med hendene.

Kvalitet

Er det en batteridrevet rettsliper av høy standard, eller kan den lett gå i stykker? Det må ikke være en rettsliper som stadig gir problemer og hindrer deg i å utføre arbeidet ditt uforstyrret.

For å kunne fokusere på arbeidet ditt, er det viktig å jobbe med den beste batteridrevne rettsliperen av høy kvalitet som gir gode resultater uten glapp eller andre produksjonsfeil.

Effekt

Har rettsliperen ønsket effekt? Holder batteriet lenge, eller mister det effekt etter en viss tid med bruk? Kan den batteridrevne rettsliperen jobbe i det arbeidsflyten du trenger for prosjektene dine?

Det er ekstremt viktig at den batteridrevne rettsliperen har et sterkt batteri som kan håndtere arbeid over lengre perioder. Med de aller beste rettsliperne jobber du også jevnt og unngår slitne armer.

En høykvalitets rettsliper gjør arbeidet ditt mer smidig uten trette armer

Den batteridrevne rettsliperen er ideell for blant annet trepolering, sliping av stålmaterial og ulike metaller. Invester i en av markedets beste batteridrevne rettslipere for en enklere arbeidshverdag uten hindringer og tidkrevende avbrudd.

Forhåpentligvis kan du med all informasjonen fra vår rettsliper-guide finne akkurat den batteridrevne rettsliperen du trenger for å utføre polerings- og sliparbeidene dine.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 25/12/2023 •  7 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test