Beste Armringer For Barnet Ditt (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke armringer til barnet ditt som er best i tester ifølge vårt testpanel!

Armpuffer er et hjelpemiddel for å holde barnet ditt flytende mens de lærer å svømme eller leker i vannet. Det er ingen garanti for sikkerhet, så det må fortsatt være en voksen til stede i vannet sammen med barnet. Armringene bidrar til å gjøre det tryggere for barnet i vannet, men det er ingen garanti.

Det kan føles skummelt i begynnelsen når barnet skal ut i vannet, både for deg som forelder og for barnet selv. Å lære å svømme er et stort og viktig skritt for barnet. Armpuffer gir en god trygghet for barnet når de er ute i vannet.

En solrik sommerdag ved bassenget eller på stranden bør være stressfri og herlig. Ved å bruke armpuffer og god solbeskyttelse for barnet ditt, kan hele familien oppleve den følelsen. I tillegg til armpuffer er solbriller et viktig tilbehør som hjelper til med å beskytte mot farlige UV-stråler.

Markedets fire beste armpuffer

Vi har valgt ut fire forskjellige armringer som vi mener er de beste på markedet i dag. I listen har vi utpekt armpuffene som er best totalt sett, det beste budsjettvalget og det beste premiumvalget. De beste armpuffene du kan investere i er Skuttenringens armpuffer, mens Swimpy Armpuffe Bamse er det beste budsjettvalget du kan gjøre.

Skuttenringen er et merke som spesialiserer seg på å lage trygge, holdbare og pålitelige armringer for barn. De har lang erfaring i bransjen og et meget godt rykte fordi de jobber med å fremme barnets motoriske utvikling. Barnet ditt kan bruke armpuffene deres hele dagen uten ubehag eller irritasjon.

1. Vinner og best i test er amringer fra Skruttenringen

Fordeler

 • Passer for barn i ulike aldre
 • CE-merket
 • Kan være litt vanskelige å blåse opp

Ulemper

 • Få fargealternativer

Spesifikasjoner

Mer om Skruttenringen armringer

Med Skruttenringen Armpuffe får du et par armringer av høy kvalitet som verken gnager eller føles ubehagelige på noen måte. Armringene er både pålitelige og praktiske, noe som gjør dem til vår testvinner og dermed utpekt som best i test.

Disse armringene er produsert av merket Skruttenringen. Selskapet er spesialister på armpuffer og har et meget godt rykte i bransjen. Armringene fra dette merket finnes på de fleste topp-listene, og grunnen er deres gjennomtenkte design som er laget for å fremme barnets motoriske utvikling.

Skruttenringens armringer har en god design uten harde eller skarpe kanter som kan gnage på barnets armer. De er laget av PVC-materiale som er helt fritt for ftalater og giftstoffer. I tillegg har de en smart håndtak som gjør det enkelt å transportere armpuffene.

Inni selve armringen finnes det en stabiliserende skumplast som gjør ringene enda sikrere og gir barnet en trygg og sikker følelse i vannet. Armringene er tilpasset barn mellom 1 og 6 år, eller for barn som veier mellom 11 og 30 kilogram.

2. På andreplass kommer armringer fra Aquarapid Aquaring

Fordeler

 • Flere fargevalg
 • Enkle å bruke

Ulemper

 • Bør ikke etterlates i solen

Spesifikasjoner

Mer om Aquarapid Aquaring armringer

Hvis du leter etter et par pålitelige armpuffer som passer for små barn, er Aquaring Armpuffe de beste armringene. Armpuffene er laget av selskapet Aquarapid i et holdbart materiale som samtidig er mykt og behagelig mot barnets armer.

Merket Aquarapid designer og lager alle typer produkter du kan tenke deg å trenge i bassenget. De er kjent for å produsere slitesterke produkter med lang levetid. Det er ikke uvanlig å se deres produkter i tester, blant annet i ulike armring-tester.

Armringene er laget av PVC-materiale og har en skumring på innsiden. Skumringen hjelper til med å holde barnet flytende og over vannoverflaten. Dette gjør også armringene stabile, slik at barnet ditt kan leke trygt i vannet.

Det er mulig å bruke armringene fra barnet er omtrent seks måneder gammelt. Armringene er designet for å støtte barnets motorikk og følge barnets kroppsposisjon på en måte som gjør dem svært komfortable for barnet å ha på seg.

3. På en tredjeplass kommer Swimpy armringer Bamse

Fordeler

 • Høy sikkerhet
 • Er gule, så de er godt synlige i vannet
 • Finnes kun med motiv av Bamse

Ulemper

Spesifikasjoner

Mer om Swimpy armringer Bamse

Har du et barn som er en stor fan av Bamse, så er dette de perfekte armringene for deg. Armpuffe Bamse er designet for å kunne gi barnet ditt høyeste sikkerhet samtidig som de har et morsomt motiv.

Dette er armpuffer som er produsert av selskapet Swimpy. De er spesialister på produksjon av UV-klær for barn, men har også andre høykvalitetsprodukter som har med bassenger og strender å gjøre. Deres Armpuffe Bamse er det beste budsjettvalget i vår test av armringer.

Armringene finnes i to ulike motiver, ett med Bamse og Skalman samt ett med Lille Skutt og fisker. Begge motivene har en gul bakgrunn, noe som gjør dem godt synlige i vannet. I tillegg er de laget uten harde kanter for å være så komfortable som mulig.

Swimpys Armpuffe Bamse har en smart design med doble luftkamre for å øke sikkerheten. I tillegg har de sikkerhetsventiler for å redusere risikoen for luftlekkasje. Armringene kan brukes fra barnet ditt er fylt 2 år eller veier minst 15 kilogram.

4. På fjerdeplass kommer armringer fra Swimpy Original

Fordeler

 • Lang holdbarhet
 • God flyteevne

Ulemper

Spesifikasjoner

Mer om Didriksons Idur Skallbukse

Hvis du er på jakt etter et par armringer med lang holdbarhet og høy kvalitet, er Swimpy Armpuffe Original et godt alternativ for deg. De er praktiske for barnet å bruke når det er tid for å leke i vannet eller lære å svømme.

Også disse armringene er produsert av merket Swimpy. De er svært populære på markedet og har et godt rykte, noe som gjør at de er med på de fleste “best i test”-listene. Bare på vår liste har de klart å kapre to plasser.

Armringene er gule i fargen, noe som gjør dem godt synlige selv når barnet er i vannet. De er designet for å ikke komme i veien for barnet når de leker eller svømmer, og har ingen harde kanter eller skarpe deler som kan irritere.

Armpuffene anbefales å brukes fra barnet fyller 2 år eller veier minst 15 kilogram. De kan deretter brukes helt til barnet fyller 6 år eller veier maksimalt 30 kilogram. Puffene er laget av et sterkt, men mykt materiale som gir dem lang levetid.

Kjøpsguide for å finne de beste armpuffene for barn

Det er ingenting viktigere enn barnets sikkerhet, og dette gjør beslutningen om å kjøpe armpuffer både stor og utfordrende.

For å hjelpe deg med å ta en god beslutning for deg og barnet ditt, har vi satt sammen en kjøpeguide nedenfor med viktige ting å tenke på før du kjøper et par armpuffer.

Barnets alder og vekt

Armpuffer kommer med ulike anbefalinger når det gjelder både alder og vekt. Disse anbefalingene er viktige å følge for at ringene skal være trygge for barnet ditt.

Noen ganger kan størrelsen være basert på alder, og da er det viktig å velge det aldersspennet som passer for barnet ditt.

Hvis det derimot er basert på vekt, må du velge det som passer for barnet ditt. For eksempel, hvis barnet ditt veier 8 kilogram, velger du vektspekteret 0-15 kilogram.

Finn best i test armringer for barn hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test armringer for barn hos oss på Testjakt.no!

Design av armpuffene

Det finnes ulike design på armpuffer i dag. Det vanligste er at de enten er trekantformede eller mer runde.

Hvis armpuffene er trekantformede, kan de oppleves som mer stabile i vannet, siden de hjelper barnet å flyte og balansere godt.

Armpuffer som er mer runde har fordelen av at de gir samme kraftfordeling uansett hvordan de plasseres på armen.

Design

Til å begynne med kan designet virke som det siste du har på listen din over krav til armpuffene for barnet ditt.

Men faktum er at et morsomt design kan være en god motivasjon for barnet ditt til å ville bruke armpuffene på egen hånd.

Det finnes en rekke ulike motiver, mønstre og farger å velge mellom i dag, og du kan helt sikkert finne noe barnet ditt liker. Kanskje til og med et motiv fra favorittprogrammet deres.

Når planlegger du at barnet ditt skal bruke armringene sine?

Avhengig av hvor barnet ditt skal bruke armringene, er det noen ting du bør tenke ekstra nøye på.

En slik ting kan være fargen på armringene. Hvis dere befinner dere på en strand eller i et basseng med mye folk, kan det være lurt med armringer i en iøynefallende farge slik at de er godt synlige.

I tillegg kan det være lurt å sjekke om armringene tåler direkte sollys over lengre tid, for eksempel hvis dere skal på solferie.

Vanlige spørsmål om armpuffer

Når bør barnet mitt begynne å bruke armringene?

I dag finnes det armpuffer som passer for ulike aldre. Noen velger å begynne med armringer allerede når barnet er seks måneder gammelt, mens andre velger å vente lenger. Dette avhenger helt av hvordan dere som foreldre føler det, og hva som passer for barnet deres.

Hvilke grunner finnes det for å bruke armpuffer?

Armpuffer er et hjelpemiddel for at barnet ditt skal kunne lære å svømme på en trygg måte. Samt et hjelpemiddel for å holde barnet ditt trygt mens de leker i vannet.

Kan barnet klare seg selv i vannet med armpuffer?

Viktig å huske på er at armpuffer kun er et hjelpemiddel. De gir ingen garantert sikkerhet, og du må fortsatt være med barnet i vannet.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 30/08/2023 •  9 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test