Beste Iskremmaskiner For å Lage Din Egen Iskrem (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gå gjennom hvilke iskremmaskiner som er best i tester ifølge vårt testpanel!

En god iskremmaskin lager is av høy kvalitet på relativt kort tid uten å støye for mye. Hvis den i tillegg ikke tar opp store plassen er dette et pluss – da får du enkelt plass til maskinen i et kjøkkenskap.

Hjemmelaget iskrem kan imponere i enhver setting, og nå kan du enkelt lage profesjonell iskrem av høy kvalitet med iskremmaskin hjemme. Kvaliteten på iskremmaskiner varierer, og de beste utpeker seg på kvalitet på isen, både iskrem og sorbe, brukervennlighet og design.

1. Vinner og best i test ble iskremmaskinen fra Sage, The Smart Scoop

Fordeler

 • 12 forskjellige innstillinger
 • Høy kvalitet
 • Meget brukervennlig

Ulemper

 • Noe høyt støynivå

Spesifikasjoner

Mer om Sage, The Smart Scoop

Dette er en iskremmaskin som leverer på design, kvalitet og bruksvennlighet. Men iskremmaskinen fra Sage kan du lage alt fra frozen yoghurt, sorbet, gelato og klassisk iskrem av høy kvalitet. Maskinen har god kapasitet, har et elegant design, og har en lav vekt som gjør den enkel å flytte på.

Smart Scoop iskremmaskin har mange smarte funksjoner. Maskinen kommer med hele tolv ulike innstillinger tar det ikke mer enn en time å lage is av høy kvalitet. Maskinen har en pre-cool funksjon som tar maskinen ned til – 30 grader, og den kan holde isen kjølig i inntil 3 timer.

2. På andreplass kommer iskremmaskinen fra Cuisinart Gelato

Fordeler

 • Enkel i bruk
 • Hold-kald-funksjon
 • Lang garantitid

Ulemper

 • Med høykvalitetsfunksjoner og lang garantitid kan Gelato Professional være litt dyrere enn andre iskremmaskiner på markedet

Spesifikasjoner

Mer om Cuisinart Gelato

Gelato Professional iskremmaskin er en imponerende kjøkkenmaskin som gjør det enkelt å lage deilig sorbet og kremet iskrem på bare 40 minutter. Denne helautomatiske maskinen er utformet for enkel bruk, slik at selv nybegynnere kan lykkes med sine iskremkreasjoner.

En av de mest praktiske funksjonene er den innebygde hold kald-funksjonen, som sørger for at isen forblir kjølt selv etter at tilberedningen er ferdig. I tillegg tilbyr Gelato Professional hele 5 års garanti, noe som vitner om dens holdbarhet og kvalitet. Sammenfattende er dette en pålitelig og brukervennlig maskin som gjør iskrem- og sorbettilberedning til en nytelsesrik opplevelse.

3. På tredjeplass kommer Wilfa Vanilje ICM-C15

Fordeler

 • Stor kapasitet
 • God iskrem
 • Hyggelig pris

Ulemper

 • Noe støy
 • Stor maskin

Spesifikasjoner

Mer om Wilfa Vanilje ICM-C15

Iskremmaskinen fra Wilfa er en favoritt på grunn av sitt enkle design, kvaliteten på isen og brukervennligheten. Dette er en iskremmaskin som lager is av høy kvalitet, både fløteis og sorbet, har god kapasitet og funksjoner som gjør at du ikke trenger fryse bollen på forhånd.

Wilfa iskremmaskin har et elegant design med en lettleselig LCD skjerm og transparent slik at du enkelt kan følge med på prosessen. Maskinen kan fryse isen ned mellom – 18 og – 35 garder, og kan holde isen kjølig i opptil en time etter isen er ferdig.

4. På fjerdeplass kommer iskremmaskinen fra NOD Iskremmaskin 1,5 liter

Fordeler

 • Uttakbar innsats
 • Stor kapasitet
 • “Keep-cool” -funksjon

Ulemper

 • En potensiell ulempe er avhengigheten av nøyaktige oppskrifter og tilsetning av stabilisator for å regulere smeltehastighet og konsistens. Dette kan begrense spontaniteten for de som ønsker å eksperimentere med egne kreasjoner

Spesifikasjoner

Mer om NOD Iskremmaskin

NOD Ice Cream Maker gir deg en lekende lett og rask måte å skape egne iskreasjoner med forskjellige smaker og konsistenser. Med imponerende kapasitet på 1,5 liter, kan den glede mange med herlige porsjoner hjemmelaget iskrem!

Den uttakbare innsatsen er en praktisk egenskap som lar deg oppnå riktig konsistens ved å fryse den. Etter bruk er maskinen enkel å rengjøre ved å vaske innsatsen i oppvaskmaskinen. Muligheten til å kjøpe en ekstra iskremskål gir deg friheten til å lage flere ulike iskremer samtidig.

Keep-Cool-funksjonen er et stort pluss, den aktiveres når iskremen har optimal konsistens. Uansett om du vil nyte iskremen umiddelbart, la den stå i maskinen med Keep-Cool-funksjonen, eller fryse den for en enda fastere konsistens, gir denne funksjonen deg fleksibilitet.

NOD Ice Cream Maker imponerer med sin effektive “Keep-Cool”-funksjon. En potensiell ulempe kan være avhengigheten av oppskrifter og tilsetning av stabilisator for å regulere smeltehastighet og konsistens. Alt i alt er dette et pålitelig verktøy for iskrementusiaster.”

5. På femteplass kommer Champion

Fordeler

 • Kort produksjonstid
 • God smak
 • Høy kapasitet

Ulemper

 • Ikke selvstendig kompressor

Spesifikasjoner

Mer om Champion

Dette er en iskremmaskin for deg som ser etter maskin på budsjett. Dette er den maskinen i testen som har lavest pris, men iskremen du får fra denne maskinen har en god kvalitet. Maskinen er også enkel å bruke, og lager god is på maksimalt 30 minutter.

Velg fritt mellom ulike smaker og konsistenser med denne iskremmaskinen. Dette er en iskremmaskin som lager både fløteis og sorbet, og det er kapasitet til å lage 1,5 liter med velsmakende is. Det er også muligheten til å tilsette ekstra tilbehør, som kjeks og frukt.

Kjøpguide – Velg riktig iskremmaskin

Hvilken iskremmaskin som er den beste og riktige å velge varierer fra person til person, hva slags behov en har og hvor mye en kan bruke på maskinen. Det er derfor viktig å tenke over hvilket behov du har før du velger.

Utvalget av iskremmaskiner er stort, og de kommer i alle prisklasser. Det er desverre ikke alltid slik at kvalitet og pris henger sammen, noen billige maskiner kan lage iskrem av høy kvalitet og dyre maskiner kan gi iskrem av svakere kvalitet.

Gode funksjoner

Når det kommer til funksjoner på iskremmaskiner er det flere som er fordelaktige å ha. En pre-cool funksjon kjøler ned bollen på forhånd og gir et jevnere resultat. Og med en hold kald funksjon kan du la isen stå i maskinen under servering.

Gode funksjoner gir iskrem av høy kvalitet, muligheten til å lage forskjellig type is, som både iskrem, sorbet og yoghurt is. Enkelte maskiner får også en mer brukervennlig opplevelse av å ha flere funksjoner og forhåndsinnstilte programmer å velge mellom.

Finn best i test iskremmaskiner hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test iskremmaskiner hos oss på Testjakt.no!

Høy kvalitet på iskrem

Hva er poenget med en iskremmaskin som ikke lager iskrem som smaker godt og som holder en god konsistens over tid? En maskin som lager iskrem av høy kvalitet er derfor noe av det viktigste.

Det er også en fordel om maskinen kan lage flere typer iskrem av god kvalitet. Og hvis maskinen har god kapasitet kan du også legge til ekstra tilbehør som løfter kvaliteten på isen og tilfører det lille ekstra.

Enkel å bruke

En iskremmaskin som er vanskelig å bruke vil ikke bli brukt. Derfor er brukervennlighet så viktig. Maskinen må være enkel å finne frem, starte og rengjøre etter brukt. Det skal ikke være nødvendig med en manual hver gang.

Brukervennlighet betyr forskjellig fra person til person. Noen har aldri laget is før, andre lager det hver dag på jobben, så fleksibilitet er en fordel. Og den mest brukervennlige iskremmaskinen er den som også kan brukes av barn.

Når trenger du å bruke en iskremmaskin?

En iskremmaskin kan brukes ved alle anledninger. Den er praktisk hvis du inviterer til middag og skal servere is til dessert. Med en iskremmaskin best i test er du nesten garantert å lage iskrem av høy kvalitet som faller i smak.

Et alternativ til en iskremmaskin er å bruke en foodprosessor til å lage iskrembasen og så sette bollen i fryseren i minst fire timer. Dette er en prosess som tar lengre tid, og kvaliteten kan bli veldig varierende sammenlignet med en iskremmaskin.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 28/05/2024 •  8 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test