Beste Elbiler For Barn Som Liker Kjøretøy (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke elbiler til barnet ditt som er best i tester ifølge vårt testpanel!

Et el kjøretøy til barn er et morsomt innslag til aktivitet ute. Kjøretøyene kan være alt fra en scooter til en traktor. Selvsagt i en passende størrelse til de små. De går på batteri og lades enkelt opp.

Et godt el kjøretøy til barn må treffe på flere punkter. Det må være underholdende, ha et flott design, og være trygt for barnet å bruke. Her har vi funnet de fem beste el kjøretøyene til barn.

1. Vinner og best i test ble Volvo S90 Elbil

Fordeler

  • Autentiske detaljer
  • Lys og lyd

Ulemper

  • Smale seter

Spesifikasjoner

Mer om Volvo S90 Elbil

Når det kommer til el kjøretøy til barn er dette en elbil som scorer høyt. Bilen har et autentisk utseende, er utstyrt med realistiske detaljer og kan kjøres både fremover og bakover. For ekstra underholdning kan bilen også spille av musikk via USB, TF-kort eller MP3.

I dette el kjøretøy til barn er det plass til to stykker, og dørene kan åpnes på begge sider. Bilen kan styres manuelt av barnet, eller med en fjernkontroll av en voksen. Dette gjør det mulig å styre bilen trygt både inne og ute.

2. På andreplass kommer Volvo XC90 Kinetic Elbil

Fordeler

  • Tøft utseende
  • Komfortabel å kjøre

Ulemper

  • Lang ladetid

Spesifikasjoner

Mer om Volvo XC90 Kinetic Elbil

Dette er beste el kjøretøy til barn i premium klassen. Denne elbilen har et tøft utseende, er stor og robust. Bilen kan kjøres forover og bakover manuelt, og kan også styres med en fjernkontroll. En perfekt bil å cruise rundt i.

I denne el kjøretøy til barn test er dette et virkelighetstro kjøretøy med flere detaljer fra virkeligheten. Både dører og panser kan åpnes, og bilen har både lys og lyd. En tøff bil som byr på mye underholdning både inne og ute.

3. På tredjeplass kommer Nordic Play Elbil McLaren 720S

Fordeler

  • Lyd og lys
  • Spill din egen musikk via AUX
  • Foreldre kan styre og kjøre bilen ved hjelp av en fjernkontroll

Ulemper

  • Koster mye

Spesifikasjoner

Mer om Nordic Play Elbil McLaren 720S

Elbilen fra Nordic Play i form av en McLaren er drømmen til mange barn og også et hemmelig ønske fra mange foreldre.Denne luksuriøse elbilen tar barnet ditt rundt med stil. I elbilen kan han eller hun velge mellom ulike musikkspor og lydeffekter. Hvis du heller vil koble til din egen telefon for å velge din egen musikk, er dette ikke noe problem, bare bruk den medfølgende AUX-kabelen.

Det er tre forskjellige gir og også revers, noe som gir barnet ditt en herlig realistisk følelse av å kjøre en ekte bil. Er barnet ditt fortsatt litt lite til å kjøre elbilen alene, kan du som forelder styre den via en fjernkontroll, barnet ditt kjører da bare med og kan sitte og venne seg til følelsen av å kjøre McLaren. Hastigheten kan nå sikre 5 km/t.

Det er ingen tvil om at denne litt mer luksuriøse elbilen fort vil bli et blikkfang i området der du bor. En elbil er noe mange foreldre mener er et av barnas mest verdsatte leker. Tar du godt vare på det, kan det gis videre i familien eller omgangskretsen.

Kjøpguide – Velg det rette el kjøretøy til barn

Et el kjøretøy passer best til eldre barn, fra 3 år og oppover. Før det kan barna underholde seg med en lær- å- gå vogn. Små barn kan også sitte på med eldre søsken i en elbil.

Når du skal velge et kjøretøy til barnet er det derfor greit å tenke på hvem som skal bruke det, og om det skal være plass til flere. Kjøretøyet må også være stabilt og trygt for barna å bruke.

Trygt og stabilt

For at et el kjøretøy skal kunne brukes av barn må det være trygt å bruke. Det må være stabilt, slik at barna sitter trygt og kjøretøyet ikke tipper. For en trygg kjøretur må hastigheten også være tilpasset ganghastighet.

Et trygt og stabilt kjøretøy er morsomt å bruke. Barn finner underholdning i å kjøre rundt uten å skade seg. Og med kjøretøy som møter forskriften kan foreldre være trygge på at kjøretøyet ikke er farlig å bruke for barna.

Finn best i test elbiler hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test elbiler hos oss på Testjakt.no!

Brukervennlig

Disse kjøretøyene er ment for barn over 3 år, og må derfor være enkle å bruke for disse barna. Et kjøretøy som er enkelt å bruke blir brukt, og det uten å mase på foreldre.

Et brukervennlig kjøretøy er enkelt å sette i gir og styre i riktig retning. De fleste kommer med to gir, fremover og bakover. Enkelte har tre gir, med to hastigheter for fremover.

Høy kvalitet

Når barn kjører elbiler vil de krasje i både vegger og møbler. Et kjøretøy av høy kvalitet vil tåle både knall og fall uten store skader på hverken møbler, gulv, vegger eller selve kjøretøyet.

Et el kjøretøy av høy kvalitet har også en lengre holdbarhet. Det kan brukes av flere barn, og kan gi glede i flere år fremover. Et tips er å investere litt ekstra for økte kvaliteten.

Når trenger du å bruke et el kjøretøy til barn?

I denne el kjøretøy for barn test har vi funnet frem de fem beste kjøretøyene på markedet som er tilpasset barn. Dette er kjøretøy av høy kvalitet som scorer på realistisk design og fine detaljer. Kjøretøyene er også trygge å bruke.

Kjøretøyene som er inkludert i denne best i test oversikten er alle kjøretøy med sertifisering fra EU. De er med andre ord trygge å bruke for barna de er beregnet fort. Kjøretøyene skal likevel kun brukes under tilsyn av voksne.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 26/02/2024 •  7 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test