Beste Melkeerstatnings- Og Grøtmaskinene (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilken maskinene som blander melkeerstatning og grøt som faktisk er best i tester ifølge vårt testpanel!

En alt-i-ett-maskin som kan spare tid for foreldre ved å automatisere prosessen med å forberede både melkeerstatning og grøt. Det må vel være drømmen? Svaret er et rungende JA, småbarnsforeldre over hele landet lovpriser vår testvinner Baby Brezza Formula Pro Advanced.

Ikke bare sparer du tid og energi, men Baby Brezza er konstruert for å dosere nøyaktige mengder både melkepulver og vann, noe som sikrer en korrekt og jevn blanding hver gang. Dette kan være spesielt viktig for å opprettholde riktige næringsverdier for spedbarn.

For deg som gir morsmelkerstatning, delammer eller grøt, vil en maskin for å blande erstatning fra Baby Brezza være blant de 3 beste produktene du skaffer for ditt barn det første året, vi lover!

1. Vinner og best i test ble Baby Brezza Formula Pro Advanced

Fordeler

 • Sparer tid og bekymringer
 • Kompatibel med alle flasker og pulver
 • Hygienisk
 • Garantert perfekt temperatur og mengde pulver hver gang

Ulemper

 • Krever kontinuerlig vedlikehold for å holde den ren og hygienisk

Spesifikasjoner

Mer om Baby Brezza Formula Pro Advanced

Etter å ha testet Baby Brezza Formula Pro Advanced kan vi med sikkerhet si at den er en livredder for foreldre, spesielt for deg som delammer eller i tilfeller der du hverken vil eller kan amme og foretrekker erstatning. Vi gjør alle det som passer oss best! Å kunne forberede 6–8 flasker per dag med perfekt temperatur og konsistens med et enkelt knappetrykk gjør virkelig hverdagen lettere. Den store avtagbare vanntanken varer hele dagen, og den patenterede doseringsteknologien sørger for at ingen grøt eller erstatning blir bortkastet. Du kan være 100% sikker på at du ikke “tok for lite/for mye mål, selv når du står der midt på natten).

Hygiene er prioritert med enkel vedlikehold og tydelige rengjøringsvarsler. Den store lufttette pulverbeholderen beskytter pulveret mot fuktighet og uønsket kontakt. Jeg setter også pris på allsidigheten – den fungerer med alle typer pulver og flasker på markedet.

Baby Brezza Formula Pro Advanced har ikke bare forenklet matingen, men også spart tid og bekymringer om riktig temperatur og dosering. Som testvinner av både oss og mange andre, kan vi varmt anbefale denne maskinen. Det er også et varmt tips til alle nybakte foreldre, eller som den perfekte babyshower-gaven.

2. På andreplass kommer Baby Brezza Formula Pro Mini Flaskemaskin

Fordeler

 • Liten og smidig
 • Portabel og enkel å flytte med
 • Perfekt hos mormor, farmor eller i hytta

Ulemper

 • Bare én temperaturinnstilling sammenlignet med Baby Brezza PRO som har tre forskjellige innstillinger

Spesifikasjoner

Mer om Baby Brezza Formula Pro Mini Flaskemaskin

På andre plass og som det beste budet har vi Formula Pro Mini erstatningsmaskin fra Baby Brezza. Vi og flere brukere er imponert over dens kompakte og bærbare design samt praktiske funksjoner. Den lufttette pulverbeholderen og den justerbare doseringen gjør det enkelt å lage den perfekte flasken for ditt lille barn, enten det er en rask dosering eller en større mengde på opptil 300 ml.

Det digitale kontrollpanelet er brukervennlig, og vi setter pris på muligheten til å dosere enten ferdige flasker eller bare vann. Evnen til å blande pulver og vann uten å skape bobler gir en jevn og klumpfri konsistens, noe som er ideelt for små mager. Vær oppmerksom på at noen tykkere vellingpulver kan kreve at du rister flasken litt for at pulveret skal blande seg helt ut til 100%.

Temperaturen er forhåndsinnstilt på kroppstemperatur, noe som er praktisk, men kan være begrensende for noen foreldre, i motsetning til Baby Brezza PRO som har tre forskjellige temperaturinnstillinger. Imidlertid er maskinen kompatibel med de fleste flasker (for høye flasker er det tilgjengelig en forhøyelsesbase).

Oppsummert er Baby Brezza Formula Pro Mini en pålitelig og praktisk løsning for foreldre med spedbarn, og tilbyr en praktisk og effektiv metode for å forberede morsmelkerstatning eller velling. Denne varianten er perfekt for deg med et litt strammere budsjett, begrenset kjøkkenplass eller for deg som ønsker å supplere med en ekstra Baby Brezza hos besteforeldre.

3. På tredjeplass kommer Baby Brezza Safe & Smart Bottle Warmer

Fordeler

 • Varmes smidig opp og tiner frossen morsmelk
 • Bluetooth, kan styres fra telefonen
 • Kompatibel med alle vanlige tåteflasker på markedet
 • Kan også varme opp barnematglass

Ulemper

 • Kan ikke blande erstatning eller velling

Spesifikasjoner

Mer om Baby Brezza Safe & Smart Bottle Warmer

Som beste valg for flaskoppvarmere har vi valgt Smart & Safe Bottle Warmer fra Baby Brezza. Det er lett å se at markedet domineres av kvalitet fra akkurat Baby Brezza; flaskoppvarmere fra Philips eller Neno kan ifølge flere småbarnsforeldre ikke måle seg med Baby Brezza. Vi er veldig imponert over brukervennligheten og innovative funksjoner. Den trådløse tilkoblingen via Bluetooth gjør det mulig å styre oppvarmingsprosessen fra smarttelefonen, noe som er praktisk og tidsbesparende. De to smarte oppvarmingsmodusene er enestående for å varme opp morsmelk eller erstatning på en sikker måte samtidig som de bevarer viktige næringsstoffer.

At Baby Brezza Safe & Smart Bottle Warmer også har en automatisk avstengningsfunksjon gir den ekstra sikkerhet og energieffektivitet, noe som er viktig i hverdagen. Dens allsidighet imponerer også, da den passer til alle typer tåteflasker og de fleste oppbevaringsposer for morsmelk. Evnen til å varme opp mindre beholdere som barnematglass gjør den enda mer allsidig og verdsatt! En maskin som kan følge deg og babyen gjennom amming, erstatning, velling og de første virkelige måltidene.

Kjøpguide – Effektiviser og forenkle det første året

Å få barn er en av de største opplevelsene man kan ha, fra å bare ha seg selv å ta vare på til plutselig å være ansvarlig for et annet lite menneske. For mange kan dette føre til mye bekymring angående barnets mat, er det amming eller erstatning som vil fungere? Vi har snakket med mange foreldre, og mange nevner det første året som det mest livsforandrende. Når foreldre nevner produkter som har gjort en stor forskjell i hverdagen det første året, kommer Baby Brezza opp i samtalen hos flertallet.

Vi har undersøkt flere andre merker, men faktum er at Baby Brezza’s produkter fullstendig dominerer både når det gjelder kvalitet, brukervennlighet, funksjonalitet og har også flest fornøyde brukere.

Hvilken maskin trenger jeg?

Det finnes forskjellige typer maskiner, som elektriske formelblandere, alt-i-ett-maskiner eller bare oppvarmingsenheter. Bestem hvilken type som passer best for dine behov og rutiner.

Mange foreldre foretrekker maskiner som automatiserer blandingsprosessen og er enkle å bruke. Vi som har vært gjennom flere barn, vet hvor trøtt man kan være når man står der midt på natten og skal blande flaske nr. 233 med erstatning den dagen. Å slippe å telle antall mål, treffe flasken, få riktig temperatur osv. er verdt alle pengene i verden for den som akkurat da står der med søvnunderskudd.

Finn best i test melkeerstatning og grøtmaskiner på Testjakt!
Finn best i test melkeerstatning og grøtmaskiner på Testjakt!

Kompatibel med erstatningspulver

Sjekk om maskinen du har til hensikt å kjøpe er kompatibel med typen morsmelkerstatning eller erstatning du planlegger å bruke. Noen maskiner på markedet kan være følsomme for forskjellige konsistenser eller merker.

Hvis du opplever at morsmelkerstatningen ikke blandes like godt som erstatningen, kan du riste flasken forsiktig før du gir den til barnet ditt, på denne måten sikrer du at pulveret blandes ordentlig.

Rengjøring og hygiene

Rengjøring er en viktig faktor å vurdere. Velg en maskin med avtagbare deler for enkel rengjøring og vedlikehold. Sørg også for at vannet du bruker i din Baby Brezza (eller annen type maskin du velger) er kokt.

Tenk også på størrelsen på maskinen og om den passer inn på kjøkkenet ditt. Noen maskiner har også innebygd lagringsplass for morsmelkerstatning.

Automatisk avstengning

Se etter sikkerhetsfunksjoner som automatisk avstengning eller indikatorer for å unngå overoppheting og sikre at maskinen er trygg å bruke for barnet ditt. Test alltid en liten dråpe på håndleddet for å forsikre deg om at temperaturen er riktig.

Kvalitet

Investér i en maskin av høy kvalitet som er holdbar og vil fungere pålitelig over tid. Les anmeldelser og vurderinger fra andre foreldre for å få en idé om produktets pålitelighet. Snakk også gjerne med bekjente som har småbarn og spør hvilken maskin de brukte.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 21/02/2024 •  8 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test