Beste Powerbank For Å Lade Telefonen Din (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi vurdere hvilken powerbank er best i test ifølge vårt testpanel!

Er du på jakt etter den ultimate løsningen for å holde elektronikken din ladet og klar for action, uansett hvor du befinner deg? Da har du kommet til rett sted! Powerbanken har raskt blitt en uunnværlig følgesvenn for den moderne livsstilen, og i denne artikkelen vil vi sammenligne 3 forskjellige modeller som alle har gode anmeldelser.

Med dagens bruk av smarttelefoner, nettbrett, hodetelefoner, smartklokker og andre bærbare enheter, er behovet for pålitelig og kraftig batteribackup større enn noen gang. Det finnes ingenting verre enn å være uten batteri på telefonen din og ingen lader eller strømuttak i nærheten. Med en powerbank i vesken din, lommen din eller skrivebordsskuffen din, vil du aldri mer trenge å trekke håret ditt. Det er en verdifull investering selv under strømbrudd eller andre situasjoner som er umulig å kontrollere.

Vinneren og best i test ble modellen IRONSIDE 20000mAh, som gir mye batterikapasitet for pengene!

1. Vinner og best i test ble powerbank fra IRONSIDE 20000mAh

Fordeler

 • Inkluderer to ladekabler: USB til USB Micro og USB til USB C
 • Støtsikker og vanntett IP67, tåler tøffe forhold
 • Fungerer også som lommelykt med sin innebygde LED
 • To USB-porter gjør det mulig å lade to telefoner (eller andre produkter) samtidig
 • Tydelig batteriindikator i 4 trinn

Ulemper

 • Høyere prisnivå

Spesifikasjoner

Mer om IRONSIDE 20000mAh powerbank

Powerbanken fra IRONSIDE er den ultimate løsningen for å aldri stå uten batteri på verken telefonen, AirPods eller andre tekniske enheter du bruker daglig. Denne powerbanken er spesielt tilpasset tøffe forhold. Den støtsikre, støv- og vanntette (IP67) designen gir deg trygghet i de mest ekstreme situasjonene. Den innebygde LED-lampen gjør den enda mer praktisk og allsidig. Med tre forskjellige lysmodi fungerer den perfekt som lommelykt i mørket.

Det som virkelig imponerer er evnen til å lade opp to enheter samtidig via de to USB-portene. Dette sparer tid og er ideelt for deg som har flere produkter du daglig bruker som krever batteri.

Powerbankens batteriindikator i fire trinn er praktisk og holder oss informert om hvor mye kraft som er igjen. Oppsummert er dette den beste powerbanken for deg med høye krav. Den er relativt stor, men gir flere ladninger enn en mindre modell. Hvis strømmen går hjemme, vil du kunne lade hele familiens telefoner, noe som gir ekstra trygghet.

2. På andreplass kommer Xtorm Powerbank med solcellelading 10 000 mAh

Fordeler

 • Powerbanken kan lades med innebygde solceller.
 • Lad telefonen til fullt batteri 3 ganger uten å måtte lade powerbanken.
 • God backup å kunne lade med både solceller og strøm.

Ulemper

 • Strømadapter følger ikke med, kun en kabel medfølger.
 • Noen brukere opplever at lading med solceller tar for lang tid, kanskje mest for nødsituasjoner.

Spesifikasjoner

Mer om Xtorm Powerbank med solcellelading 10 000 mAh

Denne innovative solcelle-powerbanken er flott for deg som vil kunne bruke både solceller og strøm under lading. Med en imponerende kapasitet på 10 000 mAh kan den holde enhetene dine ladet under lengre turer i naturen.

Den har tre forskjellige USB-porter, inkludert en USB-C med 20 W PD-støtte for rask lading av både Android- og iPhone-enheter. I tillegg er det to USB-A-porter med Quick Charge 3.0-teknologi (18 W) for enda raskere lading. En ladeindikator holder deg informert om batterinivået.

En unik funksjon er den innebygde solcellepanelet med 4,5 W effekt. Den kan lade powerbanken selv i sterkt sollys og fungerer også som en nødladekilde. Men husk at den ikke kan lade både powerbankens batteri og telefonen din samtidig, én om gangen. Noen brukere rapporterer om svak effekt og treg lading når de bruker solcellene. Som nødløsning er den imidlertid flott!

Oppsummert, hvis du leter etter en pålitelig og robust powerbank som kan håndtere lengre eventyr og utnytte solenergi når det er nødvendig, er denne modellen et utmerket valg. Med sine kompakte mål på 100x165x21 mm og en vekt på bare 366 g, er den enkel å ta med seg overalt.

3. På tredjeplass kommer Nomadelic Powerbank Solo 800

Fordeler

 • Prisgunstig modell, mye lading for pengene
 • Fine farger å velge mellom: beige, rosa, turkis og grå
 • Perfekt å ha med i vesken
 • Gir opptil 3 fulladede enheter
 • Lettvektig, i motsetning til mange tunge modeller
 • Prisgunstig

Ulemper

 • Litt vanskelig å nøyaktig vurdere batterinivået, knappe instruksjoner inkludert

Spesifikasjoner

Mer om Nomadelic Powerbank Solo 800

Nomadelic Powerbank Solo 800 er den ultimate følgesvennen for deg som alltid er på farten og trenger en pålitelig kilde til lading når batterinivået truer med å kollapse. Med imponerende tre USB-utganger gir den muligheten til å lade opptil tre enheter samtidig, noe som er uunnværlig i dagens tilkoblede verden.

Denne kraftige powerbanken imponerer ikke bare med kapasiteten sin, men også med hurtigladingsteknologien, inkludert Power Delivery og Quick Charge. Det betyr at smarttelefonen din, nettbrettet eller hodetelefonene får den ladningen de trenger på et øyeblikk.

Det eneste du trenger å huske på er å ha en strømadapter for å lade powerbanken selv, da den selges separat. Men ingen bekymringer, en praktisk ladekabel (USB-C til USB-A) følger med for å gjøre ladeopplevelsen enkel og problemfri. Med Nomadelic Powerbank Solo 800 er du alltid klar for å møte dagen med full kraft og stil! Dette er definitivt den mest stilsikre powerbanken i vår test!

Kjøpeguide – Hva er en powerbank?

En powerbank er en bærbar enhet som brukes til å lade elektronikk som smarttelefoner, nettbrett, bærbare datamaskiner, hodetelefoner, klokker eller andre enheter som krever batterilading. En powerbank er den ultimate løsningen når du er på farten og ikke har tilgang til en stikkontakt.

Powerbanks inneholder innebygde batterier som kan lades opp via stikkontakter eller USB-porter. De kan deretter brukes til å lade enhetene dine via USB-tilkoblinger.

Finn best i test powerbanker hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test powerbanker hos oss på Testjakt.no!

Kapasitet og ladetider

Powerbanks kommer i ulike kapasiteter, målt i milliampere-timer (mAh) eller wattimer (Wh). Høyere kapasitet betyr mer strøm tilgjengelig for lading og lengre brukstid for enhetene dine. Ladetiden for en powerbank avhenger av kapasiteten og strømstyrken den lades med.

Antallet ladinger en powerbank kan gi, avhenger av flere faktorer, inkludert powerbankens kapasitet, enheten du lader, og hvor mye strøm den enheten krever. Her er en enkel måte å beregne omtrentlig antall ladinger:

Finn ut powerbankens kapasitet i milliampere-timer (mAh) eller wattimer (Wh). La oss bruke mAh som enhet i dette eksempelet.

Finn ut batterikapasiteten til enheten du vil lade. Dette er vanligvis oppgitt i mAh for smarttelefoner og lignende enheter.

Del powerbankens kapasitet med enhetens batterikapasitet. Dette gir deg en estimert mengde ladinger du kan få. Ofte er det oppgitt på forhandlerens side hvor mange ladinger du kan forvente fra powerbanken. Alle modellene i vår sammenligning har god evne til å gi minst 3 ladinger til smarttelefonen din.

Bærbar lader

Powerbanken er kompakt og bærbar, noe som gjør den ideell for reise, utendørsaktiviteter eller i nødsituasjoner når du trenger å lade enheten din. Å ha tilgang til en powerbank er en sikkerhet og trygghet som mange trenger, spesielt når mobilen både er et arbeidsverktøy og nødhjelp ved behov.

Forskjellige typer battericeller

Det finnes ulike typer powerbanks, inkludert bærbare modeller, solcelleladere og større enheter som brukes til å lade bærbare datamaskiner eller andre kraftige enheter.

Powerbanks bruker ulike typer battericeller, inkludert litiumion, litium-polymer og litiumjernfosfat. Hver type har sine egne fordeler og ulemper når det gjelder kapasitet, vekt og levetid.

Tilkoblinger/kabler

Powerbanks kan ha ulike typer utgangs- og inngangstilkoblinger, inkludert USB-A, USB-C, Lightning og mikro-USB. Valget av tilkobling påvirker hvilke enheter som kan lades og hvor raskt de lades.

Noen av modellene på markedet leveres med kabler, mens andre selges som tilleggsutstyr. Sørg for å sjekke dette nøye slik at du kan begynne å bruke powerbanken din umiddelbart.

Ergonomi

En behagelig kikkert er en nyttig kikkert. Vekt, størrelse og grepens komfort er avgjørende for å kunne bruke kikkerten i lengre perioder uten å bli trett. Justerbare øyemuslinger og fokuseringsmekanismer bør være lette å bruke og tilpasningsdyktige for ulike brukere.

Sikkerhet

Mange moderne powerbanks er utstyrt med beskyttelsesfunksjoner som overspenningsbeskyttelse, kortslutningsbeskyttelse og temperaturkontroll for å sikre trygg bruk og beskytte både powerbanken og tilkoblede enheter.

Hvor raskt lader en powerbank enheten min?

Hastigheten som en powerbank lader mobiltelefonen din med, avhenger av flere faktorer, inkludert powerbankens opprinnelige kapasitet, enheten du lader, og eventuell støtte for hurtigladingsteknologi.

Powerbanks med støtte for hurtigladingsteknologier som Quick Charge eller Power Delivery kan lade enheter betydelig raskere.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 17/02/2024 •  9 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test