Beste Cream Blush & Powder Blush (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke kremblush og pudderblush er best i test ifølge vårt testpanel!

Rouge, et produkt som utgjør en stor forskjell for sminkerutinen din. Blush i seg selv har fulgt oss kvinner gjennom århundrene som et kraftig verktøy for å fremheve kinnbeina og gi en frisk glød til ansiktet. To hovedtyper av blush dominerer markedet – kremblush og pudderrouge.

Disse variantene tjener forskjellige formål og er integrert i sminkerutinen på forskjellige måter. Hvilken du foretrekker avhenger også av hvilke andre produkter du bruker i sminken din. Finn din favoritt blant våre fem utvalgte blusher, som alle er bestselgende blusher og har massevis av gode anmeldelser!

1. Vinner og best i test ble blushen fra Sensai Blooming Blush

Fordeler

 • Fantastiske nyanser å velge mellom
 • Drøy, varer utrolig lenge
 • Gir en naturlig glød og rosafarget følelse med silkeaktig finish

Ulemper

 • Høyere pris

Spesifikasjoner

Mer om blushen fra Sensai Blooming Blush

Sensai Blooming Blush er en subtil, men fortryllende opplevelse for kinnene. Den fine formelen glir jevnt over huden, gir en naturlig look som sømløst blander seg inn i resten av sminken din, og etterlater en silkeaktig følelse. Fargene er perfekt balanserte og gir en herlig glans og glødende glød uten å føles “too much” eller overpigmentert. I tillegg er produktet utrolig drøyt, noe som kompenserer for den høyere prisen.

Emballasjen er elegant og enkel, perfekt for å friske opp sminken når som helst. Til tross for den høyere prisen er dette rouge definitivt verdt pengene. Sensai Blooming Blush er en vinner når det gjelder kvalitet og estetikk.

2. På andreplass kommer blushen fra PIXI On The Glow Blush

Fordeler

 • Allsidig produkt, rouge, lepper, øyelokk
 • Ser naturlig ut, men det fantastiske pigmentet kan bygges opp
 • Drøy, varer veldig lenge
 • Kremprodukter er perfekte for tørr hud

Ulemper

 • Den mest populære nyansen “Fleur” er ofte utsolgt

Spesifikasjoner

Mer om blushen fra PIXI On The Glow Blush

PIXI kremrouge er et utrolig populært produkt for deg som søker det beste kremrougen. Stiften er høypigmentert og kan bygges opp for en mer markert farge eller tone. Du kan selvfølgelig bare holde sminken din veldig naturlig for et friskt og naturlig glødende utseende. Den fuktighetsgivende formelen er rik på fruktekstrakter, aloe vera og ginseng. Når du påfører rouge blander den seg sømløst inn på kinnene dine, noe som gjør resultatet naturlig, noe mange setter pris på med akkurat denne rougen. Er du også tørr i huden, er det en stor fordel, samt lettere å oppnå gode resultater ved bruk av kremrouge, sammenlignet med pudderrouge.

Resultatet er en naturlig glød som løfter ansiktet. Dessuten er dette kremrouget vegansk, uten noen animalske ingredienser. PIXI har virkelig klart å skape et multifunksjonelt skjønnhetsprodukt som både pleier og fremhever naturlig skjønnhet. On the Glow Blush er et must for de som vil ha et produkt som kan brukes både som rouge, men også til leppene eller øyelokkene!

3. På tredjeplass kommer blushen fra ALL I AM BEAUTY Supreme Creme Stick

Fordeler

 • Krem-stick
 • Multifunksjonelt sminkeprodukt med flere bruksområder
 • Enkel å blande og gir en fantastisk glød

Ulemper

 • Bare 2 av nyansene passer som rouge, Romantic Plum og Pink Coral.

Spesifikasjoner

Mer om blushen fra ALL I AM BEAUTY Supreme Creme Stick

ALL I AM BEAUTY Supreme Crème Sticks gir en fantastisk opplevelse for din daglige sminke. Den silkeaktige, kremete formelen gjør påføringen enkel og gir en stilig effekt som varer hele dagen.

Med fem nyanser å velge mellom er disse multifunksjonelle stickene et uunnværlig verktøy for sminke on-the-go. Spesielt imponerende er Supreme Creme Stick Rouge, som kommer i to nyanser: Romantic Plum og Pink Coral. Den fløyelsmyke teksturen glir jevnt over huden, smelter sømløst inn og etterlater en vakker fargetone. Et must for å ta sminkerutinen din til neste nivå.

Kjøpeguide – Skal man velge kremrouge eller pudderrouge

Valget mellom kremrouge og pudderrouge kan påvirkes av hudtypen din, samt den øvrige sminkeformelen på sminken din. Personer med tørr hud kan dra nytte av kremrouge, da dens fuktighetsgivende egenskaper kan gi ekstra glød og unngå at huden ser uttørket ut. For deg med normal til fetere hud og som bruker pudderfoundation, vil pudderrouge være mer passende, da det er lettere å påføre uten å skape skarpe kanter eller gjøre resultatet flekkete.

Til slutt påvirkes valget mellom kremrouge og pudderrouge sterkt av personlig preferanse og individuell sminkestil. Noen foretrekker den lette følelsen av kremrouge, mens andre verdsetter presisjonen og varigheten som pudderrouge gir. Å utforske begge typene kan hjelpe deg med å finne det perfekte rouge for hver enkelt. Vårt råd er rett og slett at du skal prøve deg frem og se på produktene du allerede har i sminkevesken din.

Finn best i test kremblush og pudderblush hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test kremblush og pudderblush hos oss på Testjakt.no!

Anvendelsesområder og effekter

Afhængig af ønsket udseende kan cremeblush og pudderblush anvendes til forskellige formål. Cremeblush giver en frisk og fugtig følelse, ideel til at skabe en naturlig glød. Pudderblush giver en mere mat finish og er perfekt til at definere kindbenene og tilføje et strejf af farve. I dag er der et væld af blush at vælge imellem, både med og uden skimmer.

Påføringsrækkefølge i makeup-rutinen

En vigtig aspekt af at bruge blush er at vide, hvornår og hvordan man skal påføre det i makeup-rutinen. Mange foretrækker at bruge cremeblush før foundation for at opnå en glat og naturlig effekt, mens pudderblush normalt påføres efter foundation for at fiksere og fremhæve.

Du kan vælge at påføre din blush med fingrene, en børste eller en beautyblender – vælg det, der passer til din blush og din makeup.

Hvilken farve skal jeg vælge til min blush?

Valget af blushfarve kan gøre en betydelig forskel i din makeup-rutine og påvirke, hvordan dit ansigt ser ud. At finde en farve, der passer til dig, kræver, at du tager hensyn til din hudfarve samt undertone, dvs. om du er varm eller kold.

For personer med lys hudfarve fungerer rosa og ferskenfarver ofte godt. For dem med medium hudfarve kan rosaferskenfarver og koralfarver for eksempel være passende. Mennesker med mørk hudfarve kan overveje dybere bærfarver, blommer eller varme chokoladenuancer for at komplimentere deres skønhed.

Din undertone spiller også en vigtig rolle i valget af blush. Hvis du har en kølig undertone, kan rosa nuancer være smigrende, mens de med varme undertoner kan prøve varmere nuancer af fersken eller koraller. De med neutrale undertoner har ofte mulighed for at bære et bredere udvalg af farver – lås dig aldrig fast på noget uden at bede om råd eller prøve dig frem!

Når det kommer til lejligheden, kan du overveje at vælge en mere subtil farve til daglig brug og udforske dybere eller mere intense farver til festlige lejligheder eller aftenmakeup.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 31/01/2024 •  7 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test