Beste Avløpsrensere For Velfungerende Avløp (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi vurdere hvilke avløpsrensere er best i test ifølge vårt testpanel!

Mange av oss har opplevd blokkeringer i avløpet og vet hvor vanskelig det er å utbedre. Derfor har vi undersøkt hvilken som er den beste avløpsrenseren på markedet. Unngå kostnader for dyre vaskemaskiner! Det meste kan faktisk løses selv ved hjelp av riktig verktøy.

Vi har både gått gjennom de beste avløpsrenserne i tester og undersøkt kundeanmeldelser. Med riktig produkt kan du enkelt fikse blokkeringer i alle typer avløp. Nedenfor går vi gjennom alternativene.

1. Vinner og best i test ble avløpsrenseren fra Milwaukee M18 FFSDC16

Fordeler

 • Innebygd ryggsele til ryggsekk
 • Batteridrevet
 • Enkel å bruke

Ulemper

 • Ganske tung

Spesifikasjoner

Mer om Milwaukee M18 FFSDC16

Mange tester av avløpsrensere er enige om at Milwaukee M18 FFSDC16-502 er den beste avløpsrenseren på markedet. Det er en 16 mm variant med 18 volt. Videre har den en innebygd ryggsele til ryggsekken som gjør det enkelt å ta den med ved behov.

Den er også utstyrt med digital overbelastningsbeskyttelse både for renseren og batteriet. Med en batteridrevet avløpsrenser trenger du ikke bekymre deg for om ledningen er lang nok eller hvor nærmeste strømuttak er. Dessuten er avløpsrenseren av virkelig høy kvalitet.

2. På andreplass kommer avløpsrenseren fra Milwaukee M18 FDCPF10-201C

Fordeler

 • Mange tilbehør
 • Låsbart mate system
 • Lang driftstid

Ulemper

 • Ingen vesentlige ulemper
 • Følger ikke med noen veske

Spesifikasjoner

Mer om Milwaukee M18 FDCPF10-201C

Milwaukee M18 FDCPF10-201C er en avløpsrenser på 10 mm, med en maksimal dreneringsdiameter på ikke mindre enn 75 mm. Den er også utstyrt med et låsbart matesystem der den valgte matehastigheten opprettholdes. Den har også LED-lys for arbeid i mørke omgivelser.

En rekke tilbehør følger med denne avløpsrenseren, som bøtte, rensehodessett og lader. Trommelen er fullstendig lukket for god beskyttelse og håndtering av skitt. Den har også lang driftstid og lang levetid, noe som gjør den til en svært god investering.

3. På tredjeplass kommer avløpsrenseren fra Milwaukee M12 BDC6

Fordeler

 • Liten
 • Lav pris
 • Digitalt overbelastningsvern

Ulemper

 • Ikke så kraftig
 • Inkluderer ikke batteri og lader

Spesifikasjoner

Mer om Milwaukee M12 BDC6

Hvis du er på jakt etter en avløpsrenser til lav pris, er Milwaukee M12 BDC6 et utmerket valg. Den har en kraft på 12 volt, og rensespiralen har en diameter på 6 mm. Du kan bruke den i dreneringsrør med en diameter på opptil 50 mm.

Denne avløpsrenseren har en allsidig design som gir deg fordeler både fra håndholdte og gulvbaserte modeller. Den har en rask låsemekanisme og en avtagbar trommel, noe som gjør den enkel å rengjøre. Den er også utstyrt med LED-lys.

4. På fjerdeplass kommer avløpsrenseren fra Milwaukee M18 FFSDC10-0

Fordeler

 • Innebygd ryggsele
 • Integrert trommelbrems
 • Kraftig

Ulemper

 • Batteri og lader følger ikke med
 • Prisen er relativt høy

Spesifikasjoner

Mer om Milwaukee M18 FFSDC10-0

Også denne avløpsrensaren fra Milwaukee er populær blant brukerne. Med en kraft på 18 volt og 10 mm spiraldiameter fungerer den utmerket for rengjøring av avløp med en maksimal diameter på 75 mm. Du kan nå 30 meter ned i avløpet med denne renseren.

Denne avløpsrensaren har også en integrert trommelbrems som gir deg maksimal kontroll og sikkerhet under bruk. Den aksepterer også kabler fra andre merker enn Milwaukee. Med sin innebygde ryggsele er den også enkel å transportere mellom ulike områder.

5. På femteplass kommer avløpsrenseren fra Milwaukee M18 FDCPF8-0C

Fordeler

 • Innebygd LED-belysning
 • Lang rekkevidde

Ulemper

 • Batterier og lader følger ikke med

Spesifikasjoner

Mer om avløpsrenseren fra Milwaukee M18 FDCPF8-0C

Dette er en avløpsrenser med en maksimal dreneringsdiameter på 64 mm og en spiral med størrelse på 8 mm. Den er utstyrt med låsbart matesystem, noe som betyr at den opprettholder den valgte mateshastigheten. Batteriet har en solid konstruksjon som gir lang levetid og driftstid.

Milwaukee M18 FDCPF8-0C er en avløpsrenser som når ned til 15 meter i avløpet og som kan brukes med spiraler fra andre merker også. Takket være den innebygde LED-belysningen kan du se godt selv i trange, mørke områder. Bøtte følger med ved kjøpet.

Kjøpeguide – Hva du bør tenke på når du skal kjøpe avløpsåpner

I løpet av tiden vi har studert avløpsåpnere best i test, har vi oppdaget hvilke faktorer som er viktigst når du skal velge produkt. I de fleste avløpsåpner tester vi har gransket, har rekkevidden ned i avløpet vært av avgjørende betydning for brukeropplevelsen.

Dette er imidlertid ikke den eneste faktoren som er viktig når det gjelder valg av batteridrevet avløpsåpner. Også motorens kapasitet og batteritiden er av stor betydning. Under går vi mer grundig gjennom de viktigste aspektene.

Finn best i test avløpsrenser hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test avløpsrenser hos oss på Testjakt.no!

Enkel å bruke

Du bør aldri undervurdere brukervennligheten når det kommer til verktøy og utstyr, heller ikke når det gjelder avløpsåpnere. Det skal ikke være komplisert å manøvrere dem; du bør enkelt kunne takle tilstoppingen i avløpet.

Ingen ønsker å måtte lese gjennom en lang brukermanual på hundrevis av sider for å kunne bruke et nykjøpt produkt. Alle avløpsåpnere fra Milwaukee som du har kunnet lese om ovenfor, er lette å bruke, noe som har bidratt til deres vurdering.

Rekkevidde og kapasitet

Afhengig av dine behov er også rekkevidden viktig, noen ganger havner blokkeringene veldig langt nede i avløpet. Da er det viktig å ha en avløpsåpner som når langt nok ned.

Den maksimale dreneringsmillimeteren er også viktig å ha i bakhodet, men du må også ha kontroll på rørdiameteren i din spesifikke eiendom. Det er ikke alltid størst kapasitet er best.

Batteritid og kvalitet

Batteritiden er også viktig; du vil ikke at batteriet skal gå tomt midt under bruk. Det er ikke morsomt å måtte trekke spiralen tilbake manuelt. Velg derfor et produkt med god batteritid.

Uansett hvilket produkt det gjelder, er kvaliteten viktig. Du vil ikke kjøpe en avløpsåpner som vil gå i stykker ved første bruk. Alle de nevnte avløpsåpnerne er av aller høyeste kvalitet.

Konklusjon om beste avløpsåpner

Velger du den avløpsåpneren som er best i test, som vi har skrevet om ovenfor, vil du få en god opplevelse når du renser avløpet ditt. Det vil gå raskt og smidig å håndtere tilstoppingen i avløpet ditt.

Når du skal velge en avløpsåpner, er det viktigste at du velger ut fra dine behov. Du må tenke gjennom ting som budsjettet ditt, samt hvilken type avløp det er og hvor ofte du vil rense med den nye maskinen din.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 16/08/2023 •  8 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test