Beste Barnevognrocker/Baby rocker (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilken baby rocker er best i tester ifølge vårt testpanel!

Søvn er en av de viktigste faktorene for et barns trivsel og utvikling, og foreldre streber alltid etter å skape best mulig søvntider. I jakten på effektive måter å hjelpe babyer med å sovne og holde dem fornøyde, har babyrockere for barnevogner, også kjent som barnevognsrockere, blitt en stadig mer populær løsning.

Dette innovative tilbehøret tilbyr en trygg og komfortabel vugge som etterligner bevegelsene til foreldrenes armer, eller foreldrenes vugging av barnevognen. Denne rytmiske gyngingen gir en trygg og behagelig måte for barn å slappe av og sovne trygt på. Mange brukere opplever også at barna sover både lenger og bedre når de bruker babyrockeren. Flere beskriver babyrockeren som «det beste vi kjøpte til spedbarnsperioden». I denne artikkelen utforsker vi fordelene med babyrockere for barnevogner og hvordan de kan forbedre restitusjonen for både foreldre og babyer!

1. Vinner og best i test ble Sleepytroll Baby Rocker

Fordeler

 • Tåler regn
 • Oppladbart batteri med 8 timers batterilevetid
 • Sensor som registrerer bevegelse og lyd starter automatisk Sleepytroll
 • Kan også brukes på sprinkelsengen (i så fall kjøpes imidlertid sengeføtter og adapter fra sleeptroll).
 • Fantastisk anmeldelse som vitner om det “beste kjøpet for barnet”

Ulemper

 • Etter 30 minutter slår babyvippen seg av automatisk og må deretter slås på igjen

Spesifikasjoner

Mer om Sleepytroll Baby Rocker

Denne bærbare barnevognen tar babyens lur til et helt nytt nivå, selv når vognen har sluttet å rulle. Med enkel montering av babyvippen på barnevognens håndtak kan du nå gi barnet ditt den beroligende og rytmiske vuggingen som mange barn trenger for å sovne og deretter sove videre. Vuggingen etterligner følelsen av å være ute og kjøre vogna eller vugge den.

Når turen er over, trenger du ikke lenger å bekymre deg for at barnet skal våkne. Sleepytroll Baby Rocker holder husken i live, selv når du stopper. Så enten du tar en pause, bor hos venner eller skal spise på restaurant, er Sleepytroll babyrocker beskrevet av mange brukere som en livredder!

Denne fantastiske barnevognen er designet for å brukes både innendørs og utendørs, og den er til og med slitesterk nok til å tåle regnet. Med justeringsknappene kan du tilpasse bevegelsene nøyaktig til ditt barns behov. I tillegg er Sleepytroll Baby Rocker utstyrt med praktiske lyd- og bevegelsessensorer som automatisk aktiverer gyngingen, som hjelper barnet ditt til å fortsette å sove søtt hvis det våkner eller begynner å bevege seg. Det betyr at du ikke trenger å sitte som en hauk og se på, men i stedet kan nyte en kopp kaffe.

Sleepytroll babyrockere har et innebygd batteri som er oppladbart og har en imponerende lang batterilevetid på hele 8 timers bruk før den må lades. Og med en vuggetid på 30 minutter kan du være sikker på at babyen din får den søvnen den trenger for å våkne uthvilt og våken.

For en enda mer allsidig bruk kan du supplere med Sleepytroll sengeadapter og Sleepytroll Rocker sengeføtter. På denne måten kan du bruke vuggen på en sprinkelseng og skape et rolig og avslappende sovested for barnet ditt, uansett hvor du er.

Det eneste negative vi fant med sleepytroll babyrocker er det faktum at den automatisk slår seg av etter 30 minutter og deretter må skyves på igjen!

2. På andreplass kommer Baby Rocker – Rockit, Portabel Barnevognvugger

Denna vara finns tvärr inte i lager hos våra partners för tillfället.

Fordeler

 • Kan brukes innendørs og utendørs, tåler regn
 • Justerbar styrke på gyngen
 • Populært produkt til en god pris

Ulemper

 • Batteriene går ganske raskt ut og er oppladbare

Spesifikasjoner

Mer om Baby Rocker Rockit, Portabel Barnevognvugger

Fang øyeblikk av fred og ro med Rockit bærbare babyrocker, den prisbelønte barnevognsrockeren som tar babyens søvn til et helt nytt nivå. Denne bærbare ekstraarmen er enkel å feste til vognens håndtak med den medfølgende festeanordningen og skaper en rolig og rytmisk gynging akkurat som når du kjører vognen selv.

Rockit er ikke begrenset til kun utendørs bruk, den er designet for å være allsidig og fungere like godt innendørs som utendørs. Og ikke bekymre deg for de uventede regnskyllene – Rockit er designet for å tåle elementene og holde barnevognen din beskyttet. Den rytmiske rockingen fortsetter å skape et fredelig miljø for den lille.

Med Rockit kan du enkelt justere gyngehastigheten etter barnets behov. I løpet av en økt vugger den vognen i opptil 30 minutter av gangen, og gir babyen en lengre periode med rolig søvn. Det innebygde batteriet hevdes å vare i opptil 60 timer, avhengig av batterikvalitet og valgt holderhastighet. Brukere vitner imidlertid om at den «spiser batteri». Så å ha noen ekstra batterier hjemme kan være en god idé! Du kan også justere hastigheten på vippen selv ved ganske enkelt å vri på hjulet som er praktisk plassert på undersiden av vippen.

Med Rockits enkle feste, justerbare hastighet og lange batterilevetid, kan du skape en gyngende oase for barnet ditt, enten du er på en avslappende tur eller du bare vil at barnet ditt skal få best mulig søvn! En investering i de tidlige barneårene som helt klart er verdt å prøve. Anmeldelsene taler mye og populariteten til babyrocker-/vognsvingen er på et rekordhøyt nivå, vi forstår hvorfor!

3. På tredjeplass kommer ZAZU Babytrøster Bærbar

Fordeler

 • Babymonitor med hvit støy, beroligende musikk og hjerterytme
 • Aktivert når du gråter
 • Perfekt å ta med overalt, liten og fleksibel
 • 20 minutters timer

Ulemper

 • Ingen vippefunksjon for vognen

Spesifikasjoner

Mer om ZAZU Babytrøster Bærbar

Skap en rocka og rolig atmosfære for babyen din med Baby Vyssaren fra ZAZU. Denne fantastiske baby vuggevisen tilbyr ikke mindre enn seks forskjellige beroligende lydalternativer for å hjelpe din lille engel til å slappe av og sovne søtt. Enten du velger summende lyder, rolig musikk eller hjerteslag, kan du skreddersy den perfekte lydopplevelsen som fungerer for å få babyen til å sove eller roe seg ned.

Med en smart timerfunksjon trenger du ikke bekymre deg for at babymonitoren skal være på unødvendig. Etter 20 minutter slår den seg av automatisk, noe brukerne opplever både positivt og negativt, men helt klart noe å huske på.

En av de mest verdsatte funksjonene er gråteaktiveringen. Så snart babyen din begynner å gråte, aktiveres babysummeren og begynner umiddelbart å berolige og trøste. Det er for eksempel en lyd som skal reflektere mors blodstrøm i livmoren, såkalt annerledes hvit støy. Denne velprøvde lyden har blitt brukt av foreldre for å hjelpe babyer med å slutte å gråte og skaper et trygt og kjent miljø for babyen din.

Babymonitoren er perfekt til å henge på både vognen og sprinkelsengen. Uansett om du er ute på en hyggelig spasertur eller hjemme for å hvile deg, kan du enkelt og komfortabelt ta med deg babymonitoren overalt. Gi babyen din den best mulige søvnopplevelsen ved å skape et rolig og fredelig sted ved hjelp av dette allsidige produktet. Med seks ulike lydalternativer, gråteaktivering og timerfunksjonen er det enkelt å tilpasse babymonitoren til ditt barns behov og ønsker.

Kjøpsguide – Velg riktig babyrocker for barnets søvn

En babyrocker kan hjelpe med å berolige og rocke babyen din i søvn. Bevegelsene ligner på de en baby opplever når den blir vugget i armene, noe som kan virke veldig beroligende og hjelpe babyen til å sovne raskere og sove lenger.

Velg en modell i vår sammenligning og opplev forskjellen i ditt barns sovetimer! Flere av brukeranmeldelser vi leser gjennom vitner om at sovetimene ikke bare har blitt lengre, men også at babyene deres føler at de sover bedre.

Få mer tid til søsknene

Et lite barn krever mye tid og oppmerksomhet og det er ikke alltid lett å gi søsken den tiden man skulle ønske man kunne. Noen babyer kan ikke sove uten at barnevognen er trillet eller vugget, med babyrockeren hører dette problemet til og det kan brukes mer tid på ting som plager ens samvittighet, som for eksempel en stund med alenetid for det eldre søsken.

Selv om babyen din ikke har søsken, er foreldreskap alltid i gang og å få en times fred og ro uten å gynge eller gynge kan gjøre underverker for energinivået! Mange foreldre føler seg også tryggere på å reise bort på grunn av bekymringen for at babyen skal være utrøstelig eller ikke komfortabel i barnevognen når middagen hjemme hos venner skal serveres. Ingen kan selvsagt garantere at barnet ditt sover, men fra brukererfaringer, tester av babyrockeren, anmeldelser og andre sammenligninger kan vi absolutt se at opplevelsene er ekstremt gode!

Finn best i test baby rocker hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test baby rocker hos oss på Testjakt.no!

Søvnrutiner

Er barnet ditt vant til å bli vugget eller vugget i søvn, kan en babyrocker/babyrocker være en praktisk løsning når du er ute med vognen. Det bidrar til å opprettholde den samme søvnrutinen som hjemme og gjør det lettere for barnet ditt å slappe av og sovne selv når du er på farten.

Rutiner er vanligvis nøkkelen til vellykket søvn og etter å ha ligget i magen i 9 måneder er babyen vant til en skummende tilværelse med mye støy. Å komme ut av livmoren blir noe helt annet og flere begynner å se lokket med produkter som babyrockere og babysover. Å kombinere babyvippen med et hvitt støyapparat (såkalt baby noise maker) er noe som vanligvis gir utrolige resultater for engstelige barn.

Lett å bruke

En babyrocker som er kompatibel med vognen er vanligvis enkel å feste og ta av. Du kan enkelt montere den på barnevognens ramme og justere hastigheten eller bevegelsesmønsteret etter behov. De to modellene av babyrockere i vår sammenligning fungerer også både innendørs og utendørs da de tåler regn.

Oppsummert

Oppsummert kan en babyrocker for barnevognen gi flere fordeler, inkludert å fremme søvn, opprettholde rutiner, brukervennlighet, fleksibilitet, ergonomisk støtte og eventuelle tilleggsfunksjoner for å gjøre søvn og lurtider mer behagelig for både deg og babyen din.

Referans

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 14/06/2023 •  9 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test