Beste Slagskrutrekkere For Pro Og Hobby (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke slagskrutrekkere som er best i test ifølge vårt testpanel!

Slagskrutrekker er en tømrers beste venn. Dette er et verktøy som ligner på en slagtrekker, kan utføre de samme jobbene, men som er hakket kraftigere samtidig som den er mindre av størrelse. Med et slikt verktøy kan du uten problemer feste eller demontere festemateriell, skru inn og ut skruer, og andre oppgaver som krever en slagtrekker eller skrutrekker.

Med en slagskrutrekker i verktøykassen er du klar for de vanskelige jobbene. Og det uten at du trenger å bruke så mye krefter selv. Dette verktøyet slår i rotasjonsretningen, som betyr at skruen slås innover uten ekstra tyngde fra deg. Ved lite motstand vil den rotere som en drill, mens når motstanden blir større vil skruen slås videre til den er helt inne.

4 beste slagskrutrekker på markedet
Her finner du en oversikt over de fire beste slagskrutrekkerne på markedet akkurat nå. Dette er alle modeller som leverer på kvalitet og effektivitet. Den som scorer høyest av dem alle er M18 CBLID-0 fra Milwaukee. Dette er en kraftig trekker som gir deg flere ulike bruksmuligheter. For noe med mer kraft er HiKOKI WH18DBDL2 verdt å vurdere.

1. Vinner og best i test ble slagskrutrekkere fra MILWAUKEE M12 FID2-0

Fordeler

 • Kompakt design for trange områder
 • Høyt maksimalt dreiemoment
 • Variabel hastighet og moment

Ulemper

 • Batterier og lader ikke inkludert

Spesifikasjoner

Mer om MILWAUKEE M12 FID2-0

Milwaukee M12 FID2-0 är en kompakt M12 FUEL 1/4″ slagborrmaskin med en POWERSTATE-motor. Med bara 127 mm i längd är den perfekt för arbete på trånga platser. Trots sin lilla storlek ger den en imponerande maxmoment på 170 Nm, vilket ger en överlägsen kombination av hög effekt och kompakt design.

Med en hastighet på upp till 3600 varv per minut och 4000 slag per minut möjliggör den effektivt arbete. Den är utrustad med en sexkantchuck för snabb och enkel byte av verktyg, samt batteriindikator och LED-belysning för bättre synlighet.

DRIVE CONTROL-funktionen låter användaren välja mellan fyra hastigheter och moment. Dess låga vikt på endast 0,9 kg med batteri gör den bekväm att använda under längre perioder. Observera att den levereras utan batterier och laddare.

2. På andreplass kommer slagskrutrekkere fra HIKOKI WH18DD

Fordeler

 • Liten og kompakt
 • Ergonomisk håndtak
 • Lang levetid på batteri
 • HiKOKI Protection System
 • LED -lampe

Ulemper

 • Intet annet å påpeke

Spesifikasjoner

Mer om HIKOKI WH18DD

Dette er en slagskrutrekker som leverer på kraft, design og funksjoner. HiKOKI WH18DD er en liten og lett slagskrutrekker på 18 V som er enkel å bruke. Den har god balanse og er enkel å manøvrere. Den kompakte størrelsen gjør at den kan nå trange områder uten problemer.

Grepet er ergonomisk utformet og behagelig å holde i. Skrutrekkeren er rask og effektiv med høy rotasjonshastighet og sterkt dreiemoment. Motoren er kullbørstefri, noe som betyr at den varer lenge og krever mindre vedlikehold. Den har også en lengre driftstid per lading.

Skrutrekkeren leveres uten batterier og lader, men den kommer med en oppbevaringsveske som kan stables (HSC – HiKOKI Stackable Case). Den har også overbelastningsbeskyttelse (HPS – HiKOKI Protection System). En innebygd LED-lampe gir god belysning av arbeidsområdet, slik at du kan se godt mens du jobber.

3. På tredjeplass kommer slagskrutrekkere fra Bosch GDR 18V-160

Fordeler

 • Ergonomisk designet
 • Lang garanti
 • Ekstra tilbehør medfølger

Ulemper

 • Høy vekt
 • Noe lav slagfrekvens

Spesifikasjoner

Mer om Bosch GDR 18V-160

Bosch er et ledende merke innenfor verktøy, og med god grunn. Dette er en slagskrutrekker som kommer med både høy hastighet og dreiemoment, det gjør den ypperlig å bruke til alle slags oppgaver. Denne kan du fint bruke på alle slags underlag, både tre, mur og betong. Denne modellen er i tillegg også komfortabel i hånden og har det beste designet.

Dette er en slagskrutrekker som leverer på de nødvendige stedene. Den er enkel å bruke, og kan brukes til flere ulike arbeidsoppgaver. Selv om vekten er høyere sammenlignet med andre modeller er den designet for å unngå slitasje og andre skader på både bruker og omgivelser. Som en ekstra bonus kommer den med noe ekstra tilbehør og mulighet for 3 års garanti.

4. På fjerdeplass kommer slagskrutrekkere fra DEWALT DCF887NT

Fordeler

 • Funksjoner for full kontroll
 • Magnetisk bitsholder medfølger
 • Enkelt å bytte bits

Ulemper

 • Ikke justerbart dreiemoment
 • Noe høy vekt

Spesifikasjoner

Mer om DEWALT DCF887NT

Dette er en slagskrutrekker som fungerer best til skrutrekking, men kan også håndtere flere oppgaver. Med tre ulike hastigheter sørger maskinen for at du som bruker har full kontroll over alle arbeidsoppgaver. Og PrecisionDrive-modus gir økt kontroll, noe som igjen motvirker skader på materialet som skruen trekkes ut av.

Slagskrutrekkeren kommer også med flere andre nyttige funksjoner. Den kommer med ikke mindre enn tre LED-lamper som gir godt arbeidslys. Med 1⁄4″ Hex-feste kan du raskt og enkel bytte bits, og gummibelagt håndtak reduserer vibrasjoner og motvirker utmattelse. Dette er en slagskrutrekker som kommer med flere smarte funksjoner, og ekstra tilbehør.

Kjøpsguide – hvordan velge den beste slagskrutrekker

En slagskrutrekker er et praktisk verktøy som kan brukes til flere forskjellige oppgaver rundt om i huset. Dette er et verktøy som kan ende opp med å bli mye brukt, så det er viktig å vite hva du skal se etter.

Når du skal investere i nytt verktøy som en slagskrutrekket er det viktig å tenke over hva den skal brukes til, og også hvor. Enkelte modeller kan brukes både ute og inne på alle overflater, andre egner seg kun innendørs og på lette materialer.

Lang brukstid og levetid

Med lang brukstid kan du bruke slagskrutrekkeren lenge uten å måtte lade eller bytte batteri. Dette er en stor fordel når du er på en stor byggeplass eller driver med oppgraderinger i hjemmet. Jo bedre brukstid, jo mer får du gjort.

Brukstid er en ting, men levetid er også viktig. Med rett bruk og vedlikehold kan slagskrutrekkeren vare i år etter år. Og med ekstra lang garanti er du sikker på at skulle det skje noe uventet med maskinen kan du få en ny.

Finn best i test slagskrutrekkere hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test slagskrutrekkere hos oss på Testjakt.no!

Bruksvennlig slagskrutrekker

En slagskrutrekker er i seg selv ikke så vanskelig å bruke. Du trykker inn knappen, og den gjør jobben den er innstilt på å gjøre. Men å få de rette innstillingene for jobben må være enkelt.

Er slagskrutrekkeren brukervennlig er den lett å justere og still inn på rett funksjon. Den er også behagelig å bruke, og ligger godt i hånden uten å overfør høye vibrasjoner til hånden slik at du ikke blir utmattet.

Kraft og hastighet

Kraft er viktig når det kommer til et slikt verktøy. Med mye kraft, som høye dreiemomenter og høyt antall slag i minuttet kan slagskrutrekkeren brukes på de fleste materialer, og jobben utføres lettere og raskere.

Hastigheten har også noe å si for kraft og hurtigheten på jobben. Flere modeller kommer med justerbar hastighet, noe som gir deg bedre kontroll over jobben du gjør. Høy hastighet – raskt ferdig, lavere hastighet – mer kontroll.

Når trenger du å bruke en slagskrutrekker?

En slagskrutrekker kan brukes til å borre, skru inn og ut skruer, og feste andre festematerialer til underlag av forskjellig materiale og tykkelse. I denne best i test har vi funnet frem de fem beste som kan brukes av både tømrere og hjemmefiksere.

De beste slagskrutrekkerne er av høy kvalitet, har lang leve- og brukstid, og flere gode funksjoner som gjør dem til et fleksibelt verktøy. De kan benyttes til flere ulike oppgaver på en arbeidsplass, men skal du liste hjemme anbefales en spikerpistol.

Ofte stilte spørsmål og svar om slagskrutrekker

Hva er forskjellen mellom en slagskrutrekker og en drill?

En slagskrutrekker kan brukes til noen av de samme oppgavene som en drill. Du kan borre og skru inn festemateriale med begge, men de bruker ulike metoder. Mens en drill borrer seg innover uansett motstand, vil en slagskrutrekker begynner å slå når den møter mostand.

Hvorfor er børsteløs modell det bedre valget?

En slagskrutrekker med børsteløs motor er tilnærmet vedlikeholdsfri. Børsteløse modeller har ikke den samme friksjonen og potensialet for oppsamling av støv og partikler som kullbørstemotorene, noe som gir bedre ytelse og levetid.

Hva slags jobber kan en slagskrutrekker brukes til?

En slagskrutrekker kan brukes til flere forskjellige oppgaver, men egner seg aller best til de tøffe skrujobbene som involverer tykke materialer som mur og betong, eller når man skal skru inn mange skruer på kort tid. Den kan også fint brukes for å borre større og dypere hull.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 12/04/2024 •  9 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test