Beste Robotstøvsugere For Effektiv Rengjøring (Best i Test 2024)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilke robotstøvsugere som er best i test ifølge vårt testpanel!

Robotstøvsugere har kommet for å bli. Nå kan du dra på jobb eller gjøre ting du virkelig ha lyst til, og likevel komme hjem til et rent hjem. La dagens moderne teknologi ta seg av hjemmets arbeidsoppgaver!

En robotstøvsuger passer perfekt inn i en travel hverdag, og tilpasser seg ethvert hjem. Det finnes ulike modeller på markedet, så det lønner seg å lese gjennom robotstøvsugere test før du bestemmer deg.

1. Vinner og best i test ble robotstøvsugeren fra Roborock S7

Fordeler

 • Sonisk moppefunksjon
 • Kan både våtmoppe og støvsuge
 • Enkel app som fungerer utmerket!

Ulemper

 • Ingen trappesensor

Spesifikasjoner

Mer om Roborock S7

Roborock S7 er en høyteknologisk robotstøvsuger som styres gjennom en mobilapplikasjon. Du kan selv velge hvor, når og hvordan den skal operere, som gjør modellen til én av markedets robotstøvsugere best i test. La denne gjøre jobben mens du er ute av huset, eller slapp av med god samvittighet mens du sysler med andre ting.

Roborock S7 fjerner selv vanskelige flekker, selv de som allerede har tørket inn i gulvet. Den innebygde soniske moppingen gjør gulvet skinnende rent. Støvsugeren er også utstyrt med automatisk heving, som gjør overgangen fra gulv til teppe helt uproblematisk. Det er tydelig hvorfor den omtales som én av de beste robotstøvsugere på markedet.

2. På andreplass kommer robotstøvsugeren fra Neato

Fordeler

 • 300 minutter batterilevetid (Neato D10)
 • D-formen på støvsugeren når godt selv i hjørner
 • Støtte er tilgjengelig i appen

Ulemper

 • Høyt
 • Appen kan gjøre noe med utvikling

Spesifikasjoner

Mer om Neato

Neato D10, Neato D8, Neato D7 er en utvikling av flere år med robotstøvsugere i ulike versjoner som har blitt produsert de siste årene. Med mye informasjon og flere eldre modeller i bagasjen er det gjort mange funksjonelle oppdateringer i Neato D10. Sugekraften er virkelig god og den er utstyrt med et HEPA-filter som under støvsuging suger opp 99,97 % av allergener og støvpartikler ned til 0,3 mikrometer.

I tillegg har robotstøvsugeren flere forskjellige sugemoduser som du enkelt kan veksle mellom, inkludert kjæledyrmodus, som settes pris på av alle med hund eller katt. Kjæledyrmodusen gjør at Neato D10 støvsuger ekstra dypt inn i tepper med den hensikt å fange opp kjæledyrhår, skitt og dander. Robotstøvsugeren D10 fra Neato er også utstyrt med både økomodus og turbomodus. Turbo-modusen med høyest mulig sugefrekvens brukes til de delene av boligen som ofte trenger et kraftigere sug, som for eksempel hallen.

Denne robotstøvsugeren navigeres også ved hjelp av LIDAR-navigasjonssystemet og LaserSmart™-teknologi, som automatisk skanner hjemmet ditt for best mulig rute og navigasjon. Hvis D10 støter på problemer, kan du selv trekke grenser i appen og velge spesifikke områder hvor du ikke vil at roboten skal løpe og støvsuge.

Neato D10 har to store fordeler i forhold til våre favorittrobotstøvsugere fra Roborock. Fremfor alt har den en utrolig imponerende batterilevetid på hele 300 minutter, noe som gjør at rengjøringen din aldri trenger å lide på grunn av lavt batteri. Det som også taler for Neato D10 er dens unike D-form. Formen på alle Neatos robotstøvsugere gjør at de enklere enn runde robotstøvsugerne kan nås i hjørner som ellers pleier å stå urene.

3. På tredjeplass kommer robotstøvsugeren fra Neatsvor X600Pro

Fordeler

 • 2,5 timers batteritid
 • Enkelt styrt fra den smarte appen
 • Kan også utføre våtmopping
 • Rimlig pris for svært god ytelse
 • Kraftig sugekraft på hele 6000Pa

Ulemper

 • Litt komplisert installasjon
 • Søppelbeholderen åpner seg enkelt av seg selv når den er tatt ut av roboten. Den er også litt vanskelig å sette tilbake i roboten

Spesifikasjoner

Mer om Neatsvor robotstøvsugere

Robotstøvsugeren som er vårt beste premiumvalg er en virkelig oppkomling fra merket Neatsvor. Modellen deres, Neatsvor X600Pro, er en smart rengjøringsrobot som imponerer med sin intelligente laserstyring, som enkelt og imponerende navigerer fra rom til rom. Den har kraftig sugeeffekt, og vi er virkelig imponert etter å ha testet denne robotstøvsugeren! Med sitt høykapasitetsbatteri på 5200mAh kan den arbeide i hele 2,5 timer før den trenger å lades igjen. Noe som håndteres helt automatisk – roboten kjenner når den trenger å lades og returnerer deretter selv til ladestasjonen uten at du trenger å gjøre noe som helst.

En annen stor fordel med Neatsvor robotstøvsugere som blir verdsatt, er den store støvbeholderen, noe som betyr at du ikke trenger å tømme den like ofte. Neatsvor X600Pro har også en vanntank på 350 ml som gjør det mulig med våtmopping og støvsuging i samme operasjon!

Du styrer enkelt din Neatsvor gjennom den kompatible appen på smarttelefonen din. Appen er enkel og lett å forstå, slik at du med bare noen få trykk kan starte, pause eller avbryte støvsugingen din. Ved første kjøring i hjemmet ditt, tegner roboten med sin smarte navigasjon LDS4.0 et kart over hjemmet ditt, som gjør at du senere kan velge bare områder å rengjøre. En rask og effektiv måte å holde de mest utsatte områdene i hjemmet ditt skinnende rene og frie for dyrehår, støv og annen skitt. Roboten fra Neatsvor har en lav lydnivå på omtrent 60 dB, som er helt klart godkjent og mindre forstyrrende enn lyden fra en klassisk støvsuger.

Med X600Pro holdes hjemmet ditt rent og ryddig, selv når du verken har tid eller energi til å støvsuge. Helt klart en av markedets absolutt beste rimelige robotstøvsugere!

Kjøpsguide – Hva du bør se etter ved kjøp av robotstøvsuger

I dag finnes det mange forskjellige robotstøvsugere på markedet. Derfor er det heller ikke alltid så enkelt å vite hvilket produkt som er best, eller hva man bør velge. Det viktigste du bør se etter, er at din robotstøvsuger skal være brukervennlig og har god batterikapasitet. God sugeevne er også viktig for grundig rengjøring.

Brukervennlig

Det er viktig at produktet er brukervennlig, slik at alle skal kunne bruke det problemfritt. Dagens marked er fullt av robotstøvsugere med ulike funksjoner, men et enkelt system vil øke brukeropplevelsen. Du kan blant annet velge mellom støvsugere som styres med en fjernkontroll eller mobilapplikasjon.

Finn det beste innen robotstøvsugere hos oss på Testjakt.no
Finn det beste innen robotstøvsugere hos oss på Testjakt.no

God batterikapasitet

God batterikapasitet er også viktig, slik at støvsugeren kan arbeide mest mulig selvstendig. Om støvsugeren har lang batteritid, vil den gjøre en grundigere jobb før den må lades. Kort ladetid er også en fordel, spesielt da mange støvsugere lader seg selv med selvdokking-funksjoner.

God sugeevne

God sugeevne gir mer effektiv rengjøring. Dette forsikrer deg om at alt smuss og støv blir med på den første runden, slik at støvsugeren ikke trenger å kjøre to ganger over samme område. Mange robotstøvsugere har også inkludert moppefunksjon for renere gulv.

Oppsummering

I denne testen har vi sett på ulike robotstøvsugere på markedet og deres funksjoner og egenskaper. Vi har sett på forskjellene mellom produktene, spesielt når det gjelder brukervennlighet, pris, funksjoner og kapasitet. Kommenter gjerne nedenfor om du har spørsmål eller andre bemerkninger.

Merket Roborock tilbyr svært robuste robotstøvsugere, og Roborock S7 har blant annet en inkludert moppefunksjon og batteritid på hele tre timer per lading. S6 Max-versjonen har flere praktiske funksjoner, som trappesensor og fjernkontroll. Xiamoi Mi er en litt rimeligere versjon som passer for alle budsjett, men med samme gode ytelse som resten av testens produkter.

Hvordan vi utarbeidet denne testen

Vi har sammenlignet ulike tester og prissammenligninger av robotstøvsugere for og gi nyttig og praktisk informasjon til alle forbrukere. Vi har også tatt utgangspunkt i produsentenes egne nettsider, for å få et bedre overblikk over markedets beste produkt. Testjakt er en uavhengig side som hjelper deg som forbruker å gjøre et bedre valg. Gjennom bedre valg kan vi også redusere prosentandelen feilkjøp og dermed også en høy prosentandel av returer som skjer i netthandel.

Referanser

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 08/01/2024 •  8 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test