Beste Piknikbord For Barn Til Hagen (Best i Test 2023)

I denne artikkelen skal vi gjennomgå hvilket piknikbord er best i tester ifølge vårt testpanel!

Sommervindene begynner å blåse og det er på tide å omfavne den friske luften og nyte friluftslivet. Foreldre overalt leter etter måter å skape minneverdige øyeblikk for barna sine, og en perfekt løsning på dette er å investere i et piknikbord spesialdesignet for små eventyrere. Disse mindre og praktiske bordene tilbyr et ideelt sted for barna å nyte en god kaffe eller et lett måltid ute.

Som barn er det en verdsatt funksjon i løpet av vår- og sommermånedene å ha et sted av passende størrelse å hvile bena på eller spise en matbit. I denne artikkelen vil vi utforske de ulike typene piknikbord for barn som er tilgjengelige på markedet og gi deg tips om hvordan du velger det perfekte bordet for dine små.

1. Vinner og best i test ble EXIT Aksent Sand-, Vann- og Piknikbord L 1 Sitteplass Deluxe

Fordeler

 • Et kombinert sand-, vann- og piknikbord
 • Kan brukes både som vanlig bord og til lek
 • Naturlig følelse med tre
 • Medfølger parasoll og hageredskaper

Ulemper

 • Kun en benk på den ene siden av bordet

Spesifikasjoner

Mer om EXIT Piknikbord

EXITs kombinerte sand-, vann- og piknikbord i sedertre er en praktisk og allsidig tillegg til enhver lekeplass. Med et sittebenkdesign som inviterer til både stående og sittende lek, gir dette bordet barna muligheten til å utforske ulike aktiviteter. Under lokket skjuler det seg to grønne beholdere som kan fylles med vann, sand eller leker, og når leken er over, kan lokket enkelt stenges for å skape et ideelt piknikbord.

Det FSC-sertifiserte sedertreet gir bordet en naturlig, værbitt sjarm og er helt fritt for flis, noe som betyr at det er trygt for barn å bruke uten behov for ekstra behandling. Medfølgende parasoll og hageredskaper gir en ekstra dimensjon til leken, og gjør dette bordet til et flott valg for familier som ønsker et allsidig og bærekraftig utendørs lekemiljø. EXITs kombinerte bord er en praktisk, estetisk tiltalende og morsom løsning for barnas lek og aktiviteter utendørs.

2. På andreplass kommer Woodlii Piknikbord med parasoll

Fordeler

 • Finnes i både grå og hvit
 • Med en parasoll som beskytter barna mot solen
 • Vannavstøtende parasoll
 • Utrolig fint til dekk

Ulemper

 • Kunne vært litt tykkere tre

Spesifikasjoner

Mer om Woodlii Piknikbord med parasoll

Woodlii Classic Picnic Bord med parasoll er det ultimate valget for solfylte dager når barnet ditt ønsker å nyte en deilig kaffe sammen med venner og familie. Dette klassiske piknikbordet er både praktisk og stilig, noe som gjør det til det perfekte stedet å slappe av og nyte utendørs.

Det vannavstøtende granvedet som bordet er laget av gir et naturlig og innbydende preg. Den medfølgende parasollen er et fantastisk tillegg til bordet og gir skygge og beskyttelse mot solens sterke stråler når temperaturen stiger. Den er enkel å justere og tilpasse til dine behov, slik at du kan nyte kaffen uten å overopphetes.

Dette er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere stil med funksjon!

3. På tredjeplass kommer Woodlii Piknikbord med Sandkasse + Lokk, Brun

Fordeler

 • Sandkasse gjemt i bordplaten
 • Underholde barna etter at de er ferdige med måltidet (som nesten alltid er foran foreldrene)

Ulemper

 • Det kan være vanskelig å konsentrere seg om kaffen når kunnskapen om sandkassen er tilgjengelig

Spesifikasjoner

Mer om Woodlii Piknikbord med Sandkasse + Lokk, Brun

Woodlii Piknikbord med sandkasse er den ultimate løsningen for foreldre som ønsker å gi sine små eventyrere det perfekte stedet for både kaffe og lek i hagen. Dette svenske merkets piknikbord tilbyr et smart design som kombinerer to populære utendørsaktiviteter på en praktisk og underholdende måte.

Med en innebygd sandkasse som en del av piknikbordet, blir det enkelt for barna å nyte favorittaktivitetene sine direkte i hagen. Sandkassen gir et trygt og rent sted for barn å grave, bygge sandslott og la kreativiteten flyte. Den er romslig nok til at flere barn kan leke sammen, noe som fremmer sosialt samspill og samarbeid. En annen stor fordel med det er at søppelboksen ikke risikerer å bli brukt som søppelkasse!

Den brune fargen på piknikbordet gjør det nesten vedlikeholdsfritt og gir et moderne preg til hagen, samtidig som det enkle designet passer inn i ethvert utemiljø. Bordet er laget av slitesterke materialer som tåler vær og vind, noe som gjør det til en langsiktig investering for familien.

Kjøpeguide – Velg de riktige utemøblene til ditt barn

I artikkelen vår har vi samlet tre virkelig fine alternativer til piknikbord for barn. I vår sammenligning har vi tatt hensyn til både popularitet og brukeranmeldelser.

Når du skal kjøpe et piknikbord eller utemøbler til barnet ditt, er det viktig å vurdere flere faktorer for å gjøre det beste valget. Vi tenkte i resten av artikkelen presenterte noen ting du bør vurdere før du bestemmer deg for hvilke utemøbler barnet ditt skal ha kaffe rundt i sommer. Ved å vurdere disse faktorene kan du ta et informert valg og finne det beste piknikbordet eller utemøblene som vil skape glede og komfort for barnet ditt under mange fantastiske dager utendørs.

Sikkerhet er alltid i fokus

Prioriter sikkerheten ved å velge et piknikbord som er stabilt og har glatte og avrundede kanter for å minimere risikoen for skader. Unngå skarpe hjørner eller deler som kan være farlige for barn. De fleste piknikbord for barn anbefales fra 3 år. Du som forelder kan selv bestemme når barnet ditt er klar til å sitte ved et utebord. Som forelder bør du alltid ha tilsyn med barnet ditt og det at barnet er i en viss alder skal ikke ses på som en garanti for at barnet ikke kan ha et innfall og begynne å klatre på bordet.

Finn best i test piknikbord for barn hos oss på Testjakt.no!
Finn best i test piknikbord for barn hos oss på Testjakt.no!

Materialer på et piknikbord

Sørg for at materialet er av høy kvalitet og holdbart nok til å takle utemiljøet. Trematerialer som trykkbehandlet tre eller grantre er vanlige valg. Sørg også for at materialet eller malingen som bordet er malt med er fri for farlige kjemikalier eller giftige stoffer som kan være skadelige for barn.

Størrelse på bordet

Velg et piknikbord som passer til barnets alder og størrelse. Den bør være stor nok til å romme minst fire barn. Vurder også om du vil ha ekstra sitteplasser til venner eller gjester. Vår testvinner er et solid bord med plass til 6 barn.

Funksjoner eller tilbehør

Vurder om du vil ha ekstra funksjoner eller tilbehør som parasoller, innebygde sandkasser eller oppbevaringsplasser. Disse smarte løsningene og tilbehøret kan legge til en ekstra dimensjon av nytte og underholdning for barna. Noe som kan gjøre bruken større og mer verdsatt av barna.

Priser

Bestem et rimelig budsjett for piknikbordet eller utemøblene og prøv å finne et produkt som oppfyller dine krav og budsjett. Sammenlign ulike alternativer og prisklasser for å finne best valuta for pengene. I vår sammenligning på Testjakt har vi samlet tre ulike alternativer, en testvinner, en premium-opsjon og en budsjettvariant.

Referans

Test av Anna Hector •  Oppdatert: 21/09/2023 •  7 min

Anna Hector

Jeg heter Anna og jobber som anmelder og tester på Testjakt, du kan kontakte meg på mejl och Linkedin!

Läs fler liknande test