Beste Øyekremer for Lysere Øyne (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke øyekremer som er best i tester ifølge vårt testpanel!

En øyekrem er spekket med fuktighetsgivende stoffer og spesialdesignet for den sensitive huden rundt øynene våre. Den hydrerer og bidrar til å redusere fine linjer, mørke ringer og hevelser under øynene. Huden rundt øynene er naturlig nok fattigere på fuktighet enn resten av ansiktet. For ikke å risikere at huden mister sin elastisitet og spenst akkurat her, er det viktig å tilføre ekstra fuktighet og pleie til dette viktige området. Tidlige aldringstegn viser seg ofte som linjer, begynner du å forebygge dette med gode produkter tidlig, kan du minimere utseendet. Å se sliten og sliten ut er noe som ofte forbindes med spesielt øyeområdet. Den «slitne og slitte» looken er vanligvis ikke særlig kledelig for noen. Ta en titt på vår best i test anmeldelse av markedets beste øyekremer.

Hvilken øyekrem er best?

Det er flere ting du bør vurdere når du kjøper en øyekrem. Den skal fukte huden din og tilpasses hudtypen du har rundt øynene, som automatisk ikke er samme hudtype som du har i resten av ansiktet. Vi har valgt å fokusere på følgende:

1. Vinner og best i test ble øyekremen fra SkinCeuticalsEye Balm

Fordeler

 • Gir gode resultater
 • Anti-aldring
 • Styrker og gjør huden fastere
 • Beskyttelse mot frie radikaler

Ulemper

 • Unngå Øyelokket

Spesifikasjoner

Mer om SkinCeuticalsEye Balm

Denne øyekremen er en fantastisk løsning for de som ønsker å bekjempe tegnene på aldring rundt øynene. Den rike og korrigerende formelen er spesielt utviklet for å takle de tre hovedtegnene på aldring: fuktighetstap, aldersrelaterte endringer og påvirkninger fra frie radikaler.

En av fordelene med denne øyekremen er dens evne til å korrigere aldersrelaterte endringer i øyeområdet. Den styrker også huden, noe som resulterer i en fastere og mer elastisk følelse. Kremen fungerer som en pålitelig beskyttelse mot angrep fra frie radikaler, som er kjent for å påvirke hudens aldringsprosess.

En synlig forbedring er reduksjonen av poser under øynene. Denne øyekremen jobber effektivt for å minimere synligheten av poser, noe som gir et mer ungdommelig utseende. I tillegg til dette beroliger den også hud som opplever ubehag, og gir en behagelig opplevelse ved påføring.

For optimal bruk anbefales det å påføre kremen én til to ganger daglig på området rundt øyebrynene og under øyet. Det er viktig å unngå påføring på øyelokket for å sikre optimal effektivitet. Med en praktisk størrelse på 15 ml er denne øyekremen en enkel, men kraftig tillegg til din daglige skjønnhetsrutine. Opplev foryngelse og pleie med denne effektive øyekremen!

2. På andreplass kommer øyekremen fra Maria Åkerberg Eye Cream

Fordeler

 • Passer for alle hudtyper
 • Inneholder ikke eteriske oljer som mange er følsomme for

Ulemper

 • Ikke for veldig sensitiv hud

Spesifikasjoner

Mer om øyekremen fra Maria Åkerberg Eye Cream

Eye Cream All Skin Types fra Maria Åkerberg er en krem ​​som jevner ut huden rundt øynene og bidrar til å motvirke aldersflekker og rynker. Den inneholder blant annet nypefrøolje, som er rik på vitamin A, som hjelper cellefornyelsen. Det er den mest passende og beste øyekremen for deg som foretrekker økologiske og veganske produkter med nøye formulerte naturlige ingredienser. Den aktive ingrediensen vitamin C tilfører fuktighet og stråler, huden føles glatt og hydrert. Det reduserer også inntrykket av mørke ringer rundt øynene med ingrediensen “hestekastanjefrukt”.

I flere øyekremtester har denne blitt kåret til vinneren, noe som ikke er vanskelig å forstå. Nøye utvalgte ingredienser er Maria Åkerbergs signatur. Denne øyekremen er intet unntak da den inneholder blant annet nypefrøolje, sheasmør, ulike urtesalter og jojobaolje.

3. På tredjeplass kommer øyekremen fra Kiehl´s Creamy Eye Treatment with Avocado

Fordeler

 • Glatter ut og fukter
 • Skånsom selv for sensitive mennesker
 • Tilgjengelig i både 14 ml og 28 ml bokser

Ulemper

 • Ønsket annen type emballasje

Spesifikasjoner

Mer om øyekremen fra Kiehl´s Creamy Eye Treatment with Avocado

Denne fantastiske øyekremen fra Kiehl’s er en stor favoritt for mange. Den er perfekt for de med sensitiv og tørr hud. Selv med eksem rundt øynene kan denne kremen vanligvis gjøre underverker takket være den milde formelen som inneholder avokadoolje, betakaroten og sheasmør.

Øyekremen absorberes raskt av huden og etterlater huden hydrert med en jevnet og strammere følelse i huden. Ved hevelser/hevelser under øynene, mørke ringer eller andre ting som følge av for eksempel dårlig søvn, er denne øyekremen fra Kiehl’s redningen i nøden. Når den brukes under sminken din, fungerer den også som en primer. Denne er en favoritt hos oss i Testjakt og vi anbefaler den på det varmeste til alle som leter etter en krem ​​som holder det den lover.

Etter å ha lest brukeranmeldelser er fakta at dette er en av markedets mest verdsatte og roste øyekremer. Den eneste ønskelige forbedringen kunne muligens vært en annen type emballasje. Når kremen begynner å renne i glasset, er det vanskelig å prøve å skrape det siste av den, spesielt for dere med lengre negler. Vi føler imidlertid at det også er det eneste vi muligens ønsker å endre med denne ellers perfekte høyytelseskremen for den sensitive huden rundt øynene fra Kiehl’s.

4. På fjerdeplass kommer øyekremen fra Clinique All About Eyes

Fordeler

 • Reduserer mørke ringer
 • Fuktighetsgivende og myk
 • Duftfri og mild

Ulemper

 • Ikke nok tid med tanke på prisen

Spesifikasjoner

Mer om Clinique All About Eyes

All About Eyes fra Clinique er en lett og behagelig øyekrem som passer for alle med normal til tørr hud. Den myker og gir næring til huden samtidig som den reduserer mørke ringer og hevelser rundt øynene.

Dette er virkelig populært blant mange kvinner, lovordene er mange og det er en av Cliniques absolutt bestselgere som har eksistert i flere år. Det er den ultimate kremen for huden rundt øynene da den er mild og parfymefri og passer for sensitiv hud. Følelsen er at huden føles dypt hydrert og mange opplever etter noen ukers bruk at huden føles yngre og mer spenstig. Den reduserer fine linjer, reduserer mørke ringer rundt øynene og har en glattende og lysende effekt.

Kjøpeguide – Velg riktig øyekrem

Når du kjøper en øyekrem, er det et par ting du bør huske på. Det skal være en krem ​​som passer din hudtype og er fuktighetsgivende. Er du følsom for parfyme, enkelte ingredienser eller lignende kan det være greit å se på en økologisk eller en parfymefri litt mildere krem.

Har du veldig tørr hud rundt øynene bør du investere i en krem ​​som fukter skikkelig. Mange av oss har problemer med mørke ringer og hevelser rundt øyeområdet, i dag finnes det mange øyekremer som reduserer inntrykket av akkurat disse problemene.

Bør passe din hudtype

Akkurat som en ansiktskrem må passe til din hudfarge, må en øyekrem passe til din hudtype, og være sikker på at huden rundt øynene er mer følsom enn resten av huden i ansiktet. Det finnes øyekremer for tørr hud, fet hud, kombinasjonshud og sensitiv hud.

Har du problemer med atopisk eksem eller andre typer utslett rundt øynene, kan det hende du må prøve deg frem. Mange som bruker Kiehls Creamy Eye Treatment med avokado har følt en betydelig forskjell på ulike typer eksem.

Finn best i test øyekremer hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test øyekremer hos oss på Testjakt.no!

Det skal passe dine behov

En øyekrem som passer for mørke ringer og hevelser er bra for akkurat det, men kanskje ikke like bra mot for eksempel fine linjer. Så velg en krem ​​etter dine behov og ønsker. Trenger du å fukte mye eller er fine linjer ditt største problem? Kanskje det er mørke ringer?

En god øyekrem vil få sminken din rundt øynene til å sitte bedre og blande seg bedre inn i huden. En fuktig hud gir betydelig bedre resultater! Å bruke concealer under øynene når du har tørre områder eller lignende er vanskelig. Å investere i en god øyekrem gjør en stor forskjell!

Når trenger du å bruke øyekrem?

En øyekrem brukes daglig for å fukte huden rundt øynene. Anbefalingen er at du påfører øyekremen både morgen og kveld i forbindelse med resten av hudpleierutinen. Mange lurer kanskje på når i ens hudpleierutine man bør påføre øyekremen. Dette skjer vanligvis ved riktig bruk i rekkefølgen nedenfor:

Vi håper vår beste i øyekremtest har hjulpet deg med å finne en ny favoritt til baderomsskapet ditt. Ingen har noen gang angret på å investere i og ta vare på huden sin.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 22/01/2024 •  9 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test