Beste Babymonitorene For Trygge Søvntider (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke babymonitor er best i tester ifølge vårt testpanel!

Vinneren av denne babycall med kamera test er Padwico V8 Babycall, en trygg og sikker vinner både for barn og foreldre. Takket være sin funksjonalitet og kvalitet er nettopp denne babycallen vinneren av testen. En babycall har som mål å la deg overvåke og kommunisere barnet ditt. Denne babycallen lar deg gjøre deg på en trygg og effektiv måte, både for deg og for barnet ditt.

De forskjellige babycallene har forskjellige egenskaper og priser, og noen er rimeligere enn andre. Til felles har de at alle babycallene både tilbyr video og lyd. Dette gjør det enklere å overvåke barnet på en trygg og god måte siden du kan se på barnet via foreldreenheten hvis det skulle begynne å gråte!

1. Vinner og best i test ble Padwico V8 Babycall

Fordeler

 • Pålitelig overvåking
 • Omfattende funksjoner
 • Enkel å bruke

Ulemper

 • Det er to forskjellige modeller, og en av modellene krever kontinuerlig strømforsyning, mens den andre har et oppladbart batteri

Spesifikasjoner

Mer om Padwico V8 Babycall

Padwicos babycall V8 er en pålitelig og praktisk løsning for å holde øye med barnet ditt. Med en rekke nyttige funksjoner gir denne babycallen både trygghet og frihet til småbarnsforeldre. Den består av to enheter: en for babyen og en for foreldrene.

Babyenheten er utstyrt med en lydsensitiv mikrofon som fanger opp lyder fra barnet. Når babyen gråter eller beveger seg, aktiveres enheten og sender lyden til foreldreenheten. I tillegg har denne modellen videooverføring, slik at foreldrene enkelt kan se hva barnet gjør.

Med en rekke funksjoner som kamera med 2,4 GHz-tilkobling, 300 meter rekkevidde, varsling ved kontakt utenfor rekkevidde og IR-nattsyn, gir Padwico V8 en komplett løsning for overvåking av babyen. Det er også en praktisk temperaturkontroll og mulighet for å spille av godnattmusikk.

Det er viktig å merke seg at denne modellen krever kontinuerlig strømforsyning via kabel og har ikke et oppladbart batteri. Samlet sett tilbyr Padwicos babycall V8 en pålitelig og omfattende løsning for foreldre som ønsker å holde et øye med sine små.

2. På andreplass kommer Neonate BC-8000DV Babycall

Fordeler

 • Trådløs enhet
 • Med zoom
 • Kan kobles til fire enheter samtidig

Ulemper

 • Festet til kameraet må kanskje forsterkes for å sitte godt på plass

Spesifikasjoner

Mer om Neonate BC-8000DV Babycall

I testen av babycall med kamera finner vi Neonate BC 8000DV på en respektabel andreplass. Babycallen er praktisk og gir deg god oversikt over babyen når den sover. Den er verdens første babycall med videofunksjon og har ekstra lang rekkevidde for lyd. Videosignalet kan strekke seg til 300 meter, mens lydsignalet strekker seg hele 800 meter. Det vil si at selv om du overstrider avstand for videosignalet vil du fortsatt høre barnet ditt.

En fordel med denne babycallen er at du kan zoome inn med kameraet, som gir deg bedre oversikt over barnet. Enheten er moderne og kan kobles til hele fire kameraer samtidig. Det er åtte infrarøde lysdioder som lar deg se barnet ditt, også om natten. Fra din foreldreenhet kan du også fjernstyre nattlampen på babyenheten. Du kan også snakke med barnet ditt gjennom babycallen. Lydoverføringen er også helt uten stråling.

Du kan velge mellom tre forskjellige innstillinger. Video med både lyd og bilde, LCD av eller på, som vil si at du kan se barnet uten lydoverføring og omvendt. Babycallen har også en temperaturmåler som sier i fra hvis det blir for varmt eller kaldt i rommet til babyen. De kraftige batteriene til babycallen gir deg en standby tid på hele 25 timer. Du kan feste babycallen hvor du måtte ønske med et medfølgende multifeste.

3. På tredjeplass kommer Motorola VM34 Video Babycall

Fordeler

 • Toveiskommunikasjon
 • Stor skjerm med zoom
 • Spiller vuggeviser

Ulemper

 • Kunne hatt lengre batterilevetid

Spesifikasjoner

Mer om Motorola VM34 Video Babycall

Lang rekkevidde: Med en utendørs rekkevidde på opptil 300 meter og en innendørs rekkevidde på opptil 50 meter, gir Motorola VM34 Video Babycall deg muligheten til å holde oversikt over barnet selv når du beveger deg rundt i hjemmet eller hagen.

Tydelig skjerm og høysensitiv mikrofon: Den store og klare skjermen gjør det enkelt å overvåke barnet, mens den høysensitive mikrofonen sikrer at du kan høre selv de minste lydene fra barnet.

Forhåndsinnspilte vuggeviser: Babycallen er utstyrt med forhåndsinnspilte vuggeviser som kan bidra til å berolige barnet og lette søvnen.

Ulempe:

Batterier ikke inkludert: Til tross for at enheten leveres med en AC-adapter, må du kjøpe batterier separat for å drive den mobile enheten.

Hva å tenke på ved kjøp av babycall med kamera

Det er mye å tenke over ved kjøp av babycall. Hvilke egenskaper en babycall har vil være avgjørende for hvilken babycall du kjøper. Ønsker du en babycall med kamera, eller en uten. Hvor stor rekkevidde trenger du på babycallen din vil avhenge om du bare skal bruke den i ditt eget hus eller om du har en stor tomt.

Ved kjøp av babycall må du vurdere mange ting. Avhengig av hva du trenger finnes det en rekke ulike babycaller med forskjellige egenskaper. De aller fleste babycaller har kamera, mens noen kun tilbyr lyd. Rekkevidden varierer veldig. Du må vurdere om du trenger en babycall med stor rekkevidde og om du trenger en babycall som spiller av lyd.

Babycall med kamera

De fleste bruker øynene for å observere. Dette gjelder også for en babycall. Har du en babycall vil du i tide og utide høre babyen gråte og lage ulyder. Har du kamera på babycallen din kan du lett se om det er noe ekstra som plager babyen, eller om det bare er naturlige årsaker til at den lager lyd.

Uten kamera på babycallen blir det vanskelig å holde kontroll på babyen. Når du hører det gråter har du bare et sanseinntrykk for å avgjøre situasjonen. Om du er usikker må du undersøke barnet selv ved å oppsøke det. Dette kan føre til at du enkelte ganger sjekker barnet for ofte, mens det kan være at du unngår å sjekke barnet når det virkelig trenger deg.

Finn best i test babymonitor hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test babymonitor hos oss på Testjakt.no!

Babycallens rekkevidde

En god nok rekkevidde er essensiell når du skal gå til anskaffelse av en babycall. Formålet med en babycall er at du skal kunne passe på barnet ditt på avstand. Det er ikke bare du som skal kunne kommunisere med babyen via en babycall, den skal også kunne kommunisere med deg. Ved hjelp av lyder sier babyen i fra om at nå trenger den deg.

Derfor er det viktig med god nok rekkevidde. Har du en liten boenhet er ikke behovet for stor rekkevidde tilstede. Har du derimot en stor boenhet med tilhørende stor tomt er du avhengig av god rekkevidde. De fleste babycaller tilbyr en vesentlig lenger rekkevidde på lydsignalet enn video. På den måten kan du bevege deg lenger bort i fra barnet samtidig som du bevarer kontrollen.

Babycall med termostat

Temperatur er avgjørende for et godt inneklima. Det er viktig, om ikke viktigere for babyer, med et godt inneklima. Med en babycall som tilbyr temperaturmåler vil den informere deg om temperaturen på rommet til babyen. På denne måten har du ikke bare kontroll både på barnet ved hjelp av kamera og lyd, men også på temperaturforholdene på babyens rom.

Det er viktig med en stabil temperatur for å unngå forkjølelse. Ved skiftende temperatur er det lett å bli snufsen. Er rommet for kaldt blir du informert og kan selv enkelt regulere temperaturen ved å lukke dører, vinduer eller passe på at barnet er godt nok kledd. Skulle rommet være for varmt kan dette også enkelt reguleres ved å lufte ut eller skru ned temperaturen på rommet.

Fordelen med lydavspilling

Enkelte babycaller tilbyr også en ekstra funksjon med avspilling av lyd. Babycallens hovedfunksjon er å overvåke barnet. Dette gjøres ved toveiskommunikasjon. Det vil si at du kan kommunisere med babyen, og den kan kommunisere med deg. Enkelte babycaller lar deg spille av både vuggeviser og beroligende lyder i tillegg. Dette gir en beroligende effekt og babyen kan føle seg trygg med sine favorittlyder på øret.

Vi vet alle hvor travelt det er å være forelder. I en travel hverdag skal du ta vare både på deg selv og barnet ditt. Stadig er vi på jakt etter å gjøre det mer overkommelig. Babyer responderer svært godt på lyd og det har en veldig beroligende effekt. Ved hjelp av lydavspilling kan babycallen berolige babyen og vugge det tilbake i søvn.

Spørsmål og svar om Babycall med kamera

Er det bare lyd på babycall?

Babycaller kommer både med og uten video. De aller fleste babycaller i dag kommer med video. Rekkevidden på videoen er ikke like lang som rekkevidden til lyd, men selv om videoen bryter har du fortsatt kontroll ved hjelp av lyd.

Kan du snakke med barnet ditt?

Svaret er et rungende ja. Babycallens formål er at du skal kunne overvåke og kommunisere med barnet ditt. Ikke bare skal du kunne kommunisere med det, men det skal også kunne kommunisere med deg.

Oppylser babycallen om rommets temperatur?

De aller fleste babycaller oppgir temperaturen på rommet. I denne testen tilbyr alle tre babycallene informasjon om temperaturen på rommet til babyen. Dette gir deg en trygg opplevelse og informerer deg om at barnet har et godt inneklima.

Kan man bruke babycallen som lydavspiller?

Enkelte av babycallene på markedet lar deg spille av ulik type lyd foruten toveiskommunikasjonen mellom deg og barnet. Du kan eksempelvis spille av vuggesanger eller beroligende lyder som bølgeskvulp og fuglekvitter for barnet via babycallen.

Referans

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 12/04/2024 •  9 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test