Beste Sykkelvogner For å Sykle Med Barnet Ditt (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke sykkelvogner som er best i tester ifølge vårt testpanel!

Med en sykkelvogn det mulig å ta med barna ut på tur uansett årstid. I denne oversikten finner du et utvalg av sykkelvogn som passer enten du skal på joggetur, sykle til barnehagen eller ut på skitur.

Med en sykkelvogn kan du ta med barna på alle slags eventyr året rundt. De kan bli med på skitur om vinteren og sykkeltur om sommeren. Et perfekt alternativ for en aktiv familie som liker å tilbringe tiden utendørs.

1. Vinner og best i test ble sykkelvogn fra Hamax Outback

Fordeler

 • Fleksible løsninger
 • God komfort

Ulemper

 • Kjedelig design

Spesifikasjoner

Mer om Hamax Outback

Dette er en allsidig multi- eller sykkelvogn som virkelig leverer. Selv om den kalles en sykkelvogn kan du enkelt benytte denne til flere anledninger. Vognen kan enkelt gjøres om fra barnevogn til sykkelvogn med et double-locking system. Og med justerbar rygg sitter barnet godt uansett om dere sykler eller triller.

Selve multibarnevogn er veldig lett, og med gode hjul som triller lett både bak sykkelen og foran deg mens du går. Når vognen ikke er i bruk kan den enkelt klappes sammen og tar opp lite plass. Og for barna, store vinduer for god utsikt.

2. På andreplass kommer sykkelvogn fra Hamax Traveller

Fordeler

 • Liten og nett
 • Enkel å manøvrere

Ulemper

 • Lite oppbevaringsmuligheter

Spesifikasjoner

Mer om Hamax Traveller

På andre plass i denne beste sykkelvogn kommer Traveller fra Hamax. Dette er en lett og ledig vogn som kan brukes både ved sykling, gåing og jogging. Vognen veier kun 13 kilo, noe som gjør den lett å håndtere uansett underlag.

I denne sykkelvogn test får denne barnevognen en god andreplass på grunn av design og komfort. Vognen kommer med puter både i rygg og på seler for økt komfort for barna. Og de store vinduene foran og på siden sørger for fin utsikt på turen.

3. På tredjeplass kommer sykkelvogn fra Thule Chariot Cross 2

Fordeler

 • Allround barnevogn
 • God plass

Ulemper

 • Litt tyngre

Spesifikasjoner

Mer om Thule Chariot Cross 2

Dette er en premium sykkelvogn som passer til de mest aktive familiene. Vognen kan kobles til sykkel, brukes på trille- og joggeturer, og kan også tas med i langrennssporet. Den ultimate vognen som kan brukes året rundt og som byr på mange spennende opplevelser.

Med praktiske løsninger er dette en sykkelvogn som enkelt kan tilpasset den aktiviteten barna skal være med på. Den er også veldig enkel å slå sammen, og tar ikke opp store plassen. For ekstra komfort for barnet kommer setene med ekstra polstring og justerbar rygg.

4. På fjerdeplass kommer sykkelvogn fra North 13.5 Rapider

Fordeler

 • God plass
 • Oppbevaringsmuligheter

Ulemper

 • Ikke låsbart fremhjul

Spesifikasjoner

Mer om North 13.5 Rapider

En god og robust sykkelvogn finner du i Rapider fra North 13.5. Dette er en sykkelvogn som enkelt kan gjøres om til en barnevogn med et medfølgende, svingbart hjul. Vognen er liten og nett i størrelsen, men byr på god komfort og behagelige seter til barna.

Inne i sykkelvogn er det god plass til både ett og to barn. De sikres med fempunktssele, og har god beskyttelse mot vær og vind med avtagbart regntrekk og myggnetting. Vognen tar ikke opp store plassen, og kan enkelt klappes sammen når den ikke er i bruk.

5. På femteplass kommer sykkelvogn fra North 13.5 Speeder 2

Fordeler

 • Trygg og komfortabel
 • En fleksibel vogn

Ulemper

 • Høy vekt

Spesifikasjoner

Mer om North 13.5 Speeder 2

Dette er en sykkelvogn som passer godt til en aktiv familie. Vognen kan festes på sykkel og brukes som sykkelvogn, eller gjøres om til barnevogn for trille- og joggeturer. Inne i vognen er det god plass til at to barn kan sitte komfortabelt.

Dette er en sykkelvogn som er designet for å være enkel å bruke. Den er lett av vekt, og har god fjæring i hjulene. Som en ekstra bonus kan hjulene tas av og erstattes med ski. På den måten kan vognen brukes hele året rundt.

Kjøpguide – Velg den rette sykkelvogn

Når du skal velge den rette sykkelvogna er det flere ting å tenke over. I denne oversikten har vi funnet frem til de vognene som treffer på brukervennlighet, kvalitet og komfort. Dette er vogner som alle passer til aktive familier.

Før du kjøper en sykkelvogn er det viktig å tenke over hva du skal bruke vognen til. Er du mest ute å sykler og jogger, eller ønsker du også å ta med deg barna på skiturer i skog og mark?

Den bør være romslig

Når du skal ha med et barn på tur er det mye som skal være med. Klesskift, bleier, våtservietter, flasker, et teppe hvis det blir kaldt og smokker, for å nevne noe. Alt dette er både praktisk og nødvendig.

En god stelleveske har et stort hovedrom med flere små lommer for enkel organisering. Når du sorterer ting i ulike lommer, er det lettere å finne fort fram. Slik trenger du heller ikke å tømme hele veskens innhold først.

Finn best i test sykkelvogner hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test sykkelvogner hos oss på Testjakt.no!

Brukervennlig

En brukervennlig barnevogn er mer enn bare lett å manøvrere. sykkelvogn kan brukes året rundt, og det må være enkelt å veksle mellom barnevogn og sykkelvogn. Det skal også være enkelt å få barna inn og ut av vognen.

Sykkelvogner tar litt mer plass enn vanlige barnevogner og en del av brukervennligheten handler om oppbevaring. Det må være mulig å kunne klappe vognen sammen for enkel oppbevaring utenom bruk. Vognen skal helst ikke ta for mye plass heller.

Romslig og komfortabel

Enten du skal ha med deg ett eller to barn er det greit med god plass. En vogn med god plass gir økt komfort for barna som ikke trenger sitte klemt sammen.

En romslig vogn har også plass til det lille ekstra som skal være med på turen. Dette kan være alt fra klesskift til mat og drikke. En praktisk investering kan være et ekstra oppbevaringsrom.

Når må du bruke multivogn eller sykkelvogn?

Multibarnevogner er praktisk enten du har ett eller to barn. Med en slik vogn kan du ta med deg både ditt barn og barnets venner på tur. I denne best i test har vi funnet frem til de barnevognene som passer best til dette.

De beste multibarnevognene holder en høy kvalitet, er tilpasset det nordiske klimaet og kan brukes gjennom hele året. Noen vogner kommer som kombinerte sykkel- og barnevogner. Andre igjen kan også benyttes om vinteren ved å bytte ut hjulene med langrennsski.

Referans

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 16/05/2023 •  7 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test