Beste IPL-hårfjerning – Bli hårfri hjemme (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilken IPL hårfjerningsmaskinene for hjemmebruk som er best i tester ifølge vårt testpanel!

I løpet av det siste tiåret har populariteten til IPL hårfjerningsmaskiner vokst raskt. Dette er på grunn av deres høye effektivitet i å fjerne uønsket hår fra områder som ben, armer og andre deler av kroppen. Mens noen metoder for hårfjerning krever flere besøk til en profesjonell salong, tilbyr IPL hårfjerningsmaskiner en trygg, mer permanent og også kostnadseffektiv metode for å fjerne hår hjemme.

I forkant av sommermånedene er temaet hårfjerning alltid hett, og vi har forsøkt å samle de aller beste IPL-enhetene i vår sammenligning. Vi har valgt ut tre modeller som er vurdert som best i test IPL, disse IPL laserne fungerer hjemme både mot ansiktshår på for eksempel overleppen, men også til større områder som bena. Produktene i vår sammenligning har prestert bra i tester og har gode brukeranmeldelser. Å utføre hårfjerning med IPL hjemme er superenkelt og krever kun at du følger anbefalingene for bruk og kontinuerlig utfører din IPL, på denne måten vil du få et bedre og mer permanent resultat.

Vi i Testjakt har selv testet den beste IPL-maskinen, hårfjerneren fra IVISKIN G3 IPL. Med fantastiske resultater kan vi anbefale denne laser hårfjerneren. I tillegg kommer IVISKIN G3 med 100 % kundetilfredshetsgaranti, og lyspulslaseren har en forventet levetid på hele 20 år! Absolutt en investering verdt å gjøre for oss kvinner som er lei av å kjempe med høvelen for kortsiktige resultater.

1. Vinner og best i test ble IVISKIN G3 IPL

Fordeler

 • 100 % kundetilfredshetsgaranti
 • Lyspulslaseren har en forventet levetid på 20 år!
 • Helt smertefri og kan brukes på hele kroppen
 • Anerkjent testvinner

Ulemper

 • Du vil se resultater først etter 3-4 uker, fulle resultater etter 12 uker.

Spesifikasjoner

Mer om IVISKIN G3 IPL

IVISKIN G3 IPL Hair Remover er en imponerende enhet med flere funksjoner som gjør den til et utmerket valg for de som leter etter en effektiv og smertefri løsning for å fjerne uønsket hår. Nå er det slutt på å kjøpe halvbakte barberhøvler som gir et resultat som knapt varer 2-3 dager. I tillegg med livet som innsats når man skal barbere seg raskt og at det med en enkelt feil kan skapes både stygge sår og mindre blodbad.

IVISKIN G3 har 5 ulike lyspulsnivåer, som gjør at du enkelt kan tilpasse behandlingen til din hudtype og hårtype, for å oppnå best resultat. IceShield™-kjølefunksjonen er en annen flott funksjon som sikrer at huden kjøles ned under behandlingen, noe som gjør den mer komfortabel og reduserer også risikoen for hudirritasjon. Hvis du opplever irritasjon under de første behandlingene, senk nivået på lyspulsen.

IVISKIN G3 IPL hårfjerner kommer med hele 900 000 lyspulser, som gir en forventet levetid på 20 år. Dette gjør det til en kostnadseffektiv løsning for hårfjerning hjemme. I tillegg kan du forvente synlige resultater etter kun 3 behandlinger og full effekt etter 12 ukers bruk. Hårfjerneren er også brukervennlig og kan brukes på hele kroppen uten smerte eller skade på huden.

IVISKIN tilbyr også 100% fornøydgaranti på alle produkter, slik at du kan teste hårfjerneren i 100 dager og hvis du ikke er fornøyd med resultatet får du pengene tilbake. Avslutningsvis er IVISKIN G3 IPL hårfjerner et fantastisk produkt som vi i Testjakt kan anbefale på det sterkeste! Denne IPL hårfjerneren vil gi deg en smertefri og kostnadseffektiv løsning for hårfjerning hjemme.

2. På andreplass kommer Braun Silk expert Pro 3 PL3132 IPL

Fordeler

 • Rimelig
 • Flotte resultater i ulike tester
 • 100 lyspulser per minutt
 • Skånsom mot huden, to følsomme moduser

Ulemper

 • Resultatene kommer først etter ca 4 uker med kontinuerlig behandling

Spesifikasjoner

Mer om Braun Silk expert Pro 3 PL3132 IPL

Braun Silk-Expert Pro 3 IPL er en fantastisk hårfjerningsenhet som har overgått mange forventninger. På den ene siden har den overraskende høy kvalitet prismessig, men også et imponerende resultat.

Funksjonelt sett får Braun Pro 3 ipl utrolig ros for sin hudtonesensor som kontinuerlig overvåker hudtonen din og justerer lysintensiteten for å sikre optimal behandling. Denne funksjonen er spesielt nyttig for personer med sensitiv hud.

Resultater kan oppnås allerede etter fire ukers bruk, når en merkbar reduksjon i hårvekst oppleves av over 90 % av brukerne. Brukere som brukte det i seks måneder opplevde opptil 92 % reduksjon i uønsket hårvekst på behandlede områder.

Den ergonomiske utformingen av enheten gjør den enkel å bruke på både ben og bikinilinje. Det var heller ikke noe problem å bruke enheten i de vanskelig tilgjengelige områdene takket være den gripende utformingen av håndtaket.

Et annet pluss med Braun Silk-Expert Pro 3 IPL er dens raske behandlingstid. Det tar bare noen få minutter å behandle hvert område, slik at du enkelt kan bruke enheten om morgenen før jobb eller om kvelden.

Avslutningsvis er brukere veldig fornøyde etter å ha kjøpt Braun Silk-Expert Pro 3 IPL. Det er en pålitelig enhet av høy kvalitet som gir gode resultater.

3. På tredjeplass kommer Braun Silk expert Pro 5 PL5124 IPL

Denna vara finns tvärr inte i lager hos våra partners för tillfället.

Fordeler

 • Fantastiske resultater
 • Skånsom mot huden
 • Enkel og fleksibel bruk
 • Gjør at du unngår høvelen etter kontinuerlig bruk

Ulemper

 • Koster en krone

Spesifikasjoner

Mer om Braun Silk expert Pro 5 PL5124 IPL

Braun ipl silk expert pro 5 er enestående og en testvinner i flere online sammenligninger for ipl hjemme. Sammenlignet med andre IPL-enheter er Braun hårfjerningsmaskinen ikke bare enkel å bruke, den gir også salonglignende resultater.

Mange vitner om at de før bruk var skeptiske til å bruke IPL hårfjerning på sensitive områder som ansiktet og bikinilinjen, men de to sensitive stedene gjorde behandlingen veldig skånsom mot huden. Takket være disse innstillingene reduseres også rødhet og irritasjon som ellers lett kan oppstå ved for eksempel voksing.

Det som virkelig skiller Braun IPL silk expert pro 5 fra andre IPL-enheter er SkinPro 2.0 (SensoAdapt™)-teknologien, som automatisk og kontinuerlig tilpasser seg hudtonen din og gir en optimal effekt på alle deler av kroppen. Du kan enkelt fjerne hår fra hele kroppen uten å gå glipp av noen områder takket være den høye frekvensen på opptil 125 lyspulser per minutt, som gir en jevn dekning av huden.

En annen funksjon som tester setter pris på er den ergonomiske utformingen av håndtaket, som gjør det enkelt å bruke på vanskelig tilgjengelige områder som baksiden av bena. Det medfølgende standard arm- og legghodet fungerte også bra i disse områdene.

Avslutningsvis vitner anmeldelser om at kunder er utrolig fornøyde med Braun Pro 5 PL5124 IPL, og de fleste vil anbefale den til alle som leter etter en høyytelses IPL-enhet for hjemmebruk.

Så slutt å avtale time hos dyre salonger og invester i din egen laserhårfjerning hjemme!

Kjøpeveiledning – Hva er ipl-behandling?

IPL står for Intense Pulsed Light, og det er en teknologi som brukes til kosmetiske formål som hårfjerning, hudforyngelse og behandling av pigmentering og overfladiske blodårer.

Når den brukes til hårfjerning, fungerer IPL ved å sende lyspulser til hårsekkene under huden. Lysimpulsene omdannes til varme, som ødelegger hårsekken og hindrer håret i å vokse ut igjen. Ettersom IPL behandler hårsekkene under huden, er det viktig at håret som skal behandles er pigmentert, da pigmentet i håret leder lyset til hårsekken.

For å oppnå optimale resultater kreves det flere behandlinger, da hårsekkene er i ulike vekststadier. Vanligvis anbefales en serie på 3-8 behandlinger med noen ukers mellomrom for å oppnå permanent hårfjerning.

IPL-laser kan utføres på ulike områder av kroppen, inkludert ben, armer, underarmer, bikinilinje, bryst, rygg og ansikt. Det er også viktig å følge produsentens anvisninger og bruke apparatet trygt og riktig for å unngå mulige bivirkninger som rødhet, kløe og brennende følelse på huden.

Hvor ofte bør IPL brukes til hårfjerning?

Den anbefalte bruksfrekvensen for en hjemme-IPL-enhet kan variere etter produsent og modell, men generelt er det vanlig å måtte bruke enheten en gang i uken over en periode på flere uker eller måneder for å oppnå de ønskede resultatene. Dette er fordi IPL-behandlinger er mer effektive når hårsekkene er i en aktiv vekstfase, og siden hårsekkene på ulike deler av kroppen er i ulike vekststadier, kreves det flere behandlinger med jevne mellomrom for å oppnå permanent hårfjerning.

Det er viktig å følge produsentens instruksjoner og anbefalinger angående bruksfrekvens og behandlingstid for din spesifikke IPL-enhet. Overbruk av enheten kan føre til uønskede bivirkninger som hudirritasjon og brannskader, så det er viktig å bruke enheten trygt og riktig.

Finn best i test IPL-hårfjerning hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test IPL-hårfjerning hos oss på Testjakt.no!

Rimelig alternativ – Beste IPL hjemme

Et annet aspekt som har skapt utrolig popularitet rundt IPL for hjemmebruk er at det også er veldig rimelig. Selv om maskinen koster noen til noen tusen å kjøpe, har du en mye mer bærekraftig løsning for hårfjerning enn pengene du vil bruke på utallige barberhøvler opp gjennom årene.

Tidligere var IPL kun tilgjengelig i profesjonelle klinikker, noe som gjorde det dyrt og vanskelig tilgjengelig for gjennomsnittsforbrukeren. Nå kan du imidlertid kjøpe en IPL-enhet for hjemmebruk til en mye rimeligere pris. Det er en engangskostnad, og du kan bruke enheten i årevis, noe som gjør den mye mer kostnadseffektiv enn å bestille vanlige behandlinger på en klinikk.

Oppsummert

Til slutt er det verdt å nevne at IPL for hjemmebruk er en trygg og pålitelig løsning. Kvalitetsprodukter, som IVISKIN G3 IPL hårfjerner, har innebygde sikkerhetsfunksjoner som sikrer at enheten er trygg å bruke hjemme uten å forårsake skade på huden.

Sørg for å lese all informasjonen som følger med enheten før du starter hårfjerningen. Følg deretter anbefalingene fra produsenten for best resultat og en trygg behandling.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 10/08/2023 •  10 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test