Barn & Familie

Beste reisevogn [Topp 3 2022]

Prisen på vogn trille test vinneren kommer til å overraske deg! Carena Kobbe Barnevogn er vogn trille test vinneren. Ikke bare er den rimelig, men også svært praktisk å frakte. Den veier kun litt over 6 kg og kan dessuten lett brettes sammen for å ha i bagasjerom i bilen, eller ta med på fly. Dette er en praktisk barnevogn for familier som er i farten.

I vår vogn trille test har vi sammenlignet ulike egenskaper ved ulike barnevogner for å gi deg tips om hva som best kan passe for akkurat dine behov. Vinneren Carnea Kobbe Barnevogn kan enkelt tilpasses til barnets behov og kan vippes i ulike stillinger avhengig av om barnet er våken eller vil sove.

BEST I TEST
Vinneren og best i test er barnevogn Carena Kobbe barnevogn
Kobbe Barnevogn
  • Denne lar seg brette sammen for reise, og er det rimeligste alternativet!
BESTE PREMIUM
På andreplass i testen står Britax B-Agile R Barnevogn
Britax B-Agile
  • Har fokus på komfort og design!
BESTE BUDSJETT
På tredjeplass i testen kommer Goodbaby Pockit+ All City Barnevogn
Pockit+ All City
  • Perfekt til bybruk og til reise!

Fordeler

Ulemper

Denne barnevognen passer svært godt for familier som er ofte på farten. Barnevogn trille testvinneren veier lite og kan trekkes sammen på sekunder, noe som gjør denne til en perfekt vogn på reisen. Trille test vinneren kan vippes i ulike stillinger og tilpasses barnets behov. Hjulene er dempede og er punkteringsfrie, noe som gjør denne til vår barnevogn trille testvinner.

I tillegg er denne trille best i test vognen lett å holde ren. Støtfangerstangen kan taes av og stoffet kan taes av og håndvaskes, en viktig egenskap for en vogn som er mye ute i alle slags vær. Under er det også en svært romslig oppbevaringskurv som gjør denne vognen funksjonell og en ordentlig trille test vinner.

Kalesje har et peek-a-boo vindu og lomme slik at du alltid kan se ned på barnet. Refleksdetaljene i vogna gjør også vognen lett synlig for andre trafikanter. Vognen er utstyrt med brems og fem-punkts sele som ytterligere bidrar til optimal sikkerhet. Vinneren av vår trille test er både enkel å ta med overalt, da den er både praktisk og svært trygg.

Beklager, vi fant ingen gjeldende pris for dette produktet.

Fordeler

Ulemper

I vår trille test finner vi at denne barnevognen er mykt polstret, også håndtaket, slik at både barnet og foreldrene er garantert optimalt komfort. Brystputene er også utstyrte med myk polstring for å sikre høy komfort for barnet. Ryggstøtten kan tilbakelenes i mange ulike posisjoner, til og med til en ligg-flat posisjon som er perfekt for nyfødte.

Denne vognen har den største oppbevaringskurven av alle trille test vinnere, og mekanismen med automatisk foldelås gjør den til et svært godt kjøp. Du kan brette sammen vognen med en hånd mens du holder på barnet ditt. Dobbelt fjæring foran og bak vogna garanterer en jevn og trygg tur for deg og barnet.

Kalesjen har beskyttelse med UPF 50+ som beskytter barnets sensitive hud mot skadelige solstråler. Samtidig sørger mesh-panelene i kalesjen for optimal luftstrøm. Kalesjen er også utstyrt med et peek-a-boo vindu slik at du alltid kan holde øye med barnet. Vognen er utstyrt med en 5-punkts sikkerhetssele som er justerbar, slik at barnet har optimal sikring til enhver tid.

Last updated: 2022-11-30 02:27:35

Fördelar

Ulemper

Denne trille test topp 3 vogna er ideell for bylivet. Den er lett sammentrekkbar og hjulene er utformet godt for å trille på asfalt. Denne vognen kommer også med forhjuls oppheng. Alle tekstilene i vognen er avtrekkbare og kan vaskes i vaskemaskin. Det har et 3-i-1-reisesystem som gjør den ideell for familier som liker å reise.

Vognen er utstyrt med et stort, uttrekkbart solseil som har UPF 50+ solbeskyttelse for å beskytte barnet mot skadelige solstråler. Sikkerhetsselen kan justeres og festes på fem ulike punkter, slik at selene alltid lett kan tilpasses barnets utvikling. Hjulene foran er svingbare, men kan også låses dersom det er ønskelig.

Vognen er lett å brette sammen, og er selvstendig og kompakt. Den kan brettes slik at det er enkelt å frakte den med seg. Ryggstøtten kan alltid lenes tilbake til ønsket vinkel for å finne stillingen som passer best for barnet. Vognen har dessuten en utmerket demping som gjør turene jevne og ikke humpete.

Beklager, vi fant ingen gjeldende pris for dette produktet.

Hva du bør se etter i en barnevogn

Det viktigste når du skal velge barnevogn er å tenke på dine behov og hva du ser etter. Bor du i en by kan du fint se etter en vogn med tynnere hjul som ikke veier for mye og er lett å transportere. Bor du derimot på landet og skal kjøre på grusveier trenger du tykkere dekk til vogna.

Når du sammenligner ulike barnevogner bør du tenke praktisk. Hvis du og barnet skal reise mye bør vogna være lett å brette sammen og veie lite. Er dere derimot mer opptatte av å trille lange turer, bør du se etter høyt nivå av komfort ved å se etterpolstring og ryggstøtte.

Den skal ha god kvalitet og holdbarhet

En god barnevogn kan gjerne brukes av flere barn. Stoff som tåler maskinvask er dermed viktig for å holde vognen ren og i god stand. God polstring og ryggstøtte som kan lenes tilbake er også kvaliteter du bør se etter i en barnevogn. Det er viktig at barnet kan både få sitte og ligge når dere er ute på lengre turer.

Barn blir fort trøtte og kan ha behov for å legge seg ned for å sove litt. Det er da essensielt at barnevognen har ulike stillinger for ryggstøtten. Å velge en myk vogn med god polstring byr også på økt søvnkvalitet for de minste. Videre bør stoffet kunne vaskes for støv og smuss som oppstår ved utendørsbruk.

Den skal være lett å trekke sammen

De fleste har behov for å frakte barnevogna enten i bilen eller på fly. Da bør barnevognen være lett å trekke sammen, og helst ikke ta for mye plass slik at det er enklest mulig å frakte den. Det finnes noen barnevogner som kan trekkes sammen automatisk, noe som kan være ønskelig i mange tilfeller.

Når du er ute med barnet vil du ikke alltid kunne sette barnet fra deg mens du skal brette barnevognen sammen. Det er derfor praktisk og komfortabelt å ha en barnevogn som kan brettes sammen automatisk, slik at du kan gjøre dette med en hånd mens du holder barnet ditt.

En god barnevogn er en trygg vogn

Sikkerhetsinnstillinger som refleks, optimal demping og gode bremser gjør turene tryggere. En god barnevogn skal være lett synlig for andre trafikanter og bør ha god nok demping til at turen er jevn og ikke humpete. Sjekk alltid kvaliteten på bremsene og hjulene, spesielt hvis du skal trille på uasfaltert terreng.

Som forelder vil du alltid sørge for at barnet ditt vokser opp i trygge omgivelser. Ikke minst under trilleturer bør du passe på at sikkerhetsselene i vognen kan justeres til barnets størrelse til enhver tid. Små barn vokser raskt. God polstring byr også på økt sikkerhet for de aller minste, og er noe du bør se etter i en vogn.

Den skal kunne justeres

Ergonomi er ikke bare viktig for barnet, men også for deg som forelder. Derfor er justerbare håndtak noe du bør definitivt sjekke, slik at du også kan trille under optimale forhold. Sjekk også at barnevognen kommer med et godt myggnett og regnbeskyttelse. Spesielt i Norden må vi passe på at barnet holder seg tørt og varmt i alle slags type vær.

Trilletur er i mange tilfeller en daglig aktivitet og barnevognen din skal kunne tilpasses kalde og varme temperaturer, slik at barnet verken fryser eller blir for varmt. Solbeskyttelse mot skadelige solstråler og stoff som tåler regn er derfor meget viktig. I tillegg må vognen være justerbar og alltid følge barnets utvikling.

Spørsmål og svar om reisevogn

Ja, det finnes ulike typer hjul. Barnevogner kommer med enten tynne hjul eller tykkere dekk. Til bybruk anbefales tynnere hjul, mens på landet kan tykkere terrengdekk være det beste alternativet. Tenk over i hvilket miljø vognen skal brukes mest.

Størrelsen avhenger av behovene til hver enkelt. Er dere ofte på farta bør dere se etter en barnevogn som veier lite og som er kompakt. Bruker dere å trille lange trilleturer er større og mykere vogner med god polstring bedre.

Oppbevaringen er helt opp til deg, men mange lar barnevognen stå ute – helst under tak – hele året uten noe problem. Så lenge stoffet på vogna tåler vask er det lett å holde vogna ren.

Det er ingen fasit på prisen. Det finnes gode vogner til rimelige priser, og andre vogner som er dyrere uten at de utmerker seg noe særlig. Tenk på hvilket produkst som gir deg mest for pengene ut fra dine behov.

Vinnerne i vår trille test er praktiske og trygge barnevogner

De tre testvinnerne er eksempler på praktiske, trygge og komfortable barnevogner, som kan lett brettes sammen og tas med på tur. Disse vognene egner seg til både bilbruk og fly, og kan lett rengjøres enten i vaskemaskin eller med en fuktig klut. I tillegg beskytter de barnet mot væreforholdene og byr på trygghet og komfort under trilleturene. De er alle justerbare barnevogner som vokser sammen med barnet.

Testjakts liste over de beste barnevognene

  1. Best i test: Carena Kobbe Barnevogn
  2. Greieste pris: Britax B-Agile R Barnevogn
  3. Best kvalitet: Goodbaby Pockit+ All City

Etter vår grundige vurdering av ulike barnevogner er Carena Kobbe barnevogn best i trille testen på grunn av sin komfort og mange praktiske egenskaper. Den veier svært lite og er ideell for reiseglade familier som ikke er villige til å ofre barnets komfort. Denne vognen kan lett vippes i ulike posisjoner når barnet skal sove og har refleksdetaljer som gjør den synlig i trafikken. Dessuten er prisen helt fantastisk!

Referanser

For mer informasjon om barnevognene og deres egenskaper kan du ta en titt på produsentenes nettsider for å sjekke alle funksjonene, samt lese andres anmeldelser. Dit kan du også rette dine spørsmål dersom du har noen.