Beste Skibrillene For Flott Skikjøring (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke skibriller som er best i test ifølge vårt testpanel!

Det rette paret skibriller kan virkelig redde en dag til fjells. Enten det er blendende solskinn, stiv kuling, eller tåke finnes det briller som løser en hver utfordring. Er du lei av briller som alltid fogger? Leter du etter et merke som har fokus på miljø? Eller kanskje vil du bare ha det billigest mulig?

I jakten på det perfekt paret er det lett å føle seg overveldet i et market fult av forskjellige merker og nymotens funksjoner. Derfor har vi laget en skibriller test med akkurat det du trenger å vite om tre ulike briller på markedet. Enten du bryr deg mest om pris, karbonavtrykk, nyttige funksjoner, eller utseende har denne testen noe for alle.

1. Vinner og best i test ble skibrillene fra Spektrum Sylarna Bio Essential

Fordeler

 • Miljøvennlig
 • Rimelig
 • Bra anti-scratch

Ulemper

 • Upålitelig magnetisk system

Spesifikasjoner

Mer om Spektrum Sylarna Bio Essential

Det første merke ut i skibriller best i test er det svenske brillemerke Spektrum son bruker plantebaserte og resirkulerte materialer i sine produkter. Fargen i linsene er sprøytet rett inn i glasset, noe som gjør brillene mer holdbare mot riper. Sylarna Bio Essential kommer med et magnetisk linsesystem hvor man kan enkelt å bytte mellom de to ulike linsene. Du kommer også til å se klart med brillens ventilasjon og anti-fog.

Spektrum har noen av de beste skibriller på markedet. Modellen Sylarna Bio Essential har alt man kan ønske seg fra en moderne skibrille, men det er hvordan den er produsert som skiller seg ut fra megden. Brillerammen er laget med en voks som kommer fra mais, og måten de sprøyter farge inn i glasset gjør er mindre skadelig for arbeiderne. Modellen passer best for dem med mindre ansikt.

2. På andreplass kommer skibrillene fra Gridarmor Kvittfell

Fordeler

 • Bredt synsfelt
 • Complete Revo + linser
 • Praktisk design

Ulemper

 • Magnetbyttesystemet kan være følsomt

Spesifikasjoner

Mer om Gridarmor Kvittfell

Kvitfjell Ski Goggles fra Gridarmor er en imponerende tillegg til enhver skiløper eller snowboarder. Med sin minimale innfatning tilbyr disse skibrillene et utrolig bredt synsfelt, som gjør det lettere å navigere gjennom utfordrende terreng. Brillene er utstyrt med Complete Revo + linser, som forbedrer kontrasten og synligheten på bakken, noe som er avgjørende for sikkerheten og ytelsen.

Den lette vekten på 0,162 kg gjør dem behagelige å ha på over lengre tid. Med en lengde på 17,5 cm og en høyde på 9,5 cm passer de fleste hjelmer perfekt. Det innovative designet gjør det enkelt å bytte ut linsen ved hjelp av de 16 magnetene, noe som gjør dem svært praktiske og allsidige. Samlet sett er Kvitfjell Ski Goggles en pålitelig følgesvenn for enhver skitur, og de leverer både stil og funksjonalitet i skjønn forening.

3. På tredjeplass kommer skibrillene fra Oakley Line Miner L

Fordeler

 • Kvalitets Prizm linse
 • Kult design

Ulemper

 • Kun en linse
 • Mangler anti-scratch

Spesifikasjoner

Mer om Oakley Line Miner L

Oakleys modell Line Miner har et sylinderformet design som gir deg fullt panorama utsyn helt til ytterst i periferien. Line Miner kommer med Oakleys berømte Prizm glass som fremhever alle kontraster, og gjør det lettere å se konturer i fjellet. Line Miner skibriller kommer ikke med en ekstra linse, men har et større lysspektrum enn tradisjonelle linser. Denne stilriktige modellen har en større passform, og passer derfor best til bredere ansikt.

Oakley har ikke blitt et av verdens mest populære brillemerker uten grunn. Har du noen gang prøvd deres Prizm glass vet du at det du betaler for er kvalitet. Likevel trekker det litt ned at de ikke inkluderer linser som passer i storm eller solskinn. Disse linsene faller heller litt midt på treet ment for sol og sky. Det er også merkelig at Line Miner skibriller ikke har noe form for anti-scratch.

Best i test skibriller – Hvordan velge rett skibrille?

Det er mange faktorer som spiller inn når du skal velge den perfekte skibrillen for akkurat deg. Først bør du tenke på hvor mye du kommer til å bruke brillene og hvor mye du er villig til å investere i produktet. Deretter bør du tenker på hvilke kvaliteter som betyr mest for deg. Kanskje er det designet, å se konturer i dårlig vær, eller å unngå at fukt bygger seg opp på innsiden?

Kvalitet

Når vi snakker om kvalitet på skibriller er linsene viktige. Billige modeller har kanskje bare en enkel linse, i motsetning til dyrere linser med doble linser. Doble linser sørger for at anti-fog behandlingen av glasset på innsiden fungerer bedre. Det finnes også et stort utvalg av linser for forskjellige lysforhold. Mange modeller tilbyr to linser for dårlig lys og solskinn i prisen.

Finn best i test skibriller hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test skibriller hos oss på Testjakt.no!

System for bytting av linse

Alle merker har sine egne system for hvordan man bytter linsene. Noen bruker magnetisk teknologi, mens andre har spaker eller knapper man trykker på for å løse ut linsen. Magnetiske system gjør det desidert raskest å bytte linser, men kan være mindre til å stole på når det kommer til knall og fall hvor de lett kan falle ut.

Design

Det er ikke til å stikke under en stol at de fleste bryr seg om å se proffe ut i skibakken. Før i tiden sto man med solbriller eller uten briller i det hele tatt, mens i dag kommer skibriller i all slags farger, størrelser og modeller. Det litt som å velge en bil, utseende betyr noe men bilens funksjoner er avgjørende.

Skibriller- Konklusjon

Vil du tømme lommeboka for bli raskest i bakken, finne det billigste alternativet, eller noe litt mer midt i mellom? Skibriller er ytterst nødvendig for å kunne nyte en dag på fjellet, hvor været kan snu på sekundet. Det du burde tenke på før du går til innkjøp av en skibrille er ikke kun designet, men hvordan den passer dine behov.

Ønsker du et miljøvennlig alternativ er Spektrum Sylarna Bio Essential testens klare vinner. Er det viktig for deg å kunne lett bytte linser? Gå for Scotts Goggle Lcg Compact. Hvis du er lei av whiteout kan Oakleys Line Miner øke kontrastene. Ønsker du en stilriktig brille for en billig pris? Blizs Rave Nano Optics/Nordic Light er et godt alternativ. For de aller minste er Julbos Spot Spectron 3 et kvalitetssikkert valg.

De beste kjøleboksene – Oppsummering

Om du ofte drar på turer og utflukter med familien, bør du få tak i en kjøleboks som kan holde riktig temperatur på maten og drikken du har med. Du kommer til å spare mye penger på å ta med deg mat og drikke i stedet for å kjøpe der dere er. Vi har gått gjennom tonnevis av brukeranmeldelser og tester av kjølere på nettet. Det finnes mange bra kjølebokser på markedet, og det er ikke veldig store forskjeller mellom de ulike modellene. Vi har også brukt nettsidene til produsentene for de tekniske spesifikasjonene i våre anmeldelser. Lykke til med ditt kjølebokskjøp, og god tur!

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 27/03/2024 •  7 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test