Beste CC-Cream For Den Perfekte Basen (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilken CC-cream som er best i test ifølge vårt testpanel!

I CC-krem står CC for “Color Correcting”, og dette makeupproduktet kombinerer det beste fra både hudpleie og sminke. CC-krem er ikke bare en foundation; det er en alt-i-ett-løsning som jevner ut hudtonen, skjuler ujevnheter og gir en naturlig glød samtidig som den pleier huden din.

Det som gjør CC-krem så spesiell, er dens evne til å korrigere hudtonen, redusere rødhet og gi en jevnere hudtekstur. Resultatet er en base som føles frisk og naturlig, og ifølge flere brukere gir den også en mer naturlig finish enn bruk av foundation.

Den lette konsistensen gjør den perfekt for daglig bruk, samtidig som de fleste varianter tilbyr SPF-beskyttelse. Oppdag våre tre testvinnende CC-kremer som du absolutt bør vurdere å investere i hvis du leter etter den perfekte sminkebasen!

1. Vinner og best i test ble IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ SPF50+

Fordeler

 • Inneholder kollagen, peptider, hyaluronsyre mm.
 • Gir et naturlig resultat
 • Jevner ut fine linjer og reduserer synligheten av porer
 • Huden din får en magisk glød
 • Har egenskaper som et serum, dagkrem og foundation, alt i ett produkt!
 • Inneholder SPF

Ulemper

 • Du må være godt fuktet for at makeupen din ikke skal sprekke

Spesifikasjoner

Mer om IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ SPF50+

IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ Cream med SPF 50+ lever virkelig opp til sitt rykte som en favoritt og bestselger. Dette allsidige produktet fungerer som en dagkrem, serum og primer i ett, noe som gjør den til en ny favoritt i baderomsskapet og sminke-rutinen din.

Denne bestselgende cc-cream er utviklet i samarbeid med hudpleieeksperter og dermatologer, noe som tydelig vises på ingredienslisten. Den imponerer med en kraftig kombinasjon av kollagen, hyaluronsyre og vitaminer A, B, C og E. Resultatet er en jevn og naturlig look som også reduserer synligheten av porer, fine linjer og fargeforskjeller i huden. Den byggbare dekningen og fargekorreksjonsegenskapene gjør den til et uunnværlig alt-i-ett produkt for en strålende og vakker hud. Et MUST for deg som vil ha den beste cc-cream på markedet!

2. På andreplass kommer By Terry Moisturizing CC Cream

Fordeler

 • Ergiebig, prisgunstig produkt som varer lenge
 • Gir et utrolig naturlig resultat
 • Huden din ser frisk og fresh ut
 • Påføringen er enkel, og konsistensen er tynn

Ulemper

 • Ikke helt dekkende resultat for deg som ønsker det

Spesifikasjoner

Mer om By Terry Moisturizing CC Cream

By Terrys CC-cream er en lett farget og fuktighetsgivende sminkebase som kombinerer hudpleie med sminke, en uslåelig kombinasjon! Den høyteknologiske formelen gjør underverk for huden og gir tydelig korrigering og jevner ut hudtonen. Samtidig føles den fortsatt naturlig med lett dekke.

By Terrys cc-cream passer spesielt godt for tørr hud og finnes i tre nyanser som tilpasser seg forskjellige hudtoner: CC Nude for lys hud, CC Natural for lys til medium og CC Beige for medium hudtone. Den ikke-oljete konsistensen gir en behagelig og rask påføring som går på null komma niks, en rask løsning selv for den mest stressede småbarnsmammaen. Hvis du kun skal bruke ett sminkeprodukt, anbefales cc-krem! Du får på kort tid en jevnere hudtone med herlig glød!

Bruk cc-cream alene etter serum og dagkrem, eller i stedet for foundation. Påfør enkelt med fingertuppene, børste, svamp eller beautyblender. For deg som har råd til å bruke litt mer penger på sminke og hudpleie, vil vi virkelig anbefale denne populære cc-kremen som er en ekte favoritt!

3. På tredjeplass kommer Lumene CC Color Correcting Cream SPF20

Fordeler

 • Utrolig prisgunstig cc-krem
 • Mange skjønnhetsprisvinnere
 • Perfekt for en “my skin but better”-look
 • Naturlig resultat som kan bygges opp ved behov
 • Inneholder SPF

Ulemper

 • Du bør bruke en primer før påføring for å unngå at produktet legger seg i fine linjer

Spesifikasjoner

Mer om Lumene CC Color Correcting Cream SPF20

CC Color Correcting Cream leverer en imponerende, naturlig sminkebase med letthet og medium dekkegrad. Den er beriket med pleiende ingredienser som ikke bare gir en jevn hudtone, men også et resultat med en frisk herlig glød. Den perfekte sminkebasen for daglig bruk!

Den lette konsistensen påføres smidig med beautyblender, børste eller fingrene. Du kan velge å øke mengden og skjule eventuelle ujevnheter samt rødhet for umiddelbart feilfritt og pent resultat. Lumene cc-krem fukter huden i opptil åtte timer, noe som gjør den perfekt for hverdagens sminke.

Andre store fordeler med Lumenes cc-krem er at den gir beskyttelse mot UVA- og UVB-stråling med SPF 20. Det er flere nyanser å velge mellom for å finne den perfekte for akkurat din hudtone. Ikke glem at du alltid kan blande to forskjellige nyanser (eller flere) for å få fram din “perfect match”.

Kjøpeguide – Velg riktig cc-cream

Når du kjøper en cc-cream, er det første steget å gjøre en hudanalyse. Identifiser hudtypen din, enten det er tørr, fet, kombinert eller normal. Forskjellige CC-creams er tilpasset for å passe ulike hudtyper.

Hvis du har spesifikke hudproblemer, som rødhet, ujevnheter eller mørke flekker, bør du se etter en CC-krem som tilbyr korrigering for disse spesifikke problemene.

Finn best i test cc-cream hos oss på Testjakt.no!

Fuktighet, fuktighet og mer fuktighet

Du oppnår det perfekte resultatet fra din cc-krem først når huden din er fuktet. Tørr hud har en tendens til å få selv de dyreste sminkeproduktene til å sprekke, rulle av eller legge seg i linjer og porer. A og O for en feilfri finish er å starte med grunnlaget og forarbeidet.

Vi anbefaler at du først bruker et serum, en dagkrem og deretter en primer. Vær også nøye med å gi sminke og fuktighet litt tid. En vanlig feil mange gjør er å ikke la hver produkt synke inn i huden før neste produkt påføres.

Hvor mye dekning trenger du?

Bestem hvilket nivå av dekning du ønsker. Hvis du foretrekker lett dekning, velg en CC-cream med lett dekkegrad. Hvis du trenger mer dekning, se etter en produkt med medium til full dekning. Et alternativ er å velge en BB-krem som har litt mindre dekning enn CC-kremen. Neste steg for full dekning er en foundation.

Du kan også påvirke dekkegraden ved mengden produkt du påfører. Vær alltid økonomisk med produktet; det er alltid enklere å legge til mer enn å over-påføre fra start. Over-påføring gir et unaturlig og kaket resultat, noe som ikke er ønskelig.

CC-cream med SPF

CC-kremer inkluderer ofte solbeskyttelsesfaktor (SPF). Velg en med tilstrekkelig høy SPF for å beskytte huden din mot solens skadelige stråler.

Hudpleiende egenskaper

Hvis du leter etter et produkt som kombinerer sminke med hudpleie, se etter en CC-krem med ekstra fordelaktige ingredienser, som antioksidanter, fuktighetsgivende stoffer eller “anti-age”-egenskaper.

Sjekk ingrediensene

Hvis du har sensitiv hud eller er allergisk mot visse stoffer, sørg for å lese ingredienslisten nøye for å unngå potensiell irritasjon og ubehagelige reaksjoner. Ved å nøye vurdere disse faktorene og teste produktet på et lite område først, kan du finne den CC-kremen som best passer din hud og dine behov.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 15/12/2023 •  7 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test