Beste Ansiktskremer For Strålende Hud (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke ansiktskremer som er best i tester ifølge vårt testpanel!

En ansiktskrem er et produkt som pleier huden din, pleier den, reparerer den, balanserer talgproduksjonen og sørger for at effekten av serum, oljer og andre vitaminer aktiveres i huden. Det finnes ansiktskremer som er tilpasset ulike hudtyper og derfor er virkestoffene forskjellige

En ansiktskrem er en av de viktigste delene av en god hudpleierutine. Å ta godt vare på huden din er noe ingen noen gang har angret på. Du legger tidlig grunnlaget for fremtidig aldring av huden. Hver morgen og kveld bør du bruke en ansiktskrem/fuktighetskrem. Alternativt går du om kvelden over til en mer fuktighetsgivende nattkrem. Dette avhenger av din hudtype og resultatene du ønsker.

Hvilken ansiktskrem er best?

Hvilken ansiktskrem som er best avhenger av din hudtype og også klimaet du bor i. Hva som fungerer på huden din er ikke nødvendigvis det beste for noen andre.

1. Vinner og best i test ble ansiktskremen fra Filorga Oxygen Glow Cream

Fordeler

 • Gir glans
 • Fuktighetsgivende
 • Glatter ut huden

Ulemper

 • Trenger olje eller serum under for tørrere hudtyper

Spesifikasjoner

Mer om Filorga Oxygen Glow Cream

Filorga Oxygen Glow er en utrolig ansiktskrem med en glød man sjelden ser i en ansiktskrem. Denne har en tynnere konsistens og er lett å påføre og absorberes raskt av huden. Du får en magisk glød med en gang! Huden føles hydrert og nær glitrende. En fuktighetsgivende og mykgjørende ansiktskrem som jevner ut huden og gir den en glød. Den booster gløden i huden, noe som gjør den vakker og naturlig. Kremen inneholder hyaluronsyre som opprettholder fuktighetsbalansen og avgifter huden, den gir en umiddelbar økt glød.

Passer for alle hudtyper. Aktive ingredienser: hyaluronsyre og peptider. Inneholder Super-skin Boosting Factors (oksygenbooster + hyaluronsyre + L-enzymer) som avgifter huden og gir økt glød. Hyaluronsyre opprettholder hudens fuktighetsnivå og frisker opp hudens utseende. Photoperfector HD gir umiddelbar utstråling for en photoshop-effekt, med den forbedrede effekten av et tonekontrollerende peptid som har evnen til å jevne ut hudtonen.

2. På andreplass kommer ansiktskremen fra The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA

Fordeler

 • Egnet for normal hud
 • Billig
 • Perfekt under sminke

Ulemper

 • Ville ha noe mer fuktighetsgivende

Spesifikasjoner

Mer om The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA er en dagkrem som beskytter og fukter det ytre laget av huden din i ansiktet. Denne kremen fukter ansiktet ditt umiddelbart ved bruk, og gir langsiktige resultater ved fortsatt bruk.

Denne dagkremen havner høyt i mange tester da det er en krem ​​som passer til mange forskjellige hudtyper, har en god pris og er fra et kjent og pålitelig merke. The Ordinary jobber med virkelig gode råvarer, tilsvarende flere dyrere merker og er til tross for dette utrolig fordelaktig i pris. De revolusjonerte markedet for noen år siden og har siden fortsatt sin suksessreise. Kvalitet bør ikke koste mer!

The Ordinary Natural Moisturizing Factor Factors + HA er tilgjengelig i to størrelser, 30 ml og 100 ml. Denne dagkremen inneholder blant annet flere ulike aminosyrer, ceramider og fettsyrer. Kremen er også vegansk. Har du veldig tørr hud eller er på utkikk etter en fuktighetskrem som skaper glans og glød, er ikke dette den rette kremen for deg. Denne kremen er perfekt for de som ønsker å matte ned, kanskje før makeup. Vi i Testjakt synes denne kremen er super under vår daglige makeup, den absorberes raskt av huden og skaper en perfekt base å jobbe med. Ønskes mer fuktighet kan du enkelt påføre et serum eller en olje før du påfører dagkremen fra The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA.

3. På tredjeplass kommer ansiktskremen fra Filorga Time Filler 5XP Cream

Fordeler

 • Korrigerer tegn på aldring
 • Perfekt for moden hud
 • Fukter og gir en utrolig følelse til huden

Ulemper

 • Prisen er høy

Spesifikasjoner

Mer om Filorga Time Filler 5XP Cream

Filorga’s Time Filler 5 XP Cream har gode anmeldelser, brukere er kjempeglade. Resultatene av denne utjevnende, korrigerende kremen er helt magiske! Denne ansiktskremen er ideell for moden hud med fine linjer, rynker og en følelse av mangel på fuktighet. Pass på å smøre/massere dette over hele ansiktet og halsen, da det også korrigerer linjer og rynker på halsen. Bruk tommel og pekefinger og klyp forsiktig sammen rynkene når du er ferdig med å påføre kremen. Dette øker blodsirkulasjonen og gjør at huden absorberer kremen bedre.

Filorgas Time Filler 5 XP Cream inneholder blant annet tripeptid, hyaluronsyre, tang, vegetabilsk ekstrakt og en aktiv ingrediens for fornyet struktur i huden din. Den korrigerer 5 forskjellige typer rynker: etterligne rynker, dype linjer, overfladiske linjer, nakkerynker og eventuelle spor av dehydrering.

Denne ansiktskremen er vårt førsteklasses valg og den skuffer ikke. Huden føles fuktet og resultatene tar ikke lang tid. Time Filler er utviklet av Filorga og har klinisk bevist effektivitet. Du kan bruke den både som dag- og nattkrem for best resultat.

4. På fjerdeplass kommer ansiktskremen fra Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Gel Creme

Fordeler

 • 24 timers fuktighet
 • Fylt med vitamin c
 • Magisk glans og glød
 • Veldig bra

Ulemper

 • Spesiell duft av appelsin
 • Ingen SPF

Spesifikasjoner

Mer om Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Gel Creme

Denne gelkremen fra Ole Henriksen er en glødebombe! Huden stråler innhenting av solen, fuktfattig, sliten og mat hud kan bølge adj! Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Gel Creme gjennomsyrer bokstavelig talt huden i fuktighet, i 24 timer. Den kommer i en 50 ml krukke og konsistensen er i gelform, som er utrolig tykk. Prisen på denne kremen er litt høyere, men den er også veldig rimelig. En større ert er nok for hele ansiktet ditt. Den er fullpakket med mengder av vitamin c og sitter fantastisk på huden uten å flasse eller skape urenheter. Passer alle hudtyper, fra tørr til normal til moden hud.

Kremen inneholder ekstrakter fra «Rose Of Winter», en blomst som vokser på Jeju Island i Sør-Korea. Disse ekstraktene beskytter huden mot forurensning og reduserer også tegn på både rynker og fine linjer i huden. Til tross for at den er så fuktighetsgivende, føles huden aldri fet eller tung, noe som kan være vanlig blant rike fuktighetskremer. Den inneholder også viktige ingredienser som essensielle fettsyrer, hyaluronsyre og kollagen.

5. På femteplass kommer ansiktskremen fra Lumene Nordic-C Glow Reveal Vitamin C Moisturizer

Fordeler

 • Absorberes raskt av huden
 • God som dag- og nattkrem
 • Gel-kremformel
 • Inneholder niacinamid (B3)

Ulemper

 • Har du veldig tørr hud må du bruke et serum under

Spesifikasjoner

Mer om Lumene Nordic-C Glow Reveal Vitamin C Moisturizer

Lumene Nordic-C Glow Reveal Vitamin C Moisturizer er akkurat som navnet beskriver den, fullpakket med vitamin c. Det gir en magisk glød og fuktighet. Kremen kommer i en veldig behagelig, lett-å-bruke gel-formel som du enkelt påfører i ansikt og hals. Den inneholder mengder med fuktighetsgivende stoffer som motvirker tørrhet, blant annet rent nordisk kildevann, hyaluronsyre og vitamin B3 og B5, også omega-fettsyrer fra multebærfrøolje. I tillegg er 87 % naturlige ingredienser. Spesielt vitamin B3 er for mange bedre kjent som Niacinamid, som virker for å styrke hudens elastisitet og redusere store porer og fine linjer. Niacinamid bidrar også til å jevne ut hudtonen din. La oss også berøre vitamin B5, som i hudpleie omdannes til pantotensyre, et stoff som har evnen til å fukte, berolige, reparere og gi ny styrke til huden.

Hvis du har tørr til veldig tørr hud, kan det hende at hydreringen av Glow Reveal Vitamin C Moisturizer ikke er tilstrekkelig. Påfører du serumet fra Lumene i samme serie, Glow Boost Vitamin C Hyaluronic Essence før du bruker ansiktskremen, får du den ekstra kraften i form av fuktighet og næring som tørrere hud trenger. Denne kombinasjonen av serum og krem ​​passer selvsagt også for deg med normal hud som ønsker enda mer glød og glans.

Lumene Nordic-C Glow Reveal Vitamin C Moisturizer gir fantastiske resultater og følelsen er virkelig hydrert og smidig hud. Lumene som merke er egentlig fra Norden, nærmere bestemt fra Finland. Det er kanskje ikke så rart at Lumene også var det første merket som brukte ville finske håndplukkede bær i produktene sine.

Kjøpeguide – Velg riktig ansiktskrem

Det finnes mange forskjellige ansiktskremer på markedet med ulike pleiende egenskaper og ingredienser. For å vite hvilken som passer din hud, må du først finne ut hvilken hudtype du har.

Om du har fet, tørr, normal eller sensitiv hud betyr mye. Er du usikker, ta kontakt med en hudterapeut som har opplæring og som kan hjelpe deg.

Den ska vara återfuktande

Det er viktig å beskytte huden mot ytre påkjenninger som forurensning og frie radikaler som finnes i luften. Huden er sensitiv og kan eldes for tidlig av kulde, varme, vind, sol, stress og utilstrekkelig hudpleie.

Fuktighet hjelper til med å reparere og motvirke tørr og irritert hud. En hydrert hud er myk og smidig og ser sunn og sterk ut.

Finn best i test ansiktskremer hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test ansiktskremer hos oss på Testjakt.no!

Den skal lett inn i huden

En ansiktskrem som lett absorberes av huden er mer behagelig å bruke. Du vil at kremen din skal kunne komme ned i hudlaget og jobbe i dybden. Det er også vanskelig å jobbe med sminke eller lignende oppå en krem ​​som ikke synker godt inn i huden.

Når trenger du å bruke en ansiktskrem?

Huden utsettes for mye ytre stress. Avhengig av hudtype kan det variere hvilke egenskaper kremen din må ha. En god hudpleierutine er avgjørende for at huden din skal eldes med verdighet og ikke lider av ubalanse i for eksempel talgproduksjonen. En velfungerende hudpleierutine består av rens, toner, serum etterfulgt av dagkrem eller nattkrem. Ved å bruke gode ansiktskremer og hudprodukter kan du også redusere aldring av huden, motvirke og gjenoppbygge huden. Det har aldri vært noen som har sagt at de angrer på å ta godt vare på huden sin.

Å bruke nattkrem kan for eksempel være bra for deg som har tørrere hud. Det er lettere å jobbe med tyngre produkter når du ikke trenger å sminke deg etterpå.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 15/05/2023 •  10 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test