Beste Eggekokerne For Perfekt Kokte Egg (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke eggekokere som er best i test ifølge vårt testpanel!

Egg er en naturlig del av det norske frokostbordet. Du har ikke alltid tid til å passe på ovnen og koke egg på tradisjonell måte. På en travel morgenen vil en eggkoker være løsningen. Eggkokeren fullfører ikke bare alt arbeidet for deg raskt og effektivt, men sørger også for at du får det perfekte egget hver eneste gang. For å “koke” eggene bruker den damp i stedet for en gryte med vann.

En eggkoker fungerer slik at du setter eggene i apparatet, fyller det med vann og deretter trykker på knappen. Enklere blir det ikke. Når egget er kokt slik du vil, stoppes tilberedningen automatisk og det blir gitt et signal om at eggene er klare! Slik får du perfekte egg hver gang. Noen av de mest populære eggkokerne på markedet er sammenlignet, i forskjellige størrelser og prisklasser. Ved å lese vår sammenligning av eggkoker test vil det bli enklere for deg å finnne den eggkokeren som passer best for deg.

Testjakt er en intelligent tjeneste som driver med innsamling av data, sammenligner utførte tester publisert på nettet og samler denne informasjonen sammen med brukerkommentarer på produktene. På denne måten kan du tydelig forstå produktets mye bedre enn å bare lese informasjon fra produsentene. Vårt mål er å hjelpe forbrukerne til å ta mer informerte beslutninger. Dette er ved å fortelle deg hva du trenger å huske når du kjøper et bestemt produkt, og ved å bestå testene som er funnet og samlet. Som regel sammenlignes minimum tre forskjellige produkter i tre forskjellige prisklasser!

1. Vinner og best i test ble eggekokeren fra WMF STELIO

Fordeler

 • Kapasitet: Syv egg
 • Effekt: 350W
 • Målebeger og et klart signal

Ulemper

 • Ikke gjennomsiktig lokk

Spesifikasjoner

Mer om WMF STELIO

Mange mener at WMF STELIO er av kvalitet, og er en eggkoker best i test. Dette er en praktisk og effektiv koker med stilige detaljer. Denne eggkokeren kan inneholde syv egg, og du kan justere nødvendig hardhet. Dette er et brukervennlig kokekar som er enkelt å betjene. Eggkokeren tar både lite plass og det er særdeles enkelt å justere ønsket hardhet og konsistens på eggene. Større familier vil elske denne eggkokeren med plass til syv egg og en effekt på 350 watt.

Ved første øyekast vil du se at lokket på WMF STELIO er i rustfritt stål, men dessverre er det ikke gjennomsiktig. Modellen er praktisk og brukervennlig, og kan håndtere hele arbeidet for deg. Du trenger bare å stille inn om du vil at eggene skal være kokte eller halvkokte. Etter at eggene er kokt, hører du et klart pip, og slik får du det perfekte egget hver gang. Det finnes ulike kriterier for hva en forbruker mener er den beste eggkoker, og pris kan være en av dem.

2. På andreplass kommer eggekokeren fra WMF Kitchen Minis

Fordeler

 • Effekt: 250 W
 • Tar liten plass
 • Perfekt for de som lager frokost alene

Ulemper

 • Bare to egg, ikke till hele familie

Spesifikasjoner

Mer om WMF Kitchen Minis

Denne modellen er en del mindre enn den første. Den er perfekt for en som bor alene. Mini-eggkokeren tar liten plass og koker ett til to egg, størrelsen på egget kan man velge selv. Den transparente hetten er stabil og lett å rengjøre. Hvordan bruke eggkoker er enkelt. Den har et integrert målebeger slik at man enkelt kan dosere den vannmengden som passer til eggenes størrelse og den ønskede hardhetsgraden. Så snart eggene er ferdigkokt, hører du et lydsignal. Så er eggene klare til å spise på minutter.

Det første du ser er at denne eggkokeren er praktisk og liten, men den har kun kapasitet til to egg. Den er lett og bruke samt enkel å ta fra hverandre for rengjøring. Dette er en eggkoker som er billigere enn den første. Det er stor konkurranse på salg av eggkokere, så prisen avhenger av hvor du kjøper den. Denne eggkokeren anbefales til de som ikke har så mye plass på kjøkkenet eller til de som bor alene. Den er et godt kjøp i sin prisklasse.

3. På tredjeplass kommer eggekokeren fra Severin

Fordeler

 • Hørbart signal
 • Justerbar hardhetsgrad

Ulemper

 • Det kan være vanskelig å finne “riktig” hardhetsgrad
 • Litt vanskelig å rengjøre

Spesifikasjoner

Mer om Severin

Med denne eggekokeren kan du tilberede opptil 6 egg på en jevn og enkel måte. Sett inn eggene, velg hardhetsnivået og vent på lydsignalet for å fortelle deg at eggene er klare. Det er en hendig eggekoker å bruke i hverdagen med klare og klare instruksjoner om hvordan den fungerer.

Det er veldig vanlig at Severin blir inkludert i ulike beste eggekokertester. Den enkle designen og det faktum at den fungerer akkurat som den skal, også til en rimelig pris, gjør den til en populær modell både blant testere og brukere. Når denne eggekokeren ikke er i bruk, er det lett å sette den inn i et skap.

4. På fjerdeplass kommer eggekokeren fra Emerio

Fordeler

 • Kapasitet: Seks egg
 • Billig
 • Lyd- og lysindikator

Ulemper

 • Stor

Spesifikasjoner

Mer om Emerio

Emerio Eggkoker har en kapasitet på seks egg, og er en av de mest unike og intelligente kokerne på markedet. Her kan du få egg med forskjellig hardhet i samme runde. Emerio har laget et brukervennlig, praktisk og smart kokekar for familier med forskjellige behov og ønsker. Emerios design ser nesten futuristisk ut. Eggkokeren er hvit med stilige belysningsdetaljer i blått. Lokket er gjennomsiktig slik at du alltid har full kontroll. Eggkokeren er er brukervennlig og denne modellen tilbyr en rekke ulike alternativ.

Denne eggkokeren har en unik funksjon og kan tilberede bløte, medium og hardkokte egg samtidig. På forsiden av enheten ser du tre forskjellige lyssignaler. Når eggene er kokt, ser du det første lyset, etterfulgt av lydindikatoren. De som liker halvkokte egg kan når som helst ta ut eggene. Emerios eggkoker er godt egnet for familier som har forskjellige ønsker og behov når det gjelder egg. Denne maskinen er veldig enkel å rengjøre og har stor kapasitet. Denne anbefales til deg som har et høyt forbruk av egg.

5. På femteplass kommer eggekokeren fra Steba STEK7 

Fordeler

 • Kapasitet: seks egg
 • 435 watt
 • Kan også posjere egg

Ulemper

 • Stor

Spesifikasjoner

Mer om Steba STEK7

Skal hele familien bli med på frokosten, eller planlegger du å spise påskefrokost med en gang og koke mange egg. Stebas eggkoker kan romme opptil seks egg, slik at du enkelt kan koke egg til mange. Eggkokeren er laget av rustfritt stål og vil vare i mange år. I tillegg er lokket transparent, slik at du enkelt kan følge med eggene under koking. Du får med eggbrett og brett, slik at du kan lage posert egg. Kokeren har en av/på -knapp og en indikatorlampe for å indikere om maskinen er påslått.

Eggkokeren har et eget praktisk rom til å gjemme kabelen. Lokket er gjennomsiktig og den er laget av rustfritt stål. Dette apparatet har også noen andre funksjoner enn bare koking. Den kan også lage posjerte egg. Dette er en eggkoker som er lett å bruke, lett å rengjøre og man har ikke en kabel hengende. Pris på hva eggkokere koster varierer, sammenlignet med de andre testene ligger denne midt på treet prismessig. Noe som er en god pris på en modell med så mange kvaliteter.

Kjøpsguide – Mengde egg

Du bør se etter en eggkoker med riktig kapasitet ut fra dine behov. Det mest vanlige er modeller med en kapasitet på seks egg, men det finnes også andre alternativer for mindre og større familier. Hvis familien spiser mye egg, kan det også være smart å gå for en modell med høyere kapasitet. Finn en eggkoker som er enkel å rengjøre, dette vil spare deg for både tid og frustrasjon. Noen eggkokere har avtagbare deler som lett kan rengjøres.

Kvalitet og utførelse

Materialer og kvalitet kan ha en avgjørende rolle for produktets levetid. Det gis detaljert informasjon om materialene som brukes og forteller om kjøpere må justere til høyverdig metall eller billig plast. I tillegg tas det hensyn til mulige hull eller knirk, som ofte oppstår når man bruker apparatet. Dersom du kjøper en eggkoker med god kvalitet, vil du kunne ha glede av denne mange år framover.jon.

Finn det beste innen eggekoker hos oss på Testjakt.no!
Finn det beste innen eggekoker hos oss på Testjakt.no!

Koketid

Jo raskere eggene kokes riktig, jo bedre. Se spesielt etter hvor lang tid det tar for et egg å nå gradene bløtkokt, smilende og hardkokt. Dette vil variere fra eggkoker til eggkoker, og de dyrere apparatene er som regel både raskere og mer treffsikre når det gjelder riktig konsistens på eggene. Slik kan du ut fra resultatene se tiden det tar før eggene er myke eller hardkokte.

Strømforbruk

Du bør se på strømforbruket til de ulike eggkokerne. Noen eggkokere er mer økonomiske i bruk enn andre. Det er også verdt å legge merke til hvor lang tid det tar å koke eggene. For eksempel, en billig eggekoker, som krever meget lang tid på å koke eggene, kan kreve samme mengde strøm som en raskere modell med høyere effekt. Apparatenes effekt oppgis i watt.

Sammendrag om kjøp av den beste eggekokeren

Skal du kjøpe en eggkoker er det første du må vurdere hvor mye du skal bruke den. Hvis du bare bruker den en gang i blant, kan du kanskje kjøpe en litt billigere variant. For hyppig bruk, for eksempel på et stort kjøkken, er det lurt å kjøpe en større variant. Denne sammenligner har som formål å hjelpe deg til hvilken modell du ønsker å gå for.

Dersom du skal kjøpe den mest perfekte eggekokeren til ditt bruk så lønner deg seg å lese seg opp litt først. Med en god eggekoker vil du sannsynligvis også spise mer egg siden det vil være lettere å koke egg. Det er bare å fylle på vann og trykke på en knapp så blir eggene ferdig nesten av seg selv. Kjøp en eggekoker så spiser både du og alle du deler hus med mye mer egg.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 26/06/2023 •  10 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test