Beste Babymonitorene For Trygge Søvntider (Best i Test 2023)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke babymonitor er best i tester ifølge vårt testpanel!

Vinneren av denne babycall med kamera test er Philips Avent Connected, en trygg og sikker vinner både for barn og foreldre. Takket være sin funksjonalitet og kvalitet er nettopp denne babycallen vinneren av testen. En babycall har som mål å la deg overvåke og kommunisere barnet ditt. Denne babycallen lar deg gjøre deg på en trygg og effektiv måte, både for deg og for barnet ditt.

De forskjellige babycallene har forskjellige egenskaper og priser, og noen er rimeligere enn andre. Til felles har de at alle babycallene både tilbyr video og lyd. Dette gjør det enklere å overvåke barnet på en trygg og god måte siden du kan se på barnet via foreldreenheten hvis det skulle begynne å gråte!

1. Vinner og best i test ble Philips Avent Connected Babycall

Fordeler

 • Toveiskommunikasjon
 • Veldig fornøyde brukere
 • Kontroll i og utenfor hjemmet- ubegrenset rekkevidde 

Ulemper

 • Litt kornete bilde når zoomet

Spesifikasjoner

Mer om Philips Avent Connected Babycall

I denne babycall test ble en rekke babycall med kamera testet. Vinneren ble Philips Avent Connected babycall. En babycall med wifi og kamera med toveis kommunikasjon. Kameraet er motorstyrt og kan styres fra mobiltelefonen. Babycallen har et 4,3-tommers LCD-fargeskjerm som gir deg god oversikt. Du kan følge med på barnet både om dagen og om kvelden, da den er utstyrt med nattlys.

Babycall best i test. Det er et tydelig fargedisplay i mottakeren som lar deg holde tilsyn med barnet ditt uten å fysisk overvåke og forstyrre det. Takket være oppladbart batteri er kameraet helt trådløst. Mottakeren kobles enkelt til internettet du har hjemme i huset. Ved hjelp av den medfølgende appen, både tilgjengelig hos Android og iOS, kan du overvåke barnet både utenfor og i hjemmet.

Det er også et innebygd termometer i babycallen slik at du kan overvåke temperaturen på soverommet til barnet. Termometeret vil varsle deg både ved lave og høye temperaturer. Da kan du enkelt regulere temperaturen på rommet ved å åpne en dør eller et vindu skulle det bli varmt, og eventuelt kle mer på barnet om det skulle fryse.

2. På andreplass kommer Neonate BC-8000DV Babycall

Fordeler

 • Trådløs enhet
 • Med zoom
 • Kan kobles til fire enheter samtidig

Ulemper

 • Festet til kameraet må kanskje forsterkes for å sitte godt på plass

Spesifikasjoner

Mer om Neonate BC-8000DV Babycall

I testen av babycall med kamera finner vi Neonate BC 8000DV på en respektabel andreplass. Babycallen er praktisk og gir deg god oversikt over babyen når den sover. Den er verdens første babycall med videofunksjon og har ekstra lang rekkevidde for lyd. Videosignalet kan strekke seg til 300 meter, mens lydsignalet strekker seg hele 800 meter. Det vil si at selv om du overstrider avstand for videosignalet vil du fortsatt høre barnet ditt.

En fordel med denne babycallen er at du kan zoome inn med kameraet, som gir deg bedre oversikt over barnet. Enheten er moderne og kan kobles til hele fire kameraer samtidig. Det er åtte infrarøde lysdioder som lar deg se barnet ditt, også om natten. Fra din foreldreenhet kan du også fjernstyre nattlampen på babyenheten. Du kan også snakke med barnet ditt gjennom babycallen. Lydoverføringen er også helt uten stråling.

Du kan velge mellom tre forskjellige innstillinger. Video med både lyd og bilde, LCD av eller på, som vil si at du kan se barnet uten lydoverføring og omvendt. Babycallen har også en temperaturmåler som sier i fra hvis det blir for varmt eller kaldt i rommet til babyen. De kraftige batteriene til babycallen gir deg en standby tid på hele 25 timer. Du kan feste babycallen hvor du måtte ønske med et medfølgende multifeste.

3. På tredjeplass kommer Motorola VM35-2

Fordeler

 • Toveiskommunikasjon
 • Stor skjerm med zoom
 • Spiller vuggeviser
 • 2 kameraer inkludert

Ulemper

 • Kunne hatt lengre batterilevetid

Spesifikasjoner

Mer om Motorola VM35-2

Motorola Ease VM35 er en babycall med kamera og nattesyn og kommer på tredjeplass i denne testen. Mottakeren er bærbar og har et tydelig fargedisplay på 5″. Dette gjør at du kan følge med på barnet uansett hvor du måtte være i huset. Du kan selv kommunisere direkte med babyen gjennom babycallen eller spille av vuggeviser, lydbøker og beroligende lyder.

Testens tredjeplass er en trygg babycall både for barn og foreldre. Den tilbyr både nattesyn og zoom. Dette gjør at du vil ha god kontroll på babyen døgnet rundt. Skulle det komme ulyder eller andre ting du er usikker på kan du benytte zoom-funksjonen for å få et bedre overblikk. Mikrofonen er svært følsom og støtter toveiskommunikasjon. Du kan snakke til babyen, og den kan snakke til deg. Du vil også motta et varsel om du beveger de utenfor rekkevidden til kameraet. Rekkeviden til babycallen er på opptil 300 meter og 50 meter innendørs.

Batteriet til babycallen er oppladbart og gjør at du har en lang levetid og standby-tid. Med kryptert trafikk har du dermed en rekkevidde på opptil 300 meter. På skjermen har du en indikator som informerer deg om lydnivået i fra barnerommet. Dette gir deg god oversikt og sier i fra om lydnivået overstiger normalen. Mottakeren viser også rommets temperatur.

Hva å tenke på ved kjøp av babycall med kamera

Det er mye å tenke over ved kjøp av babycall. Hvilke egenskaper en babycall har vil være avgjørende for hvilken babycall du kjøper. Ønsker du en babycall med kamera, eller en uten. Hvor stor rekkevidde trenger du på babycallen din vil avhenge om du bare skal bruke den i ditt eget hus eller om du har en stor tomt.

Ved kjøp av babycall må du vurdere mange ting. Avhengig av hva du trenger finnes det en rekke ulike babycaller med forskjellige egenskaper. De aller fleste babycaller har kamera, mens noen kun tilbyr lyd. Rekkevidden varierer veldig. Du må vurdere om du trenger en babycall med stor rekkevidde og om du trenger en babycall som spiller av lyd.

Babycall med kamera

De fleste bruker øynene for å observere. Dette gjelder også for en babycall. Har du en babycall vil du i tide og utide høre babyen gråte og lage ulyder. Har du kamera på babycallen din kan du lett se om det er noe ekstra som plager babyen, eller om det bare er naturlige årsaker til at den lager lyd.

Uten kamera på babycallen blir det vanskelig å holde kontroll på babyen. Når du hører det gråter har du bare et sanseinntrykk for å avgjøre situasjonen. Om du er usikker må du undersøke barnet selv ved å oppsøke det. Dette kan føre til at du enkelte ganger sjekker barnet for ofte, mens det kan være at du unngår å sjekke barnet når det virkelig trenger deg.

Finn best i test babymonitor hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test babymonitor hos oss på Testjakt.no!

Babycallens rekkevidde

En god nok rekkevidde er essensiell når du skal gå til anskaffelse av en babycall. Formålet med en babycall er at du skal kunne passe på barnet ditt på avstand. Det er ikke bare du som skal kunne kommunisere med babyen via en babycall, den skal også kunne kommunisere med deg. Ved hjelp av lyder sier babyen i fra om at nå trenger den deg.

Derfor er det viktig med god nok rekkevidde. Har du en liten boenhet er ikke behovet for stor rekkevidde tilstede. Har du derimot en stor boenhet med tilhørende stor tomt er du avhengig av god rekkevidde. De fleste babycaller tilbyr en vesentlig lenger rekkevidde på lydsignalet enn video. På den måten kan du bevege deg lenger bort i fra barnet samtidig som du bevarer kontrollen.

Babycall med termostat

Temperatur er avgjørende for et godt inneklima. Det er viktig, om ikke viktigere for babyer, med et godt inneklima. Med en babycall som tilbyr temperaturmåler vil den informere deg om temperaturen på rommet til babyen. På denne måten har du ikke bare kontroll både på barnet ved hjelp av kamera og lyd, men også på temperaturforholdene på babyens rom.

Det er viktig med en stabil temperatur for å unngå forkjølelse. Ved skiftende temperatur er det lett å bli snufsen. Er rommet for kaldt blir du informert og kan selv enkelt regulere temperaturen ved å lukke dører, vinduer eller passe på at barnet er godt nok kledd. Skulle rommet være for varmt kan dette også enkelt reguleres ved å lufte ut eller skru ned temperaturen på rommet.

Fordelen med lydavspilling

Enkelte babycaller tilbyr også en ekstra funksjon med avspilling av lyd. Babycallens hovedfunksjon er å overvåke barnet. Dette gjøres ved toveiskommunikasjon. Det vil si at du kan kommunisere med babyen, og den kan kommunisere med deg. Enkelte babycaller lar deg spille av både vuggeviser og beroligende lyder i tillegg. Dette gir en beroligende effekt og babyen kan føle seg trygg med sine favorittlyder på øret.

Vi vet alle hvor travelt det er å være forelder. I en travel hverdag skal du ta vare både på deg selv og barnet ditt. Stadig er vi på jakt etter å gjøre det mer overkommelig. Babyer responderer svært godt på lyd og det har en veldig beroligende effekt. Ved hjelp av lydavspilling kan babycallen berolige babyen og vugge det tilbake i søvn.

Spørsmål og svar om Babycall med kamera

Er det bare lyd på babycall?

Babycaller kommer både med og uten video. De aller fleste babycaller i dag kommer med video. Rekkevidden på videoen er ikke like lang som rekkevidden til lyd, men selv om videoen bryter har du fortsatt kontroll ved hjelp av lyd.

Kan du snakke med barnet ditt?

Svaret er et rungende ja. Babycallens formål er at du skal kunne overvåke og kommunisere med barnet ditt. Ikke bare skal du kunne kommunisere med det, men det skal også kunne kommunisere med deg.

Oppylser babycallen om rommets temperatur?

De aller fleste babycaller oppgir temperaturen på rommet. I denne testen tilbyr alle tre babycallene informasjon om temperaturen på rommet til babyen. Dette gir deg en trygg opplevelse og informerer deg om at barnet har et godt inneklima.

Kan man bruke babycallen som lydavspiller?

Enkelte av babycallene på markedet lar deg spille av ulik type lyd foruten toveiskommunikasjonen mellom deg og barnet. Du kan eksempelvis spille av vuggesanger eller beroligende lyder som bølgeskvulp og fuglekvitter for barnet via babycallen.

Referans

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 12/05/2023 •  10 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test