Beste Concealers For å Redusere Mørke Ringer (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilken concealer som er best i tester ifølge vårt testpanel!

Concealeren er et uunnværlig skjønnhetsprodukt i de fleste kvinners sminke rutine, og dens bruksområder er mange. Den brukes primært for å skjule urenheter som kviser, rødhet, mørke ringer under øynene eller pigmentflekker. Concealeren er som et viskelær for huden, du kan enkelt viske bort ting du ønsker å skjule.

I tillegg til å gi en perfekt base for resten av sminken din, kan concealeren også brukes til å lyse opp og som highlighter for forskjellige deler av ansiktet, som øyenbrynens bue, neseryggen og kinnbeina. Concealeren er et uunnværlig produkt for deg som vil ha et opplagt og uthvilt utseende, og den fungerer utmerket når du vil forme ansiktet med skyggeeffekter.

I denne best i test av concealer vil vi utforske og sammenligne forskjellige concealers for å hjelpe deg med å finne det perfekte produktet som passer dine behov og ønsker. Vi vil analysere dekning, holdbarhet, formel og mye mer for å guide deg til den beste concealeren på markedet.

1. Vinner og best i test ble concealeren fra Clarins Everlasting Concealer

Fordeler

 • Dekker mørke ringer under øynene bedre enn noen annen concealer
 • Enkel å jobbe inn i huden
 • Fungerer også for rødhet rundt nesen, kviser, osv.
 • Holder seg på plass hele dagen uten å legge seg i linjer

Ulemper

 • Ingen nevneverdige ulemper

Spesifikasjoner

Mer om Clarins concealer

Clarins concealer er virkelig, uten tvil, den beste concealeren i vår test. Denne trofaste følgesvennen er det eneste du trenger å bruke sammen med din foundation for å oppnå en perfekt hud uten verken mørke ringer, rødhet eller uønskede kviser og lignende.

Hvis du har problemer med mørke ringer, er dette den beste concealeren for å dekke dem, du vil ikke bli skuffet! Den fukter, gir full dekning og holder seg på plass hele dagen uten å legge seg i linjer!

Et tips for deg som skal bruke concealeren for mørke ringer er å bruke en lysere nyanse enn din hudfarge, for eksempel brukte vi tone 01 Light, da det lysner området rundt øynene og gir inntrykk av et mer opplagt og våkent blikk. Bruk gjerne en løs pudder for å feste og forlenge holdbarheten til concealeren og basen din enda mer.

Prisen er litt høyere, men Clarins everlasting concealer er drøy i bruk, og du trenger veldig lite produkt, den vil vare i måneder! Det finnes ingen concealer som kan måle seg med denne, løp og kjøp!

2. På andreplass kommer concealeren fra NYX PROFESSIONAL MAKEUP Bare With Me Concealer Serum

Fordeler

 • Budsjettvinner, beste billige concealer!
 • God pumpeflaske
 • Dekker middels til lett, ser ikke kaket ut
 • Har god dekning hvis du bygger den opp
 • Blir ikke kakeete og er enkel å blande med foundationen din

Ulemper

 • Litt tynn/rinnet formel. Noen brukere kan trenge to lag under øynene

Spesifikasjoner

Mer om NYX PROFESSIONAL MAKEUP Bare With Me Concealer Serum

Bare With Me Concealer Serum fra NYX Professional Makeup er uten tvil mye concealer for pengene! Hvis du er på jakt etter en rimelig concealer som ikke bare skjuler mørke ringer og ujevnheter, men også pleier huden din, kan du ha funnet den!

NYX concealer er et concealerserum som både fukter huden din og dekker det du trenger å dekke. Med ingredienser som tremellesopp, cica og grønn te kan du bruke den med god samvittighet.

En av de beste tingene med NYX professional concealer er dens veganske formel, noe som betyr at den ikke inneholder noen ingredienser eller biprodukter av animalsk opprinnelse. Så hvis du leter etter et cruelty-free alternativ, har du funnet det!

Påføringen er enkel og jevn, og resultatet er en naturlig dekning som ikke føles kaket. Den lette konsistensen gir deg en nesten usynlig finish, noe som gjør at huden din ser naturlig frisk og feilfri ut. Det eneste negative var at produktet føltes litt tynt i konsistensen og ikke gir samme full dekning som vår testvinner. Hvis du bruker to lag, får du imidlertid tilstrekkelig dekning for mørke ringer. Det bør imidlertid vurderes hvor mye dekning du trenger og ønsker. En annen stor fordel er at Bare With Me Concealer Serum finnes i flere forskjellige nyanser, fra varme til kalde, for å passe alle hudtoner!

3. På tredjeplass kommer concealeren fra Sensai Highlighting Concealer

Fordeler

 • Highlighting concealer
 • Beste concealeren for deg som ønsker å lysne opp og fremheve ansiktsområder
 • Superlett å oppnå en naturlig glød i ansiktet
 • Beste og mest stilige hylsen med børste som er praktisk å ha i vesken

Ulemper

 • Ikke helt dekkende

Spesifikasjoner

Mer om Sensai Highlighting Concealer

I den litt høyere prisklassen har vi testet Sensai Highlighting Concealer. Denne concealeren passer perfekt for deg som ønsker en naturlig look og base, men samtidig vil kunne skjule lette ringer under øynene, rødhet rundt nesen og noen små urenheter her og der. Med Sensai Concealer oppleves ansiktet og huden umiddelbart friskere og mer oppkvikkende med en naturlig glød.

Den smarte og praktiske hylsen med børste gjør påføringen superenkel. I tillegg kan du enkelt gjøre en touch-up på lunsjen eller om kvelden, siden du kan ha Sensai Highlighting Concealer i vesken uten å måtte bry deg med toalettmappe, separate børster osv.

Konsistensen er middels til lett dekkende og føles fuktighetsgivende og herlig på huden. Det er enkelt å jobbe produktet raskt inn i huden, uten noe kakeaktighet i det hele tatt. Området rundt øynene er ekstra sensitivt, og det fuktighetsgivende ved denne concealeren gir deg en herlig glød og er lett å påføre.

I forhold til prisen får du kun 3,5 ml i denne concealeren, noe som gjør den litt dyrere enn andre produkter i vår concealertest. Concealeren fra Sensai er vårt premiumvalg, og vi anbefaler den til deg som tar hudpleie og sminke alvorlig, samt har et høyere budsjett. Sensai leverer alltid høy kvalitet på sin makeup og hudpleie, og denne concealeren er intet unntak.

4. På fjerdeplass kommer concealeren fra MAC Cosmetics Pro Longwear Concealer

Fordeler

 • Bra for sensitiv hud (parfymefri)
 • Vannfast, tåler regn og trening uten problemer
 • God og praktisk pumpeflaske
 • Drøy i bruk
 • Holder seg på plass hele dagen og gir god dekning

Ulemper

 • Vannfaste produkter kan kreve grundigere rengjøring for å fjerne helt fra huden

Spesifikasjoner

Mer om MAC Cosmetics Pro Longwear Concealer

Pro Longwear Concealer fra MAC Cosmetics er en bestselgende concealer som umiddelbart fjerner pigmentflekker, kviser, røde områder og etterlater ansiktet som en jevn lerret, klart for neste steg i sminkerutinen din.

Den flytende formelen gjør underverk ved å minimere porene og lysne ulike områder i ansiktet. MACs concealer er allsidig nok til å dekke ujevnheter, mørke ringer og fine linjer, og til tross for sin lette konsistens gir den faktisk imponerende dekning.

At MAC Cosmetics Pro Longwear også er en vannfast concealer betyr at mange jenter som trener eller driver med utendørsaktiviteter, kan ha funnet en virkelig god match i denne prisvinnende vannfaste concealeren! Andre fordeler med akkurat denne concealeren er at den er skånsom mot alle hudtyper, parfymefri og testet av øyeleger. MAC Pro Longwear Concealer er drøy i bruk, og flasken din vil sannsynligvis vare i flere måneder. Utvalget av farger er stort, og du kan velge mellom mange nyanser i både kalde og varme toner.

5. På femteplass kommer concealeren fra Maybelline New York Fit Me Concealer

Fordeler

 • Bestselger som topper salgslistene
 • God og rimelig
 • Enkel å blande inn i huden
 • Kan bygges opp for god dekning
 • Enkel påføring med liten pensel

Ulemper

 • Kan oppleves litt kakeaktig, lett å overpåføre

Spesifikasjoner

Mer om Maybelline New York Fit Me Concealer

Fit Me Concealer fra Maybelline er en annen populær og rimelig concealer vi har ønsket å teste. Den tilbyr ikke bare en lommebokvennlig pris, men også en middels dekkevne. Fit Me Concealer smelter relativt enkelt inn i huden, og resultatet blir en friskere og jevnere hudtone.

Applikatoren er en børste som er superlett å bruke, selv for de som ikke er profesjonelle. Du må imidlertid være forsiktig med å overpåføre, da den lett kan bli kakeaktig, spesielt under øynene når du legger flere lag.

Maybelline Fit Me Concealer håndterer både rødhet og mørke områder under øynene, og den oppleves fuktighetsgivende samtidig som den gir en lett og naturlig følelse. Denne concealeren passer best for deg som ønsker lett til middels dekkevne og en concealer til en lav pris.

Kjøpeguide – Hva er egentlig en concealer?

En concealer er et sminkeprodukt som brukes for å skjule ujevnheter, feil og mørke områder i ansiktet, vanligvis under øynene. Mange av oss har nettopp problemer med de sistnevnte, mørke ringene rundt øynene. Å inkludere en concealer i sminkerutinen din vil utgjøre en utrolig forskjell, vi tør påstå at det vil revolusjonere hele utseendet ditt!

Å skape lys og friskhet rundt øynene vil få deg til å se mer våken, sunnere, yngre og mer uthvilt ut. Selv for deg som vanligvis ikke bruker mye sminke, er akkurat concealer et uunnværlig produkt som du aldri vil ønske å være uten. På en vanlig dag kan det være nok å påføre litt concealer rundt nesen, under øynene og på eventuelle urenheter, og så er du good to go!

Hva gjør en concealer?

Vanligvis brukes en concealer for å dekke mørke ringer under og rundt øynene. Den skjuler hudproblemer som for eksempel kviser, akne, arr, pigmentflekker og lignende. Også røde områder, rødhet og synlige blodkar er noe mange sliter med, men med en god concealer er det enkelt å skjule og nøytralisere disse områdene.

Finn best i test concealers hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test concealers hos oss på Testjakt.no!

Forskjellig dekkegrad

Når du velger en concealer, bør du først avgjøre hvor mye dekkegrad du ønsker. Jo mer du vil dekke, som mørke ringer osv., desto høyere dekkegrad trenger du. Hvis du har mye kviser, rødhet, osv., kan en concealer med høy dekkegrad hjelpe deg med å få en jevnere hudtone uten å måtte legge flere lag.

For de som ønsker et naturlig resultat og ikke har mye å dekke, kan en concealer med middels til lav dekkegrad brukes som en lett highlighter. Da kan concealeren brukes til å lysne områder som neserygg, nesebro, kinnben og amorbue, osv.

Velg riktig nyanse

Å velge riktig nyanse på concealer kan være litt utfordrende, men en enkel tommelfingerregel er at concealeren alltid bør være litt lysere enn din naturlige hudtone. Dette gir et mer naturlig og opplysende resultat. Under øynene kan concealeren være enda litt lysere enn din vanlige hudtone.

Det finnes både kalde og varme toner, så begynn med å analysere om du har en varm eller kald hudtone. Å bruke et løspudder etter at du har brukt concealeren vil bidra til at både den og hele sminken din holder seg bedre gjennom dagen.

Påføring

Du kan velge hvordan du vil påføre concealeren din, det er ingen riktig eller gal måte, så du må prøve deg frem til du finner en teknikk eller applikator du trives med. De vanligste måtene å påføre concealeren på er med fingrene ved å klappes forsiktig, med en børste eller med en sminkebørste/beauty blender.

Skal man bruke concealer før eller etter foundation?

På dette spørsmålet finnes det like mange svar som det finnes concealere, og mange har forskjellige teorier og teknikker. Vårt svar, og flertallet av makeup-artister vi har snakket med, mener at concealeren skal påføres etter foundation. På den måten risikerer du ikke å smøre bort concealeren og den mister sin funksjon. For mange er hovedoppgaven til en concealer å lysne, og denne muligheten går tapt hvis du påfører foundation over concealeren.

For å oppsummere anbefaler vi følgende rekkefølge: primer, foundation, concealer, og deretter avslutter du med et løspudder og deretter en setting-spray! Da har du en base som holder seg på plass og er optimal for hva dagen har å tilby!

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 26/09/2023 •  11 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test