Beste Eyebrow Gel For Perfekte Bryn (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilken eyebrow gel som er best i tester ifølge vårt testpanel!

Med en god øyenbrynsgel kan du markere øyenbrynene dine og få hårene til å holde seg på plass! Børst opp øyenbrynene til skikkelig buskete bryn og “fest dem” med en øyenbrynsgel. For det første gir en brynsgel deg utrolig kontroll over øyenbrynene dine, men selv de med tynne bryn kan gi inntrykk av virkelig herlig hårvekst!

Ved å enkelt påføre gelen med den medfølgende børsten kan du forme og style øyenbrynene dine akkurat slik du vil ha dem. Og det beste er at den myke, gelbaserte formelen holder alt på plass hele dagen – ingen flere uønskede “flygende hårstrå” som ødelegger utseendet ditt!

I tillegg til å tilby perfeksjon i form av kontroll og styrke, er øyenbrynsgelen også ideell for å fylle inn tynne eller spredte øyenbryn. Den gir illusjonen av fyldigere bryn ved å farge og dekke eventuelle ujevnheter i dine egne bryn.

Hva er den beste øyenbrynsgelen?

For å velge en øyenbrynsgel som passer deg, trenger du først og fremst å finne riktig nyans. Det finnes både øyenbrynsgel med farge og gjennomsiktig øyenbrynsgel, det vil si en bryngel helt uten farge. Den sistnevnte gir øyenbrynene dine styrke, men passer best for deg som allerede har mye farge i brynene.

1. Vinner og best i test ble Anastasia Beverly Hills DipBrow Gel

Fordeler

 • Tilgjengelig i 11 forskjellige nyanser/farger
 • Gir volum og kan få brynene til å se buskete eller godt kammet ut
 • Utrolig holdbarhet og enkel påføring med børsten
 • Vanntett formel

Ulemper

 • Prisen

Spesifikasjoner

Mer om Anastasia Beverly Hills DipBrow Gel

Oppdag Anastasia eyebrow gel – den ultimate bryngelen for definerte bryn. Med sin høypigmenterte, vanntette formel gir den brynene dine et fyldigere utseende som varer i mer enn 12 timer.

DIPBROW-gelen kommer i 11 nyanser og gir full dekning med rike pigmenter. Den unike formelen fester seg til brynene dine og gir en matt finish for en naturlig og holdbar effekt. Påfør fargen direkte på brynet og børst deretter etter smak og behag for å forme brynene slik du ønsker.

De fleste brukere nevner i anmeldelser akkurat den lett påførbare formelen, fargene og bryn-børsten som de største fordelene. Anastasia øyenbrynsgel gjør det enkelt å forme og definere brynene akkurat som du selv ønsker, enten du er ute etter et mer naturlig utseende eller ønsker mer markerte bryn.

Du kommer til å elske DIPBROW-gelen fra Anastasia av flere grunner. Den vanntette og langvarige formelen gjør at du kan føle deg trygg med dine perfekte bryn hele dagen. Den lette påføringen og den presise børsten gjør det enkelt å oppnå ønsket resultat. I tillegg kan du glede deg over at produktet er cruelty-free, fritt for parabener, noncomedogenic og dermatologisk testet.

Vi og brukere er enige, Anastasias eyebrow-produkter er i en klasse for seg. Akkurat dipbrow-gelen er intet unntak! Et revolusjonerende produkt som gir deg perfeksjon og holdbarhet for å skape dine drømmebryn!

2. På andreplass kommer Lumene Brow Care Shaping Wax

Fordeler

 • Finnes i 3 forskjellige farger for å passe perfekt til deg
 • Perfekt børste som gjør påføringen enkel
 • Holder brynene på plass hele dagen!

Ulemper

 • Ikke vanntett

Spesifikasjoner

Mer om Lumene Brow Care Shaping Wax

Lumene Brow wax er en fantastisk brynwax som vil forvandle brynene dine til perfeksjon. Denne bestselgeren har vært en favoritt i mange år, og det er lett å se hvorfor. Med Lumene eyebrow wax kan du enkelt fikse og style brynene dine for å oppnå de perfekte brynene!

Lumene brow shaping wax er også kjent for sin holdbarhet, men den er ikke vanntett og svettebestandig. I tillegg kan du være trygg på at produktet er testet av øyeleger og at det er skånsomt for øynene.

Avslutningsvis er Lumene eyebrow gel den ultimate bryngelen som gir deg muligheten til å fikse og style brynene dine til perfeksjon. Med sin holdbare gjennomsiktige formel vil du elske hvordan brynene dine ser ut, definitivt et vanedannende produkt som blir rost av brukerne! En stor fordel er også at denne øyenbrynvoksen finnes i 3 ulike nyanser: Mørkebrun, Blond og Gråbrun.

3. På tredjeplass kommer NYX PROFESSIONAL MAKEUP Tinted Brow Mascara

Fordeler

 • Rimelig, billig!
 • Fantastisk konsistens av formelen
 • Holder seg hele dagen uten å miste formen på brynene
 • Fine nyanser for alle

Ulemper

 • Hvis du har lyse bryn, må du sannsynligvis supplere med en øyenbrynspenne

Spesifikasjoner

Mer om NYX PROFESSIONAL MAKEUP Tinted Brow Mascara

Nyx øyenbrynsgelé er det perfekte produktet for å få vakre og velformede bryn. Med denne øyenbrynsmascaraen kan du gi farge og fremheve brynene dine på en naturlig måte, samtidig som du har full kontroll over resultatet.

Det som gjør denne bryngelen så unik er dens spesielle formel som er designet for å farge og forme øyenbrynene på samme tid. Ved hjelp av den medfølgende børsten kan du enkelt påføre produktet og forme brynene akkurat slik du vil ha dem. Resultatet er myke og naturlige øyenbryn som fremhever ansiktet og trekk. Ønsker du å endre formen på brynene dine helt, kan du bruke en eyeliner i kombinasjon med denne øyenbrynsgelen.

NYX øyenbrynsgelé er også enkel å bruke og gir langvarige resultater. Du trenger ikke å bekymre deg for at øyenbrynene dine flekker eller forsvinner i løpet av dagen. I stedet kan du føle deg trygg på at brynene dine vil se ut som da du dro hjemmefra.

Som konklusjon er NYX bryngelé det ultimate produktet for å få vakre og velformede øyenbryn. Med sine farge- og formingsegenskaper får du øyenbryn som ser naturlige ut samtidig som du har full kontroll over resultatet. Velg mellom 5 naturlige toner som passer din smak!

Kjøpeguide – Velg riktig øyenbrynsgelé

For å velge riktig eyebrow gel, må du tenke på hvilke egenskaper som er viktigst for deg. En god pris, utvalg av nyanser, fylde og konsistens i kombinasjon med applikatoren.

En fast og stor børste kan være bra hvis du har sparsomme eller lyse bryn for form og fylde, en tynnere børste for å skape ny form på brynene.

Formel

En viktig faktor å vurdere er formelen til øyenbrynsgelen. Vil du ha en gel med farge eller en gjennomsiktig gel? En farget gel kan hjelpe med å fylle ut tynne områder eller gi ekstra definisjon, mens en gjennomsiktig gel gir hold uten å tilføre ekstra farge. Tenk gjennom resultatet du ønsker og velg en formel som passer dine ønsker og din startsituasjon. Det er alltid mulig å kombinere en eyebrow gel med en øyenbrynspenne for å trylle frem “mere” og flere bryn.

Finn best i test eyebrow gel hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test eyebrow gel hos oss på Testjakt.no!

Nyanser av farge på øyenbrynene

Velger du en farget eyebrow gel er det viktig å velge riktig nyanse som matcher hårfargen eller øyenbrynsfargen din. De fleste merker tilbyr et bredt utvalg av nyanser, så sørg for å finne en som er nær din naturlige farge eller fargen du ønsker å oppnå. Et tips er å velge en lysere bryngelé fremfor en som er for mørk. I alle fall hvis du vil ha et mer naturlig resultat!

Holdbarhet og vannfast øyenbrynsgel

Vurder hvor lenge du vil at øyenbrynsgelen skal vare. Noen geler har en langvarig og vanntett formel som holder seg på plass hele dagen, mens andre kanskje ikke er like holdbare. Hvis du trenger at øyenbrynene dine skal se feilfrie ut hele dagen, se etter en langvarig gel og gjerne en vannfast formel.

Prisen

Pris kan også være en faktor å vurdere. Øyenbrynsgeler kommer i forskjellige prisklasser, så sørg for å finne et produkt som passer ditt budsjett. Husk at det ikke alltid er nødvendig å kjøpe det dyreste produktet for å få gode resultater. Det finnes mange rimelige alternativer på markedet. I vår sammenligning har vi samlet tre prisvinnende produkter som har vært på markedet en god stund. Alle har veldig gode anmeldelser og brukere.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 01/03/2024 •  8 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test