Beste Krølltang For Styling Av Hår (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilken krølltang er best i test ifølge vårt testpanel!

Har du noen gang drømt om å lage vakre, voluminøse krøller som får deg til å føle deg som ditt aller beste jeg? En krølltang er virkelig hjørnesteinen i hårstylingen din! Å eie en hårføner, en krølltang og en rettetang er alt som kreves på badet for å kunne lage frisyrer etter alle dine ønsker. Det er mange av oss som er hyppige brukere av nettopp krølltangen, en krølltang kan skape både glamorøse Hollywood-krøller til de mer festlige anledninger, men også strandbabe og slurvete krøller.

Med en god krølltang kan du forvandle håret ditt på et øyeblikk og skape en fantastisk look, eller hverdagens “go to”-frisyre. Med så mange alternativer på markedet kan det være vanskelig å velge riktig krølltang. Hvordan vite hvilken som er den beste krølltangen og hvilken bør du investere pengene dine i? Ikke bekymre deg! I denne artikkelen vil vi guide deg gjennom de beste krølltangene på markedet, slik at du kan ta gode valg og spare både tid og penger!

1. Vinner og best i test ble krølltang fra ghd Curve Wand

Fordeler

 • ghd brukes av mange profesjonelle frisører
 • Tri-zone teknologi, jevn temperatur på 185 grader
 • Passer både for deg med lengre og kortere hår
 • Slår seg av automatisk etter 30 minutter
 • Universalspenning, kan brukes over hele verden
 • Flott kvalitet, en krølltang som du vil ha i mange år fremover!
 • Kul spiss, perfekt for å få et godt og sikkert grep

Ulemper

 • Høyere pris enn mange andre krølltang på markedet

Spesifikasjoner

Mer om ghd Curve Wand

Det anerkjente ghd-merket brukes av mange profesjonelle frisører, noe som ikke er noen overraskelse for de av oss som har testet det. Høyeste kvalitet og ytelse er en forutsetning for fagfolk, og et nøkkelord når vi leser gjennom mengder av anmeldelser. Så hvis du er på jakt etter den beste krølltangen er det helt klart en krølltang fra ghd du bør vurdere! ghd curve creative curl wand-modellen er et fantastisk krølltang som gir naturlige krøller med strandlook eller glamorøse store bølger.

Krølltangens unike koniske sylinder lar deg enkelt og raskt fikse drømmehåret ditt. Glem kompliserte teknikker og risikoen for å brenne deg, ghd krølltangen er superenkel å få godt tak i og krøllene er på plass på et blunk. Den beskyttende tuppen på tangen, “cool tip”, gir brukeren en trygg og jevn stylingopplevelse. Den lengre kabelen gir fleksibilitet og den smarte automatiske avstengingsfunksjonen starter etter 30 minutter hvis krølltangen ikke er brukt, en ekstra sikkerhetsfunksjon.

Den revolusjonerende ultra-zone™-teknologien opprettholder en optimal stylingtemperatur på 185°C, og gir langvarige krøller som lages raskt samtidig som hårets helse bevares. Husk imidlertid alltid å bruke et godt varmebeskyttende middel til håret ditt! All varmestyling er stress på håret, med de riktige produktene kan du unngå å gi håret permanent skade.

Vi har kåret ghd krølltangen som en testvinner, med dens evne til å passe alle hårlengder og hårtyper, både kortere hår og lengre hår, er ghd curve creative krøllstaven et virkelig godt kjøp! En uunnværlig krølltang for vakre og slitesterke frisyrer. Prisen er litt høy, men for å brukes ofte og trolig i flere år må det tross alt sees på som en god investering i håret ditt.

2. På andreplass kommer krølltang fra Babyliss Conical Wand

Fordeler

 • Konformasjonen gjør prosessen enkel og rask
 • Passer både for deg med kort og langt hår
 • 6 varmeinnstillinger
 • Kvartskeramisk belegg for skånsom håndtering av håret

Ulemper

 • Kjennes litt plastikk i skaftet

Spesifikasjoner

Mer om Babyliss Conical Wand

Med Babyliss kjegleformet krølltang er det enkelt å lage vakre krøller. Det keramiske kvartsbelegget på den kjegleformede sylinderen lar deg style håret jevnt og raskt med jevne resultater. Det ekstra lange fatet er perfekt for å krølle både lengre hår og kortere hår.

Takket være de 6 digitale varmeinnstillingene, som kan justeres opp til 210 °C, samt Advanced Ceramics™ varmesystemet, kan du stole på konstant og jevn varme under krølleprosessen, en fordel for ikke å brenne håret. Husk alltid å bruke varmebeskyttelse og få så lav temperatur som mulig når du krøller håret.

Teknisk sett har denne krølltangen alt du trenger for å lage profesjonelle krøller. Den har en imponerende 25-13 mm kjegleformet sylinder med kvarts keramisk belegg, og også en ekstra lang sylinder som også er flott for de med lengre hår.

Den er også trygg å bruke med automatisk avstenging og leveres med både varmebestandig hanske og matte for ekstra sikkerhet og bekvemmelighet. Den 2,5 meter lange snoren med roterende feste gir deg god bevegelsesfrihet når du styler håret.

Avslutningsvis er denne krølltangen et pålitelig verktøy med gode funksjoner og en god pris. Med tre års garanti har du også trygghet. Å kvitte seg med klemmen på en “vanlig” krølltang gjør prosessen mye jevnere og raskere.

3. På tredjeplass kommer krølltang fra Remington Pearl Pro Curl

Fordeler

 • God pris og gode anmeldelser
 • Virkelig lett å tiltrekke seg
 • Keramisk belegg
 • Temperaturinnstilling

Ulemper

 • Ikke noe vesentlig

Spesifikasjoner

Mer om Remington Pearl Pro Curl

Remington Pearl Pro Curl er en krølltang som tar stylingen din til et helt nytt nivå. Med et snev av perlemor og et avansert keramisk belegg, lover den skinnende og glatt hår som ligner resultatet av en profesjonell salong. Den har vært en bestselger i flere år og vi har fått muligheten til å teste den selv. Det er utrolig mye krølltang for pengene, og etter resultatene å dømme er det helt klart en av våre favoritter! Flertallet av brukerne vitner om hvordan håret deres nå styles raskt og enkelt med nettopp denne krølltangen.

Remingtons keramiske sylinder gir jevn varmefordeling og skaper enkelt vakre, skinnende krøller som varer lenge. For ekstra støtte, bruk gode stylingprodukter som øker holdbarheten til krøllene!

Takket være den brede varmesylinderen på 32 mm kan du enkelt lage store, myke krøller som ser fantastiske ut. Denne krølltangen passer best for deg med skulderlangt eller lengre hår. En krølltang som virkelig lever opp til forventningene og blir ditt hemmelige våpen for perfekt stylet hår, og uten å lage et stort hull i lommeboken.

Kjøpeguide – Hvordan velge den beste krølltangen

Å velge riktig krølltang kan være forvirrende, men det er noen få faktorer du bør vurdere før du kjøper en krølltang. Først er det viktig å vurdere hårtypen din. Har du tynt og sprøtt hår, eller tykt og grovt hår? Enkelte krølltang er bedre egnet for ulike hårtyper, så pass på å velge en som passer håret ditt.

Diameteren på tangen

Størrelsen på krølltangen påvirker resultatene av krøllene. En større diameter skaper store krøller mens en mindre diameter gir mindre, mer definerte krøller. Velg en tang som passer til den typen krøller du ønsker. Et kort hår trenger vanligvis en mindre diameter, rundt 19 mm, for å kunne få krøllene. Lengre hår vil være lettere å krølle med en tang rundt 32 mm-38 mm.

Finn best i test krølltenger hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test krølltenger hos oss på Testjakt.no!

Materiale

Krølltang kan være laget av forskjellige materialer, som keramikk, turmalin eller titan. Keramiske krølltang gir jevn varmefordeling, mens turmalin og titan reduserer krus og statisk elektrisitet. Sørg for at krølltangen har en pålitelig og justerbar varmeteknologi! Keramiske eller turmalinbelagte krølltang er vanligvis gode alternativer da de gir jevn varmefordeling og reduserer risikoen for skade på håret.

Temperaturinnstillinger

For å unngå å skade håret er det viktig å kunne justere temperaturen på krølltangen. Husk å bruke lavere varme for tynnere hår og høyere varme for tykkere hår. Velg heller enn lavere temperatur for å unngå skade på håret. Hvor godt krøllene holder er også påvirket av hvilke stylingprodukter du velger å bruke etter å ha krøllet håret. En virkelig god hårspray kan gjøre underverker!

Bruk alltid varmebeskyttelse når du styler med varmeverktøy

Når du bruker varmeverktøy som krølltang, utsettes håret ditt for høye temperaturer som kan skade det ytre laget av håret, og føre til at det blir sprøtt, tørt og krusete. Varmebeskyttelsen fungerer som en barriere mellom håret og den høye varmen, noe som reduserer risikoen for skader.

Varmebeskyttelse bidrar også til å jevne ut hårets overflate og gjøre det mer håndterbart. Det gjør håret lettere å style og holder frisyren lenger. Bruk av krølltang og andre varmeverktøy trenger ikke være skadelig for håret hvis det tas riktige forholdsregler. Ved å bruke varmebeskyttelse før du styler håret med en krølltang, kan du nyte ønsket frisyre samtidig som du beskytter og bevarer hårets helse. Velg et varmebeskyttende middel av høy kvalitet som passer din hårtype og påfør det jevnt gjennom håret før du bruker krølltangen for best resultat.

Trådløs krølltang

Trådløs krølltang, det vil si en krølltang uten ledning, også kjent som trådløse krølltang eller batteridrevne krølltang, er en moderne og praktisk løsning for de som ønsker å style håret uten begrensningen og rotet til en snor. En av de største fordelene med trådløse krølltang er deres bærbarhet. Du kan bruke dem hvor som helst uten å måtte bekymre deg for å finne en stikkontakt. Det gjør dem perfekte for reiser og når du er på farten.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 26/07/2023 •  9 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test