Beste Stelleveskene For Alt Babyen Din Trenger (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilken stelleveske er best i tester ifølge vårt testpanel!

En god stelleveske har plass til alt utstyret du har behov for, passer til alle typer vogner og henger godt fast på tur. Bruk denne oversikten for å finne stellevesken som passer deg og ditt behov.

Utvalget av stelleveske er stort, med flere ulike typer modeller og praktiske løsninger. Store rom for tepper og klesskift, samt mindre lommer med plass til flasker kommer godt med når man er på tur med den lille.

1. Vinner og best i test ble stelleveske fra Skip Hop Duo Signature

Fordeler

 • Praktiske løsninger
 • Pent design

Ulemper

 • Upersonlig

Spesifikasjoner

Mer om Skip Hop Duo Signature

Dette er en stelleveske som er pen å se på, med har praktiske løsninger og god plass til oppbevaring. I det store hovedrommet er det plass til både stellematte, flere klesskift, bleier og flasker. De små lommene på utsiden gir deg lett tilgang til nødvendig tilbehør.

Det er ikke bare lommene på stellevesken som er praktiske. Vesken har lett tilgjengelige håndtak som gjør det mulig å bære vesken i hånden, over skulderen eller på vognen. I tillegg er skulderreimen justerbar, slik at du får en stelleveske som passer deg.

2. På andreplass kommer stelleveske fra Petite Chérie Fantaisie

Fordeler

 • Fargerik og personlig
 • Romslig
 • Plassbesparende

Ulemper

 • Litt få lommer

Spesifikasjoner

Mer om Petite Chérie Fantaisie

Fantaisie stelleveske fra Petite Chérie er et flott alternativ som lar deg vise fram din personlige stil. Her kan du velge mellom hele syv ulike farger, i tillegg til en rekke praktiske funksjoner. Det store hovedrommet og en smart ytterlomme gir plass til både bleier, mobil og lommebok.

Vesken inkluderer et fast håndtak som lar deg enkelt bære den i hånden, i tillegg til en avtagbar skulderrem som kan justeres etter eget ønske. Stellevesken kan også enkelt festes på barnevognen med et eget feste. Dette er en praktisk stelleveske med plass til alt du trenger.

3. På tredjeplass kommer stelleveske fra Kidzroom Vision of Love

Fordeler

 • Romslig og praktisk
 • Rimelig pris
 • Stilig og passer til de fleste stiler

Ulemper

 • Mørkt stoff inni kan gjøre det vanskeligere å finne i vesken

Spesifikasjoner

Mer om Kidzroom Vision of Love Stelleveske

Stellevesken Vision of Love fa Kidzroom er en rimelig, enkel og praktisk stelleveske. Den har et stort hovedrom med flere lommer som gjør det enkelt å organisere bleier og annet. Med ekstra lommer med glidelås på utsiden har du enkel tilgang til alt du trenger.

Stellevesken er laget av et behagelig materiale, og utsiden er laget i canvasimitasjon. Stelleveske har både håndtak og avtagbar skulderreim, og kan enkelt bæres i hånden, over skulderen eller henges på barnevognen. Her er det derimot ikke inkludert egne fester tilpasset barnevognen.

4. På fjerdeplass kommer stelleveske fra Beemoo Pro Double Stelleveske

Fordeler

 • Lukkes jevnt med glidelås
 • Romslig med god plass og mange rom og oppbevaring
 • Stellematte er inkludert

Ulemper

 • Kommer kun i basisfarger

Spesifikasjoner

Mer om Beemoo Pro Double Stelleveske

Pro Double stelleveske fra Beemoo er den perfekte følgesvennen for moderne foreldre som ønsker stil, funksjonalitet og praktisk design i ett. Denne skøytvesken tar imot deg med et romslig hovedrom som kan lukkes med en glidelås, og gir deg nok plass til å organisere alt du trenger for å ta vare på din lille.

Det som virkelig skiller seg ut med denne stellevesken er de smarte detaljene som er lagt til for å gjøre foreldreoppgaver enklere. Innsiden har en spesialdesignet flaskelomme som holder flaskene dine trygt på plass, slik at du kan ta dem frem raskt og enkelt når det er på tide å mate babyen din. De mindre lommene foran gir deg ytterligere organisasjonsmuligheter, slik at du kan holde småting som smokker, kluter og leker lett tilgjengelig uten å måtte grave rundt i vesken.

En annen fantastisk funksjon ved denne stellevesken er den medfølgende stellematten. Denne stellematten gjør bleieskift på farten til en lek, og sørger for at babyen din alltid har en ren og komfortabel overflate å ligge på. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for hvor du skal bytte bleie når du er ute og reiser – denne vesken har alt du trenger!

Alt i alt er Pro Double stelleveske fra Beemoo en praktisk og stilfull følgesvenn for moderne foreldre. Med sin romslige design, smarte detaljer, komfortable håndtak og medfølgende stellematte, er denne vesken et must-have-tilbehør for alle som ønsker å gjøre foreldreoppgavene til en enklere og mer behagelig opplevelse.

5. På femteplass kommer DAY ET MINI RE-Q Stelleveske

Fordeler

 • Stilig og klassisk
 • Fungerer også som sportsbag eller
  håndveske når barnet er større
 • Inkluderer en stellematte

Ulemper

 • litt dyrt

Spesifikasjoner

Mer om DAY ET MINI RE-Q Stelleveske

Stelleveskene fra DAY ET MINI RE-Q er en nøytral og enkel modell med det lille ekstra. Den er moderne og vil helt sikkert kunne brukes selv etter at barnet ditt er gammelt nok til å hoppe over bleien. Det er noe som verdsettes høyt, at et kjøp ikke bare skal brukes i en kort periode, men kan brukes til flere ulike idretter eller til andre typer aktiviteter i fremtiden. Selv om prisen er litt høyere, føles det berettiget.

DAY er et dansk merke som er trendy og likt av mange kvinner. Så for deg som leter etter en stilig bleieveske/stelleveske kan denne vesken være det riktige valget. Vesken har flere forskjellige rom og den inkluderer også en stellematte for å unngå bleieskift når du ikke er hjemme på ditt eget stellebord.

Kjøpguide – Stelleveske

Med et såpass stort utvalg av stellevesker er det ikke alltid lett å finne den rette. Det er flere ting man bør vurdere før man velger en stelleveske. Det viktigste er først å kartlegge sine egne behov.

En god stelleveske bør først og fremst oppfylle dine behov. En god stelleveske kan brukes på alle typer vogner, og passer med din personlige stil. Den må også ha plass til alt du trenger, til både deg og den lille.

Den bør være romslig

Når du skal ha med et barn på tur er det mye som skal være med. Klesskift, bleier, våtservietter, flasker, et teppe hvis det blir kaldt og smokker, for å nevne noe. Alt dette er både praktisk og nødvendig.

En god stelleveske har et stort hovedrom med flere små lommer for enkel organisering. Når du sorterer ting i ulike lommer, er det lettere å finne fort fram. Slik trenger du heller ikke å tømme hele veskens innhold først.

Finn best i test stelleveske hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test stelleveske hos oss på Testjakt.no!

Fleksibilitet

En fleksibel stelleveske kan bæres i hånden, som en skulderveske eller henges på barnevognen. Enkelte stellevesker kan også brukes som ryggsekk. Med fleksible reimer kan du også justere vesken etter din preferanse.

Flere vesker inkluderer med avtagbare fester til barnevognen. På denne måten kan du enkelt hekte stellevesken av og på, som gjør det enkelt å henge opp stellevesken selv med et urolig barn i armene.

Karakter og personlig preg

Når du skal kjøpe en stelleveske er det greit å velge en som passer din personlige stil. Det er også fint å ha en stelleveske som matcher barnevognen, i tillegg til å ha riktig størrelse.

En stelleveske som kan brukes til flere anledninger er også praktisk. Derfor finnes det også noen som kan brukes som eller ligner på en ryggsekk. Slik kan du enkelt finne den rette stellevesken for deg.

Når trenger du en stelleveske?

En stelleveske er et praktisk og nødvendig tilbehør når man har babyer eller små barn. Med en slik kan du enkelt organisere bleier, klesskift, tepper og babymat eller flasker. Det kan lønne seg å lese en stelleveske test før du bestemmer deg.

De fleste best i test stellevesker er romslige, og har flere lommer som tillater praktisk og enkel organisering av alle nødvendigheter. Det finnes også ulike design og flere funksjoner for å gjøre hverdagen litt enklere for alle småbarnsforeldre.

Referans

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 19/05/2023 •  8 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test