Beste Brystpumper For å Pumpe Morsmelk (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilken brystpumpe er best i tester ifølge vårt testpanel!

En brystpump er et kjempepraktisk hjelpemiddel som kan hjelpe mange. Det kan hjelpe deg som ammer, men ikke er med barnet hele dagen. Den hjelper når du ikke får ammet så ofte for å holde produksjonen oppe.

Det er også perfekt for deg som ikke kan eller ikke ønsker å amme, men fortsatt ønsker å gi barnet morsmelk. En brystpump er en skånsom og effektiv metode for å pumpe ut mest mulig morsmelk.

1. Vinner og best i test ble MAM 2-i-1 Brystpumpe Elektrisk & Manuell

Fordeler

 • Manuell og elektrisk
 • Ni ulike innstillinger

Ulemper

 • Koster litt

Spesifikasjoner

Mer om MAM 2-i-1 Brystpumpe Elektrisk & Manuell

Denne brystpump fra MAM gir deg det beste fra to verdener. Du får alle godene med både elektrisk pumpe og manuell pumpe. Den har også ni ulike innstillinger og tofaseteknologi slik at du får mest mulig ut av pumpingen i tillegg til komfort.

Denne brystpump er veldig enkel å bruke. Den kommer også med to Easy Start tåteflasker og en oppbevaringsboks. Det er veldig enkelt å bytte mellom å bruke den elektrisk og manuelt, slik at du kan bruke den på best mulig måte for akkurat deg.

2. På andreplass kommer Philips Avent Brystpumpe Manuell

Fordeler

 • Liten og lett
 • Kommer med ekstra oppbevaringsflaske og flaskesmokk

Ulemper

 • Ikke elektrisk

Spesifikasjoner

Mer om Philips Avent SCF430/01 Brystpumpe Manuell

Dersom du leter etter en enkel, lett og liten manuell brystpumpe er denne fra Phillips kanskje det du ser etter. For mange er det enklere å bruke manuelle brystpumper og det er rimeligere, derfor fortjener denne en plass på listen over beste brystpump.

Denne scorer bra i brystpump test fordi den er så enkel å bruke. Mange foretrekker også manuelle pumper som denne ettersom de er små og lette, dersom du skal ut og ikke ønsker å pakke med deg mye, er denne det perfekte valget.

3. På tredjeplass kommer Beemoo Care Elektrisk Brystpumpe, Dobbel

Fordeler

 • Rimelig
 • Elektrisk
 • Dobbel

Ulemper

 • Litt dårlig feste på flaskene som følger med

Spesifikasjoner

Mer om Beemoo Care Elektrisk Brystpumpe, Dobbel

Denne brystpump fra Beemoo er rimelig, men leverer utrolig mye for prisen. Pumpen bruker tofaseteknologi. Den har også hele 11 forskjellige innstillinger slik at du kan velge og tilpasse pumpingen til akkurat deg, din kropp og dine behov. Den har også anti-returflow for melkehygienen.

I tillegg til å være effektiv er denne brystpump også komfortabel. Den er god på huden og har en myk silikonmembran som masserer, den er også stillegående slik at du kan bruke den hvor som helst.

4. På fjerdeplass kommer NENO Angelo Elektrisk Brystpumpe

Fordeler

 • Liten og lett
 • Elektrisk

Ulemper

 • Enkel

Spesifikasjoner

Mer om NENO Angelo Elektrisk Brystpumpe

Dersom du foretrekker å bruke en elektrisk brystpump, men samtidig ønsker den praktiske størrelsen du får av en manuell. Da er kanskje denne perfekt for deg. Dette er en enkel, trådløs elektrisk pumpe. Den er effektiv, men også liten og lett og perfekt for å ta med hvor som helst.

Denne brystpump har ni stimuleringsnivå og ni pumpenivå, disse kan du stille inn slik som du ønsker for å få optimal pumping for akkurat deg. Brystkoppen er komfortabel og laget av myk silikon som former seg etter kroppen. Det følger også med en tåteflaske og en tilhørende smokk.gså med to Easy Start tåteflasker og en oppbevaringsboks. Det er veldig enkelt å bytte mellom å bruke den elektrisk og manuelt, slik at du kan bruke den på best mulig måte for akkurat deg.

Kjøpguide – Velg en god brystpump

Når du skal velge deg en god brystpumpe er det mye forskjellig du må tenke på, og det kan virke som en stor oppgave. Her har vi satt sammen de viktigste punktene om hva du må tenke på.

Det er viktig å se på hva akkurat dine behov er og finne en pumpe som passer. Det er mye forskjellig på markedet, og bare fordi en passer til noen andre betyr det ikke at den vil passe deg.

Elektrisk vs. Manuell

Det første du må tenke på når du skal velge deg en brystpumpe er om du ønsker en elektrisk eller en manuell pumpe. En elektrisk er en pumpe som pumper for deg og med en manuell pumper du med hånden.

En grunn til å velge elektrisk er at det gjerne er enklere, du bare fester den på så gjør den arbeidet, en grunn til å velge manuell er at de er mindre og lettere å ta med.

Finn best i test brystpumper hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test brystpumper hos oss på Testjakt.no!

Enkel å bruke

Som ny mor eller mor med barn som trenger brystmelk har du mye på tallerkenen. Da er det ekstra viktig å velge en brystpumpe som er så enkel som mulig å bruke.

Du kan se på om det er mye å stille inn, om det er enkelt å feste og om den er enkel å vaske og tørke samt sette sammen og ta fra hverandre.

Innstillinger og teknologi

Det er viktig å se på hvilken teknologi som blir brukt. Det er lurt å velge en med tofaseteknologi ettersom det etterligner det naturlige sugemønsteret til barnet for mest mulig effektiv pumping.

Du kan også se på hvor mange innstillinger det er. Det er lurt å se etter en som har en del, slik at du kan tilpasse pumpingen best mulig til akkurat deg og ditt behov.

Når trenger du å bruke en brystpump?

Det er mange grunner til at en trenger en brystpumpe, test det ut for å se om det kan hjelpe deg. Det kan hjelpe deg som ikke ønsker eller ikke kan amme. Med en brystpumpe kan barnet ditt fortsatt få alle godene med brystmelk.

En brystpumpe kan også være et hjelpemiddel for deg som ammer. Dersom du ikke kan amme ofte eller trenger mer stimulering for å få opp melkeproduksjonen. Det er lurt å velge en brystpumpe som er best i test.

Referans

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 25/12/2023 •  6 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test