Beste Sheet Masks For Glow og Fuktet Hud (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke sheet masks som er best i test ifølge vårt testpanel!

Hvorfor har sheet masks blitt så populære? Vi mener det skyldes deres evne til å gi umiddelbare resultater! En sheet mask kan gi huden en frisk og fuktig følelse samtidig som den forbedrer utseendet ved å redusere rødhet, ujevn hudtone og samtidig gi huden din en herlig glød. En annen stor fordel er at sheet masks kan brukes av ulike hudtyper og for ulike hudpleieproblemer til en rimelig pris som de fleste av oss har råd til å betale.

En sheet mask er i utgangspunktet et tynt ark av papir, stoff, cellulose eller annet materiale. Masken er mettet med en konsentrert løsning av aktive hudpleieingredienser fra ulike serum. Disse serumene kan inneholde en rekke forskjellige stoffer, inkludert vitaminer, antioksidanter, hyaluronsyre, aminosyrer og andre aktive stoffer som er kjent for sine positive effekter på huden. Hvilke du velger å tilføre huden din avhenger av målene eller ønskene du har med hudpleierutinen din.

For å bruke en sheet mask, legger du den på ansiktet ditt og lar den sitte i en forhåndsbestemt tid, vanligvis mellom 15-20 minutter. I løpet av denne tiden kan huden absorbere næringsstoffene som finnes i masken, samtidig som masken også hjelper med å låse fuktighet inn i huden. Etter at masken er fjernet, kan du massere gjenværende essens inn i huden eller følge opp med din vanlige hudpleierutine.

I vårt test av sheet masks har vi samlet 5 fantastiske produkter, og vi håper at en av disse vil bli din nye favoritt i baderomsskapet.

1. Vinner og best i test ble sheet mask Filorga Time Filler Mask

Fordeler

 • Anti-aldring
 • Strammer opp og gir løft
 • Stimulerer cellefornyelse
 • Inneholder naturlig kollagen fra alger
 • Luksuriøs følelse og ifølge mange den beste sheetmasken på markedet

Ulemper

 • Det tar en stund for produktet å trekke inn i huden

Spesifikasjoner

Mer om sheet mask Filorga Time Filler Mask

Filorga sheetmask er en umiddelbar redning for trett og ujevn hud! Med sitt naturlige kollagen gir den en fantastisk glød og oppstrammende effekt på ansiktet ditt på bare 15 minutter. Den svarte fibermasken, inspirert av japansk eik, drenerer og motvirker aldring samtidig som den øker hudens evne til å absorbere ingrediensene.

Denne luksuriøse sheetmasken er enkel å påføre og passer for alle hudtyper. Umiddelbar løft og jevnere hud er verdt pengene, og dette er en bestselgende sheetmaske fra Filorga som anbefales å brukes i kombinasjon med TIME-ZERO-serumet fra samme merke. Formelen inneholder ingredienser som gir huden din umiddelbar fasthet, samt naturlig kollagen fra alger som synlig reduserer rynker og fine linjer. Uten tvil vår favoritt, og mange tester viser det samme!

2. På andreplass kommer sheet mask Acasia Skincare Start Me Up Sheet Mask

Fordeler

 • Aktivt kull binder urenheter i huden
 • Inneholder retinol
 • Gir både rengjørende effekt samtidig som den strammer opp huden, løfter, og glatter ut fine linjer
 • Mange kaller denne populære sheet masken for “Askepottmasken”

Ulemper

 • Passer ikke for personer med veldig tørr hud

Spesifikasjoner

Mer om Acasia Skincare Start Me Up Sheet Mask

Denne bestselgende og populære sheet masken med aktivt kull og retinol er som en magisk ansiktsbehandling, men i en smartere engangspakke! Frisk, enkel og praktisk, samtidig som du får en synlig effekt og flotte resultater. Det er ikke uten grunn at denne ansiktsmasken kalles “Askepottmasken.”

Acasia sheet mask binder effektivt urenheter og talg, og resultatet er en hud som stråler av glød. I tillegg er masken beriket med retinol som booster kollagen og elastin, noe som gir huden en ungdommelig spenst og forbedret struktur. Fine linjer blir mindre synlige, og hudtonen jevnes ut. Masken er smart designet med åpninger for øyne, nese og munn, og den er enkel å bruke, bare kast den når du er ferdig etter cirka 15-20 minutter.

Denne sheet masken er det perfekte trikset når huden din trenger både rengjøring og oppstramming. Ikke glem den fantastiske gløden den gir! Den passer for de fleste hudtyper, bortsett fra de aller tørreste, som bør unngå denne masken. For beste resultat, bruk den 1-2 ganger i uken. Huden din vil takke deg!

3. På tredjeplass kommer sheet mask Klairs Rich Moist Soothing, Tencel Sheet Mask

Fordeler

 • Sheet mask av tencel, et materiale som passer for sensitiv hud og fester godt til huden
 • Todelt maske, noe som mange setter pris på da det kan oppleves enklere å få på plass godt
 • Meget fuktighetsgivende og reparerende
 • God pris

Ulemper

 • Oppleves ikke like fuktighetsgivende som testvinneren og premievinneren.

Spesifikasjoner

Mer om sheet mask Klairs Rich Moist Soothing, Tencel Sheet Mask

Klairs sheet mask/ansiktsmaske er en ekte redning for deg med sensitiv hud! Laget av tencel, fester den godt til huden. Akkurat denne varianten er todelt, noe mange synes gjør passformen og påføringen enklere. Klairs sheet mask smyger seg nesten som en andre hud og gir perfekt vedheft.

Med ceramider som styrker hudbarrieren, er den en frelse selv for sensitiv hud. Ansiktsmasken gir en intens dose fuktighet, virker beroligende og reparerer hudens fuktighetsbarriere.

Påfør som følger: Etter din rengjøringsrutine, påfør masken forsiktig rundt øynene og nesen, la masken virke i omtrent 15 til 20 minutter. Fjern deretter masken og si hei til en friskere, sterkere hud. Eventuelt overskudd kan masseres inn på halsen og brystområdet. Etter at sheet masken er fjernet, kan du vente en stund før du påfører ansiktskrem.

4. På fjerdeplass kommer sheet mask Garnier Skin Active Tissue Mask

Fordeler

 • Intensiv fukt og herlig glød
 • Budsjettvennlig, billig!
 • Inneholder ginseng, hyaluronsyrederivat og et serum fullpakket med fukt

Ulemper

 • Føles vannaktig og veldig våt

Spesifikasjoner

Mer om sheet mask Garnier Skin Active Tissue Mask

Garnier Tissue Mask Moisture Bomb Super Hydrating & Energizing er en ekte fuktighetsbombe for huden din. (Og har nok verdens lengste produktnavn) Denne tissuemasken, også kalt tissue mask, forvandler tørr, livløs og trøtt hud på bare 15 minutters virketid.

Med en impregnert vev som base, inneholder denne rimelige og prisgunstige tissuemasken en kraftig formel med ginseng, hyaluronsyrederivat og fuktighetsgivende serum for den intense fuktigheten huden din trenger.

Masken fungerer som en fuktig kompress for ansiktet ditt. Etter endt virketid kan du forsiktig fordele overskuddsserumet over huden med masserende bevegelser, også ned mot halsen og brystet. Gi huden din den ekstra omsorgen den trenger og nyt den strålende gløden denne ansiktsmasken gir. Garnier sheet mask er et effektivt og rimelig alternativ for å fukte og gi huden din en boost.

5. På femteplass kommer sheet mask dr. Ceuracle Royal Vita Propolis

Fordeler

 • Inneholder blant annet propolis ekstrakt og bie-dronning gelé
 • Fullpakket med vitamin C som jevner ut og gir huden din en herlig glød
 • Passer for alle hudtyper, ideell for deg med tørr hud

Ulemper

 • Spesiell duft som minner om humle

Spesifikasjoner

Mer om sheet mask dr. Ceuracle Royal Vita Propolis

Dr. Ceuracle sheetmaske med navnet “Royal Vita Propolis Antioksidantmaske” er et virkelig hudpleiejuvel, til en god pris. Denne sheetmasken inneholder kraftfulle ingredienser som propolis ekstrakt og royal jelly ekstrakt, som er bie-dronning gele. Fuktighetsmasken fukter og revitaliserer huden dypt samtidig som vitamin C jevner ut hudtonen og gir en herlig glød til huden din.

Det beste av alt er at masken er biologisk nedbrytbar, noe som gjør den miljøvennlig. Den passer perfekt for alle hudtyper, inkludert matt, tørr, ujevn og sensitiv hud. Bruken er enkel, og resultatet er en frisk og strålende hud.

Kjøpeguide – Hvordan fungerer en sheet maske

En sheet maske er en tynn maske laget av stoff, papir, cellulose eller hydrogel som er gjennomvåt med en konsentrert løsning av aktive hudpleieingredienser. Maskens materiale bidrar til å låse inn fuktighet og aktive stoffer i huden, noe som gjør at de kan trenge dypt inn i huden og gi bedre resultater sammenlignet med tradisjonell krem eller serum. I de kalde månedene er det utrolig behagelig og godt for huden å påføre en sheet maske etter dusjen om kvelden. I sommermånedene, når huden utsettes for sol og bading, trenger den ekstra fuktighet og pleie, og da passer en kjølende sheet maske perfekt!

Sheet masker finnes med ulike ingredienser som retinol, hyaluronsyre, vitamin C og niacinamid, hver med sine spesifikke fordeler for huden. For deg som er en ekte hudpleieentusiast, er det spennende å velge sheet masker som inneholder ingredienser som passer til din spesifikke hudtilstand og behov. Det kan være en god idé å ha flere forskjellige typer sheet masker for ulike dager, slik at du kan jobbe med fuktighet, forebygging og pleie.

Finn best i test sheet masks hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test sheet masks hos oss på Testjakt.no!

Hvordan bruker man en sheet maske?

Pris

Prisen på sheet masker varierer kraftig avhengig av merkevare og kvalitet. Det finnes rimelige alternativer for små beløp under 50 kroner, men også luksuriøse alternativer som kan koste betydelig mer.

Oppbevar den i kjøleskapet

Et tips fra oss på Testjakt og vår hudpleieterapeut er å oppbevare din sheet maske i kjøleskapet! På denne måten får du en kjølende og beroligende følelse når du påfører masken. Dette kan også redusere hevelser og puffiness i ansiktet ditt.

Kjenn din hudtype

Det er også viktig å kjenne din hudtype. Er huden din tørr, fet, sensitiv eller kombinert? Velg sheet masker som er formulert for din hudtype for beste resultat. Hvis du er usikker, anbefaler vi at du rådfører deg med en opplært hudpleieterapeut for å få en hudanalyse.

Oppsummering

Sheet masker har blitt en spennende del av hudpleierutinen for mange og tilbyr muligheten til å eksperimentere med forskjellige ingredienser og behandlinger for å oppnå strålende hud. Sheet masker har sitt opphav i Korea og begynte å bli populære på 2000-tallet. Nå vet de fleste hva det er, og mange av oss elsker disse ansiktsmaskene. Dette er et produkt som settes pris på for sine fine og umiddelbare oppfriskende resultater.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 11/09/2023 •  10 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test