Beste Nattkremer For Skjønnhetssøvnen (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke nattkremer er best i tester ifølge vårt testpanel!

En god nattkrem reparerer huden din om natten og gir den en sjanse til å komme seg etter dagens stress. I løpet av dagen utsettes huden for flere ulike påkjenninger i form av blant annet sminke, forurensning i luft, vær og vind. Nattkremens jobb er å fukte huden, reparere og gjøre huden spenstig og myk.

Hvilken nattkrem er best?

En god nattkrem skal reparere huden og motvirke tørrhet, fine linjer og rynker. Det er viktig for å kunne ha en sunn hud at den har mulighet om natten til å komme seg etter dagens påkjenninger. Ved å investere i en nattkrem og en god hudpleierutine som passer din hudtype, vil du få hud som har glød og merkbart forbedret elastisitet.

Det er et ordtak som sier “Jeg angrer på at jeg tok så godt vare på huden min” – sa ingen noensinne. Det må være noe av det smarteste vi i Testjakt har hørt.

1. Vinner og best i test ble nattkremen fra Filorga Time Filler Night Cream

Fordeler

 • Reduserer rynker mens du sover
 • Hyaluronsyre
 • Kollagen booster
 • Magi!

Ulemper

 • Koster en krone

Spesifikasjoner

Mer om Filorga Time Filler Night Cream

Filorga Time Filler Night Cream er en utrolig nattkrem med en glød som sjelden er sett! Denne har en fantastisk tekstur og er lett å påføre og absorberes raskt av huden. Du får en magisk glød med en gang! Det føles som et slør som dekker huden. Resultatet er at huden føles hydrert og nesten «løftet». En fuktighetsgivende og mykgjørende nattkrem som passer til moden hud. Også for deg som er yngre med tendens til rynker, fine linjer og andre aldringstegn. Siden denne kremen inneholder hyaluronsyre som, i kombinasjon med en kollagenbooster, synlig jevner ut dype rynker, kan du forvente forbløffende resultater. Den jobber aktivt med dype rynker, mimiske rynker, tørrhetsrynker og overfladiske rynker.

Passer for alle hudtyper, men som tidligere nevnt over alt for mer moden hud eller for deg med fine linjer og lignende tendenser til aldring. Filorga Time Filler nattkrem inneholder flere aktive ingredienser som finnes i estetiske injeksjoner, eksempler på dette er heksapeptid som virker avslappende, dette peptidet finnes også i botox. Forskjellen er at heksapeptider bare slapper av i musklene, de blir ikke bedøvet som ved en estetisk injeksjon. Resultatet av en mer avslappet hud er at fine linjer blir uskarpe, det motvirker også oppkomsten av dypere rynker. Time Filler night inneholder også mengder av andre aktive ingredienser som syre i kombinasjon med strandlilje, rapsolje og bomullsgress.

Mengden ros som er nevnt om denne fantastiske nattkremen kjenner ingen ende! Denne nattkremen er noe utenom det vanlige og det føles berettiget å bruke en større sum på god hudpleie som faktisk utgjør en forskjell!

2. På andreplass kommer nattkremen fra Lumene Valo Overnight Bright Sleeping Cream

Fordeler

 • Gir moden hud elastisitet
 • Fyller effektivt ut linjer i huden

Ulemper

 • Lukter ganske sterkt av sitron

Spesifikasjoner

Mer om Lumene Valo Overnight Bright Sleeping Cream

Dette produktet har flere ganger blitt kåret til den beste nattkremen i budsjettkategorien. Gitt prisen kombinert med innholdet, er det ikke overraskende i det hele tatt. Kremen inneholder hyaluronsyre, som er en fantastisk fuktighetskrem. Stoffer som frøolje og frøekstrakt fra antioksidantrik nordisk rogn finnes også i denne lysende nattkremen. Faktisk er 87 % av ingrediensene i Lumene Valo Overnight Sleeping Cream naturlige! Kremen er også helt fri for parabaner. Den inneholder også vitamin A, B3, C og E og rent nordisk kildevann. Lumene er faktisk et merke som ble startet i Finland og er nå et av de største hudpleiemerkene på markedet. De kjennetegnes av god hudpleie, rimelige priser og fokus på naturlige ingredienser.

Denne nattkremen er perfekt for moden hud da den stimulerer cellefornyelsen og gir huden bedre elastisitet. Valo Sleep Cream kan også påføres både dekolletage og hals, der den aktivt motvirker rynket hud. Kremen er rik på tekstur og er perfekt for å booste huden med fuktighet om natten. Det gir en veldig fin glød. som et resultat av all fuktigheten føles huden betydelig mykere og mer smidig når du våkner om morgenen. En krem ​​som gjør jobben, for en virkelig god sum!

3. På tredjeplass kommer nattkremen fra Filorga Sleep & Lift Night Cream

Fordeler

 • Veldig lett krem
 • Gjør huden merkbart fastere
 • Stramming

Ulemper

 • Prisen er høy

Spesifikasjoner

Mer om Filorga Sleep & Lift Night Cream

Dette er en nattkrem som virker på alle hudtyper og har flere positive egenskaper. Blant annet takler den med velbehag både rynker og poser under øynene. Sleep & Lift inneholder hyaluronsyre for celleregenerering samt PHA-syre som er en mild eksfolierende syre perfekt for sensitiv hud.

Denne kremen er ofte best i tester da den inneholder alle ingrediensene som kreves for at du både skal føle og se forskjell. Følelsen etter påføring er at huden umiddelbart føles glatt ut og ansiktstrekkene både ser og føles mer markerte ut. Kremen har evnen til å gjenopprette elastisiteten i huden ved hjelp av aminosyrer som motvirker nedbrytning av kollagen og elastisiteten i huden.

4. På fjerdeplass kommer nattkremen fra Biotherm Aquasource Night Spa Cream

Fordeler

 • Veldig effektiv for glatt hud
 • Trekker raskt inn i huden

Ulemper

 • Litt sterk duft

Spesifikasjoner

Mer om Biotherm Aquasource Night Spa Cream

Dette er en nattkrem fra Biotherm spesielt tilpasset deg med enten tørr eller normal hud. Kremen gir meget god fuktighet og huden føles glatt og elastisk etter bruk. Men ikke egnet for fet hud.

Denne nattkremen inneholder en type plankton som kommer fra Frankrikes varmekilder. Brukere rapporterer at huden føles utrolig glatt når du våkner om morgenen og at sminken sitter bedre på dagen etter bruk.

5. På femteplass kommer nattkremen fra Exuviance Overnight Transformation Complex

Fordeler

 • God duft
 • Fuktighetsgivende
 • Inneholder PHA-syre
 • Egnet for sensitiv hud

Ulemper

 • Ganske tykk konsistens
 • Virker mest fuktighetsgivende

Spesifikasjoner

Mer om Exuviance Overnight Transformation Complex

Overnight Transformation Complex kremen fra Excuviance er en nattkrem med fokus på fuktighet. Vil du ha en ekte fuktbombe og i tillegg ha en mer sensitiv hud som lett reagerer på andre kremer? Da kan denne nattkremen, som vi plasserte på femteplass i vår best i test, være den rette for deg.

Nattkremen inneholder hyaluronsyre som virker fuktighetsgivende sammen med vitaminer og glyserin. PHA laktobionsyre er en av ingrediensene som finnes i for en skånsom peeling av huden. Mange brukere opplever at gløden i huden og også hudtonen forbedres betraktelig ved kontinuerlig bruk av Overnight Transformation Complex.

Kremen kan brukes etter skikkelig rens om kvelden. Ved behov og for veldig tørr hud kan et serum påføres før. For deg som er veldig tørr kan denne nattkremen også brukes på dagtid. Da den tidligere nevnte ikke inneholder SPF bør denne brukes ved bruk på dagtid.

Kjøpeguide – Velg riktig nattkrem

Som vi nevnte tidligere, er det viktig at du setter deg inn i ingrediensene i kremen. Nattkrem er veldig individuelt og ingrediensene skal passe deg. Gi det noen uker før du bedømmer hvordan kremen fungerer for deg og huden din. Å se faktiske resultater tar tid. Du kan imidlertid umiddelbart kjenne om det føles godt på huden, hvordan huden din mottar det og selvfølgelig når huden tåler det.

Les gjerne anmeldelser fra kunder som har brukt kremen for å få en bedre forståelse av hvordan den fungerer. Velg en nattkrem som passer din hudtype for å unngå negative effekter som økt talgproduksjon eller lignende.

Kremen skal være fuktighetsgivende og også regenererende

Det du ønsker av en nattkrem er selvfølgelig at den skal gjøre huden din jevnere og mykere. Gjerne også at den fyller ut rynker og linjer. Langsiktige resultater er vanskeligere å bestemme umiddelbart, gi kremen tid.

Spesielt nattkrem er ikke noe som har funnet veien inn i alles hudpleierutine. Du kan selvfølgelig også bruke dagkremen din om natten. Noen anser nattkrem for å være unødvendig og overflødig. Prøv å se muligheten som en god nattkrem gir i stedet. Hvis du er en kvinne som bruker sminke, bør dagkremen din være fuktighetsgivende, men fortsatt kunne lage en god sminke over. Noe som kan skape noen begrensninger i virkestoffene.

Alle ønsker å våkne med hud som føles smidig og hydrert. Rundt 25 år og oppover kan du også begynne å jobbe forebyggende mot fine linjer og rynker om natten.

Finn best i test nattkremer hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test nattkremer hos oss på Testjakt.no!

En nattkrem skal kunne reparere skader fra dagens påkjenninger.

Dette er hovedgrunnen til å bruke nattkrem. Bare det at du ønsker å gi huden din sjansen til å restituere seg og fukte.

Om natten trenger du ikke tenke på for eksempel sminke eller se polert ut. Du kan fortsette med alle intensive, dyptvirkende fuktighetskremer. En liten tankevekkende påminnelse er at dagens belastninger på huden, forurensning, sminke, vær og vind faktisk repareres om natten. Gi huden din sjansen til å få en virkelig god restitusjon. Hvis huden din føles bra, har du også færre problemer med den. Tørre flekker, eksem, kviser kan selvsagt være hormonelle eller oppstå fra andre faktorer som overfølsomhet og allergi. Men det kan også oppstå fordi huden ikke får hvile og restitueres med tilstrekkelig dyptvirkende produkter, tilpasset din hudtype.

Når trenger du å bruke nattkrem?

Huden begynner å reparere seg selv mens den hviler om natten med cellefornyelse og økt produksjon av kollagen. En nattkrem kan hjelpe den på vei ved å stimulere disse prosessene ytterligere.

En god nattkrem er det siste du påfører i hudpleierutinen din om kvelden. Det innledes med en rens, toner/ansiktsvask, serum eller olje og så kommer hovedpersonen, nattkremen.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 15/05/2023 •  10 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test