Beste Barnevognpakker For Nybakte Foreldre (Best i Test 2023)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke barnevognspakker som er best i tester ifølge vårt testpanel!

En barnevognpakke inneholder alt dere trenger for en enkel og mobil hverdag med det nye familiemedlemmet: Barnevogn, babybag og bilsete. Produktene kommer fra anerkjente produsenter og er utviklet med tanke på skandinavisk klima og krav til komfort og sikkerhet.

En barnevognpakke må ha høy kvalitet, godt design og selvfølgelig være behagelig for både barn og foreldre. I tillegg er det viktig å velge produkter som er tilpasset dine behov, samt området du bor og vil ferdes i.

1. Vinner og best i test ble barnevognpakken fra Kinderkraft XMOOV 3-in-1 Travelsystem

Fordeler

 • Mye tilbehør
 • Praktiske løsninger
 • Behagelig liggedel

Ulemper

 • Liten stelleveske

Mer om Kinderkraft XMOOV 3-in-1 Travelsystem

Denne barnevognpakke gir en oppdatert versjon av den kjente duovognen Moov fra Kinderkraft med sitte- og liggedel, babybilstolen Mink, stelleveske og diverse praktisk tilbehør. Vognen er plassbesparende, da sittedelen omgjøres til liggedel, og i tillegg er vendbar. Den justerbare ryggstøtten, fempunktsselen og avtagbare frontbøyle sørger for sikker frakt uansett underlag.

Bilstolen i denne barnevognpakke er en trygg og behagelig bilstol for babyer opptil 13 kg. Den kan enkelt monteres med bilens trepunktsele, og kan også festes direkte på understellet til barnevognen med en medfølgende adapter. Dette er spesielt hendig når babyen sover.

2. På andreplass kommer barnevognpakken fra Petite Chérie Heritage 2 Duovogn Inkl. Axkid Modukid Babybilstol

Fordeler

 • Stor kurv
 • Praktiske løsninger
 • Store lufthjul

Ulemper

 • Ingen stelleveske

Mer om Petite Chérie Heritage 2 Duovogn Inkl. Axkid Modukid Babybilstol

I den nest beste barnevognpakke finner vi Heritage 2 Duovogn fra Petite Chérie med Axkid Modukid babybilstol. Barnevognen er en elegant og klassisk vogn med både sitte- og liggedel du enkelt kan bytte mellom. Bilstolen kan også festes på understellet til vognen med adaptere.

I denne barnevognpakke test kommer pakken fra Petite Chérie godt ut av flere grunner. Dette er en komplett reisepakke som gjør det mulig å veksle mellom bilstol, ligge- og sittedel med vognens understell. Det medfølger også ekstra tilbehør som er nyttig for alle aldre.

3. På tredjeplass kommer barnevognpakken fra Cybex Balios S 2-in-1 Duovogn inkl. Aton M, Classic Beige

Fordeler

 • Behagelig og plassbesparende
 • Fleksible løsninger

Ulemper

 • Lite ekstrautstyr

Mer om Cybex Balios S 2-in-1 Duovogn inkl. Aton M, Classic Beige

Fra Cybex kommer en premium barnevognpakke som inkluderer Balios S Duovogn og babybilstol fra Cybex Aton. Barnevognen er elegant, funksjonell og lett å tilpasse alle behov. Vognen er tilpasset voksende barn, og dermed perfekt gjennom hele etappen, både for nyfødte og småbarn.

Bilstolen som medfølger i barnevognpakke kan brukes av barn opptil 13 kilo. Den har en praktisk solskjerm, veier lite og er enkel og transportere takket være bærehåndtaket. Den kan også festes på vognens understell, som gjør det enkelt å flytte sovende babyer.

4. På fjerdeplass kommer barnevognpakken fra Beemoo Maxi 4 Duovogn Inkl. Axkid Modukid Babybilstol

Fordeler

 • Komplett reisesystem
 • Mange justeringsmuligheter

Ulemper

 • Lav maksimal vekt

Mer om Beemoo Maxi 4 Duovogn Inkl. Axkid Modukid Babybilstol

Dette er en barnevognpakke som har alt det du trenger til en nyfødt baby. Barnevognen Maxi 4 Duo er komfortabel og praktisk, og lar deg enkelt veksle mellom ligge- og sittedel. Babybilstolen Cybex Aton M er både lett, sikker og behagelig, og kan også kan festes på vognens understell.

Beemo Maxis barnevognpakke tilbyr flere gode funksjoner som gjør det enkelt å tilpasse den etter hvert som barnet vokser. Fra nyfødt til omtrent 6 måneders alder, kan barnet ligge trygt og komfortabelt i medfølgende liggedel med behagelig madrass. Eldre barn sitter trygt og godt i en vendbar sittedel med fempunktssele.

5. På femteplass kommer barnevognpakken fra Kinderkraft Multipurpose 3-i-1 Moov Travelsystem

Fordeler

 • Rimelig og praktisk
 • God komfort

Ulemper

 • Liten kurv

Mer om Kinderkraft Multipurpose 3-i-1 Moov Travelsystem

Beste barnevognpakke innen budjett kommer fra Kinderkraft. I denne pakken får du med barnevognen Moove som er lettvektig og praktisk, og inkluderer behagelige ligge- og sittedeler i et rent og pent design. Den stabile rammen og låsbare swivelhjulene sørger for enkel framkomst.

Dette er en rimelig og ypperlig barnevognpakke for alle foreldre og barn, da det også medfølger andre praktiske detaljer. I likhet med andre modeller, kan bilstolen også her festes enkelt på vognens understell for enkel transport. Nyttige tilbehør som myggnetting, regntrekk og stelleveske er også inkludert.

Kjøpsguide

Når du skal velge barnevognpakke til din baby, er det viktig å først kartlegge egne behov. Det finnes mange ulike alternativer for ulike budsjett. Ønsker du en vogn til det nye familiemedlemmet, eller trenger du ny vogn til småbarn?

For å finne det rette valget for dere, må du se på kvalitet, pris, innhold i pakken, samt design og praktiske løsninger. Det er som oftest å foretrekke en robust og fleksibel barnevogn som kan vokse i takt med barnet.

Fleksible løsninger

En god barnevognpakke starter med selve vognen. Den må være robust og komfortabel, men også fleksibel. På denne måten kan den følge babyen fra fødsel til den ikke lenger trenger vogn. En vogn av høy kvalitet varer også lenger.

Travle foreldre vet at fleksible løsninger er et must. Muligheten til å kunne bruke ett og samme understell for både ligge- og sittedel, samt adaptere for å kunne sette på bilstolen gjør underverker i hverdagen. Spesielt når babyen sover.

Finn best i test barnevognpakker hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test barnevognpakker hos oss på Testjakt.no!

Komfort for store og små

En komfortabel barnevognpakke handler om mer enn bare behagelige madrasser i liggedelen og en deilig bilstol. I tillegg til å tilby komfort og sikkerhet til barnet, bør vognen være komfortabel for den som skal trille.

Velg derfor en barnevogn med stabile hjul som passer for underlagene dere ferdes på – være seg i skog og mark eller asfalterte fortau. Lett egenvekt på både bilstol og vogn er også en fordel.

Praktiske tilbehør

Når man skal velge en barnevognpakke, er det også viktig å vurdere egne behov for ekstra tilbehør. Enkle nødvendigheter som stelleveske, regntrekk og myggnetting er blant annet praktiske saker mange pakker tilbyr.

Adaptere til bilstol og vognens understell må også være med i pakken dersom disse er kompatible. Det samme gjelder base til bilstolen, dersom du ikke ønsker å feste denne med bilens egne setebelte.

Når trenger du å bruke en barnevognpakke?

En barnevognpakke er et godt valg for alle nybakte foreldre, da de kan gjøre hverdagen med den lille litt enklere. De fleste barnevognpakker best i test inkluderer både en praktisk duovogn, ligge- og sittedel og bilstol.

De beste barnevognpakkene vokser sammen med babyen din, slik at du ikke trenger å kjøpe flere vogner. Noen pakker inneholder også annet nyttig tilbehør som myggnetting, regntrekk og stelleveske, eller en egen base til bilstolen som brukes inni bilen.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 07/03/2023 •  8 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test