Beste Neglelakk for Perfekt Manikyr Hjemme (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke neglelakkerer som er best i test ifølge vårt testpanel!

Neglelakk er som små kunstverk på fingertuppene våre, og å male neglene er en enkel måte å legge til farge og kreativitet i hverdagen. Historisk sett går trenden med å male neglene langt tilbake i tid – fra antikkens Kina hvor de brukte eggehvite, bivoks og blomsterblader for å skape fargerike lakker, til dagens moderne utvalg av glitrende nyanser, krom og andre effekter. I denne artikkelen tar vi en titt på flere neglelakker som vi varmt kan anbefale. Disse merkene og produktene er bestselgere med mange fornøyde brukere.

Velg mellom budsjett neglelakk til litt mer luksuriøse neglelakker, alt for å sette din personlige preg på akkurat dine negler. Så, hvis du er nysgjerrig på å friske opp neglene dine eller bare leter etter nye trender, har du kommet til rett sted! For å være ærlig, uflidde negler er noe som virkelig senker helhetsinntrykket og følelsen for mange av oss. Å ta vare på hendene dine er ikke så vanskelig, litt håndkrem, negleolje og malte negler gjør susen, du kan dessuten gjøre det hjemme, og det trenger ikke å koste en formue.

1. Vinner og best i test ble neglelakken fra OPI Infinite Shine

Fordeler

 • Superlett å male med penselen
 • Tørker raskt, klisser ikke
 • Holder lenge uten å falme
 • Fantastiske farger

Ulemper

 • Høyere prisklasse

Spesifikasjoner

Mer om neglelakken fra OPI Infinite Shine

OPI’s neglelakk er både vår og mange neglesalongers førstevalg. Dette er en toppklasse neglelakk, og det merkes umiddelbart når du maler. Penselen er nesten umulig å mislykkes med, og konsistensen er tynn, men ikke rennende. I tillegg tørker den raskt, slik at du enkelt kan påføre to lag og ikke trenger å vente altfor lenge før du kan komme tilbake til livet.

Fargemessig er utvalget helt utrolig; ved nye sesonger lanseres ofte aktuelle sesongbaserte nyanser, noe som gjør at det alltid er oppdatert. At det også er 15 ml i flasken betyr at den varer lenge. Det er egentlig ingenting negativt med OPI neglelakk, bortsett fra at den ligger i det litt høyere prissegmentet.

2. På andreplass kommer neglelakken fra Essie

Fordeler

 • Utrolig fargeutvalg
 • Massevis av muligheter for å skape unike design med krom, glitter, matt finish
 • Vegansk
 • Enkel å påføre, selv for den uerfarne

Ulemper

 • Du bør bruke overlakk for å forbedre holdbarheten, noe Essie anbefaler

Spesifikasjoner

Mer om neglelakken fra Essie

Essie neglelakk er det perfekte valget for deg som har høye krav til et bredt fargeutvalg. Her tør vi påstå at det finnes en farge for ALLE. Det er så utrolig mange farger å velge mellom at man nesten ikke kan forstå bredden. Dessuten finnes det forskjellige typer finish, som for eksempel glitter, matt, shine osv. For deg som vil leke med forskjellige mønstre, applikasjoner, ser vi Essies utvalg og brede produktspenn som viktig. Det finnes også mange overlakker og “gel-lakker” å velge mellom. Essie har i flere år vært et bestselgende merke for nettopp neglelakk. Prismessig ligger produktene litt høyere, men sett i forhold til kvalitet vil vi absolutt si at produktene er rettferdig priset. Vi har sammenlignet billigere neglelakker, og det er stor forskjell både når det gjelder holdbarhet, hvor fort produktene tørker, og hvor feilfritt resultatet blir. Essie passer for deg som er klar til å legge litt mer penger på neglelakken din for å få høyere kvalitet enn budsjettalternativer, men også et enormt stort utvalg.

3. På tredjeplass kommer neglelakken fra IsaDora

Fordeler

 • Raskt tørkende neglelakk
 • Børsten gjør at du kun trenger å stryke neglen med ett penselstrøk (Du bør imidlertid påføre to lag for å oppnå et virkelig dekkende resultat)
 • Flere farger
 • Budsjettfavoritter
 • Klassikere

Ulemper

 • Noe vannaktig konsistens, noe som gjør det litt vanskeligere å male med

Spesifikasjoner

Mer om neglelakken fra IsaDora

Vår budsjettfavoritt fra IsaDora er en klassiker som mange av oss har hatt på badet i oppveksten. Til tross for at det i dag er mange konkurrenter på markedet som slår IsaDora både når det gjelder kvalitet og fargeutvalg, er dette fortsatt en veldig god neglelakk. Prismessig ligger det lavt, men vær oppmerksom på at mengden neglelakk i pakken deres bare er 6 ml. Det er fordeler med å ha en mindre mengde neglelakk i flasken; du unngår risikoen for at den tørker ut, noe litt større flasker har en tendens til å gjøre.

Å påføre IsaDoras neglelakk er enkelt; børsten gjør at du raskt kan dra over hele neglen med ett penselstrøk. Vi elsker fargeutvalget og at flere favoritter kommer tilbake år etter år. Å prøve nye nyanser er også enklere når prisen er litt lavere. Brukere påpeker at resultatet forbedres betydelig ved å bruke både baselakk og overlakk sammen med IsaDoras neglelakk.

Kjøpeguide – Farger og utvalg

Neglelakk finnes i et mangfold av farger og utførelser. Velg en farge som kompletterer din look, og vurder aktuelle trender hvis du ønsker å holde deg oppdatert. En morsom detalj er å bruke en farge som passer sesongen. Om våren og sommeren pleier klare, lyse, pastellfarger eller kraftigere toner av rødt, rosa, orange, osv., å være populære. Klassiske nyanser som rødt og nude er alltid trygge valg og fungerer året rundt. På høsten og vinteren foretrekker mange dypere røde toner, burgunder, teal, bensin, brun eller andre mørkere toner. Du kan også bruke neglelakken for å uttrykke din egen stil eller for å matche en spesifikk antrekk.

Finn best i test neglelakk hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test neglelakk hos oss på Testjakt.no!

Neglelakk og negleolje

Kvalitetsneglelakk bør ikke bare tilby farge, men også bidra til å beskytte neglene dine. Noen lakker inneholder ingredienser som styrker og beskytter neglene mot skader. Forsikre deg også om å bruke en god underlakk og overlakk for å maksimere holdbarheten og minimere risikoen for flaking.

En god negleolje pleier også neglebåndene dine, noe som får hendene og neglene dine til å se friskere og mer velstelte ut. Tørre neglebånd er både smertefulle og upassende, så negleoljen er en fantastisk investering til manikyren din.

Tørketid og påføring

Hurtigtørkende neglelakk er ideelle for å spare tid og unngå kliss eller ujevnheter som kan oppstå hvis du støter borti noe under tørketiden. Påføringsprosessen påvirker også resultatet. Forsikre deg om at børsten er lett å håndtere, og at formuleringen gir jevn dekning uten klumper eller bobler. En fordel er å male neglene innendørs, et veldig varmt klima eller en varm sommerdag kan føre til at neglelakken lett bobler seg, og flasken vil heller ikke trives i høy varme.

Ingredienser og innhold

Neglelakk består vanligvis av en kombinasjon av fargepigmenter, løsningsmidler og bindemidler. Når du velger neglelakk, er det viktig å være oppmerksom på formuleringen. Velg lakker som er fri for skadelige kjemikalier som formaldehyd, toluen og dibutylftalat for å unngå potensielle helseproblemer og allergiske reaksjoner.

Sikkerhet

Vær forsiktig med å unngå å puste inn dampene fra neglelakk, og bruk lakk i godt ventilerte områder. Oppbevar også neglelakk utilgjengelig for barn, og unngå å påføre det på skadet eller infisert neglevev. Sikkerhet er like viktig som estetikk når det gjelder neglelakk.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 01/03/2024 •  7 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test