Beste Forede Regntøy For Barn (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke forede regntøy til barnet ditt som er best i tester ifølge vårt testpanel!

Forede regntøy for barn er en uunnværlig investering for foreldre som ønsker å holde sine små eventyrere varme og tørre på regnfulle dager. Disse praktiske plaggene kombinerer det beste fra to verdener: vanntette egenskaper og isolerende varme. Mens vanlige regnklær beskytter mot fuktighet, gir forede regntøy også et ekstra nivå av komfort og varmeregulering som gjør dem ideelle for alle værforhold.

Den fremste funksjonen til disse regnstelene er deres allsidighet. Barna kan leke utendørs i regn, snø eller kulde uten å bli våte eller kalde. Det isolerende fôret holder dem varme og komfortable, mens det vanntette ytterlaget avviser regn og skitt. I tillegg har forede regnstøy ofte praktiske detaljer som justerbare hetter, refleksdetaljer for økt synlighet og justerbare mansjetter for å hindre vanninntrengning. En annen fordel er at de er mye enklere å rengjøre med en fuktig klut enn for eksempel en tradisjonell overall.

I våre kommende anmeldelser vil vi utforske de beste alternativene på markedet for å hjelpe deg med å finne det perfekte forede regntøyet som vil holde barnet ditt varmt og tørt i alle slags vær. Les videre for å oppdage de nyeste modellene og bestselgerne som tilbys for dette uunnværlige plagget for aktive barn. Følg vårt råd og bytt ut dressen med forede regntøy på de dagene i barnehagen når sølet er uunngåelig! Du vil takke oss!

1. Vinner og best i test ble forede regntøyet fra Didriksons Boardman 

Fordeler

 • Vind- og vanntett
 • Flere forskjellige farger
 • Mykt, varmt fleecefôr
 • Buksene har en vest av fleece i stedet for bare spenner = ekstra varme og komfort
 • Slitesterkt galon-materiale
 • Gode og synlige reflekser på både jakke og bukse

Ulemper

 • Ønsker flere naturlige farger/dempede toner

Spesifikasjoner

Mer om Didriksons Boardman 

Dette Didriksons regntøyet er virkelig et utmerket valg for barnet ditt på regnværsdager! Det er både vind- og vanntett med sveisede sømmer som holder barnet ditt tørt og komfortabelt. Det myke fleecefôret på innsiden gjør det ekstra koselig og behagelig for barnet ditt, samtidig som det gir økt bevegelsesfrihet ved å slippe å ha på seg mengder av lag.

Sikkerhet er høyeste prioritet med reflekser i alle retninger, noe som gir ekstra synlighet i mørket. Dessuten er det laget av holdbart Galon®-materiale og er helt fritt for PFC, noe som er bra for miljøet og for barnet ditt.

Jakken er praktisk med en avtagbar hette som har elastiske sider og trykknapper for enkel bruk. Passformen er klassisk og behagelig takket være stretchmaterialet og elastikken i ermekantene; noen brukere opplever størrelsen som romslig.

Buksene er høye, og vest-modellen i fleece er veldig populær i stedet for de klassiske seler med harde spenner som er lett å klemme små fingre i. Didriksons forede regntøy gir den beste beskyttelsen mot regn og vind, samtidig som det er superenkelt å rengjøre med en våt klut!

Andre fordeler, i tillegg til at barnet ditt vil holde seg tørt og varmt selv på de slapseste snø- og gjørmadagene i barnehagen, inkluderer justerbare seler, elastikk i benkantene og avtagbare fotstropper.

Med dette regntøyet kan barnet ditt leke og utforske i regnet med full tillit og komfort. Vi anbefaler virkelig Didrikson Boardman som det beste forede regntøyet!

2. På andreplass kommer forede regntøyet fra Lindberg Fagerhult

Fordeler

 • God kvalitet
 • Nydelige mønstre og fine farger
 • Høy vannsøyle, 8 000 mm
 • Tilgjengelig fra 1-6 år

Ulemper

 • Ønsket flere farger

Spesifikasjoner

Mer om Lindberg regntøy Fagerhult

Lindbergs forede regntøy er den ultimate løsningen for barnet ditt på våte og kjølige dager. Et varmt tips er å droppe den klassiske vinterdressen på de virkelig slapsefulle dagene med snø som ligger som en klissete søle, og sandkassen er en eneste stor gjørme. Et foret regntøy er løsningen og et smartere alternativ! Dette fleecefôrede regntøyet fra Lindberg krysser av mange bokser for å holde våre små varme og tørre.

Lindbergs fleecefôrede regntøy imponerer med sin vanntetthet, med en vannsøyle på 8000 mm, noe som betyr at barnet ditt kan leke i regnet uten å bli vått. Det er laget av 100 % PU-materiale, som ikke bare er slitesterkt, men også enkelt å rengjøre.

Men det som virkelig setter dette regntøyet i en egen klasse, er at det er mykt, lett å bevege seg i, og har en vest i fleece i stedet for bare de klassiske bukseselene. Barnet vil elske den ekstra varmen og bevegelsesfriheten i dette regntøyet, og du kan være sikker på at de vil føle seg komfortable selv når det er både vått og kaldt ute.

Oppsummert er Lindbergs Fagerhult forede regntøy en pålitelig og praktisk følgesvenn for barnet ditt på regnværsdager. Det kombinerer komfort, funksjonalitet og kommer i herlige jordnære farger fra merket Lindberg, som er kjent for sin gode kvalitet. Et foret regntøy du garantert vil være fornøyd med!

3. På tredjeplass kommer forede regntøyet fra Nordbjørn Öckerö Fôret Regnsett

Fordeler

 • God pris
 • Beste billige foret regntøy
 • Fine farger
 • Myk og lett for barnet å leke i
 • Supergod med fleecevesten i buksa

Ulemper

 • Refleksdetaljer er tilgjengelige, men skulle ønske de var større og mer fremtredende

Spesifikasjoner

Mer om Nordbjørn Öckerö Fôret Regnsett

Nordbjørns Öckerö regnsett er et praktisk og pålitelig valg for våte dager. Dette regnsettet er laget av PU-materiale med sveisede sømmer, noe som gjør det vind- og vanntett. Med en imponerende vannsøyle på 8000 mm kan du stole på at barnet ditt holder seg tørt selv i kraftig regn.

Det beste med dette regntøyet er hvor mye bevegelsesfrihet det gir barnet! Den er supermyk og lett å leke i på førskolen eller hjemme. Regnsettet har også en avtagbar hette, som gir fleksibilitet i ulike værforhold.

Elastiske fotstropper og polyesterfôr på innsiden gir komfort og bevegelighet, selv under regntunge lekeaktiviteter. I tillegg er det enkelt å vedlikeholde, da det kan maskinvaskes ved 40°C.

Nordbjørns Öckerö regnsett kombinerer funksjonalitet med stil, og er et must-have for aktive barn som elsker utendørs eventyr, uansett vær. Som vanlig imponerer Nordbjörn med sine fantastiske farger og mønstre!

Kjøpsguide – Beskyttelse i alle værforhold

For å holde barna varme og tørre på de regnfulle dagene høsten og vinteren kan by på, er forede regndresser for barn det ultimate valget. Disse praktiske plaggene er ikke bare funksjonelle, men også komfortable for små eventyrere. I denne artikkelen vil vi utforske fordelene med forede regndresser for barn og hvorfor de er en uunnværlig del av hvert barns garderobe, både hjemme og i barnehagen!

Praktiskt og lett å rengjøre

En annen praktisk grunn til å investere i en foret regndress er enkelheten når det gjelder vedlikehold. De fleste forede regndresser kan enkelt vaskes og tørkes, og de beholder sine vanntette egenskaper selv etter vask. Dette gjør dem til et bærekraftig valg som kan brukes om og om igjen.

Vær imidlertid alltid nøye med å sjekke vaskeanvisningene på barnets forede regndress. Det anbefales nesten alltid å kun tørke av regndressen med en fuktig klut med lunkent vann. I de fleste tilfeller er dette tilstrekkelig. Dette er en stor fordel og pluss! En klassisk helldress for barn er vanligvis mye vanskeligere å få tørr og ren hvis den har vært i søle eller gjørme i løpet av dagen.

Finn best i test forede regntøy hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test forede regntøy hos oss på Testjakt.no!

Stil og farge

Forede regndresser for barn finnes i mange forskjellige farger og mønstre, noe som gjør dem til et morsomt og stilig tillegg til barnas garderobe. Ditt barn kan velge sin favorittfarge og føle seg komfortabel og selvsikker i regnet. Et tips er å la barn fra 2 år og oppover være med på å bestemme fargen på sin nye regndress. Dette gjør det både morsommere å bruke og enklere for barnet å kjenne igjen hvis det skal brukes i barnehagen.

Hva er vannsøyle?

Jo høyere vannsøylen er, desto bedre er materialets evne til å motstå vann. Hvis et stoff har en vannsøyle på 5 000 mm, betyr det at det kan motstå trykket fra en vannsøyle som er 5 000 mm høy før det begynner å lekke. Jo høyere vannsøylen er, desto mer vanntett er materialet, og desto bedre er det for å holde deg tørr i regnet.

For mer pålitelig beskyttelse i kraftig regn og våtere forhold, anbefales det å velge regnklær med en vannsøyle på minst 5 000 mm eller høyere.

Oppsummering

Forede regndresser for barn er en uunnværlig del av deres garderobe, spesielt for de små eventyrerne som elsker å leke utendørs uansett vær. Disse plaggene tilbyr en kombinasjon av vanntett beskyttelse og isolasjon for å holde barna tørre og varme i alle værforhold. I tillegg er de komfortable, holdbare og tilgjengelige i en rekke forskjellige farger og mønstre, noe som gjør dem til et populært valg blant både barn og foreldre. Så neste gang regnskyene ruller inn, ikke vær redd for å la barnet ditt utforske verden – med riktig foret regndress er de klare for hva som helst som måtte komme deres vei!

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 14/09/2023 •  9 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test