Beste UV-telt [Topp 3 2021]

Innlegget inneholder reklame gjennom annonseringskoblinger.

Sommer og sol betyr en økning av UV stråler. Vi har testet flere og funnet de beste uv-telt på markedet. I vår test uv telt har vi sett på solbeskyttelse, brukervennlighet og pris. Vinneren av vår test UV telt var iPlay UV-telt lysegrå takket være solbeskyttelse faktor UPF40 +, stilrent design pluss at det er enkelt å ta med seg og sette opp alene i løpet av noen få sekunder.

På andreplass i testen finner vi UV telt UPF50+ fra Swimpy i fargen sommerblå. Dette er testens dyreste telt, men har den høyeste UV beskyttelsen. Teltet er brukervennlig, enkelt å sette opp og har praktisk oppbevaring. På tredjeplass finner vi UV-telt fra Lekia. Dette teltet har den laveste UV beskyttelsen, men en god størrelse og enkelt oppsett.

BEST I TEST
Vinneren og best i test er UV-telt Lysegrå fra iPlay
UV-Telt iPlay
  • God beskyttelse til en rimelig penge!
GODT VALG
På andreplass i testen kommer UV Telt UPF50+ fra Swimpy
SWIMPY UV-Telt
  • Brukervennlig telt med den beste UV beskyttelsen!
På tredjeplass kommer et UV telt fra Lekia
LEKIA UV-Telt
  • Beskytter mot solens stråler og gir behagelig skygge!

Fordeler

Ulemper

Årets beste UV-telt er iPlay UV-telt i fargen lysegrå. Dette er et UV-telt som gir UPF40+ UV beskyttelse, testens nest beste beskyttelse. Teltet er enkelt å montere, teltknagger følger med for sikker festing og har god plass. UV-teltet fra iPlay passer for barn fra tre år og oppover. I UV telt baby test er UV-teltet fra iPlay et alternativ, men teltet passer best for barn fra tre år og oppover.

iPlay UV-telt er ikke bare vinner av testen, men også det rimeligste teltet i testen. For under 200 kroner får du et veldig godt telt som passer for barna i familien. Teltet passer like godt for avslapping i hagen som for skygge på stranda.

Det beste uv-telt iPlay UV-telt måler 220 x 110 x 110 cm. Dette gir god plass til flere barn. Teltet har også to praktiske lommer på innsiden for oppbevaring. Inkludert i pakken får du et telt, tre teltstenger og fire teltplugger. Kjøper du dette får du alt du trenger for en sikker montering av UV teltet.

🛒 De beste prisene vi fant for UV-Telt iPlay

Last updated: 2021-07-05 13:08:08

Fordeler

Ulemper

På andreplass i vår beste uv-telt test finner vi UV Telt UPF50+ fra Swimpy. Dette teltet har den beste UV beskyttelsen av alle, UPF50 +. Men på grunn av pris og manglende teltpinner kommer den inn som nummer to. Dette er et telt som er enkelt å frakte med seg i oppbevaringsbagen og like enkelt å sette opp i hagen som på stranda.

UV Telt UPF50+ fra Swimpy kommer i fargen sommerblå og har et friskt design. Fordelen med dette teltet er at det ikke medfølger noen stenger, teltet har ståltråder som holder teltet oppe. Dette gjør det enkelt å sette opp teltet og ta det ned igjen helt på egen hånd.

UV Telt UPF50+ fra Swimpy koster i underkant av 350 kroner og er dermed den dyreste i testen. Samtidig gir teltet også den beste beskyttelsen av de alle. Med i pakken får du et UV-telt med ståltråd ramme, oppbevaringsbag og instruksjoner for hvordan sette opp teltet.

Beklager, vi fant ingen produkter akkurat nå.

Fördelar

Ulemper

UV-telt fra Lekia havner på en tredjeplass i vår beste UV-telt test. Dette teltet har testens laveste UV beskyttelse, men gir fortsatt god beskyttelse. Dette teltet er høyere, og gir god plass for eldre barn. Det medfølger også en oppbevaringsbag som gjør det enkelt å oppbevare teltet og ta det med på tur.

UV-teltet fra Lekia tilbyr en frisk farge med sitt blå design. Teltet er også romslig og høyere enn de andre i testen. Teltet passer derfor godt til eldre barn som ønsker skygge fra solen. Med den praktiske oppbevaringsposen kan teltet fraktes med på turer i skog og strand.

Lekia sitt UV-telt måler 165 x 150 x 100 cm og passer best for barn over 3 år. Med sin UV30 + beskyttelse gir teltet god beskyttelse for solen, men det er ikke den beste. Likevel er dette bedre enn ingenting, og teltet gir god nok beskyttelse fra solen.

🛒 De beste prisene vi fant for Lekia UV-Telt

Last updated: 2021-07-05 13:08:12

Hvordan velge det beste teltet for deg

Når det kommer til å velge det beste produktet har vi sett på forskjellige kvaliteter som er viktige. I tillegg til beskyttelse mot solen, bør teltet tilfredsstille visse standarder tilknyttet brukervennlighet, design, størrelse og eventuelt også muligheten til sette opp og slå sammen alene.

Når det kommer til hvordan velge det riktige teltet er det flere områder i fokus. UV-telt skal gi god beskyttelse, ha god kvalitet og design, og samtidig ha en pris innenfor rimelighetens grenser. Da dette er UV-telt som benyttes av barn skal det være et sikkerhet produkt som du må kunne stole på.

Montering

Teltet skal være enkelt å sette opp og pakke sammen. Om man har med seg unger på stranden kan det være mye å tenke på som smøring av solkrem, skifting og å finne et passende sted å være. Da er det viktig at det ikke krever for mye tid og krefter å sette opp teltet for at det skal være verdt å ta med.

Det er også viktig at teltet skal takle det røffe klimaet langs sjøen. Sjøen er kjent for å tære ned ting raskt, og det er viktig at teltet kan motsette seg dette. Det er også viktig at kvaliteten på teltet er høyt ettersom det koster en del og man skal derfor kunne forvente at alt fungerer slik det skal.

Kvalitet

Et UV-telt er designet for å beskytte barn og unge fra UV-strålene fra solen. Det er derfor viktig at teltet er av en viss kvalitet. Samtidig skal kvaliteten også matche prisen du betaler. Når du betaler mer for et produkt ligger det en forventning om at dette skal være bedre.

UV-telt skal ha en god kvalitet, men det skal også ha en overkommelig pris. Skal du først kjøpe et telt er det viktig å se på hvilken beskyttelse du får, og hvilket materiale teltet er laget av. Prisen må også være overkommelig, slik at alle familier kan investere i et UV-telt.

Beskyttelse

En av hovedgrunnende for å kjøpe et UV telt er for å beskytte dine små fra UVA og UVB stråler som er skadelige og kan forårsake forbrenninger. Det betyr ikke at man burde droppe solkremen, men at det er et fint sted for de små å slappe av i skyggen.

De ulike UV teltene kommer med forskjellig grad av UV beskyttelse. Denne kan sammenlignes med solkrem. Du har faktor 30+, 40+ og 50+ hvor sistnevnte er den beste. Bor du et sted med mye sol eller skal på ferie til sydligere strøk er høyere UV beskyttelse nødvendig.

Størrelse

Hvem som skal bruke teltet dikterer hvor stort teltet skal være. Og husk, barn vokser veldig fort. Kjøper du et UV-telt til en baby bør du kjøpe et telt som vil vare, men som ikke er for stort for den lille. Er barnet tre år kan du kjøpe et større telt til å begynne med.

UV-teltene kommer i forskjellige størrelser og former. Noen er avlange og lave, andre er mer firkantet og høye. Hvor mye plass du har i hagen eller på verandaen vil også påvirke hvor stort telt du kan kjøpe. Mindre telt er også enklere å ta med seg ut på reise.

Spørsmål og svar om UV-Telt

Nei, det anbefales ikke å vaske telt duken i maskin, men frykt ikke, diverse søl kan vaskes av med en våt klut. Et UV-telt har et slitesterkt materiale som skal tåle litt søl.

Det finnes forskjellige monteringsmetoder, enten settes det opp som et vanlig telt med teleskopiske teltstenger og knagger, eller så åpner de seg selv når de tas ut av posen. Instruksjoner følger med.

Dette avhenger av hvilket telt du kjøper. Du finner telt med UV beskyttelse 30+, 40+ og 50+. Hvor stor grad av beskyttelse teltet har skal være tydelig opplyst om på pakken i butikken og annonsene på nett.

Måleenheten UPF (Ultraviolet Protection Factor ) er relativt ny og ble laget spesielt for solbeskyttende stoffer. En UPF på 50 blokerer ut 98 % av UV stråler .

Hvorfor kan du kjøpe de beste UV-telt?

UV-telt gir god beskyttelse ute i solen, og er et fint sted for barn å slappe av ute. Det er også gøy med telt. UV-telt med oppbevaringsposer er også enkle å ta med seg ut på tur, slik at barna kan få skygge fra solen både hjemme i hagen og på stranda. Husk at selv om UV-telt gir god beskyttelse så skal ikke solkremen droppes.

Testjakts liste over de beste UV-telt

  1. iPlay
  2. Swimpy
  3. Lekia

iPlay har et bredt utvalg av UV-telt, både i farge og størrelse. Dette er et trygt telt til en rimelig penge som gir god beskyttelse. Swimpy gir en høyere UVbeskyttelse, men koster også mer. Lekia tilbyr et telt som passer for eldre barn, men gir også en lavere UV beskyttelse. Alle teltene i denne testen gir god beskyttelse mot UV stråler, er brukervennlige og fungerer godt for barnefamilier.

Legg igjen en kommentar