Hjem & Husholdning

Foodprosessor Test [De 5 Beste 2021] » Sammenlign tester av foodprosessorer

Vi har funnet de beste foodprosessorene på markedet i 2021. En god kjøkkenmaskin hjelper deg med alle de kjedelige, tunge og tidkrevende arbeidsoppgavene på kjøkkenet, som for eksempel å hakke, skrelle, mose, elte og kna. Med en god foodprosessor kan du enkelt lage mat til hele familien eller til mange gjester på bare et øyeblikk. Les vår omfattende test og finn den kjøkkenmaskinen som passer best til dine behov og din lommebok.

Det beste med foodprossesorer er at den erstatter en rekke andre kjøkkenmaskiner. Du vil ikke lenger trenge en separat miksmaster, blender eller stavmikser. Med en foodprosessor får du en maskin som gjør alt, og sparer både plass, tid og penger. Mulighetene er mange. Du kan både juice grønnsaker, bær og frukt og lage sunne og friske smoothies med eller uten isbiter. Lag varme supper, sauser og majones, eller til og med smør! Les vår foodprosessor test og finn maskinen som passer best for deg.

De 5 beste foodprosessor på markedet akkurat nå

1. Bosch MCM3501M Multitalent Sort

Denne foodprosessor best i test fra Bosch er en multifunksjonell og flott maskin i svart og rustfritt stål. Å lage mat blir ikke enklere! Med denne kraftige maskinen har du alle kjøkkenredskaper på ett og samme sted. Du kan vispe, hakke, blande, male og skive, og du får et utmerket resultat hver gang. Det følger med en blender slik at du kan lage oppfriskende shakes og smoothies. Denne foodprosessoren har også en funksjon for enkel og rask maling av blant annet kaffe og krydder.

Bosch sin maskin er produsert med en kraftfull motor på 800 watt som klarer de fleste utfordringer på kjøkkenet. Den kommer med to hastighetsinnstillinger og pulsfunksjon, som lover gode resultater. Dette er én av de beste foodprosessor i sin prisklasse. Du får med en bolle på 2,3 liter som også inkluderer lokk og stapper. Tilbehøret er holdbart og har høy kvalitet. Bosch MCM3501M er videre enkel å rengjøre, da alt tilbehør kan vaskes i oppvaskmaskin. Selve maskinen vaskes lett over med en fuktig klut.

Fordeler

 • Lettstelt
 • Kraftig maskin

Ulemper

 • Noe lavere ytelse

2. Magimix CS Foodprosessor 5200 XL

Magimix CS Foodprosessor 5200 XL er produsert med en sterk og stillegående induksjonsmotor som er koblet direkte på maskinen. Dette gjør at du er garantert en optimal overføring av kraft. Motoren arbeider med kun én hastighet, og regulerer selv effekten ut fra hvilket arbeid som skal utføres. Dette enkle motorsystemet gir en unik driftssikkerhet og brukervennlighet. Denne kjøkkenmaskinen har mye forskjellig tilbehør som er enkelt å montere og lett å rengjøre. Den også kommer med kniver som er produsert av fransk kvalitetsstål.

Bollene som følger med er laget av polykarbonat, og den minste bollen kan brukes i mikrobølgeovn. Alle deler som følger med er enkle å rengjøre, da de tåler oppvaskmaskin. Du kan fint bruke maskinen som en blender og du kan både knuse is og lage kald milkshake. Dette er en foodprosessor av høy kvalitet som du kommer til å ha glede av i mange år. Maskinen rommer hele 3,6 liter, og har en deigkapasitet på 1,2 kilo. Den har derimot ingen miksmaster blant tilbehøret.

Fordeler

 • Mye tilbehør
 • Mange smarte funksjoner

Ulemper

 • Høyere pris
 • Ingen miksmaster

3. Philips Avance Collection HR7778

Philips Avance Collection HR7778 er en praktisk foodprosessor som kan by på hele 32 funksjoner. Maskinen har blant annet dobbel ballongvisp i metall, i tillegg til en sterk og smidig deigkrok. Denne er også laget av metall, slik at du kan lage den perfekte deigen. Det følger med ulike knivenheter for å mikse og blande. Maskinen har også en automatisk en-knappfunksjon for deig, is og visp, som automatisk stiller inn motorhastigheten. Dette er en flott maskin med fleksible bruksmuligheter som også kommer med en stor tilbehørspakke.

Philips Avance Foodprosessor har en skål som rommer 3,4 liter, og et kompakt design som gjør den enkel å oppbevare. Maskinen har hele 12 innstillinger for hastighet, og tre automatiske knapper. Slik får du optimale resultater ved visping av krem, elting av deig og knusing av is. Du får med både saftsentrifuge, blender og sitruspresse. Slik kan du enkelt lage både juice og ulike typer av forfriskende smoothies. Det er lett å rengjøre denne maskinen, da alle medfølgende tilbehørsdeler kan vaskes i oppvaskmaskin.

Fordeler

 • Mange tilbehør
 • Enkel rengjøring

Ulemper

 • Høyt strømforbruk

4. Bosch MCM3110W Multitalent Hvit

Bosch MCM3110W er pålitelig og stabil foodprosessor. Med denne får du all den hjelpen du trenger på kjøkkenet, både til hverdag og fest. Denne gode maskinen fra Bosch har en effekt på 800 watt, to hastighetsinnstillinger og pulsfunksjon. Du får med mye tilbehør, slik at du både kan hakke, vispe, snitte, rive og røre. Den medfølgende skålen er fri for BPA og har et volum på opptil 2,3 liter. Du får også med lokk, en multifunksjonskniv, en nedstopper, en vendbar raspeskive og også en vendbar skjæreskive.

Denne foodprosessoren har en smart sikkerhetsfunksjon, slik at maskinen ikke kan starte uten at lokket er satt på korrekt i låseposisjon. Det er ingen grunn til å bekymre deg for at rengjøringen skal være slitsom og vanskelig, da alt tilbehøret med unntak av kniven kan vaskes i oppvaskmaskin. Du kan oppbevare tilbehøret i den medfølgende boksen for å spare plass. Denne foodprosessoren har et moderne og kompakt design som passer både på små og store kjøkken. Dette er en brukervennlig foodprosessor som gir deg perfekte resultater hver gang.

Fordeler

 • Pålitelig og stabil
 • To hastigheter
 • Pulsfunksjon

Ulemper

 • Veier mye

5. KitchenAid 5KFP1335

KitchenAid 5KFP1335 er en helt ny foodprosessor med mange brukervennlige funksjoner. Maskinen har hele seks innstillinger når det gjelder tykkelse på kutting, og kutteskiven kan justeres fra utsiden, i likhet med kuttekontrollen. Denne solide kjøkkenmaskinen har to forskjellige hastigheter og en smart pulsfunksjon. KitchenAid 5KFP1335 har en stillegående og solid induksjonsmotor. Av tilbehør får du med en 3,1 liter arbeidsskål og en 950ml miniskål. Maskinens skåler kan stables, som også lar deg oppbevare den på en enkel og ryddig måte, enten i skap eller på kjøkkenbenken.

Du får også med en oppbevaringsboks til alt tilbehøret, som gjør det enda enklere å lagre maskinen. Med den vendbare riveplaten, kan du velge mellom fin eller grov rivning. Den solide deigkroken elter alle typer deig. Maskinen er videre utstyrt med både en kutteadapter, en drivadapter og en skiveadapter som passer inn i hverandre. Også dette er praktisk i forhold til plassering. Den allsidige universalkniven hakker, blender og skjærer på få sekunder. Ved kjøp av denne maskinen, får du en solid foodprosessor som du vil ha glede av i flere år.

Fordeler

 • Høyere pris

Ulemper

 • Plassbesparende og elegant
 • Mye tilbehør
Beklager, vi fant ingen gjeldende pris for dette produktet.

Kjøpsguide | Hva skal du tenke på ved kjøp av foodprosessor?

Det finnes et bredt utvalg av ulike foodprosessorer og kjøkkenmaskiner på markedet, og det er ikke alltid så lett å vite hva man skal se etter. Vi anbefaler deg å tenke gjennom hvilke behov du har på forhånd. Slik vil det bli lettere å finne en maskin som er godt tilpasset akkurat dine behov. Deretter kan du velge den beste maskinen ut fra dine behov, og finne en i den prisklassen du ønsker.

Tilbehør

Alle kjøkkenmaskiner kommer med et større eller mindre utvalg av tilbehør. Det første du bør tenke på er hvilket utstyr du faktisk trenger. Tenk over hva du bruker mest. Om du er glad i smoothies og supper, bør du investere i en foodprosessor med en god blender og pulsfunksjon. Dersom du baker mye, bør du velge en maskin med stor bolle og solid eltekrok. Også antall innstillinger er relevant.

Enkel rengjøring og oppbevaring

De færreste liker å rengjøre kjøkkenmaskinen etter bruk. Velg derfor en kjøkkenmaskin som har avtagbare deler som kan vaskes i oppvaskmaskin. Slik slipper du mye frustrasjon og arbeid. Du bør også tenke på hvor mye plass maskinen tar når den ikke er i bruk. Særlig om du har et lite kjøkken bør du velge en maskin med deler som lett kan stables. Noen modeller kommer også med praktiske oppbevaringsløsninger.

Brukervennlighet og pris

Velg en kjøkkenmaskin som er enkel å bruke. Den bør være lett å sette sammen, i tillegg til å være enkel å betjene underveis i matlagingen. Det er en stor fordel om også bruksanvisningen er lett å forstå. Ta sikte på å finne den beste kjøkkenmaskinen innenfor ditt budsjett. Dersom du skal bruke maskinen kun en sjelden gang, trenger du kanskje ikke den dyreste modellen.

Beste foodprosessor test | Konklusjon

I denne guiden har vi sett på noen av de mest populære kjøkkenmaskinene som finnes på markedet i dag. Vi har gått igjennom flere foodprosessorer i ulike prisklasser fra kjente merker og leverandører. Vi håper å gjøre ditt valg lettere med denne testen, slik at du kan velge en foodprosessor som du blir fornøyd med og kan ha glede av i mange år.

Her kan du finne nyttig informasjon om populære kjøkkenmaskiner med ulike funksjoner, tilbehør og ytelse, men felles for alle er at de er av god kvalitet og anbefalte produkter innen sin prisklasse. Klikk deg gjerne videre til butikkene for å finne enda mer informasjon om produktene. Vi håper du har hatt god nytte av denne testen. Dersom du har spørsmål eller kommentarer, ikke nøl med å legge igjen en kommentar nederst på siden.