Beste Stellebord For Babyen Din (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke stellebord som er best for babyen din som er best i tester ifølge vårt testpanel!

Med et stellebord i hus er det trygt og enkelt å stelle og skifte på den lille. Bordet er laget i en høyde som gjør det enkelt for foreldre å komme til og samtidig ha et fint samspill med barnet. Stellebordene kommer i flere ulike varianter slik at du enkelt kan finne et som passer hjemme hos deg.

Et stellebord med oppbevaring er kjekt å ha. Med god plass til oppbevaring kan du ha alt av bleier, vaskekluter og annet nødvendig utstyr rett i nærheten. Enkelt for deg, og trygt for den lille. Enkelte bord kommer også med innebygd badekar som gjør det enkelt å bade og stelle den lille på et og samme sted.

5 beste stellebord for barn på markedet

I denne oversikten har vi samlet de fem beste stellebordene som finnes på markedet akkurat nå. Dette er bord som er trygge, står stabilt på gulvet og har praktiske løsninger for stell og oppbevaring. Det beste stellebordet er Sebra Stellebord med Skuffer. Her får du et stellebord med god oppbevaring. Et godt alternativ til i budsjettklassen er Essential fra JLY. Har du behov for mye oppbevaring kan Combine stellekommode fra JLY være et godt valg.

1. Vinner og best i test ble stellebord fra Sebra Stellebord med Skuffer

Fordeler

 • To fargevalg
 • Praktisk oppbevaring
 • Passer til de fleste interiørstiler
 • Høy kvalitet og utrolig klassisk

Ulemper

 • Ikke budsjettvennlig

Spesifikasjoner

Mer om Sebra Stellebord med Skuffer

Sebra Stellebord med Skuffer er en praktisk og stilren stellebord som passer inn i alle typer design. Akkurat som navnet tilsier, har stellebordet to skuffer for oppbevaring av bleier, våtservietter, medisiner mm.Dette gir et rent og pent utseende når du kan gjemme nesten alt du trenger for å skifte baby i skuffene. Babyen havner i god høyde slik at du kan ha øyekontakt med han og dette gjør at dere får en hyggelig stund sammen under bleieskiftet.


For de som setter pris på design og høy kvalitet vil dette være et godt kjøp. Når barnet ditt blir eldre, vil du kunne fjerne den øverste delen og kun bruke den som oppbevaringskiste. Setter du pris på barneromsinnredning, er dette fine stellebordet fra Sebra matchet superfint sammen med krybben fra Sebra.

2. På andreplass kommer stellebord fra JLY Essential

Fordeler

 • Hyggelig prisnivå
 • Stilrent design
 • Flere fargevalg

Ulemper

 • Få oppbevaringshyller
 • Ikke medfølgende stellematte

Spesifikasjoner

Mer om JLY Essential

Essential fra JLY er den beste stellebord i budsjett klassen. Dette er et enkelt og stilrent bord som tar opp minimalt med plass. Stellebordet har en hylleplate under med god plass til flere små oppbevaringsesker. Med flere små esker er det enkelt å holde tingene sortert, og det blir enklere å finne frem til nødvendig utstyr.

I denne best i test stellebord kommer Essential fra JLY godt ut både på grunn av prisnivå og praktiske løsninger. Selv om stellebordet ikke tar opp så stor plass er det fortsatt mulig å få plass til alt nødvendig stelleutstyr. Så dette bordet er et godt alternativ i budsjettklassen.

3. På tredjeplass kommer stellebord fra Cam Stellekommode Cassettiera

Fordeler

 • Mye ekstra tilbehør
 • Søtt og barnevennlig design
 • God oppbevaringsplass

Ulemper

 • Tar opp mye plass
 • Passer ikke på små rom

Spesifikasjoner

Mer om Cam Stellekommode Cassettiera

Med denne stellekommoden får du mye igjen for det du legger i. Stellebordet er i premium klassen, og leverer på både innhold og kvalitet. Kommoden kommer med tre romslige skuffer, badeplass med to ulike badeseter og en myk stellematte. Et stellebord som virkelig gjør det enkelt å både bade og stelle barnet på et og samme sted.

Stellebord og matte kommer begge med et fint mønster som kan underholde barnet både under stelling og ellers. Siden stellebordet også fungerer som en kommode kan den brukes både på badet og inne på barnerommet. Et fleksibelt møbel som fint kan brukes selv etter at barnet er ferdig med bleie, som er grunnen til at kommoden scorer høy i vår test.

4. På fjerdeplass kommer stellebord fra Beemoo Care

Fordeler

 • Sammenleggbar
 • Enkelt å flytte på
 • Tar opp liten plass

Ulemper

 • Lite oppbevaringsplass
 • Tynn stellematte

Spesifikasjoner

Mer om Beemoo Care

Et mindre og praktisk stellebord som ikke tar opp så mye plass. Bordet er perfekt for mindre rom, da bordet kan klappes sammen når det ikke er i bruk. Selv om bordet er smalt og sammenleggbart har det god plass til oppbevaring på hylleplaten og nettingkurv hvor du kan oppbevare nødvendig utstyr til vask og stell.

Siden dette er et stellebord som kan legges sammen er det ikke bare perfekt for små rom. Det kan også enkelt tas med på reise, og kan fint brukes både på hytte- og campingtur. Bordet er praktisk, men hvis du til stadighet må slå det opp og ned blir det vanskelig å oppbevare mer enn bleier og våtservietter i nettingkurven.

5. På femteplass kommer stellebord fra JLY Combine stellekommode

Fordeler

 • God plass til oppbevaring
 • Pent design
 • Kan brukes som kommode

Ulemper

 • Ikke medfølgende stellematte
 • Kommer kun i en farge

Spesifikasjoner

Mer om JLY Combine stellekommode

Denne stellekommoden fungerer som mer enn bare et stellebord. Her får du et fullstendig møbel med gode plass til oppbevaring av både klær og stelleutstyr. Det er til og med plass til å oppbevare stellevesken i skapet når den ikke er med på tur. Møbelet i seg selv er stilrent og passer perfekt inn både på soverom og bad.

Dette er et stellebord som fint kan brukes selv etter at barnet har sluttet med bleie. Kommoden tar seg godt ut, og med både skuffer og skap med hyller er det god plass til både klær og leker etter hvert som barnet vokser og blir eldre. Kommoden er også et stabilt møbel, laget av massivt treverk slik at det tåler høy vekt og mye bruk.

Kjøpsguide – hvordan velge det beste stellebord

Et stellebord er kjekt å ha, enten det står på badet eller inne på barnets eget soverom. Barn må både bades og skiftes på, og med et stellebord blir jobben mye enklere. Dette er et møbel som vil bli brukt mye.

Derfor er det viktig å finne det rette stellebordet som passer både deg og boligen. Har du lite plass er det praktisk med et mindre stellebord som kan flyttes rundt. Har du behov for mye oppbevaring er stellekommode et godt valg.

Trygt og stabilt

Et stellebord skal gjøre det enklere for deg å skifte på og stelle barnet. Og det skjer gjerne mye i løpet av en stellesituasjon. Derfor er det så viktig med et bord som er trygt for barnet å ligge på.

Et trygt stellebord står stabilt og er uten risiko for å velte. En god stellematte med høye kanter gir også økt sikkerhet da det er vanskeligere for barnet å snu seg. Det er også viktig at alt som oppbevares er innen rekkevidde.

Finn best i test stellebord til barn hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test stellebord til barn hos oss på Testjakt.no!

Mulighet for oppbevaring i stellebordet

Oppbevaring er viktig for alle som har barn. Små barn trenger mye utstyr, spesielt når det kommer til stell og bad. Bleier, vaskekluter, våtservietter, såpe og annet utstyr tar opp plass. Så hyller eller skuffer er en fordel.

Med mye oppbevaringsplass er det mulig å oppbevare klær i stellebordet. Det gjør det også enklere å organisere utstyret. Noe som igjen gjør det enklere å finne frem det utstyret det er behov for og gjør stell enklere,

Godt design

Design er viktig med tanke på hvordan stellebordet eller kommoden passer inn i rommet. I et mindre rom passer det dårlig med en stor stellekommode, selv om kommen har et pent design som matcher resten av interiøret.

Design handler også om funksjon og tilgjengelighet for det som oppbevares i stellebordet. Er hyllene for langt nede blir det vanskelig å nå noe du kan ha glemt å ta frem før du la barnet på stellebordet.

Når trenger du å bruke et stellebord?

Av nødvendig babyutstyr er stellebord en nødvendighet. Med et i hus er det enkelt og trygt å stelle den lille. I denne best i test har vi laget en oversikt over de fem beste stellebordene på markedet for å gjøre det enklere å velge.

De beste stellebordene er bord som har gode muligheter for oppbevaring av nødvendig utstyr. Bord som er robust bygget og står stabilt, er trygge både for foreldre og barn, og som gjør det enkelt og komfortabelt å stelle og skifte på den lille.

Ofte stilte spørsmål og svar om stellebord

Hvorfor kjøpe et stellebord?

Hovedgrunnen til å kjøpe et stellebord er fordi det er praktisk. Med et bord eller stellekommode får du et dedikert sted til å skifte på og stelle barnet, og kan ha alt på et sted. Det er også mye mer komfortabelt enn å sitte på gulvet, da du kan stå oppreist og ha full kontroll over barnet til enhver tid. Høyden på stellebordet gjør det også mulig for et fint samspill mellom barn og forelder i stellesituasjonen.

Hvordan velge riktig stellematte til stellebordet?

Flere stellebord kommer uten polstret stellematte, noe som er verdt å investere i. Når du skal velge stellematte er det viktig å tenke på størrelsen og velge en matte som passer på stellebordet. Den må ikke være for liten eller for stor. Høye kanter er også en fordel, da barnet ligger trygt og komfortabelt.

Hva er viktig å ha i nærheten av stellebordet?

Et barn må ikke etterlates alene på stellebordet, og det er derfor viktig å ha alt utstyr i nærheten. Det viktigste er å ha bleier, våtservietter og kluter i umiddelbar nærhet. Salver og kremer er også en fordel å ha i nærheten, spesielt hvis dette er noe barnet er avhengig av. Er det badebalje integrert i stellebordet er det også en fordel å ha blant annet babyolje, mild såpe, håndklær og neglesaks oppbevart i stellebordet.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 28/07/2023 •  10 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test