Beste Kroppsskrubb For Mykere Hud (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilken kroppsskrubb som er best i test ifølge vårt testpanel!

Body scrub, også kalt kroppsskrubb, er en reddende engel for de som ønsker myk hud. Denne hudpleiehelten gir grundig eksfoliering som ikke bare etterlater huden silkemyk og strålende, men også fremmer en rekke andre helsefordeler. Kroppsskrubb er vanligvis en blanding av naturlige eller syntetiske korn, sammen med forskjellige oljer og dufter, og dens formål er å fjerne døde hudceller fra overflaten av huden din.

Det primære formålet med å bruke kroppsskrubb er å forbedre hudens tekstur og gi den en frisk og herlig følelse. Ved å eksfoliere regelmessig kan du kvitte deg med kjedelig og ujevn hud samtidig som du fremmer hudens cellefornyelse, en nøkkel til vakrere hud. Dessuten kan kroppsskrubb faktisk bidra til å forebygge og redusere risikoen for kviser ved å sørge for at porene ikke blir tilstoppet.

I den kommende artikkelen vil vi utforske våre favoritter og de beste kroppsskrubbene på markedet, slik at du kan ta det beste valget for din hudpleierutine og nyte de mange fordelene som dette fantastiske produktet har å tilby både for huden din og sinnet ditt.

1. Vinner og best i test ble Origins Peace of Mind Exfoliating body scrub

Fordeler

 • Gir babymyk hud
 • Herlig konsistens som ikke er for grov eller for finkornig
 • Duften av essensielle oljer er beroligende og herlig

Ulemper

 • Ingen betydelige

Spesifikasjoner

Mer om Origins Peace of Mind Exfoliating body scrub

Origins har levert en uimotståelig spa-opplevelse for ditt baderom i form av deres eksklusive eksfolierende kroppsskrubb. Denne sensasjonelle skrubben er som en kveldstur gjennom en skog, der naturens underverk omfavner huden din. Duften er helt herlig og beroligende, og vinner av beste kroppsskrubb i vår sammenligning!

Den hemmelige kraften til bambus og valnøttskallpulver smelter bort alle spor av ujevnheter, noe som resulterer i en utrolig myk og silkeaktig hud. Men det er ikke alt – Origins har tatt spa-følelsen til et nytt nivå med sin eksklusive blanding av essensielle oljer. Peppermynte, basilikum og eukalyptus danser i harmoni og fyller dusjrommet ditt med en frisk, oppfriskende duft som umiddelbart skaper en følelse av avslapning.

Resultatet er en utrolig behandling som ikke bare tar vare på huden din, men også sinnet ditt. Origins eksfolierende kroppsskrubb er et must for alle som lengter etter en bit av naturens ro og skjønnhet i hverdagen. Prismessig er denne skrubben litt dyrere, men den oppleves som svært drøy og bør derfor vare lenge.

2. På andreplass kommer Camilla Pihl Cosmetics Skin Exfoliating Body Scrub

Fordeler

 • Bidrar til økt blodsirkulasjon
 • Inneholder ingen mikroplast
 • Herlig konsistens
 • Perfekt å bruke før du smører deg med bodylotion

Ulemper

 • Har absolutt ingen lukt

Spesifikasjoner

Mer om Camilla Pihl Body Scrub

Camilla Pihl Exfoliating Body Scrub er som en ny start for huden din. Denne kroppsskrubben er designet for å eksfoliere, nære og vekke huden din til liv. Den gir deg ikke bare en jevn og myk hud, men også en herlig følelse av fuktighet hvis du bruker en bodylotion etterpå.

Det beste med denne skrubben er at den er helt fri for mikroplast. I stedet bruker den ultrafine krystaller av natriumbikarbonat som løser seg opp i vannet, noe som er skånsomt for huden og miljøet.

For å oppnå gode resultater, masserer du skrubben forsiktig på fuktig hud med myke, sirkulære bevegelser. Skyll deretter området med varmt vann og kjenn hvor supermyk og myk huden din føles. Bruk den to ganger i uken, og du vil bli belønnet med silkeglatt hud.

3. På tredjeplass kommer Maria Åkerberg Body Scrub

Fordeler

 • God å bruke ved cellulitter eller væskeansamlinger
 • Kan brukes forebyggende mot kviser på for eksempel ryggen
 • Kan også brukes på neglebånd og føtter
 • Inneholder eteriske oljer fra grapefrukt, rosmarin, kanel
 • Skummer herlig

Ulemper

 • Duften er sterk og vedvarende

Spesifikasjoner

Mer om Björk LOCKAR Curl Defining Conditioner

Maria Åkerbergs Body Scrub er en oppfriskende behandling for huden din. Denne skrubben er perfekt for deg som lider av cellulitter eller væskeansamlinger, for eksempel! Kornene i Maria Åkerberg body scrub er solide, om du foretrekker det eller mindre korn er en smakssak. Den oppleves ikke som grov til tross for de store kornene, men husk alltid å massere forsiktig med sirkulære bevegelser. Den kombinerer aprikoskjernens milde peeling med nærende jojobaolje og de eteriske oljene fra grapefrukt, rosmarin og kanel, som gir en helt herlig duft og etterlater huden silkeglatt.

Maria Åkerbergs eksfolierende skrubb er et produkt som vil gjøre huden din merkbart fastere og jevnere. Ved å effektivt fjerne døde hudceller og stimulere huden, blir den både mykere og sterkere. Body Scrub er redningen for cellulitter, og den kan også bidra til å forebygge kviser på overarmene og ryggen.

Bruk den når du dusjer, og masser forsiktig inn den våte huden din med sirkulære bevegelser. Etterpå, skyll av med vann og avslutt med olje eller bodylotion. En ekte favoritt blant mange brukere!

4. På fjerdeplass kommer Rituals, The Ritual of Sakura Sugar Body Scrub

Fordeler

 • 91% av ingrediensene er naturlige
 • Fantastisk duft og konsistens
 • Luksuriøs spa-følelse hjemme
 • Inneholder olje som fukter huden
 • Huden føles supermyk i flere dager
 • Kremer og lotion du påfører etterpå virker bedre og dypere i huden

Ulemper

 • Ingen betydelige

Spesifikasjoner

Mer om Rituals, The Ritual of Sakura Sugar Body Scrub

Rituals body scrub er laget med omsorgsfullt utvalgte ingredienser, inkludert sukker, kirsebærpartikler og en næringsrik oljebase, for å eksfoliere og forfine huden din på en naturlig måte.

Duften er en blomster-symfoni som kombinerer den milde duften av rismelk med fortryllende kirsebærblomst. Resultatet er en herlig søt og kremaktig duft som vi alle er forelsket i. Brukeranmeldelsene er begeistrede, og denne kroppsskrubben kan ikke få nok ros.

Det er den luksuriøse sukkerblandingen og den nøye sammensatte oljebasen som gjør denne kroppsskrubben så spesiell. Ekte kirsebærskallpartikler eksfolierer skånsomt huden din og fremmer daglig cellefornyelse, noe som gir en friskere og mer strålende hud. I tillegg smelter den inn i huden din og gjør den utrolig myk og glatt, noe som hjelper påfølgende kremer å bli absorbert bedre. (Prøv en bodykrem fra Rituals med samme duft etterpå)

Rituals kroppsskrubb er ikke bare en nytelse for huden din, den er også vennlig mot miljøet. Med 91 % naturlige ingredienser og en vegansk og biologisk nedbrytbar formel kan du med god samvittighet skrubbe frem den perfekte gløden til huden din. I tillegg er den ikke testet på dyr, noe som er en viktig faktor for flertallet av brukere i dag.

5. På femteplass kommer Tree hut body scrub Moroccan Rose

Fordeler

 • Flott stor boks å plassere på badet
 • Lukter herlig av roser
 • Skrubber godt
 • Finnes i ulike dufter
 • Sukkerskrubb

Ulemper

 • Skulle gjerne ønsket en mer fuktighetsgivende følelse

Spesifikasjoner

Mer om Tree hut body scrub Moroccan Rose

Tree hut body scrub er en virkelig bestselger som har blitt utrolig populær, det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Pakken er solid og gir deg hele 510 gram produkt til en virkelig god pris. Duften er utrolig, og akkurat roser er en klassiker som mange setter pris på, frisk og behagelig uten å være påtrengende.

Tree hut sukkerskrubb er laget med omhu, og den skånsomme eksfolieringen er som en mild berøring av kroppsskrubbens silkeaktige sukkerkorn. De glatte granulatene fjerner forsiktig døde hudceller og etterlater huden din utrolig myk og smidig.

Men det er ikke bare eksfolieringen som gjør denne skrubben spesiell. Den er beriket med et overflødighetshorn av naturlige ingredienser. Sertifisert økologisk sheasmør fukter og reparerer huden din, mens nypeolje forbedrer hudstrukturen. Marokkansk olje øker hudens elastisitet, safflorfrøolje bekjemper tørrhet og gir en strålende glød. Avokadoolje beskytter mot frie radikaler for en sunn hud, mens appelsinolje beroliger og støtter kollagenproduksjonen. Nattlysolje fremmer elastisitet og hjelper hudens helbredelse, mens macadamiafrøolje pleier cellene dine og reduserer ujevnheter. Som du ser, er den fullpakket med fantastiske ingredienser. Det er ikke rart vi elsker den!

Og det beste av alt? Den er fri for parabener. Med sin lave pris er Tree hut body scrub et kupp og den beste billige kroppsskrubben, helt klart en av våre absolutte favoritter!

Kjøpeguide – Peeling eller kroppsskrubb, hva er forskjellen?

Peeling er vanligvis et produkt som er mer kjemisk basert og brukes til å eksfoliere ansiktet, mens kroppsskrubb er et mekanisk produkt som brukes til å eksfoliere kroppen.

Begge har sine egne bruksområder og fordeler, og valget mellom dem avhenger av hvilken del av kroppen du ønsker å behandle og din hudtype. Det er viktig å bruke riktig produkt på riktig område for å unngå overdreven eksfoliering eller hudirritasjon.

Finn best i test body scrub hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test body scrub hos oss på Testjakt.no!

Peeling

Peeling er vanligvis et kosmetisk produkt som inneholder aktive ingredienser som syrer (for eksempel AHA eller BHA) eller mikrokorn som mekanisk bryter ned og fjerner døde hudceller. Peeling brukes hovedsakelig på ansiktet, selv om det finnes milde varianter som kan brukes på kroppen. Den er designet for å være mer skånsom og passer derfor bedre for den sensitive huden i ansiktet.

Kroppsskrubb

Kroppsskrubb er et produkt som inneholder større og grove partikler, for eksempel sukker, salt eller slipemidler, som brukes til å mekanisk skrubbe og eksfoliere huden.
Kroppsskrubb er designet for bruk på kroppen, inkludert armer, ben og rygg. Den er grovere enn en ansiktspeeling og er ment å fjerne døde hudceller fra den tykkere huden på kroppen.

Hva er fordelene med å bruke en kroppsskrubb?

En kroppsskrubb gir huden en frisk og strålende glød ved å fjerne døde hudceller og stimulere cellefornyelsen. Mange kroppsskrubber inneholder fuktighetsgivende ingredienser som oljer eller lotion, noe som hjelper til med å fukte og mykgjøre huden samtidig som den eksfolieres.

Hvordan bruker man en kroppsskrubb?

Å bruke en kroppsskrubb er enkelt, og du gjør det best i badekaret eller dusjen. Før du påfører den valgte kroppsskrubben, er det bra å fukte huden med varmt vann i dusjen eller badekaret i omtrent 5-10 minutter. Dette hjelper med å mykgjøre huden og åpne porene, noe som gjør det enklere å eksfoliere huden.

Massér skrubben forsiktig over huden med myke, sirkulære bevegelser. Arbeid deg nedover fra toppen til bunnen, fra halsen til føttene. Vær spesielt forsiktig med områder som er ekstra sensitive, som halsen og brystet. Du skal ikke skrape huden, bruk lette fingre! Bruk ikke en kroppsskrubb i ansiktet, der bruker du heller en finere ansiktspeeling. Bruk heller ikke kroppsskrubben på dine intime områder.

Skyll produktet grundig av med varmt vann. Sjekk at ingen korn eller produktrester er igjen på huden.

Fuktighetsgivende etter bruk av kroppsskrubb

Etter at du har brukt kroppsskrubb, er det viktig å fukte huden. Bruk en god fuktighetskrem eller bodylotion for å fukte og berolige huden etter eksfolieringen. Å smøre inn huden og tilføre fuktighet hjelper med å holde huden myk og smidig. Huden er også mer mottakelig for produkter etter at den har blitt renset for skitt og døde hudceller.

Oppsummering

Husk å følge instruksjonene på det spesifikke produktet du har valgt, da ulike produkter kan ha ulike anbefalinger for bruk. Det er også viktig å velge en kroppsskrubb som passer for din hudtype hvis dette er angitt. Hvis du er usikker på hvordan huden din vil reagere på kroppsskrubben du har valgt, kan du først prøve den på et lite område.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 10/10/2023 •  11 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test